Minister Dekker (VVD) weigert lijst met subsidieverstrekkers salafistenmoskeeën te openbaren

Screenshot_178

(Door: Bert Brussen)

Zoals dat hoort in de transparante en open democratie Nederland, dat gave land

Minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker (VVD) wil de lijst met dubieuze financiers van Nederlandse moskeeën niet bekend maken. Dat zei de bewindsman vanmorgen in het door de staat gesubsidieerde VVD-propaganda-staatstelevisieprogramma WNL Op Zondag van publieke omroep WNL (VVD). “Bepaalde landen hebben die informatie aan ons gegeven. Dat is gegaan via het diplomatieke verkeer. Ook met de afspraak dat die informatie niet zomaar op straat wordt gegooid”, aldus Dekker. “Als je dat gaat doen droogt je bron heel snel op. We kunnen deze landen niet dwingen om deze informatie te geven. Het gaat op basis van vrijwilligheid en vertrouwelijkheid.”

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Minister Dekker (VVD) weigert lijst met subsidieverstrekkers salafistenmoskeeën te openbaren

 1. BertG. zegt:

  Oh, en hebben wij geen rechtsbescherming meer dan?
  Zijn de rechten van salafisten dan veel belangrijker.

  Geliked door 1 persoon

 2. Eva110 zegt:

  Over vertrouwelijkheid hoeft Dekker zich geen zorgen te maken want vertrouwen in de regering heeft in Nederland niemand meer behalve zij die er goed aan verdienen.
  Voor de rest lijkt het mij dat wij als burgers recht hebben te weten welke buitenlandse machten met zakken vol geld hier trachten de boel over te nemen.

  Geliked door 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  De islam heeft die LandverradersKliek allang in de klauwen!

  Geliked door 2 people

 4. abouneenee zegt:

  Zo ‘hoort’ dat ook… anti-westerse invloeden geen strobreed in de weg leggen. Ondertussen de burgerlijke, een door de maatschappij opgelegde Amerikaanse levensstijl belijdende, meute zoveel mogelijk in de weg leggen is derhalve discriminatie. Nu het wettelijk verplicht stellen van de zorgverzekering door de rechter illegaal is verklaard, vind ik dat de discriminatie opgeheven dient te worden door de burgerlijken ook maar geen strobreed meer in de weg te leggen. Omdat dit in de weg leggen hoofdzakelijk bestaat uit belasten, een criminele praktijk van alle tijden, en door de Nederlandse/EU-wet iedere vorm van onvrijheid is verboden, inclusief de vruchten van arbeid, kunnen we een verduidelijking verwachten van de anti-burgerhouding van Nederland.

  Waar we altijd voorop lopen bij het gehoorzamen aan vreemde mogendheden (hoogverraad), zal de oppositie tegen een normalisering van de belastingen (roof) van de burger door de Nederlandse overheid t.o.v. andere, Zuid-Europese, EU-landen groteske vormen aannemen.

  Feit is natuurlijk dat dit alles bedoeld is om de Europese integratie te bevorderen, Eurofielen (zij die niet in Nederland geloven) hebben Nederlanders steeds zwaarder belast en Nederlanders steeds een Netto-bijdragen laten leveren anticiperende op een ‘verlossend’ ingrijpen vanuit de EU. Daardoor hopen deze schoften dat Nederlanders hun oppositie tegen de EU laten varen. We hebben niet voor niets niets meer direct in te brengen middels een referendum. We moeten ons afhankelijk gaan voelen, zodat we in de EU onze meerdere gaan erkennen en uiteindelijk collectief bezwijken aan het Stockholm-syndroom waardoor we de EU misschien wel als onze verlosser gaan zien.

  Like

  • hslot4 zegt:

   Wat lult die Segers nou ? wat een nou laat ik het zacht uitdrukken naieve lul .
   Islam staat het christendom de christenen en alles wat niet islam is al 1400 plus jaar na het leven dood en verderf .
   En dan komt die sukkel met vrijheid van godsdienst en samenleven in nl gozer je bent van de pot gerukt leer je geschiedenis eens en dat van islam .
   En dan dat ziellige gelul over Wilders en dat hij eerste en tweederangs burger creeert hey lullo de islam doet al 1400 niets anders. Overigens leuk die broekriem die je aan hebt wil je weten waar hij vandaan komt ? tweederangs burger .
   Even op weg helpen doe je zo mag naar Seegers doorgestuurd worden .

   Like

 5. koddebeier zegt:

  VVD kan beter zijn naam veranderen in VLB, Volkspartij van Leugens en Bedrog.
  Sander Dekker (VVD) wat een achterbakse minkukel, dhimmitude mossel hielenlikker !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s