München: 1000 jongeren, overwegend met migratieachtergrond, vallen de politie en reddingspersoneel aan

Screenshot_175

(Door: Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

Wat vorig weekend in München gebeurde, is tot nu toe bij veel burgers compleet onbekend: circa 1000 jongeren vielen in de Englische Garten de brandweer, ambulancepersoneel en de politie aan. Dat is de veiligheidssituatie in de CSU-deelstaat Beieren – dankzij Seehofer, Söder en Merkel.

politikstube

Een veiligheidssituatie, die niet meer dood te zwijgen valt en daarom zelfs bij enkele vertegenwoordigers van de media lijkt te zorgen voor een andere denkwijze. Ik citeer de hoofdredacteur van de “Munchner Merkur”, Georg Anastasiadis, die in de “tz” deze aanvallen als volgt becommentarieerde:

“1000 jongeren vallen in de Englische Garten de brandweer en de politie aan: dat was het schokkende nieuws van het weekend. Wat er sindsdien aan details naar buiten komt, is nauwelijks geschikt om de ontstelde burgers gerust te stellen: een meute van halve idioten uit de probleemwijken in München schoolden doelbewust samen om het aan te leggen met diegenen die zij als vertegenwoordigers van de ordehandhavers van de staat beschouwen. […]

Nieuw […] is de loutere massa van de aanvallers, en nieuw is ook de afwezigheid van welk respect dan ook tegenover mensen die een uniform dragen. In Neuperlach en op de Hasenbergl is een onderlaag opgegroeid, die het niet alleen ontbreekt aan ouderlijke opvoeding en schoolse en beroepsmatige perspectieven, maar ook aan de ervaring dat de staat overtredingen van regels ook weerbaar zou kunnen vervolgen.

Vaak gaat het daarbij om immigrantenkinderen van de derde of vierde generatie.”

Hoofdredacteur Anastasiadis komt tot de juiste conclusie dat dit autoriteitsverlies van de staat niet alleen op te lossen zal zijn door nog meer maatschappelijk werkers.

Zijn slotsom: “Een vertroetel-staat die niets meer eist van zijn opgroeiende jeugd, zelfs geen 15 maanden dienstplicht of een sociaal jaar, en die zich omgekeerd te lang teveel liet welgevallen, mag niet verbaasd zijn wanneer hij uiteindelijk voor schut gezet wordt.”

Hoe juist deze slotsom ook is, het totale politiek-mediale complex van dit land moet eindelijk zijn verantwoordelijkheid voor deze ontwikkelingen erkennen.

Die zijn niet plotseling ontstaan, maar ze zijn voor een niet onaanzienlijk deel het resultaat van langjarig wegkijken van onze knuffeljustitie, een compleet onvoldoende mediale berichtgeving hierover en om een hulpeloze en tegelijkertijd gedesinteresseerde domineesdochter in de bondskanselarij te kronen.

Zij zijn daarmee precies datgene dat ik links-groen-rood-verziekt 68´er-Duitsland noem, waar zoveel burgers zat van zijn.

Tijd voor het einde van het links-rood-groen-verziekte 68´er-Duitsland. Tijd om het recht en de orde te herstellen. Tijd voor de AfD.

Bron:
https://politikstube.com
Door: Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Merkel, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

17 reacties op München: 1000 jongeren, overwegend met migratieachtergrond, vallen de politie en reddingspersoneel aan

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Als die Duitse politie die 1000 gastjes nu gewoon eens een 9×19 mm door die rotkoppen schiet hebben we in elk geval een begin. Indien het een geldprobleem is betaal ik graag de eerste 10.000 patronen. Ik vermoed zomaar dat er in Europees verband meer gulle gevers zullen zijn om ons te verlossen van die kwaadaardige kolonisten.

  Geliked door 4 people

 2. Jade zegt:

  En dit beste mensen is nog maar het begin…
  Speldenprikjes. Er is maar één oplossing:
  Allemaal d`r uit, en krijgstucht/militair tuchtrecht voor
  verantwoordelijke politici.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Wat ik onbegrijpelijk vind, is dat leger en politie altijd aan de kant van dictators staan.
  Zolang dat zo blijft, hebben wij geen schijn van kans op een leefbaar bestaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Aanvulling:

   Leger en politie worden nota bene door ONS betaald. Waarom kiezen zij dan geen partij voor ons?

   Like

   • Margareta zegt:

    Omdat zij hun salaris niet rehtstreeks van ons ontvangen. Enkele keer gebeurt dat de leger aan de kant van het volk gaat staan, maar daarvoor moet in de desbetreffende land het e.e.a. al gebeurd zijn. In ons land, evenmin in de rest van de Europeesche landen is nog een volkssopstand. Het is ook maar de vraag, wat in zo’n situatie ons eigen leger zou doen. In elk geval, als het in Brussel zo doorgaat, van een gezamenlijk Europeesch, nog op te richten leger hoeven wij als (oorspronkelijke bewoners) niets te verwachen.

    Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Wat ik van dit alles het meest verschrikkelijk vind is dat er totaal, maar dan ook totaal NIETS van in de pers is gekomen.
  Onze journalisten brengen sinds jaar en dag geen nieuws meer.
  Alles in de kranten is voorgekauwd en is slechts EU-propaganda, halve waarheden of klinkklare leugens.

  Je hoort tegenwoordig enkel nog tegengeluid van gepensioneerden want als je in een betaalde functie een tegengeluid laat horen wordt je ontslagen.

  Hoe erg het is gesteld met SHITHOLE Europa kun je enkel nog maar te weten komen via de vrije kanalen, zolang ze er nog zijn.

  https://achterdesamenleving.nl/10-grote-leugens-van-de-mainstream-media/

  Geliked door 1 persoon

 5. Edgy Veggie zegt:

  Dit is op The Edgy Veggie herblogd.

  Like

 6. koti zegt:

  Goed zo Duitsland, het gaat de goede kant op. 1.000 stuks tuig is niks ! Wacht maar tot er 10.000 komen (net zoals bij de palestijntjes). En wat doet de politie en de regering ? Die lopen hard weg, want ze mogen niks doen ! Veel succes ermee, Duitsland, niet zo zeuren, he.

  Geliked door 1 persoon

 7. Edgy Veggie zegt:

  Ze zijn voor het overgrote deel zwakbegaafd en het product van inteelt. Het is nog steeds nauwelijks te vatten dat de EU ons willens en wetens heeft opgezadeld met dit soort parasieten. We weten inmiddels wel hoe ze binnen zijn gekomen en dat ze hier zijn om er te blijven. Maar hoe kom je weer van ze af zonder geweld te gebruiken?

  Like

 8. Cathja zegt:

  We kijken nu wel vaak naar de politie en hun slappe houding tegenover deze ‘jongeren’, maar vergeet niet dat de politie min of meer aan handen en voeten gebonden is. Zouden hun handen wérkelijk niet jeuken om die gasten een ongenadig pak op hun duvel te geven? Zéker wel!

  In Nederland is het exact hetzelfde. Veel politiemensen hebben zich ziek gemeld of zitten gefrustreerd thuis. Van hogerhand wordt het belangrijker gevonden dat de zaak niet escaleert, dan dat men grote groepen arresteert.
  Kijk wat er in Toulouse is gebeurd en nog steeds gebeurt. Jongeren gaan volledig los, nadat een agent een moslima haar niqaab van haar hoofd trok. En aan de overlast en onrust komt maar geen einde.

  Ik weet uit zeer betrouwbare bron dat ook in Nederland de politie ‘niet blij is’ (op z’n zachtst gezegd) met de regels van hogerhand. Ze zien echt wel in dat het respect bij islam-jongeren voor alles wat gezag uitstraalt ver te zoeken is! Dat vreet aan de gevoelens van veel politiemensen.

  Ik zal niet beweren dat er bij de politie geen ‘kruipers’ zijn, die het voor de moslims opnemen, iftars bezoeken etc., maar het merendeel is niet gelukkig met het huidige klimaat.
  Maar wat moeten/mogen zij doen om het tij te keren?

  Like

  • kampersrene zegt:

   Ik heb het meegemaakt toen ik als politieman ook lid was van de T.P.I (tactisch interventie peleton ) Bij een betoging werden wij uitgescholden , bekogeld …..en wij mochten niets doen ! Wat er dan in je omgaat is niet te beschrijven….Geef nooit de schuld aan politiemensen .Het is de politiek ….die beslist ….niet de politie Het is de politiek die heeft toegelaten dat heel ons werelddeel door krapuul naar de kl…helpt

   Like

   • Cathja zegt:

    @kampersrene

    Politici schreeuwen wel om het hardst: “handen af van onze hulpverleners en politie”…,
    maar de politiek heeft zélf chaos gecreëerd. Dat zeggen ze er niet bij. De politie moet het vuile werk opknappen, vangen vaak de klappen op, maar mogen amper hun wapenstok gebruiken.
    En oh wat heeft onze overheid veel ‘respect’ voor de politie….
    Het is schijn. Ze kunnen moeilijk aan de kant van de raddraaiers gaan staan?

    Ik ben het met u eens dat de hoofdschuldigen niet bij de politie gezocht moeten worden, maar bij onze eigen regering. Daarnaast hebben we te maken met tal van D66-rechters die het op hun beurt de politie ook niet gemakkelijk maken. Hoe vaak komt het niet voor dat er veel werk verzet is om daders op te sporen, die vervolgens een lachwekkend lage straf krijgen opgelegd?
    Dát vreet aan de agenten en frustreert hen enorm.
    En dát weet ik uit zeer betrouwbare bron.

    Like

  • Margareta zegt:

   Om te beginnen alle linksliberalen naar huis of naar een onbewoond eiland sturen en met onze stem volgend jaar de huidige verzikte Brussel hervormen.

   Like

 9. flo zegt:

  Dit is wat overal gaat gebeuren in steden en zeker ook daarbuiten, want daar is wat te halen, in de provincie, ook hier, ook bij u thuis.
  Bewapen jezelf, koop een goede pcp buks oid, is nog vrij te verkrijgen en je schiet zo een antifa, nikker, of ander bruin of getint vuil een flink gaatje in het nutteloze lijf in het geval dat ze jouw woning willen hebben…

  Like

 10. Hovawart zegt:

  So was nennt man wohl in diesem fall zutreffenderweise “fake news”. … Verzeihung, man kann das übertrieben finden, …in die EU-grosstadrevier hat der islam die großstädte erobert, und die nachtaktiven, “urbanen terroristen“ die politieker den finger abgebissen, das sind No-Go-Areas.
  Der englische ausdruck No-Go bezieht sich auf verbotene dinge, gebiete oder handlungen. No-Go im allgemeineren sinne bezeichnet die fehlende funktionstüchtigkeit einer sache.
  Eine No-Go-Area ist also eine zone, deren betreten verboten, gefährlich und/oder unmöglich ist. Eine solches No-Go-gebiet ist unter umständen nur für bestimmte personengruppen und/oder unter bestimmten auflagen möglich.
  Der begriff der No-Go-Area ist militärischen Ursprungs. er wurde und wird im kontext kriegerischer auseinandersetzungen gebraucht. Dabei kann die bezeichnung für das gegnerische gebiet oder für generelle sperrgebiete stehen.
  No-Go-Areas in Deutschland?
  Ob es No-Go-Areas in Deutschland gibt, ist sehr umstritten. Auf der seite nogoarea.de sollen einige mögliche erscheinungsformen dieser sperrzonen aufgezeigt werden.
  Analog zu No-Go-Areas für ausländer wird in Deutschland die Existenz von Sperrzonen für Deutsche diskutiert. In diesem Zusammenhang ist von sogenannten Parallelwelten die Rede, in denen der Ausländeranteil sehr hoch ist………Unsere zukunft, nein danke.

  Like

 11. Pingback: ChristenUnie: SCHAAM U DIEP! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s