“Privé Trump-Rusland-onderzoek” – Soros & Co spenderen miljoenen

Screenshot_180

Donald Trump en George Soros.

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Een groep miljardairs rondom George Soros financiert een privéonderzoek naar de betrekkingen tussen de Amerikaanse president Trump en Rusland.

Contra magazine

De commissie geheime diensten van het Amerikaanse Congres publiceerde onlangs een rapport over de zogenaamde Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016. Maar in een voetnoot van dit rapport wordt onthuld dat er sprake is van een nog lopend privéonderzoek, dat zich bezighoudt met de zogenaamde betrekkingen tussen de Amerikaanse president Donald Trump en Rusland.

De financiers van het geheel? George Soros en een groep van zeven tot tien rijke donateurs, die hier in totaal $ 50 miljoen voor vrijmaakte. Oorspronkelijk werden deze inspanningen gepubliceerd door “The Federalist”, nadat er een serie sms-berichten tussen de Democratische Senator Mark Warner en de lobbyist Adam Waldmann werden gelekt, volgens welke Daniel J. Jones, een voormalig onderzoeker van de FBI en voormalig medewerker van Feinstein, nog steeds met Fusion GPS en de voormalige medewerker van de Britse geheime dienst Christopher Steele samenwerkt om het onderzoek tegen Trump voort te zetten.

Interessant genoeg vertegenwoordigt de lobbyist Waldmann vooral de met het Kremlin verbonden Russische oligarch Oleg Deripaska, de chef van het Russische aluminiumconcern Rusal, dat het doelwit was van de nieuwste sancties van de Amerikaanse regering. De lobbyist heeft eveneens verbindingen met de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergej Lavrov. Dat betekent: om de een of andere verbinding tussen Trump en Rusland te vinden, zet men dus in op de samenwerking met een voor Rusland werkende lobbyist…

Soros & Co moeten waarschijnlijk zeer wanhopig zijn als ze inzetten op zulke duistere praktijken, alleen maar om mogelijk iets te vinden dat belastend is voor president Trump en waarmee men hem tegen zijn been kan pissen. En dat, hoewel het (zie uraniumdeal) bij de Clintons immers duidelijk is dat daar sprake was van een “Russian collusion”, terwijl men bij Trump steeds opnieuw vermoedens in het midden gooit zonder daadwerkelijke bewijzen op tafel te kunnen leggen. En zelfs als ze dat zouden kunnen: zou het zo erg zijn wanneer Trump daadwerkelijk goede betrekkingen naar Rusland gehad zou hebben?

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Rusland, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Privé Trump-Rusland-onderzoek” – Soros & Co spenderen miljoenen

 1. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Deze satanist is vreselijk geobsedeerd in zijn haat jegens Trump. Hij is in een hooiberg op zoek naar een speld, die er niet is. Maar er moet en zal er een gevonden worden. Die Soros maakt het land volkomen onbestuurbaar. Zo destructief, zo destructief. Foei, foei, foei !!!

  Geliked door 2 people

 2. Ellen zegt:

  i.p.v dat hij zijn geld aan de mensen geeft die het echt nodig hebben, mensen die uithongeren en dak lozen, mensen die geen dokter kunnen betalen enz zo veel meer dan doet hij nog iets nuttigs met zijn miljoenen, nee geld geven om mensen kaopt te maken daar is hij goed in, nou wij zullen maar zeggen wie een kuil graaft voor een ander dondert er zelf in.
  i

  .p.

  Like

 3. Harry zegt:

  Eén geluk ,
  Trump is een actieve vechtjas , die altijd zal proberen terug te slaan .
  Hopelijk helpt ie deze valse smeerlap de grond in .
  Letterlijk .

  Maar het is toch eigenlijk onvoorstelbaar , hele oorlogen worden er door de VS tot aan de andere kant van de wereld gevoerd , spionnen worden onschadelijk gemaakt , overvallers en moordenaars worden gewoon afgeknald , Bin Laden werd gewoon opgehaald en geperforeerd en dit stuk verdorven geteisem dat oneindig veel meer schade en ellende aanricht , laten ze gewoon doorleven ?
  Er valt toch wel een ongelukje op te voeren ?

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Wat winnen deze mensen er mee, globale chaos en verdeeldheid, en waarvoor……..

  Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  De linkse kerk in de U.S.A. is zeker in paniek en de deep state waar Soros mee samenwerkt ook.
  Trouwens ook de linkse kerk in Europa weet niet wat hun overkomt, met de media voorop.

  Het is zo mooi om het o.a. via twitter allemaal te volgen en dat de beerput open is gegaan en Trump de rotzooi opruimt.

  Like

 6. T.troubadour zegt:

  Deze Soros is een grote vriend van Juncker en de EU en supporter van de Antifa beweging.

  Like

 7. Qvic zegt:

  Dat heb je met psychopaten, die leren nooit van hun fouten. Zij blijven constant hun hele leven de zelfde fout keer op keer herhalen en hopen toch telkens een andere uitkomst. Als je dit patroon door ziet, dan kun je ze allemaal op hun eigen fouten veroordelen. Daar psychopaten ook nooit hun eigen fouten zien, zullen zij dan ook nooit hun eigen fouten erkennen of willen toegeven dat zij fout zaten. We horen regelmatig dat de geschiedenis zich constant herhaalt, maar staan er nooit bij stil dat alle leiders psychopaten zijn. Want de kenmerken van een psychopaat zijn o.a. dat zij willen heersen over andere, zonder inspraak van die andere. In de politiek zie je deze psychopaten dan ook zeer veelvuldig, zij zijn met 99% de overgrote meerderheid in de politiek aanwezig. Bedenk hierbij dat 25% van de mensheid het al vanaf zijn geboorte deze afwijking heeft en 60% door zijn opvoeding en scholing het krijgt. Tegenwoordig is deze afwijking in hun gedachtegang het nieuwe normaal geworden. De samenleving wordt steeds huftiger tegen over elkaar. De 15% andersdenkende die wel logisch kan nadenken en van zijn fouten kan leren, worden door de psychopaten weg gezet als een gevaar voor de samenleving, want deze 15% wijzen de psychopaten op hun eigen fouten. De psychopaat wil alleen complimentjes ontvangen en kunnen absoluut niet tegen kritiek en tegen hun verlies. Zij schuwen geen enkel middel om met vals spelen met list en bedrog toch hun overwinning te behalen. Dan gaan alle registers los om toch maar hun gelijk of overwinning te willen behalen op die andere. Daar zij ook het geweld niet schuwen, zijn de psychopaten telkens de oorzaak dat er oorlogen en aanslagen worden gepleegd in de wereld. De andere gunnen zij totaal niets, alleen hun eigen ego telt. Dit fenomeen zien wij terug bij de Amerikaanse Democraten, maar ook bij de moslims, maar ook bij de liberalen, linkse en communistische mensen. Voor psychopaten bestaan er andere wetten en regels denken zij zelf, zij beschouwen zich zelf als het super mensen ras dat boven alles en iedereen staat en dan er ook naar gedragen en handelen. Maar in werkelijkheid zijn zij gewoon dom en begrijpen ook niets van het fenomeen van actie reactie. Dat kunnen alleen mensen die logisch kunnen nadenken en beredeneren. Alle wetenschappelijke ontdekkingen die de mensheid ontwikkeld heeft, is door logische denkende mensen gedaan. Maar de psychopaten pronken maar al te graag met de veren van de pauw, alsof zij het waren geweest. Zo is de geschiedenis vervalsingen ook het werk van de psychopaten.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Het aantal Sorosianen die een vinger in de pap hebben, die binnen de EU iets in de pap te brokkelen hebben is vast talrijker dan waar de pappenheimers vanuit gaan, men weet echter niet met wat voor ’n lepel de Sorosianen de pap aan het roeren zijn.
  Iemand als Soros kunnen we missen als koude pap.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Dat klopt @Hovawart maar Hongarije heeft Soros al het gat van deur gewezen. Opzouten die hap en tevens verbieden dat Soros linkse clubs mag sponsoren met geld waar heel veel bloed aan kleeft.

   Like

 9. Jan zegt:

  Senator Dianne Feinstein had 20 jaar Chinese spion in dienst
  https://townhall.com/tipsheet/mattvespa/2018/08/06/wait-there-was-a-chinese-spy-in-sen-feinsteins-office-that-operated-for-20-n2507074

  Ook onder de maffialeider Hussein Obama:
  Suspected Russian spy caught working at US embassy in Moscow for more than a decade
  Mole had access to Secret Service intranet and email systems – potentially giving her access to schedules of US president and vice-president
  https://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-spy-us-embassy-moscow-caught-secret-service-putin-a8475661.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s