Waarom willen moslims per se in ‘Sodom en Gomorra’ wonen?

Screenshot_207

(Door: “The Edgy Veggie”)

Het kan niet anders of Nederland is in de ogen van veel moslims een soort Sodom en Gomorra avant la lettre. Ik heb nooit begrepen waarom juist zoveel moslims uitgerekend in dit land hun heil zochten. Dat je destijds als gastarbeider hierheen kwam om geld te verdienen kon ik me nog indenken. Even snel geld verdienen in dat decadente, verwende, rijke Westen en dan als de sodemieter weer terug naar huis. Maar ze gingen niet terug, ze bleven.

Waarom zijn ze gebleven en waarom komen er nog altijd een hele hoop moslims onze kant op? Ze weten toch dat ze terechtkomen in een cultuur die haaks staat op die van hen? In het dichtbevolkte, ontkerkelijkte Nederland zijn de vrijgevochten vrouwen halve kerels geworden, worden er ieder jaar tienduizenden ongeboren kinderen geaborteerd, lopen tienermeisjes er in de zomer bij als waren het volleerde hoeren, zuipt de helft van de bevolking zich regelmatig een stuk in de kraag, wordt er naar hartenlust geslikt en gesnoven en hebben homo’s en lesbiennes de vrijheid om hand in hand te lopen en godbetert (of allahbetert in dit geval) te trouwen. Waarom denken al die vrome moslims hier dan toch te kunnen aarden? Hier kan en mag alles wat zij juist verwerpen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Moslims, Nederland, oliebelangen, provoceren, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

12 reacties op Waarom willen moslims per se in ‘Sodom en Gomorra’ wonen?

 1. BertG. zegt:

  Een beetje een vraag naar de bekende weg.
  Ze zijn hier om dit land om te vormen tot een mossel staat, dat is namelijk de opdracht.
  Je aanpassen is zelfs verboden.
  En om de boel uit te vreten, alles wat je kan stelen is dan mee genomen.
  Ze wonen hier niet omdat ze gek op klompen of tulpen zijn.

  Geliked door 4 people

 2. koddebeier zegt:

  Ze hebben gewoon een dubbele agenda, het zijn bezetters !!
  Alleen kunnen ze hun ware bedoelingen heel goed verborgen houden door iedereen inclusief de overheid te beliegen en te bedriegen !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Ga dus niet proberen ze met alle geweld te mengen, want het werkt niet. En als je dan toch je zin door wilt drijven, ga dan niet huilen als het te laat is. Berouw komt na de zonde, daar weet Angela Merkel alles van.

  HELAAS worden WIJ als volk daar de dupe van….van dat zin doordrijven en er dan achter komen dat het niet lukt!

  Geliked door 1 persoon

 4. Republikein zegt:

  Dat is natuurlijk onwetendheid- is dat goed gespeld-?
  Zie wiki:
  Onwetendheid

  Onwetendheid of ignorantie is de toestand van afwezigheid van alle of bepaalde kennis bij een persoon. Onwetendheid is het resultaat van de beperkingen van ons verstand of van de onduidelijkheid van de zaak zelf. Het wijst meer bepaald op een afwijking tussen de werkelijkheid en de perceptie van deze realiteit. Onwetendheid kan als naïviteit c.q. onbezoedeldheid positief of, als gebrek aan (noodzakelijke) geestelijke bagage, negatief worden gewaardeerd.

  René Descartes toonde dat hij op grond van radicale twijfel moest concluderen dat het bestaan van alles ontkend kan worden, behalve zijn eigen bestaan, en men dus in beginsel onwetend is over alle externe zijnden. Deze conclusie vatte hij samen in zijn fameuze uitspraak: Dubito, ergo cogito, ergo sum.

  Benedictus de Spinoza beschouwt onwetendheid (in zijn Ethica, Deel 3) als de oorzaak van het lijden (patere). Het Boeddhisme beschouwt onwetendheid (Avijja) samen met verlangen (Tanha) als oorzaak van het lijden (Dukkha).

  In de economische wetenschap legt men vaak een verband tussen onwetendheid (zeker niet weten) en onzekerheid (niet zeker weten)[1]. Wanneer de kosten van het verwerven van kennis over een onderwerp het mogelijke voordeel dat deze kennis oplevert overschrijdt is er sprake van rationele onwetendheid.

  Een persoon die van een bepaald onderwerp niets weet, wordt met betrekking tot dat onderwerp een onwetende genoemd. Als iemand iets weet, dan gelooft hij of zij het noodzakelijkerwijs ook.

  Kies maar uit de bovenstaande uitleg.
  Of deze onwetendheid wat ze niet weten, maar wij wel toch, of niet?
  “God schiep de aarde, maar de Nederlanders schiepen Nederland.
  Ik neem een ieder serieus, en soms ook de wiki, dat wel natuurlijk.
  Natuur-na tuur- nat uur.

  Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  In iedere shithole in de wereld wemelt het van de mohammedanen,((moge Allah tevreden zijn met hen), ook op de plekken waar men zich tot voor kort geleden nog veilig achtte, en in diverse zieltogende welvaartsstaten huizen een toenemende bevolkingsgroep van Mekkakanen, zij volgen en gehoorzamen Mohammed (Allah’s zegeningen en vrede zijn met hem), maar aanbidden hem niet, dus spreekt men van een overtuiging i.p.v. een geloof, oorzaak en gevolg of vice versa.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Als ik op de staatstelevisie een mocrorapper, en huisvriend van de Oranjes, in een interview met de Ex van Umberto, hoor poggen over het jatten van bestek tijdens een vorstelijk diner, om zijn street credit op te vijzelen, terwijl men aanneemt dat hij een voorbeeldfunctie bekleedt , maar zijn vrienden en broodheer zelfs besteelt, is mijn overtuiging wederom bevestigt………

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Tsja.
  Vaak zijn de artikelen nogmaals ’n bevestiging van datgene wat we alzo lang weten maar ja,je kunt het niet vaak genoeg horen en lezen…

  Like

 8. Thom zegt:

  Ze komen niet naar Sodom en Gonorhoe om zich te ergeren, maar om zich te laven aan de spijzen en het geld van de Sociale Dienst in het Land van Melk en Honing en om het daarna te veranderen in dezelfde achterlijke negorij als waar ze vandaan komen.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Als deze moslims zichzelf niet zo diep verlaagden tot de zondige steden Sodom en Gomorra dan zouden ze allemaal allang zijn gedood door zwavel en vuur dat uit de hemel op hen neerdaalde!

   Like

 9. kampersrene zegt:

  Het” waarom” is vrij eenvoudig te verklaren…..hier valt iets te rapen ….en de rechters zijn vol begrip
  voor arme getraumatiseerde fluchtelingen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s