Milaan: Marokkanen in bloedige roes – 1 dode en 3 gewonden in één nacht

Screenshot_192

(Vertaling: E.J. Bron)

In de nacht naar vrijdag lieten de beide Marokkanen Abderahim Anass en Saad Otmani in Milaan hun bonte cultuur de vrije loop. Eén dode en drie deels zwaargewonden komen voor rekening van de geschoolde mes vakkrachten uit Noord-Afrika. In slechts enkele uren trokken de twee een bloedig spoor door Milaan. In Cinisello Balsamo beroofden ze een 36-jarige Peruaan van twee mobiele telefoons en verwondden hem met een fles in zijn gezicht. Korte tijd later ramden ze een 31-jarige Italiaan een mes in de borst en de buik om zijn portefeuille te roven.

PI News (2)

Dat vonden de Noord-Afrikanen echter nog niet genoeg. In de Via Settembrini, in het centrum, vermoordden ze met steken in het bovenlichaam een 22-jarige kelner uit Bangladesh. Het slachtoffer overleed nog ter plaatse aan zijn verwondingen. Daarna had een 21-jarige Britse, die in Milaan studeert, de pech de zich illegaal in Italië bevindende 28- en 30-jarige geweld[plegers in de buurt van het Centraal Station voor de voeten te lopen. Ook zij werd met het mes aangevallen en verwond en haar smartphone werd gestolen.

In de vroege morgenuren konden de beide bloeddorstige monsters door de carabinieri worden gepakt. Een van de twee werd al eerder wegens zware roof gearresteerd, maar zoals gebruikelijk weer vrijgelaten.

Italië is wat betreft de gewelddaden van de illegale “gasten” al iets verder, maar Duitsland is goed op weg om naar boven te klimmen op de bloedige ranglijst.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Islam, Italië, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Milaan: Marokkanen in bloedige roes – 1 dode en 3 gewonden in één nacht

 1. sharita zegt:

  Je zal maar jonge kinderen hebben die in deze klote EU nog zeg 60 jaar voorruit moeten pffff

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Barbaren worden op ons losgelaten. | toodlessss

 3. Franco zegt:

  Het betreft hier 2 Marokkanen die eerder met ”vluchtelingen”boten zijn gearriveerd in Italie. Deze criminele illegalen zaten zonder werk en waren dus volgens henzelf wel ”verplicht” om in te breken, te roven en overvallen te plegen. De laatste keer dat één van hen werd opgepakt door de
  carabinieri voor een gewelddadige roof was een paar dagen geleden. Hij werd binnen enkele uren weer vrijgelaten. Met het gevolg dat hij daarna met zijn maat op hun rooftocht door Milaan één dode (jonge man van 22 jaar uit Bangladesh die getuige was geweest van hun beroving van twee Engelse studentes en daarom dood moest) en 3 gewonden maakten. Tijdens hun ontbijt bij MacDonalds vroeg in de ochtend werden ze tot hun uiterste verbazing gearresteerd door de carabinieri. De op die avond c.q. nacht buit gemaakte smartphones en portefeuilles werden bij hen teruggevonden. Wie weet lopen ze nu weer vrij en vrolijk door Milaan………..

  Like

 4. Trucker zegt:

  Als ze meer zuidwaarts trekken komen ze terecht bij “warmbloedige” Italianen waar er ongetwijfeld wel bij zijn die Siciliaanse roots hebben.
  Dan wordt het leuk want er zijn een flink aantal zuid Italianen met “familie” trekjes.
  Als ze in die gebieden mesentrekkertje (willen) spelen kunnen ze kennis maken met de lupara die, naar oud gebruik, nog steeds in zwang is bij vele Italianen (ook buiten de maffia).

  Geliked door 3 people

  • Visje zegt:

   Beste,
   – “Dan wordt het leuk?” lijkt wel of je naar ’n spannende film zit te kijken.
   Hier is niks leuks aan.

   visje

   Like

   • Nemesis zegt:

    Visje, een woord kun je verschillende toepassingen toekennen. Hoe het bedoeld wordt kun je uit de zin opmaken waarin het gebruikt wordt.

    Geliked door 1 persoon

   • Mario Schettini zegt:

    @visje
    wat voor probleem heeft u met de uitdrukking ‘dan wordt het leuk?’. Vindt u de huidige situatie aangenaam dan wel acceptabel? In dat geval is mijn advies: ga toch lekker naar Afghanistan en hang daar de vergevingsgezinde blanke uit maar val mij met uw onzin niet lastig.

    Geliked door 1 persoon

   • Visje zegt:

    Beste Nemesis, dat begrijp ik, het was mijnzijds even n steekje naar geadresseerde.’
    Betweters, en mond doders heb ik ’n hekel aan.

    Beste Mario, het was ’n reactie op wat Trucker schreef, uiteraard is het vreselijk wat daar gebeurd!!!!!! ik vergeef dat soort wandaden totaal niet, maar ik vind er ook niks leuks aan.

    mvg visje

    Like

   • Trucker zegt:

    U bent niet bij de les.
    Waarschijnlijk heeft u nog niet veel comments gelezen die ik pen en dan zeker niet waar ik heel duidelijk in ben want dan zou u zo geen stomme opmerking plaatsen… hoewel (*)
    Wil het best eens herhalen (normaal heb ik geen geduld met lieden als u) maar goed, ik kan ook eens met mijn hand over mijn ziel strijken.
    Dit “…Dan wordt het leuk…” omdat ik de islam(ieten) HAAT, capitals omdat u het zou begrijpen en dus dat het in uw muffe hersenen doorsijpelt.

    (*) Voor de rest kan u dezelfde weg opgaan als Petra de Boer, ik heb een (bloed)hekel aan TROLLEN en aanverwante.
    In de de dagdagelijkse wereld (the real world dus) schud ik die van mijn schoenen in een virtuele omgeving is dat wat moeilijker dus dan is het kaken op elkaar klemmen en negeren van (die) overbodige soorten.

    Like

   • Visje zegt:

    talk to my hand, praatjesmaker! dit is mijn laatste reactie op u.

    Like

 5. kruisridder zegt:

  De enige passende straf is onthoofding in het openbaar.

  Geliked door 3 people

 6. Jade zegt:

  O ja, nog met de groeten van Muhammad…
  Mark Rutte heeft z`n hele slaapkamer volhangen
  met prenten van dit nare persoon.
  En als moeder slaapt grijpt hij vaak de handdoek…
  Tja, een mensch blijft een mensch…

  Like

 7. fleckie zegt:

  Er is maar EEN oplossing: ‘levensgevaarlijke sujetten,’ als deze MOROCS,,moeten gewoonweg van de aardbodem .’verdwijnen’!

  Geliked door 2 people

 8. kampersrene zegt:

  Het is alsof ze de poorten van al de gevangenisen en tuchthuizen hebben geopend Ik denk zelfs dat het minder dramatisch zou geweest zijn dan al dat noord-afrikaans krapuul op te nemen in onze maatschappij Wat die uitspoken moeten ze eens proberen in hun thuislanden

  Geliked door 4 people

  • Astrid zegt:

   Het is inderdaad waar dat de ergste slechteriken uit Marokko hier naartoe komen, maar weet dat ze in eigen land net zo gehaat worden. Men haat ze omdat ze zich vooral tijdens vakanties als arrogante miljonairtjes gedragen, met hun dure auto’s en stapels crimineel verkregen geld.
   Ik heb in een grijs verleden, ik was 17, een Tunesisch vriendje gehad, die zich ook ernstig misdroeg door o.a. op Gare du Nord met geldwisseltrucs buitenlandse toeristen op te lichten. Ook reisde hij altijd illegaal en gratis met het o.v. en had hij altijd zijn verhaaltjes wel klaar. Toen ik in Tunesië bij zijn familie was, een tamelijk rijke familie, heb ik zijn vader verteld wat zijn zoon, die eigenlijk aan de Polytechnique van Parijs studeerde, allemaal uitspookte. Ik heb mijn vriend daarna twee weken niet gezien, dit nadat een oom die in het leger zat, een gesprek met de vader had gehad en P. voor straf naar een legeropleiding werd gestuurd voor wat discipline en heropvoeding. Dat vond ik wel een hele goeie.
   Maar toen ik een paar jaar later in Zuid-Engeland samenwoonde met mijn Hollandse vriend, wist hij me weer via de telefoon te vinden. Ik heb hem toen gezegd wat ik van hem vond en de hoorn erop gegooid. Hij was geen steek veranderd en wilde via mij naar Engeland kunnen komen, want aldaar meer criminele mogelijkheden.

   Overigens werd ik in Tunesië ook regelmatig lastig gevallen en een van die kloothommels belandde daardoor in de open lucht cel van het hoofdpolitiebureau van Sousse. Daar heeft hij een week in zijn blote kont onder de naakte hemel in een soort ommuurde zandbak op water en couscous vast gezeten, dat heb ik met eigen ogen gezien. Een paar weken later kwamen we die gast weer tegen op straat. Hij keek naar de grond en liep snel door.
   Ik kom niet meer in moslimlanden, de mentaliteit aldaar is gewoon ziek en een mensenleven is er geen cent waard. Je wordt er sowieso door alles en iedereen opgelicht.

   Like

  • Astrid zegt:

   @Nemesis
   Nee natuurlijk niet. Toen was ik 18, nu 56. Ik was na die ervaringen al helemaal klaar met het fenomeen islam.

   Like

 9. Rene zegt:

  Ik wil weg

  Like

 10. Cleo zegt:

  Wat een schorem; zou het bovengemiddeld hoge percentage van sterk anti-sociaal, afwijkend gedrag (schelden, vrouwen nasissen, aggressiviteit, brutaliteit, geweldadigheid, etc) mede het resultaat zijn van het hoge percentage neef-nicht-huwelijken (of vergelijkbare inteelt-relaties) in Marrokko en andere islamitische landen? M.i. is hier wel degelijk een verband. In Nederland was dit soort huwelijken wettelijk verboden, maar dit verbod is om mij niet duidelijke redenen opgeheven…

  Like

 11. Kees zegt:

  Problemen met marokkanen zijn er oa in Nederland, in Belgie, in Frankrijk, in Italie enz, maar het ligt nooit aan de marokkanen.

  Like

  • Elisah zegt:

   De meesten komen uit het rifgebergte, het meest achterlijke en achtergestelde deel van dat land.

   Like

   • Trucker zegt:

    maakt geen bal verschil uit van waar ze komen (voor mij althans),best mogelijk dat u in deze nuanceert….
    Is er volgens u dus een verschil : de éne wat meer achterlijk als de andere.
    islam is islam al komen ze van Mars.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s