Zware rellen met “jongeren” in Zuid-Franse Toulouse

Screenshot_173

In het Zuid-Franse Toulouse kwam het de voorbije dagen verschillende keren tot zware rellen in de buitenwijk Mirail. “Jongeren” gingen de confrontatie aan met de ordediensten en staken auto’s en vuilnisbakken in brand.

Aanleiding van de rellen was de dood van een gedetineerde uit de wijk in de gevangenis en een identiteitscontrole van een gesluierde vrouw door de Franse politie.

Mirail staat bekend als een probleemwijk met hoge misdaadcijfers en thuisbasis van verschillende Jihadisten.

Bron:
www.gva.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zware rellen met “jongeren” in Zuid-Franse Toulouse

 1. Steven zegt:

  gewoon met scherp gaan schieten..moet jij eens opletten hoe snel het dan is afgelopen…

  Geliked door 6 people

  • koddebeier zegt:

   De beste oplossing !

   Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Steven (29 april 2018 om 09:56)

   Dames en Heren.

   Denk a.u.b. twee keer na eer u met scherp gaat schieten. Dat schieten lost de problemen beslist niet op. Het zal een averechts effect hebben. Het is als olie op het vuur.

   We hebben hier te maken met islamitische jongeren en jong-volwassenen. Zij hebben een gedegen brainwashing achter de rug en staan onder een uitstekende brain control. In de brainwashing zijn hen allerlei obsessies opgelegd. Zij handelen dus niet op eigen initiatief, maar worden door hoger hand aangestuurd. We hebben hier te maken met georkestreerde rellenschopperij.

   Door deze brainwashing zijn deze lieden van vrijwel al hun gevoelens en emoties beroofd. Zij kennen dus o.a. geen angsten meer. Ook het vooruitzicht op de dood doet hen niets meer. Zij zijn zodanig geprogrammeerd, dat zij zonder enige schroom zelfs hun leven geven voor hun godheid. Zij handelen helemaal vanuit hun instincten, driften en obsessies. Dat wil zeggen dat zij functioneren vanuit hun lagere bewustzijnsniveaus, het onbewustzijn en het onderbewustzijn. Hun rationele bewustzijn functioneert nauwelijks meer. Van enig functioneren van de hogere bewustzijnsniveaus, het sociaal-psychische en het spirituele bewustzijn, is eigenlijk geen sprake meer. Ze zijn feitelijk menselijke robots. En kun je dat nog menselijk noemen ???

   Het probleem is alleen op te lossen, door het bij de wortel aan te pakken. Dat wil zeggen, dat de poten onder de tronen van de Europese heersers moeten worden doorgezaagd en dat de EU ontmanteld moet worden. En vervolgens moet het islamitische geboefte de weg terug naar huis worden gewezen. Zo niet, dan zijn we aan het dweilen met de kraan open.

   Geliked door 3 people

   • jungleelephant zegt:

    Net zo lang schieten tot er geen een meer over is,door heel Europa!Regeringen zullen ons niet helpen,integendeel:we zullen het zelf moeten doen!Uitroeien is dan nog de enigste oplossing!

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ jungleelephant (29 april 2018 om 15:24)

    Dames en Heren.

    Zou dat echt lukken ??? Ik heb zo’n beetje een voorgevoel, dat ’t dat niet gaat worden. Dit past immers niet in het plaatje van de politieke correctheid. En dan denk ik zo bij mezelf, dat de hermandad dan ongetwijfeld na het eerste schot wèl zal optreden. En voor je het weet, zit je heeeel lang achter de tralies als staatsgevaarlijk individu . Bovendien, waar haal je zoveel kogels vandaan ??? Die zijn er niet eens.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Oeps48 29 april 2018 om 12:37

    Dat wil zeggen, dat de poten onder de tronen van de Europese heersers moeten worden doorgezaagd en dat de EU ontmanteld moet worden.

    Vanzelfsprekend! Maar zie dit maar eens voor elkaar te krijgen zonder grof geweld en met zo veel landverraderlijke ‘deugmensjes’ om je heen.

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Tistochwat (29 april 2018 om 16:12)

    Dames en Heren.

    Nee, je moet geen grof geweld gebruiken. Je moet dit verbaal doen.

    Afzeiken, belachelijk maken. Te kakken zetten. Elk klein akkefietje opblazen. Groot kabaal maken. Stemming creëren. Telkens refereren aan het collectieve geheugenverlies. Hij zal het zich wel niet meer kunnen herinneren. Op de man spelen met dementie. O, wat erg voor je moeder, dat ze dit allemaal moet meemaken. De declaraties publiekelijk ter discussie stellen. Noem ze een GGN (Geen Goede Nederlander). Alles is illuminati en satanisch en dat opblazen. Vragen hoeveel kindjes ze al hebben doodgemaakt voor satan. Het stemgedrag van het EU-parlement of van de EU-commissie ter discussie stellen. Telkens Rutte oproepen in de kamer om hem te vragen hoe hij gestemd heeft en dat vervolgens afkeuren. Heel veel vragen en opmerkingen plaatsen bij alle wetsvoorstellen en/of wijzigingen als gevolg van EU-regelingen. Steeds maar weer roepen om NEXIT. Openlijk steun betuigen aan Orban. Geen politiek correcte taal meer gebruiken. Noem de volksverhuizers exoten, illegalen, criminelen etc. Noem de islam geen religie meer maar een staatsgevaarlijke ideologie. Vragen wat de consequenties zijn voor bijvoorbeeld de ouderen. Bij alle wetsvoorstellen tegenstemmen. De publiciteit zoeken. Van alles en nog wat suggereren in de pers. En ga zo maar door. Zo kun je iedereen kapot maken. Daar heeft uiteindelijk niemand weerstand tegen.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Mijn idee ook.

   Like

 2. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Het verwondert me helemaal niets. Toen ik Een jaar of 20 geleden in Toulouse was, vond ik de sfeer al behoorlijk verpest. Overal in de stad liepen toen groepjes Noord-Afrikaans tuig nogal dominant en provocerend rond. Ze waren beslist niet aan het integreren in de gemoedelijke Zuid-Franse cultuur. Ik kreeg er de kriebels van. Het werd al snel duidelijk, dat het stadsbestuur en de gendarmerie (politie) de controle over de stad kwijt was. Ik ben dus niet lang gebleven en er ook nooit meer naar toe gegaan.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s