EU gaat subsidiekraan gebruiken om Polen en Hongarije te dwingen multicultureel, links, en politiek-correct te worden

Screenshot_204

(Door: Michael van der Galien)

Zo doen autoritaire wannabe overheden dat altijd. Het vreemde is alleen dat de EU officieel geen overheid is.

In Amerika misbruikt Washington zijn financiële macht al jaren door de subsidiekraan te gebruiken om individuele staten in het gareel te dwingen. Een staat kan wel wat geld gebruiken, is heel blij met de subsidie, maar krijgt een jaar of wat later te horen als dit of dat niet veranderd wordt de kraan dichtgaat. Dat veroorzaakt dan enorme problemen voor de staat in kwestie, omdat die in de tussenliggende periode afhankelijk geworden is van die subsidies; hij houdt er immers rekening mee in zijn begroting.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Brussel, democratie, dictatuur, Elite, EU-critici, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hongarije, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Patriottisme, Polen, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op EU gaat subsidiekraan gebruiken om Polen en Hongarije te dwingen multicultureel, links, en politiek-correct te worden

 1. Ruud. zegt:

  Dan vermoed ik,dat Rusland toenadering gaat zoeken,en regelmatig wat toe zal schuiven,en zo komt Rusland weer op de kaart te staan.

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Ach weer zo’n wanhoopsdaad van de duistere EU club, als de Hongaren en Polen niet hun land, cultuur en bevolking laten slopen door de Islam geen subsidie meer. Ik denk dat deze landen door meerdere landen buiten Europa wel geholpen kunnen worden zonder schade toe te brengen aan hun land/bevolking, daar kunnen ze beter mee in zee gaan want aan de EU eisen voldoen betekend sowieso alles verliezen, dus dat nooit.

  Like

 3. King Arthur zegt:

  Meeeeer, meeeer, meeer, meeer veul meeer bruine ratten wil de gestoorde alcoholist in het Brusselse, hopelijk nemen ze hem ook zwaar te grazen ergens in de toekomst:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1979652/laffe-overvallers-slaan-73-jarige-vrouw-tot-bloedens-toe

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Beter arm en vrij dan onder de EU dictatuur leven !!
  Wees wijs en laat de EU dood vallen !!

  Like

  • abouneenee zegt:

   Maar arm zullen we nooit worden, waarde collega-vrijspreker. Dat zijn van die profetieën (“het licht zal uitgaan!”) zonder meerwaarde en gericht op het angstig maken van de meute en zo de status quo te bevestigen. Sterker, we zullen welvarender dan ooit worden, zelfs zo dat onze kleinkinderen zich zullen afvragen waarom wij ons in een dergelijk Eurofiel vacuüm gevangen hebben laten zetten. Zogenaamde captains of industrie, aan wie Rutte gehoorzaamt, hebben zeker niet alle antwoorden en fluisteren de politiek in de weg te bewandelen waarbij zij denken wel te varen. Niemand weet precies hoe het lopen gaat. Puntmuts Rutte al helemaal niet, het zijn allemaal politieke amateurs met een oppervlakkig en wazig idee wat er van hen wordt verwacht. Zonder visie, want een visie hebben betekend dat je tegen bepaalde belangen nee moet zeggen en het is toch alleen van belang wat de hoogste bieder wil? Als die hoogste bieder, bijvoorbeeld Unilever, heeft wat hij wil, intrekking dividendbelasting bijvoorbeeld, is het voor hen goed, maar Rutte moet als politicus boven de partijen staan en de 1,4 miljard lastenverzwaring dan maar op het bordje van Unilever leggen. Gratis cadeautjes bestaan niet en dat had zelfs klunsje Rutte kunnen weten.. Mijn God, wanneer mag Wilders nou eens beginnen met puinruimen?

   Geliked door 1 persoon

 5. abouneenee zegt:

  Eigenlijk is dit hetzelfde als wanneer Nederland een bepaalde winst aan flitsboetes in het budget opneemt. De overheid mag er niet vanuit gaan dat burgers zich misdragen, dat is eigenlijk een gedoogconstructie. Er dient, ook bij snelheidsovertredingen, eigenlijk een, reeds door de PVV voorgesteld voor misdrijven, puntensysteem te komen voor alle overtredingen en misdrijven waaraan niet afkoopbare consequenties zijn verbonden ook omdat dit klassenjustitie in de hand werkt. Dat puntensysteem dient te worden gehandhaaft of afgeschaft, maar de boetes om een ‘zonde’ af te kopen dienen te verdwijnen.

  Voor zover het de Visegrád-groep betreft, waar het in het artikel over gaat, moeten die landen dus ook nooit enige EU-bijdrage incalculeren in de begroting. De EU koopt eigenlijk landen en bedrijven op en claimt er na verloop van tijd eigendom over, de regeringen van die landen en bedrijven zijn daar kennelijk niet principieel tegen en de burgers ook niet, anders was dat wel te zien geweest in hun stemgedrag en koopgedrag. Ik zou zelf nooit op CDA, PvdA, D66, GL, VVD mijn stem uitbrengen, daarmee leef ik bewust en draag ik niet bij aan de verloedering die het liberalisme stimuleert door te weigeren duidelijkheid te verschaffen en vervolgens de burger voor deze wispelturigheid te bestraffen.

  Like

 6. R. van Marle zegt:

  juist

  Like

 7. sharita zegt:

  ik hoop dat Polen en Hongarije die hele pleuris EU gaan verlaten en de rest van de landen volgt

  Like

  • Margareta zegt:

   Vooralsnog worden deze twee landen (behalve door Brussel) met name door Nederland aan de kop regelmatig aangevallen. Alhoewel Hungarije economisch gezien buitengewoon goed presteert en het land bloeit als nooit tevoren, vanwege het weigeren van migranten, staat de huidige regering continu onder een enorme druk. De linksliberalisten zijn gekaapt door soros en samen doen zij in Brussel enorm hun best om onder valse beschuldigingen het land in verkeerd licht te stellen om daarmee de sancties te bewerkstelligen.
   Als het zo doorgaat dan zal m.i. Hongarije geen keus hebben en zij zullen de EU verlaten. En persoonlijk hoop ik ook dat het begin zal aanbreken om de unie uit elkaar te laten vallen. Zoals alles gaat op het moment, wij hebben niets meer te verliezen.

   Like

 8. fleckie zegt:

  ‘In 1945! werd Polen niets gevraagd’ …….Alg. Dagblad…….? Dat zelfde gebeurt nu ook weer? …….” We hebben niets dan stof en en as geoogst en niets meer dan dit is van Polens nationale vrijheid overgebleven”. …….Zo, in absolute mineur, eindigt de Britse oorlogsleider Winston Churchill in zijn memoires zijn beschouwingen over Polen. …….Churchills verbittering en teleurstelling zijn begrijpelijk omdat Groot-Brittannie zich louter terwille van Polen in de Tweede Wereldoorlog had gestort. In 1945 waren HITLERS horden weliswaar verdreven, maar had het RODE Leger zich permanent gevestigd in het land dat al eeuwenlang het slachtoffer was van zijn geografische ligging. …………..ONDERDRUKKEND…………..Polen had zijn vrijheid en onafhankelijkheid — in 1939 door de Britten en de Fransen gegarandeerd– niet herwonnen. En de westelijke. geallieerden zagen toe hoe het ene onderdrukkende systeem. werd vervangen door het andere. ………..Over de toekomst van Polen werd beslist tijdens de conferenties van
  De Grote. Drie ( de verenigde Staten, Groot-Brittannie. en de. SowjetUnie ) in TEHERAN . en. JALTA. In Teheran bereikten Roosevelt, Churchill en Stalin eind 1943 grotendeels overeenstemming. over de grenzen van Polen. In Jalta waren in. februari 1945 maar liefst 7 van de 8 zittingen gewijd aan de toekomstige regering en het regime. ……….Het overige werd gevoerd zonder dat de Poolse regering , die sinds het uitbreken v.d.oorlog in Londen zetelde,
  werd geraadpleegd . Stalin had de betrekking met deze regering al in april 1943 verbroken en. Churchill achtte ruggespraak overbodig. De Britse premier vond zichzelf. de beste pleitbezorger voor de Poolse staat. ……….In Teheran zei hij :” Er moet een sterk Polen komen. Polen is in het Europese orkest een onmisbaar Instrument.”. En Stalin wiegde hem in slaap met de opmerking ” Wij willen niets hebben dat. aan. anderen. toebehoort.”……………TEGENREGERING…………..Op 23 juli 1944 werd, geïnspireerd door de SowjetUnie , in de Poolse stad LUBLIN— intussen door. de Russen ingenomen— het Comite der. nationale bevrijding opgericht.Het was een tegenregering die volledige militaire en politieke steun van Moskou kreeg. …………Toen eind 1944. de. voorbereiddingen op. gang. kwamen. voor de conferentie van. Jalta ,schreef Stalin aan president Roosevelt:” Het Poolse nationale Comite houdt. volledig rekening met onze wensen terwijl de emigrantenregerong. in Londen door haar terroristische activiteiten het gevaar van een burgeroorlog schept”. ………..Hij vroeg
  Churchill en Roosevelt het Comite te erkennen als de wettige regering” omdat wij niet kunnen toelaten dat de belangen van Polen worden opgeofferd aan de belangen van. een. handvol. emigranten . in. Londen”. ………..Hoewel de Poolse kwestie de conferentie van Jalta volledig beheerste, zagen Churchill en Roosevelt geen kans de Russische dreiging af te wenden. Terwijl het Rode Leger door POLEN oprukte, richting Berlijn, bleken aan de onderhandelingstafel de westelijke leiders niet opgewassen tegen de slimheid en de hardheid van Stalin…………De Russen stemden er slechts mee in dat hun marionetten- regering na de oorlog zou worden aangevuld met ” enkele figuren uit emigrantenkringen”, waarmee geenszins werd verwezen naar de regering in ballingschap. …………..ERKEND…………..
  Kort voor in juli 1945 de slotconferentie van de Grote Drie in Potsdam begon, werd de voorlopige tegering– voortgekomen uit het nationals comite– door de VERENIGDE STATEN. en Groot- Brittannie erkend. De communisten hadden het voortaan voor het zeggen en het. politieke lot van de Ballingen . in LONDEN was bezegeld. <<<<<<<<<<<<<<

  Like

 9. fleckie zegt:

  Op 9.7.2017. Is datum

  Like

 10. fleckie zegt:

  ( uit een ‘oud’ Duits ‘ boekje, ‘Krieg um Europa oder Kampf um Kontinente’ , gekocht op een rommelmarkt,: in ‘Gotische letters:’ betr. Engeland!.
  ” Seit Jahrhunderten hat England dat Ziel verfolgt, die europaischen Volker der britischen. Welteroberungspolitik gegenuber dadurch wehrlos zu machen, das ein Gleichgewicht der Krafte proklamiert. wurde , nach dem England dat Recht in Anspruch nahm , den ihm jeweils am gefahrlichsten erscheinenden europaischen Staat unter fadenscheinenden Vorwanden anzugreifen oder zu vernichten. So hat es einst die spanische Weltmacht bekampft , spater die hollandische , dan die franzosische , und seit dem Jahre 1871 die deutsche” …………………
  Adolf Hitler in dem Aufruf an das deutsche Volk. am 3. September 1939. <<<<<<<<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s