Demonstratie Hamburg: Dealers en consumenten tegen politiecontroles

Screenshot_198

(Vertaling: E.J. Bron)

Linkse “drugsarbeid beveiliging” in Hamburg

Op zaterdagmiddag trok een gemengde groep van deels Afrikaanse, linkse en andere ballast bestaansverschijnselen in Hamburg van de Reeperbahn naar het Schanzenviertel. Ze protesteerden eens temeer tegen de politie.

PI News (2)

Ongeveer twee jaar geleden werd vanwege de spuigaten uitlopende drugscriminaliteit in Hamburg de zogenaamde “Task Force Drugs” ingevoerd. Daarop werden in 2017 meer dan 500 drugsdealers opgepakt en werden meer dan 7.600 aangiften gedaan. Per dag werden er ongeveer 90 personen gecontroleerd, tegen 199 van hen werd een arrestatiebevel uitgevaardigd.

De belangrijkste operatieterreinen van de Task Force Drugs zijn het Schanzenviertel, St. Georg en St. Pauli.

Daarmee brengt de politie uiteraard schade toe aan de jonge ondernemers uit Afrika en ook de consumenten uit de linkse scene zijn niet echt enthousiast. Zij proberen de politie door middel van extreme opdringerigheid bij de controles te storen en onder druk te zetten.

Ook de mars op zaterdag diende om druk uit te oefenen. Er werd luidkeels geprotesteerd tegen de “racistische controles” van de politie. De linksen spreken van een niet vol te houden “belegeringstoestand” door de controles, die vergeleken werden met een “militarisering”. Een woordvoerster werd geciteerd met de uitspraak:

“Wij zijn solidair met die mensen, die dag in dag uit onder de meest slechte omstandigheden precair werk doen. Wij erkennen dat onze buren in illegaal gemaakte drugsarbeid deze bezigheid nagaan, omdat andere toekomstperspectieven ontbreken en ze niet mogen deelnemen aan de meest verschillende maatschappelijke terreinen.”

Met arbeid hebben de linkse reljunks anders helemaal niets op. Alleen voor de drugshandel (het “de illegaal gemaakte drugsarbeid”) wordt er blijkbaar een uitzondering gemaakt.

Een van de groepen noemt zichzelf “Copwatch” en eist het obligatoire “No border – no nation”, verblijfsrecht voor iedereen, het stoppen van “racistische controles” en de afschaffing van de benaming “gevaarlijke plekken”.

Dat laatste zou heel gemakkelijk geregeld kunnen worden als men de criminele binnendringers zou uitzetten en de linkse geweldplegers eindelijk zou opsluiten.

De politie, die zich tijdens de demonstratie als racistisch werd uitgescholden en op borden belachelijk gemaakt werd, moest ook deze mars, die rechtreeks tegen de agenten gericht was, begeleiden en beveiligen.

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Demonstratie Hamburg: Dealers en consumenten tegen politiecontroles

 1. simon borgers zegt:

  Gewoon gratis net zoveel als zij willen wel onder toezicht van de politie in specialle ruimtes wie te veel neemt zal het niet meer merken.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Opsluiten in strafkampen die Afrikaanse, linkse en andere ballast bestaansverschijnselen !!
  Ze zijn toch volstrekt nutteloos voor samenleving !!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Is er nog voetbal?
  De fans willen het.
  St. Pauli.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Vanaf het moment dat de mens geestverruimende middelen heeft ontdekt, heeft men het ook gebruikt. Of dit nu wel of niet mocht, van wie dan ook.

  Gezien de wereldwijde bak ellende rondom al deze troep, ben ik voorstander van het geheel vrij te geven. D.w.z. produceer het op een normale fatsoenlijke niet milieuvervuilende manier, verkoop die zooi en hef er belasting op!

  Al ga je op je kop staan, gebruiken doen velen toch en je kunt je origineel de blaren op je bek lullen, eraf blijven doen sommige ook daarna gewoon niet! Je kunt ze opsluiten, ver weg wegsturen, zodra de vrijheid er is, gaat weer mis. Het houdt een keer op, eigen verantwoording, maar niet langer van onze centen!

  Dat is verdienmodel nr. 1, om van de criminaliteit die er nu omheen hangt af te komen. Koop vooral zoveel je wilt en doe iedereen die z’n hersens wel gebruikt een enorme lol, neem alsjeblieft een overdosis! Is dat lullig, ja ontzettend. Nu echter, is het lullig voor alle mensen die niet gebruiken of maat weten te houden, zij mogen namelijk alle kosten dragen van wat het nu allemaal kost!

  Daarnaast heb je een heel reële kans dat het gebruik ook minder wordt. Iets wat wel mag, is namelijk niet spannend meer.

  OT; net als bij alcohol, wel een leeftijdsgrens. Kinderhersens moeten wel de kans krijgen te groeien en vandaag de dag al helemaal!

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Nog een beetje en ze demonstreren tegen het verbod om homo’s te pletter te gooien

  Like

 6. fleckie zegt:

  Vooral cocaïneverslaafden zijn. vast overtuigd van hun eigen intelligentie!..KUNNEN..en..WETEN
  . ( het afkicken daarvan, ‘loopt. behoorlijk in. de papieren’, Plus het risico dat ze terugvallen in hun verslaving. ………( Maar ja, wie, welke instantie heeft ook weer ..NAZI’S geholpen met vluchten naar ZUID-AMERIKAANSE LANDEN, ….( CLAUS BARBIE, o.a. PUTSCH , cocaine-generaals) DIE. INSTANTIE is. eigenlijk. dus …MEDESCHULDIG! aan de verslaving. aan…..o.a.
  COCAINE!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s