TOPPUNT VAN HYPOCRISIE!: CU, D66 en SP willen openheid over buitenlandse financieringen moskeeën

Screenshot_219

De ChristenUnie, D66 en SP willen opheldering over de buitenlandse financiering van moskeeën in Nederland. Ze hebben schriftelijke vragen gesteld aan de ministers van Buitenlandse Zaken en Sociale Zaken.

Afgelopen weekeinde bleek al dat de Tweede Kamer zich zorgen maakt over de banden van de As Soennah-moskee in Den Haag met een omstreden financier uit Koeweit. Onder anderen PVV-leider Wilders wil snel een debat met de premier over de zaak. Ook werkt hij aan een initiatiefwetsvoorstel om islamitische uitingen te verbieden. Artikel 1 van zijn initiatiefwetsvoorstel luidt: “De islam is geen godsdienst of levensbeschouwing, maar een gewelddadige, totalitaire ideologie.”

Ook ChristenUnie-Kamerlid Segers is kritisch: “Onze vrijheid is niet bestemd voor mensen met oliedollars die onze vrijheid om zeep willen helpen. Daarom moet nu eindelijk paal en perk worden gesteld aan buitenlandse financiering van een radicale versie van de islam hier in Nederland.”

Lees verder>>>
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, ChristenUnie, D66, establishment, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Marxisme, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Rutte, Socialisten, SP, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op TOPPUNT VAN HYPOCRISIE!: CU, D66 en SP willen openheid over buitenlandse financieringen moskeeën

 1. Pietersen zegt:

  Vieze vuilakken. Altijd de PVV tegengewerkt en zich nu als hoeders van de democratie opwerpen.
  1x Raden wat er gebeurt als de financiering wordt verboden. Juist, de islamisering gaat gewoon verder onder het oog van D66 en CU.

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Wees blij ,stelletje azijnpissers !!
  Beter laat dan nooit.
  Stel je eens voor dat Asscher wordt ontmaskerd.
  Dan kunnen de flessen champagne worden ontkurkt.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Stelletje oplichters. Als er geen oliegeld beschikbaar is dan overladen deze partijen (en het CDA, GsL, VVD en PvdA) de moslims met subsidie. Ons geld naar de haat.
  Denk ook aan alle overheidsiftars, nu ook weer bij de marine, daar gaat alleen maar gevreten worden van belastinggeld, daar komt geen oliedollar aan te pas.
  Zolang de oude politiek niet kan inzien dat de islam ons vijandig is, zullen ze alle wetten en moties van de PVV blokkeren en onze kinderen een fijne toekomst ontnemen.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Dat kan je van dat soort huichel partijen verwachten, vragen naar de bekende weg !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s