Het ware doel van het optreden van Netanyahu

Screenshot_240

(Door: Ryan Jones – Vertaling: E.J. Bron)

De presentatie door Benjamin Netanyahu gisteren van de documenten die de Mossad uit Iran had gesmokkeld, werd vooral door de Europese landen relatief onverschillig opgenomen. Veel nieuws zou er niet geweest zijn bij de presentatie van Netanyahu, zeiden stemmen in Europa en ook in de VS. Het zou bekend geweest zijn dat Iran geïnteresseerd was geweest in atoomwapens.

Israel Heute

De Amerikaanse president Trump schijnt zichzelf bijzonder geblameerd te hebben, nadat hij voor Netanyahu´s optreden gezegd had dat de Israëlische regeringschef nieuwe en overtuigende bewijzen zou hebben met betrekking tot de Iraanse naleving, of niet naleving, van het atoomakkoord.

Een feit is echter dat Netanyahu helemaal niet van plan was om nieuwe informatie te leveren.

En precies dat zou het eigenlijke doel van de indrukwekkende show van Benjamin Netanyahu geweest kunnen zijn. Nu weet de hele wereld, wat  iedereen al eerder wist, dat Iran liegt. Netanyahu dwong diegenen die zoveel waarde hechten aan het akkoord om toe te geven dat ze wisten dat Iran liegt en dat zij daar maar weinig tot niets tegen ondernomen hadden.

De Europese “minister van Buitenlandse Zaken” Federica Mogherini blijft eraan vasthouden dat, ondanks de ware feiten die Netanyahu presenteerde, het ondertekende atoomakkoord de beste manier zou zijn om Iran in ieder geval op de korte termijn van het verkrijgen van atoomwapens af te houden.

Wat staatslieden zoals zij niet willen zien, is dat deze manier van bagatelliseren al eerder werd uitgeprobeerd en vaak tot verwoestende resultaten leidde.

Destijds dachten ook de slimste koppen van de internationale gemeenschap dat zij Adolf Hitler en zijn nationaalsocialisten door foutieve akkoorden in bedwang konden houden. Dat heeft destijds niet gefunctioneerd, mild uitgedrukt. En er bestaat geen enkele reden om te geloven dat dit nu met Iran zal functioneren.

Bron:
www.israelheute.com
Door: Ryan Jones

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Benjamin Netanyahu, Europa, EUSSR, Historie, Hypocrisie, Iran, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, VS, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Het ware doel van het optreden van Netanyahu

 1. hslot4 zegt:

  Het is oo al een tijd bekend dat Iran het laatste af te werken land was op het lijstje van verovering door de USA memootje nooit gezien ? het is wat uitgelopen qua tijdsbestek maargoed .
  Filmpje 2007 Generaal Wesley Clark 7 landen in 5 jaar https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Wanneer dringt het nou es door dat met de volgers van islam geen afspraken gemaakt kunnen worden, zo simpel is het!

  Geliked door 2 people

 3. ShimonEliezer zegt:

  De mulla’s laten zich inspireren door de Koran, het ultieme gezag. De Islam geeft van de hoogste hand, het absolute, toestemming de mulla’s hun strategieen eruit te kristaliseren. Veel aanwijzingen hebben ze ook niet nodig. Men voelt zich door geen enkel werelds gezag, opinie of visie daarvan te weerhouden of te bezien. Frederica en consorten nemen die “derde wereld leiders” vanuit hun koloniaal denken totaal niet serieus. Het is daar pappen en nat houden, en hier pamperen. De strategie van de verdoemenis.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik heb denk ik iets gemist want: kwam Neatnyahu nu met deze nieuwe informatie of niet? En waarom heeft Trump zich geblameerd? Ik mis denk ik wat achtergrondinformatie.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Marijs van Slag, er mist inderdaad wat achtergrond informatie. Het is louter paniek van Netanyahu. Trump is bezig om de deep state op te rollen en daar hoort ook de CIA bij die overal op de wereld met hun tentakels zitten en dus ook in Iran, en met hulp van de Mossad want anders zou Netanyahu niet eens aan bewijs materiaal kunnen komen. Schijnbaar is de CIA die voor de deep state werken in Iran en Noord-Korea al opgerold en weet Trump dat die deal met Iran opgezegd kan worden. Hij gaat natuurlijk niet zeggen wat de echte waarheid is maar wie hem gevolgd heeft weet wat hij zijn stemmers beloofd heeft en verder houd hij rekening met het land Israël zelf en de Joden want het land en de Joden liggen hem na aan het hart en Jodenhaat wil hij voorkomen. Netanyahu is onderdeel van de deep state en met hem heeft Trump geen medelijden en laat hem lekker zweten., net zoals de EU nu zweet.

   Is het niet verbazingwekkend dat Noord-Korea nu zomaar toenadering zoekt met Trump. Wat heeft de CIA daar gedaan en welke rol speelde Nancy Pelosi?

   Like

   • Trucker zegt:

    Wat een gezwets terug van ene Petra DeBoer…

    Steekwoorden “paniek”…”Deep State”…”CIA”…”zweten”…”waarheid”…

    “…Het is louter paniek van Netanyahu…”

    Biibi “in paniek”, de man heeft een carrière opzitten dat er niet veel kunnen aan tippen waar koelbloedigheid een belangrijk aspect van vormde.

    “…Trump is bezig om de deep state op te rollen…”

    Euh ik ben maar een onwetende ex vrachtwagen bestuurder, leg me dus eens uit wat die “deep state” is, ben wel benieuwd is dat één of ander kerkgenootschap of zo’n geheime organisatie waar Bush bij was “de skuls” of zoiets of is het hoe heten die complot fantasten dat ook alweer (?) ah weet het iluminatie is het dat ?
    Wat een oeverloos gezwam dat niks kan onderbouwd worden,
    Ik denk eerlijk gezegd dat ik liever uw hardcore gedaas hoor over de religie dan fantasiëen over zaken waar u geen bal van af weet.
    De echte giller is dat ze in Israël (bij monde van Bibi Netanyahu) panikeren
    dat is zelfs ongelooflijk grappig en ik durf eerder stellen : KOSTELIJK.
    Ik heb de afgelopen week al heel hard moeten lachen met de humor die reageerders presenteren maar uw …soms denk ik dat u een informatie bron heeft in de kringen van Albert Raes 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Trucker, ik weet niet of u dom bent of gewoon niet verder kijkt dan uw neus lang is maar kijk maar eens via de hashtag deepstate op twitter. De Amerikanen lachen u in elk geval uit met uw onkunde.

    https://twitter.com/search?f=tweets&vertical=news&q=%23DeepState&src=tyah

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Petra DeBoer zegt:2 mei 2018 om 19:33

    “…@Trucker, ik weet niet of u dom bent…”

    dom

    Gij kunt niet lezen zekers ? kijk wat ik schrijf :

    ik ben maar een onwetende ex vrachtwagen bestuurder

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Trucker, dat heb ik gelezen maar als iemand gelijk daarna nogal hoog van de toren blaast kan ik er niks mee.

    Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Federica Mogherini en de rest van het EU-schoftentuig hebben al talloze malen bewezen antisemieten te zijn. Dus haar reactie was voorspelbaar. Afgezien van het feit dat de EU zich heeft gecommitteerd aan het faciliteren van de islam in Europa. Dus alles wat een islamitische entiteit kan beschuldigen of verdachtmaken wordt op voorhand ontkend of tegengesproken.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. Jade zegt:

  Verbaasd het mij dat Iran al die jaren in het
  geniep heeft doorgewerkt aan een atoomwapen?
  Nee, dat kon je op je klompen aanvoelen…
  Blijkbaar is het de bedoeling van “hogerhand”
  dat moslims beschikking krijgen over dit spul,
  want zo liet Nederland, in opdracht van de CIA,
  destijds Khan ook lopen.

  Like

 7. Trucker zegt:

  “…De Europese “minister van Buitenlandse Zaken” Federica Mogherini…/…Wat staatslieden zoals zij niet willen zien…”

  Foutje in het artikel…, die Italiaanse communiste weet maar al te goed dat het “akkoord” een waardeloos stuk papier is maar daar ligt zij helemaal niet van wakker, integendeel.
  Schrijver dit artikel is blijkbaar vergeten dat Federica Mogherini gezegd heeft dat de politieke islam perfect integreerbaar is in de eu (van de HQ brussel potentaten).
  Iemand als zij, bij de absolute top van wie aan de touwtjes trekt in eu HQ brussel die het “akkoord” verdedigd, en dit gekoppeld aan haar eerdere uitspraak over de rol van de politieke islam in het voormalige Avondland is bezwaarlijk een vertrouwenwekkend iemand te heten.
  Dat ze ondanks de bezwaren (die er al eerder waren) blijft volhouden dat het “de beste manier zou zijn” is tekenend voor de houding van het voltallige clubje eu HQ brussel dictators.
  Israël noemde het “akkoord” vanaf het begin heel gevaarlijk en heeft moslimbroeder Hussein Barack er meermaals op gewezen dat hij Iran vrij spel gaf
  POTUS Trump’s bedoeling is dat het van de kaart gaat geveegd worden, ik vraag me af hoe de eu HQ brussel dictators dan gaan antwoorden, ik zie die communiste zich al gaan reppen naar de mannen met baarden in vrouwenjurken, heeft ze laatst ook gedaan.

  Like

 8. Piet Karbiet. zegt:

  Wat ik mij afvraag in dit theater is dit: Hebben (handlangers van) die boys van Mossad deze duizenden documenten nou fysiek uit die schuur in Teheran meegenomen of van grote afstand gehackt? Maar hoe hack je papier en ordners? Mind Fuck? Ooit een docu gezien over Uri Keller die tijdens de Zesdaagse Oorlog de radars van de Arabieren wist uit te schakelen met een truc en zo Isrel een voorsprong gaf. Het is een mega geo-politiek en gevaarlijk militair machtsspel. Ben benieuwd hoe dit afloopt en naar de film.

  Like

 9. christdus zegt:

  Dat dat vies links rotwijf maar naar die haatbaarden gaat , wat mij betreft wordt ze in een
  moSSel-gangbang helemaal uitgewoond in al haar lichaamsholten , zo’n verraderlijke rothoer
  verdiend niet beter .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s