De Europese disbalans

Screenshot_222

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Tot hoe krom en suïcidaal het Europese rechtssysteem inmiddels is verworden, wordt met bijgevoegd artikel wederom benadrukt. Het ‘recht’ van allochtone overvallers, geweldplegers en terroristen wordt klaarblijkelijk gekoesterd. Terrorisme als ‘verrijking’ van de samenleving zeg maar… want het moet vooral geld blijven kosten, ook als blijkt dat de Europese links naïeve kijk op migratie al decennia lang volledig mislukt blijkt te zijn.

Niet uitwijzen

Een rechter bepaalt in Europa steeds vaker dat bewezen geweld en zelfs terrorisme niet adequaat aangepakt mag worden. Dat de overwegend zwarte  en moslimcriminelen hier hun gang blijven gaan, wordt bewerkstelligd door o.a. de argumentatie van de rechtelijke macht. “In het land van herkomst kan een uitgezette terrorist namelijk fysiek pijn gedaan worden”, en dat is de reden dat de terrorist niet mag worden uitgezet, aldus de uiterst dubieuze gedachtegang van de betreffende rechter. Dergelijke criminelen worden in het thuisland namelijk keihard aangepakt en dus lachen ze hier iedereen uit vanwege het slappe Europese beleid. Dat zo iemand van zins is zelf heel véél mensen en kinderen pijn te doen, doet er blijkbaar níet toe. Die hebben slechts het recht van incasseren.

Opkomen voor uw eigen volk en grondgebied mag u als autochtone Europeaan overigens sowieso niet meer. Nationalisme en patriottisme wordt heden ten dage namelijk aangeduid als nazisme en racisme. Van u wordt tenslotte verwacht dat u zich schikt naar alle hier binnenkomende culturen en al hun gebruiken als verrijkingen accepteert. Wenst u daar niet in mee te gaan, dan staat de tekst “extreemrechts” al op uw voorhoofd getatoeëerd . Als Noord-Europeaan wordt van u derhalve sowieso niet verwacht trots te zijn op uw afkomst en de oude Europese Germaanse, Keltische of Viking historie. Dat recht van trots is slechts weggelegd voor eeuwen achtergebleven corrupte, criminele slavenhandel-culturen, die zich hier, vanuit úw belastinggeld gefinancierd, komen vestigen. Want “we zijn een rijk continent” en iedereen mag hier wonen en doen en laten wat hij/zij wil… met geweld ‘respect’ afdwingen voor een overheersende, vrijheid benemende ‘religie’ incluis.

Boko Haram 

Met dat de Europese toegangspoorten na de Midden-Oosterse ‘vluchtelingen’stroom – lees: migratiestroom – nu wederom wijd open worden gezet voor ‘vluchtende’ Afrikanen, levert dit naast de enorm toegenomen aantallen antisemitische moslims (en meegekomen IS´ers) tevens een groot gevaar voor in de zwarte migratiestroom meekomende Boko Haram ‘strijders’. Eveneens islamitische, niets schuwende gewelddadige machtwellustelingen, die er zichtbaar van genieten onder de vlag van de islam jonge (christen)meisjes en vrouwen te roven, te verkrachten, te mishandelen en als slavinnen te verhandelen en de mannen rücksichtslos af te maken. Zij die zeggen te strijden tot de gehele wereld onder de koran leeft en excessief geweld niet schuwen, gaan ‘we’ hier wederom massaal zelf importeren onder het motto ‘humaniteit’? Het gevoel macht over mensen te hebben en angst te kunnen zaaien, schijnt erg verslavend te zijn…

Radicaalrechtse voorhoede

Een zeer interessante uitzending! Uiteraard door o.a. de Europese overheden én de linkse media als radicaal-rechts en extremistisch weggezet, staan in Europa momenteel rechtse groeperingen als Jung Europa en Defend Europe op. Merendeels betreft het hier jonge mensen met een universitaire opleiding die zich storen aan het eenzijdige beeld van de protestgeneratie/de links-liberalen dat tijdens hun opleiding verteld wordt. Het betreft hier absoluut geen extreemrechtse neonazi’s of hardvochtige racisten, maar jonge mensen uit heel Europa met een gedegen opleiding die het zat zijn hoe de burger de laatste decennia wordt uitgekleed ten behoeve van gelukszoekers en migranten. Zij storen zich – net als u en ik – o.a. aan de honderdduizenden hier geboren moslims die geen enkele binding hebben met het land waar ze geboren zijn, maar die zichzelf uitsluitend als moslim- en met het ‘vaderland’ verbonden zien.

Deze nieuwe bewegingen staan een totale remigratie voor en vinden dat de islam niet in Europa thuishoort. Van een Vierde Rijk of het nazistisch gedachtegoed (wat hen vaak verweten wordt) houden zij zich volledig afzijdig. Daar ligt hun doel en interesse helemaal niet. Ten opzichte van de oudere generaties schamen ze zich echter (eindelijk!) niet meer voor hun politieke opvatting. Ze zijn de door linkse liberalen én Gutmenschen – die alles en iedereen lief vinden – volledig in disbalans gebrachte samenleving, waarin ze ten behoeve van de nieuwkomers financieel uitgekleed worden en geen zicht op een baan of toekomstperspectief hebben, dan ook meer dan zat. En dat is niet vreemd, want het gaat steeds verder met de opdringerigheid van de islam in Europa. Haat predikende ‘imams’, biddende moslims op straat die de infrastructuur volledig blokkeren. Moslimmannen die westerse, ‘onbedekte’ vrouwen aanranden en voor hoer uitmaken, moslims die op straat gratis korans uitdelen tijdens Koningsdag. Allemaal pure provocaties om te kijken hoever ze kunnen gaan om de islam nog verder aan u op te dringen. Bij tegenspraak verwijzen zij per direct naar racisme en discriminatie. Mocht u nog twijfels hebben bij hun werkelijke intenties? Op een bij de gratis koran uitgedeelde gele folder staat te lezen: “Wij hebben u geschapen, dus u denkt toch niet dat we de islam dan niet naar u toe zouden brengen?” Jawel, “Wij hebben u geschapen”… Ik zeg; ze zijn hier niet gekomen om te werken of een beter leven in vrede op te bouwen. Ze zijn hier gekomen om u stelselmatig te laten wennen aan meer en meer islam om u vervolgens volledig te onderwerpen aan de Sharia. En de Europese overheden hebben er 40 jaar lang met volle overgave aan mee gewerkt.

Ophaalacties

Vluchtelingen opvangen? Prima, maar moslims pertinent niet meer in Europa en al helemáál niet ten koste van de eigen bevolking! Voor de naïeve Gutmensch die dat tóch wil; laat het maar zien dan, start een ‘crowdfunding’ actie en neem ze zelf maar in huis. Opvangen prima, maar niet hier en niet van ons belastinggeld! Succes!

Er staan in Europa gelukkig steeds meer mensen op die zich niets meer aantrekken van de ronduit walgelijke verwijzingen naar racisme en nazisme. En volledig terecht!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, gezond realisme, Islamisering, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

18 reacties op De Europese disbalans

 1. Elisah zegt:

  Hier schrik je toch van,
  http://nieuws.tpo.nl/2018/04/30/een-internationale-mars-door-de-nederlandse-instituties/
  Belastingbetaler subsidieert studie buitenlandse student voor bijna 90%
  Waarom accepteren wij als Nederland dat het overgrote deel van de studiekosten van buitenlandse studenten wordt afgewenteld op de Nederlandse belastingbetaler

  Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Waarom we dat accepteren?
   Omdat onze volksvertegenwoordigers hebben besloten dat opleidingen worden betaald naar het aantal uitgereikte diploma’s. Het loont voor universiteiten om veel studenten binnen te laten; ze verdienen eraan. Dat de kwaliteit van onze opleidingen daardoor lijdt zal ze een rotzorg zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Ik geloof dat het probleem hetzelfde is in België, daar hebben ze op die manier last van de vele Nederlanders die bij hun op de scholen zitten.

    Like

 2. Republikein zegt:

  “Ik heb veel gehuild”, vertelt de 13-jarige Naema. “Maar het beïnvloedde mijn vaders besluit totaal niet. Ik wilde verder studeren, maar dat mocht niet.”

  Naema werd door haar vader uitgehuwelijkt, en over een paar maanden bevalt ze van haar eerste kind. Ze is niet de enige. De toename in het aantal kindbruiden is een onverwacht gevolg van de oorlog. Meisjes van rond de twaalf jaar worden al uitgehuwelijkt, zodat er niet meer voor hen gezorgd hoeft te worden.

  “We hebben geen exacte cijfers”, vertelt vrouwenrechtenactivist Ayah Mohammed Alsaaqaf. “Maar sinds de oorlog zijn zelfs de belangrijkste basisbehoeften niet verkrijgbaar. Dus het was te verwachten dat er meer minderjarige meisjes zouden trouwen.”

  Ook alle zussen van Naema werden op jonge leeftijd uitgehuwelijkt. Hun moeder had niets in te brengen. Naema: “Als ze ernaar vroeg, zei mijn vader: ik kan ze niet onderhouden, ik moet ze allemaal uithuwelijken.”
  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2229824-op-je-twaalfde-trouwen-steeds-meer-kindbruiden-in-jemen.html

  Oef, is het on topic’s?
  kan mij het scheluh, moet mijn woede kwijt.
  Anderen doen het met hun kwakkie.
  Van het kwakkie is het zonde maar de appelmoes is gebonde.
  Spoorloos gekeken, ben geheel de regie kwijt, in dit huis, godsamme.
  Kom niet terug menneke.

  Like

 3. Thom zegt:

  Al komt er geen enkele terrorist of moslim mee met de “vluchtelingen” dan gaat Europa toch naar de kloten. De sociale voorzieningen moeten door enkele (blanke) werkenden worden opgebracht en zullen meer gaan bedragen dan het bedrag dat binnengebracht wordt. Het sociale uitkeringssysteem stort dus in. Op dat ogenblik is het merendeel van de Europese bevolking aan de bedelstaf en wordt het hier zoals in de achterbuurten van Calcutta.

  Geliked door 3 people

  • jantjeuitnl zegt:

   Als dat tuig geen gratis geld meer krijgt dan worden de berovingen nog vele malen erger dan ze nu al zijn. In de jaren ’70 werden er geen bejaarde vrouwtjes beroofd van hun pinpassen. Echt niet.
   Tegen die tijd mag de politiek trots zijn op zichzelf want dan hebben ze de Islam hel uit het Midden-Oosten naar hier geïmporteerd.

   Geliked door 2 people

 4. bigljohn zegt:

  Joop den Uyl startte de gezinshereniging van de, wat ze toen noemden – gastarbeiders -. Straatsburg, plus een hoop andere verdragen, alsmede de motie Halsema deden de rest. En al die tijd bleven de kiezers de rariteiten van linkse kabinetten steunen die onderstaande ellende deden ontstaan. Die (wat nu word genoemd) – immigranten – gaan dus echt nooit meer weg uit Europa. Immigranten is hier een ander woord voor indringers ! Hun aantal groeit als kool door een eeuwigdurende grote toestroom, en door de vorming van zeer grote gezinnen. Brussel, de lidstaten en de MSM media hebben een monster geschapen wat niet meer te vernietigen valt. De Islam word gekoesterd als ware het koeien met gouden horens , terwijl andersdenkenden met justitie te maken krijgen. We kunnen alleen maar hopen dat het onze tijd zal duren, want dat de sharia er aan zit te komen is een feit !

  Geliked door 2 people

  • Margareta zegt:

   Wij kunnen het alleen maar hopen dat het ons tijd wel zal duren beste Bigljohn, want alles wat om ons heen gebeurt ontwikkelt zich razendsnel. Naar mate dat er steeds meer migranten bijkomen worden zij sterker, veeleisender en brutaler. In tegenstelling tot ons (blanke mensen) ook al kennen ze elkaar niet, zij hebben een saamhoorigheid en in geval als nodig is, tenminste als zij denken dat het nodig is, zij kunnen in no time via hun smartfhone duizenden personen bij elkaar trommelen om hun doel te bereiken waartegen geen enkele politie effectief kan optreden. Je hebt kunnen lezen over de miljoenenschade en vernielingen (als ik me goed kan herrinneren) in Frankrijk, vanwege het verwijderen van een hoofdbedekking van een van hun vrouwen. De minachting tegen de officiële instanties groet met de dag. Je ziet of hoor rapportages over het vernederen en uitdagen van politieagenten, het aanvallen van brandweer en ziekenwagens, kortom ons rechtsstraat totaal niet respecteren en proberen te ondermijnen. Zij bewegen zich altijd in groepen waar geen kruid is tegen opgewassen. En als iemand gearresteerd wordt staan vaak binnen een half uur op straat met een Moorkop.
   Wij weten wel waar het is begonnen, maar wij hebben geen idee waar het naar toe leidt en het kan nog even duren, maar het kan os ook in een versnelde vorm ons gigantisch treffen

   Geliked door 2 people

  • Henk.V zegt:

   Hier moet ik een kleine aanvulling plaatsen, @bigljohn. Het was het CDA dat destijds, vanuit haar opvatting dat het gezin de hoeksteen van de samenleving was, er bij Den Uyl op aandrong de gezinshereniging tot onderdeel van de Nederlandse politiek te maken. Het CDA dacht dat hierdoor de stabiliteit van het land zou worden bevorderd. Den Uyl nam deze opvatting over.
   Dit blijkt een kapitale fout te zijn geweest, want sindsdien is de instroom vanuit de islamitische landen groter en groter geworden, met dramatische resultaat zoals wij kunnen zien. Er is nagenoeg nooit een vorm van werkelijk volledig opgaan van moslims in onze maatschappij opgetreden.

   Geliked door 2 people

 5. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/nos-toont-zich-zelfhaatverspreider-nummer-1-doe-aan-geboorteperking-om-plasticsoep-oceanen-te-voorkomen/
  Wat is de beste manier om te voorkomen dat de oceanen niet verstopt raken met plastic? Nou heel simpel: plant je gewoon niet voort. Weg met ons mensen, en het probleem houdt vanzelf op met bestaan! Aldus de anti-menselijke publieke omroep NOS gisteren in een nieuwsbericht.

  Terwijl 90% van het plastic afval in de zee uit afrika en azië komt….

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  “Gelegenheid maakt de dief ” en die gelegenheid geven wij ruimschoots.

  Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Prima uiteenzetting weer van dhr Schilder !
  Petje áf !

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/05/01/kameraad-jean-claude-juncker-spuugt-op-het-graf-van-de-honderd-miljoen-doden-door-het-communisme-viert-de-tweehonderdste-geboortedag-van-karl-marx-in-trier/

  JEAN-CLAUDE JUNCKER brengt hulde aan Karl Marx tijdens de viering van het 200-jarig jubileum van de vader van het communisme in Duitsland, wat heeft geleid tot beschuldiging dat hij de vele miljoenen slachtoffers van zijn ideologie is vergeten.

  Like

 9. Zouden de Patriotten niet met de Identitairen moeten gaan samenwerken of fuseren?

  Like

 10. Misschien is het een idee als de mensen die eerder hebben geprobeerd om met meerderen acties te ondernemen zich aansluiten bij ofwel de Patriotten danwel de Identitairen of beide.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s