Links-extremen eisen aanslag op moskee in Berlin-Charlottenburg op

Screenshot_189

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals gisteren al door mij werd vermoed (daarvoor werd ik op Twitter voor rechtse ophitser uitgescholden), werd de aanslag op de DITIB-moskee in Berlin-Charlottenburg gepleegd door Berlijnse links-radicalen. In een brief op Indymedia, waarin de aanslag werd opgeëist, pochen ze op hun daad.

philosophia perennis

In de nacht naar zaterdag werd opnieuw een DITIB-moskee aangevallen. Daarbij ging het om de Osman Gazi moskee in Berlin-Charlottenburg-Wilmersdorf. De daders gooiden ruiten in en besmeurden de façade met de leuze “Fight 4 Afrin”.

Opvallend tot nu toe: de mainstream media verzwijgen de aanval compleet. Daarom schreef ik gisteren al: “De afgelopen tijd vonden er steeds opnieuw identieke aanvallen op DITIB-moskeeën plaats. De daders waren geen rechts-extremen, zoals door de media eerst werd aangenomen (en vaak ook zo in de statistiek terechtkomen), maar ze kwamen uit het linkse milieu van de zogenaamde “Antifa”, die op dit moment het meest tegen critici van Merkel optreedt en daarom ook graag “Merkel´s jongens” genoemd wordt.

Dit vermoeden werd nu bevestigd. Op de site Indymedia hebben links-extremen nu de aanslag opgeëist. Ze schrijven: “Afgelopen nacht hebben onze meistenen hun weg in de DITIB-vereniging ´Osman Gazi Camii´ in de Nehringstraße/Charlottenburg gevonden. Bovendien werd met verf #Fight 4 Afrin” op de façade achtergelaten. Wij hebben DITIB als de arm van Recep Tayyip Erdoğan in de BRD aangevallen  en als de reactionaire vereniging waar zij om bekend staat. We refereren aan de “Fight 4 Afrin”-campagne en de meisteen dagen. Op naar de 1e mei-demonstratie op de Oranienplatz en op naar een andere wereld!”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Berlijn, islamofascisme, Links fascisme, Terrorisme, Turken. Bookmark de permalink .

7 reacties op Links-extremen eisen aanslag op moskee in Berlin-Charlottenburg op

 1. Zijn die linkse idioten toch nog ergens voor te gebruiken hahahaha.
  Kan me alleen niet aan de gedachte onttrekken dat dit acties zijn om het op de spits te drijven en of ze van links komen ook al wordt dat gezegd heb ik mn twijfels over.
  Daar is dat linkse volk namelijk veel te dom voor.

  Like

 2. Thom zegt:

  Als er een pro-Erdogan moskee wordt aangevallen zullen het wel Koerden zijn die dat doen. Linksen en ANTIFa-leden vallen geen moskee aan, maar de naam Afrin duidt op Koerden, want die worden daar door de Erdogan milities uitgemoord en verdreven.

  Like

 3. wonderlijk. Extreem-links dat de islam aanvalt. Waar moet het met de wereld naartoe?

  Like

  • theresageissler zegt:

   Het is inderdaad te mooi om waarschijnlijk te zijn, links, dat de islam zou gaan aanvallen, maar als we even kijken naar de suggestie van Thom hierboven op 29 april om 20.30u. …
   Zóu een verklaring kúnnen zijn.

   Like

 4. edwin vissers zegt:

  Ik viel gisteren gillend op de grond ,had mijn teen gestoten ,wie wil er nou oorlog ?

  Like

 5. Astrid zegt:

  Moslims en linkslieden gooien uiteindelijk altijd de eigen ruiten in, maar eerst moeten die van niet-moslims en niet linksen er aan. Zo werken narcisten nu eenmaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s