Identitaire zone in Offenburg

Screenshot_196

(Vertaling: E.J. Bron)

Offenburg – Zaterdagmiddag jongstleden gebruikten activisten van de Identitaire Beweging ervoor om bij goed weer de binnenstad van Offenburg te veranderen in een Identitaire zone.

journalistenwatch

In de voetgangerszone hadden voorbijgangers de mogelijkheid om met de activisten te praten en zichzelf  op het marktplein onder het genot van koele drankjes een beeld te vormen van de Identitaire Beweging, geheel anders dan het verdraaide beeld van de mainstream media. Dank komt de politie toe, die een uitstekende samenwerking garandeerde en ook de beveiliging georganiseerd had.

Niet gepland, maar symptomatisch voor de teloorgang van het vaderland, waar geen dag meer voorbijgaat zonder geweld door volledig losgeslagen vreemdelingen, stond de actiedag in het teken van meerdere ingrijpende seksuele misdaden door criminele migranten in Offenburg.

Zo probeerde een zwarte Afrikaan vrijdagavond een 19-jarige te verkrachten. Zaterdagmorgen werd een 24-jarige vrouw door een zwarte Afrikaan verkracht en van haar mobiele telefoon beroofd.

De Identitaire Beweging eist eindelijk de ommekeer naar een politiek van de dominante cultuur en van de consequente remigratie van al diegenen zonder perspectief om te blijven. De patriottische jeugd zal de verwoesting van het vaderland, de overstroming van onze steden en gemeenten met geïmporteerde geweldplegers en het in beslag nemen van de ruimte door archaïsche cultuurkringen niet meer passief accepteren.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Identitaire zone in Offenburg

 1. ildiko zegt:

  goed zo, ik hoop dat er een brede beweging en een mega verzet tegen EU beleid komt.

  Like

 2. Marlies zegt:

  Zo’n Identitaire Zone, te beginnen in enkele steden, zou toch voor ons land ook een goed begin zijn om het tij te keren.

  Like

 3. Astrid zegt:

  Mooi, die kant moeten we op.

  Like

 4. Cleo zegt:

  Goed zo! Dit verdient overal navolging!

  Like

 5. Nemesis zegt:

  De Identitaire beweging bestaat al flink wat langer. Begonnen in Frankrijk. Die bezetting op het dak van die haathut was zeker niet hun eerste actie.Ik volg die al vanaf het begin. Helaas heb ik een paar leuke video’s verloren door een totale computer crash.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Herhaling van zetten, eeuwig schaak.

  https://ejbron.wordpress.com/2015/09/23/merkel-etnocide-op-de-duitsers/
  Misslungen?
  Opzet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s