Israëlisch leger met nieuwe strategie tegen onlusten bij het grenshek

Screenshot_181

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook afgelopen vrijdag kwam het in de Gazastrook opnieuw tot onlusten, toen ongeveer 1000 Arabieren bij de overgang Karmi bij elkaar kwamen om te demonstreren. Daarbij probeerden honderden van hen door middel van het gooien van granaten en explosieven het grenshek te beschadigen.

Israel Heute

Nu heeft het Israëlische leger besloten om nog krachtiger tegen de onlusten op te treden. Elke poging om het grenshek te beschadigen of er overheen te klimmen, zal met onmiddellijke ingang met aanvallen op doelen van Hamas diep in het binnenland van de Gazastrook beantwoord worden.

Vrijdag al viel de Israëlische luchtmacht zes doelen van Hamas in de Gazastrook aan, nadat een Arabier probeerde over het grenshek te komen. Volgens informatie van de “Palestijnen” vuurde de Israëlische luchtmacht raketten af op twee schepen in de haven van Gaza, evenals op een stelling van Hamas ten zuiden van de haven. Daarbij zou alleen maar materiële schade zijn ontstaan, er zou niemand gewond geraakt zijn.

In totaal zouden dit weekend ongeveer 10.000 Arabieren op vijf verschillende plaatsen hebben deelgenomen aan de onlusten bij het grenshek. Behalve Molotovcocktails en katapulten werden ook deze keer weer brandende vliegers opgelaten om velden aan de Israëlische kant van de grens in brand te steken. Bij de onlusten in het weekend kwamen vier Arabieren om het leven.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, demoniseren, gezond realisme, IDF, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Israëlisch leger met nieuwe strategie tegen onlusten bij het grenshek

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De beuk erin…

  Geliked door 2 people

 2. Sabeltant zegt:

  Tijd voor vrede in het Midden Oosten.
  Tijd om de Palestijnen met wortel en tak uit te roeien.

  Geliked door 3 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Off Topic, echt niet; ’16-jarige mishandelt feestgangers met metalen staaf tijdens koningsnacht Assen!’ Was onlangs even in Assen. Ach, wist het al!

  Like

 4. Trucker zegt:

  Het IDF is goed bezig, komt het islamieten tuig te dicht verwordt het lange afstandsschot tot korte afstand. 🙂

  Geliked door 2 people

 5. Eigen volk eerst zegt:

  Goed zo ISRAËL. Ze willen niet anders. Willen geen vrede voor hun volk. Alleen agressie en in haat leven.

  Geliked door 2 people

 6. abouneenee zegt:

  De “Palestijnen” kunnen alleen jammeren dat na iedere door hen gepleegde aanval een veelvoud aan Arabieren om het leven wordt gebracht, dat het niet in proportie zou zijn. Men lokt uit en gaat (via de media) jammeren dat Israel hen meer schade heeft toegebracht dan zij Israel. De enige manier om deze zieke manier van denken om te buigen in een rationele is door Palestijnen geen aandacht meer te geven. Waarom weigert links dat te doen? Omdat links altijd ‘onrecht’ moet bestrijden zodat zij zich goed kunnen voelen over zichzelf. Er is meer dan genoeg onrecht, ook in Nederland, om aan te pakken. De LP met verzonnen grieven wordt door links om die reden serieus genomen en grijsgedraaid, rechts maakt zich wel zorgen om de binnenlandse problematiek, zo denkt men. Als rechts door links tegengewerkt wordt in de Tweede Kamer, is er dus effectief niemand die de binnenlandse problematiek aanpakt. Daar maken vele miljoenen ‘vluchtelingen’ jaarlijks dankbaar gebruik van. Dankzij deze niet-eenheid in parlementen komen de ‘vluchtelingen’ overal mee weg, terwijl de autochtoon vanuit de bestaande situatie oneindig buitenproportioneel aangepakt wordt. Ambtenaren durven deze kansenparels niet eens aan te pakken, dus wordt de frustratie bij deze ambtenaren over hun gebrek aan slagvaardigheid op de autochtoon botgevierd. En de Nederlanders zouden zogenaamd niet in meerderheid op partijen als de PVV stemmen? Het ongeloofwaardig wil je het hebben. Nederland is gewoon een dictatuur, gelegitimeerd door stembusfraude of Nederlanders moeten net zo dom zijn als de Afrikanen die worden geïmporteerd. Dat laatste gaat er moeilijk in, maar natuurlijk zijn er altijd lieden die denken boven zichzelf uit te stijgen als ze de onlogische route volgen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Ik denk dat de Israëlische luchtmacht de stellingen van Iran bij Damascus heeft gebombardeerd

  DEVELOPING: Unknown aircraft reportedly carries out strikes against Iranian assets in Syria

  video/1

  Like

 8. Cathja zegt:

  Israël reageert uiterst correct op de alsmaar voortdurende provocaties van Palestijnse jongeren.
  Maar kijk eens hoe ‘de wereld’ reageert. Israël wordt zoals gewoonlijk weer als de agressor neergezet.
  Palestijnen wensen geen vrede te sluiten met Israël. De bedoeling van alle moslims is: Israël van de aardbodem wegvagen. Volgens de islam zal er dan pas ‘vrede’ zijn….

  Wel, ik durf hen te verzekeren dat ze NOOIT van Israël zullen winnen! Vergeefse moeite.
  Israël kan wel zwaar beschadigd worden, maar het land en volk zullen nooit ophouden te bestaan omdat ze gehaat worden door de aanhangers van de islam.

  Ik geloof dat er ooit afgerekend zal worden met de volgers van de ‘profeet’. Zij hebben bloed van honderden miljoenen mensen aan hun handen. Geen enkele religie is zó barbaars en wreed als de islam. Dat kan niet onbestraft blijven.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s