Beatrix von Storch (AfD): “Kardinaal Marx maakt de weg vrij voor de islamisering”

Screenshot_214

(Vertaling: E.J. Bron)

Kardinaal Reinhard Marx (foto) is sinds 2014 voorzitter van de Duitse Bisschoppenconferentie en zodoende quasi de hoogste katholiek van het land. Maar in plaats van het christelijke geloof te verdedigen, buigt hij steeds opnieuw voor de toenemende islamisering in het land.

Die Freie Welt

Op dit moment mobiliseert hij de mensen tegen het kruis, HET symbool voor het christelijk geloof. Hij valt het initiatief van de deelstaat Beieren aan om in ruimtes van de overheid het kruis op te hangen. Daardoor zouden splijting, onrust en een tegen elkaar zijn ontstaan, mekkert Marx. Deze verbale aanval van Marx werd al door talrijke media gepubliceerd. Zo wordt Marx in de “Süddeutsche Zeitung” geciteerd met de woorden: “Het kruis is niet van bovenaf op te leggen”. En bij “n-tv” zegt men: “Kardinaal Marx beschuldigt Söder van splijting”.

Wat betreft de vice-fractievoorzitster van de AfD in het Duitse parlement, Beatrix von Storch, staat deze handelwijze van Marx er eens temeer plaatsvervangend voor dat het christendom het veld ruimt en zodoende de islamisering de mogelijkheid geeft zich hier in het land uit te breiden. In een tweet schrijft ze: “Waarom de islamisering de ruimte heeft? Omdat het christendom capituleert en het veld ruimt. Met aan het hoofd: kardinaal Marx. Op de Tempelberg doet hij zijn kruis af. En hij wil het kruis ook niet in openbare gebouwen. #De vis begint vanaf de kop te stinken. #En wel enorm.”

Terwijl de gelovige katholieken juist van de voorzitter van de Duitse Bisschoppenconferentie kardinaal Reinhard Marx verwachten dat hij zich inzet voor de christelijke waarden van het Avondland en deze in woord en daad verdedigt respectievelijk voor leeft. Maar met niet zo fraaie regelmaat verraadt deze voorzitter het christendom en buigt hij voor de toenemende islamisering van het land. Inmiddels wekt hij zelfs de indruk samen met zijn “collega” kardinaal Rainer Maria Woelki maatgevend de islamisering te bevorderen. Ze wijzen en doen christelijke symbolen af – zoals tijdens het bezoek aan de Tempelberg, toen Marx samen met Bedford-Strohm, de voorzitter van de Evangelische Kerk Duitsland, beschaamd hun christelijke kruisen afdeden.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Beatrix von Storch (AfD): “Kardinaal Marx maakt de weg vrij voor de islamisering”

 1. Claudia M. zegt:

  “Het kruis is niet van bovenaf op te leggen”
  En daar komen ze nu pas mee? Jullie hebben anders eeuwenlang de uiterste best gedaan dat nu juist wel te doen! Nu ineens niet meer? Als hier de hypocrisie niet vanaf spat, dan weet ik het ook niet meer! Een stelletje smerige verraders zijn jullie!

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Als kind had ik vroeger zelf ook een hekel aan kruisbeelden maar dat kwam meer omdat het geen pretje was om Jezus Christus daaraan te zien hangen! De nazi’s probeerden voor WO II ook kruisbeelden te verwijderen maar dat lukte hen niet overal!
   Reinhard Marx kan anders net zo goed het christendom voor zichzelf inruilen voor de islam maar de aanhangers daarvan zullen hem uiteindelijk gewoon gaan zien als een ongelovige deserteur! Want zoals ik al vaak heb herhaald: wie in tijd van oorlog, revolutie en vrede constant naar de ene oorlogszuchtige partij of geloofsgroep blijft overlopen zal zich uiteindelijk bij iedereen gehaat maken of gewantrouwd worden!

   Like

 2. Thom zegt:

  Dat is niets nieuws onder de zon. In Nederland heeft het bisdom Groningen/Leeuwarden ook zo’n linkse pro-moslim bisschop te weten Gerard de Korte die in 2016 gepromoveerd is naar het bisdom Den Bosch

  Like

 3. delamontagne zegt:

  In Duitsland, in ……………Israel !
  Dat noemen ze hypocrisy

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Zal het Vaticaan al bezig zijn met het verplaatsen van de rijkdommen uit het depot, alle reserves en vermogens van vermogenden, die men graag in een bankgeheim onderbrengt, transporteren naar zonniger oorden, bijvoorbeeld een Argentijnse Banco Vaticano, (net als de nazi’s deden na de val van hun grote rijk) ………..overeenkomsten genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 5. Qvic zegt:

  Als leiders van hun eigen geloof afkeren, vervalt ook hun macht en geloofwaardigheid bij hun volgers. Dan is het eerdaags over en uit met die kardinalen voor hun volgers.

  Geliked door 3 people

 6. Trucker zegt:

  De huidige (NIET) paus de communist (ben eventjes zijn naam vergeten wegens irrelevant), geeft het voorbeeld, voeten wassen van breed lachende islamieten invaders, de islam op gelijke hoogte brengen van het Christendom en nog andere geniepige smeerlapperij ten gunste van de islam.
  Dus wat doet het zooitje verraders van de Katholiek religie, heulen, met de opper verrader van het Geloof.

  Geliked door 2 people

 7. delamontagne zegt:

  Germany: Christian men banned from their church because Muslim women wanted a ‘men-free’ environment during event
  By Voice of Europe 30 April 2018

  Een clubje Christelijke gepensioneerden was niet welkom voor hun wekelijkse
  spelletje kaarten in hun eigen kerk in Bremen, bericht Junge Freiheit.

  Zeven jaar lang organiseerde het groepje van tien gepensioneerden hun wekelijkse kaartspel in de Matthias-Claudius Parish Hall in Bremen Neustadt.

  Vorige week stond echter ook een dag van welzijn, georganiseerd voor alleenstaande moeders, op het programma.

  Het evenement werd “problematisch” omdat er ook moslimvrouwen mee deden.

  Omdat de moslima’s tijdens het evenement hun hoofddoek wilden afdoen, werd er iets SPECIAALS gedaan…………
  Dit om er voor te zorgen dat de hele Kerk MAN-LOOS zou zijn.

  Een man uit het groepje, Karl-Heinz Weber, 76, kan zijn teleurstelling niet verbergen: “Wij christenen worden verbannen uit onze christelijke gemeenschap omdat dit een islamitische gebeurtenis is”.

  Zijn partner Meinhard Ahting voegt eraan toe: “Ons niet binnen laten heeft niets te maken met tolerantie, we moeten de MOSLIMREGELS in een kerkelijke instelling respecteren, dat maakt me bang.”

  Volgens ouderen was de redenering van een van de kerkelijke medewerkers duidelijk: het gebouw moet volledig vrij zijn van elke man vanwege de moslimvrouwen die dag.

  BRON:
  https://jungefreiheit.de/kultur/2018/senioren-skatrunde-muss-moslemischen-frauen-weichen/

  via
  https://lesobservateurs.ch/2018/04/30/allemagne-les-hommes-chretiens-ont-ete-bannis-de-leur-eglise-parce-que-les-femmes-musulmanes-voulaient-un-environnement-sans-hommes/

  Like

  • BertG. zegt:

   Ze zijn zelf het gebouw uit gelopen, dus ze moeten niet zo zeiken.
   Dan hadden ze maar moeten blijven zitten.
   Ik had mezelf niet laten weg jagen door een stel hoofddoekjes, dus het zijn gewoon lafaards die achteraf een beetje lopen te piepen.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @BertG.

    Ik vind die mannen nog fatsoenlijk dat ze geen herrie wilden schoppen in of bij de kerk.
    Wat ik provocerend vind van die moslima’s is, dat ZIJ geen begrip tonen voor het feit dat christenen het in een kerk voor het zeggen hebben, en dat je als moslim(a) totaal niets te vertellen hebt. Als je een vrouwendag wilt bezoeken, dan moet je je aanpassen aan de locatie waar je bent, en anders blijf je maar weg.
    Als jij en ik een moskee zouden bezoeken, dan moeten de schoenen uit. Wil je dat niet, dan ga je maar niet naar de moskee. Dan mis je overigens echt niks.

    Ik vind het uitsluitend provocatie van die moslim-wijven. En dit is niet de enige provocatie; we hebben er al heel wat voorbeelden van gezien.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Dus die wijven beginnen met provoceren, en dan zijn de heren fatsoenlijk als ze daar niet op in gaan.
    Ik had ze kerk uit geslagen als ik daar was.
    Hier een beetje de dienst lopen uitmaken, oprotten.
    Maar ook het altijd en eeuwig weer aanpassen aan andere is een gelovige niet vreemd.
    En dat vind jij dan nog fatsoenlijk ook.

    Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @BertG. om 10:13

    Ik ken ook NIET-GELOVIGEN hoor, die zich fatsoenlijk gedragen en geen stennis willen schoppen. Dat fatsoen is dus niet alleen voorbehouden aan gelovigen.
    En verder zijn de genoemde heren die wilden kaarten GEBRUIKERS van de kerkruimte.
    Ze zijn geen eigenaren, zoals bij een clubhuis bijvoorbeeld.
    Als het kerkbestuur toestemming heeft gegeven, dan kun je daar als kaartende oudere weinig tegenin brengen, dus schop je geen herrie. Doe je dat wel, dan bestaat de kans dat de heren definitief moeten verkassen naar een andere locatie om te kaarten.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Het is altijd weer dat eeuwige beleeft blijven, dan krijgen we ook geen problemen.
    Daar gaat Nederland aan kapot.
    We moeten onze scheur optrekken, dat doen mossels ook.
    Maar omdat wij altijd maar beleeft blijven, winnen zij het telkens.
    Laat het maar op aan komen wie dat bestuur belangrijker vind, dan weet je meteen waar je aan toe bent.
    Als een mossel voor een christen gaat in een christelijke kerk, dan weet je dat je daar nooit meer moet binnen stappen.
    Maar de waarheid is hard, dat kunnen die tere christen zieltjes niet verwerken.
    dus maken ze maar geen problemen.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Weet je wat het gevolg is hiervan?
    Dat wanneer er een paar hoofddoeken bij de kerkdeur gaan staan, de heren uit zichzelf zullen opstaan.
    Omdat ze geen herrie willen schoppen in of bij de kerk.
    En daar ging het ze dan ook om.

    Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @BertG. om 10:58

    Het ging hier om een ‘dag van welzijn’…, wat dat dan ook betekent. EEN DAG. Dus eenmalig.
    Het zal dan ook vast niet gebeuren dat moslima’s zich keer op keer bij de kerkdeuren ophouden, dus de heren kunnen gewoon weer gaan kaarten.

    Wat moeten moslima’s trouwens bij kerkdeuren doen als ze toch niet naar binnen gaan?
    Als er geen evenementen zijn hebben ZIJ er al helemaal niks te zoeken!

    Like

   • BertG. zegt:

    Wat denk je zelf, provoceren natuurlijk.
    Om uiteindelijk ook die kerk over te nemen.
    jij bent wel erg simpel en goed gelovig dat dit nooit meer gebeurt.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Cathja 1 mei 2018 om 11:37

    Dit is het perfecte voorbeeld hoe sluipende islamisering werkt, niks meer.
    Zou ik daar kaart gespeeld hebben met makkers of wie dan ook zou er geen haar op mijn hoofd aan gedacht hebben om “mijn spot” te verlaten.
    WIJVEN met kopvodden komen niet “zo maar” een gebouw, dat het Christelijke Geloof vertegenwoordigd, binnengelopen.
    Als die WIJVEN met hun vodden op hun kop en de Duitse verraadsters van dienst(*) die als glijmiddel zorgen dat de kerk bezet wordt is dat deel van de taktiek “wij zijn hier en wij doen wat wij willen”.
    (*) KopvoddenWijven hebben “hulp” gehad van Duitse WIJVEN, ze gaan uit zichzelf niet zo’n kerk bezetten zonder opdracht van de venten in vrouwenjurken (het islamieten specimen niet de travestieten 🙂 ) om dit in een kerk te doen.
    Waarom (speciaal) een kerk, ze kunnen ongetwijfeld elk gebouw bezetten als ze het vragen aan de lokale overheid die als ratten de islamisering in stand houden en ergo aktief aan meewerken.
    Ongetwijfeld weet elke reageerder het wel maar voor de dummies (:-) ) het Huis van God kunnen bezoedelen is één van de taken van de strijd.

    Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Trucker, ik denk zomaar dat er in dat kerkje die Cathja bezoekt er ook dit soort middagjes georganiseerd worden, waarbij mossel vrouwtjes in en uit lopen.
    En dus geen mannen aanwezig zijn in het hele gebouw.
    Voor die gelegenheid en voor een keer uiteraard.

    Vandaar dat ze het probleem niet zo ziet.
    Want waarom zouden ze dat nou niet mogen, ze bedoelen er toch niks mee.
    Ze komen er voor de gezelligheid en een praatje.
    En je weet nooit of het je nog een keer lukt om ze de kerk in in te lullen.

    Like

 8. Cathja zegt:

  Judas heeft Jezus verraden voor slechts 30 zilverlingen.

  Deze smerige huichelaars doen het voor nog veel minder…!

  Geliked door 2 people

 9. Marco Tebrugge zegt:

  islam = Indoctrination, Sex slaven, Lying, Aggressive, …..MURDER !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. edwin vissers zegt:

  Ik denk dat ze vooral met hun eigen kruis bezig zijn ,ze hebben ook een telescoop die naar bruine sterren zoekt .

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Dat is een hele domme kardinaal .Hij moet aan zijn job denken ,als hij kiest voor de Islam naar het voorbeeld van zijn opperhoofd , dan kan hij in financiele moeilijkheden geraken , want ik weet niet of geestelijke recht hebben op een leefloonuitkering

  Like

  • fleckie zegt:

   In Dld. Moet men NOG altijd…….KIRCHENSTEUER …….betalen!( een voortvloeisel,uit het verbond van Hitler, via von PAPEN, …….met het Vaticaan.,waarin het Vaticaan zich kon verblijden van ontvangst van een ,BEHOORLIJKE som, ter ondersteuning v.Hitlers regime!!!

   Like

 12. droevige mof zegt:

  De leden van deze varkensstapel kunnen gechanteerd worden. Ofwel omdat ze zelf hebben deelgenomen of de misdaden van hun medebroeders hebben verborgen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1981958/kardinaal-voor-de-rechter-om-kindermisbruik
  Over Marx is tot nu toe niets bekend. Desalniettemin heb ik een hekel aan hem.

  Like

 13. Jean zegt:

  Ook die eikel kan onder zijn klokkenspel getrapt worden, wij hebben die eikel echt niet nodig, hoe sneller verwijderd hoe beter voor onze seculiere samenleving.

  Like

 14. kraftavilqa zegt:

  “Het kruis is niet van bovenaf op te leggen” aldus kardinaal Marx (nomen est omen) Maar het van bovenaf opleggen can de mohammedaanse ketterij is kennelijk geen probleem. Die kerkleiders van tegenwoordig is er onder hun eigenlijk nog wel een enkele Christen te vinden? Wat zal Jezus wanneer Hij terugkeert kwaad zijn.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ kraftavilqa

   Jezus heeft zich afgevraagd (toen Hij nog op aarde was): “zal Ik nog geloof vinden als Ik wederkom?”. Het antwoord wordt steeds duidelijker. Veel ‘christenen’ zullen Hem verraden of hebben Hem inmiddels al verraden.
   Een voorbeeld is bovengenoemde kardinaal, maar wat denk je van de paus? Die gaat nog wel een stapje verder.

   Geliked door 1 persoon

 15. Tistochwat zegt:

  @ Cathja 1 mei 2018 om 11:37

  Ik denk niet dat het bij één dag en bij één kerk blijft, Cathja. 😦
  Elke moslim is erop uit om te provoceren omdat ze weten dat hun geen strobreed in de weg wordt gelegd.
  Het lijkt allemaal zo onschuldig, maar er zit een kwaadaardige bedoeling achter.

  Een kerkbestuur dient trouwens geen toestemming te geven om een ‘heilige christelijke’ plaats te laten misbruiken door volgelingen van ‘allah’ (satan). Er wordt veel te veel rekening gehouden met de idiote mohammedaanse ‘gebruiken’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s