Oostenrijk zet in op uitzetting: eerste verzamelkamp voor afgewezen “asielzoekers” geopend

Screenshot_238

(Vertaling: E.J. Bron)

Oostenrijk pakt de geplande geforceerde uitzetting van afgewezen “asielzoekers” serieus aan. Als eerste deelstaat opende Nieder-Österreich een verzamelkamp voor uitzettingskandidaten, waar de desbetreffende aspiranten nu naartoe moeten verhuizen. De actie, een initiatief van de minister van Asielzaken van de deelstaat, Gottfried Waldhäusl (FPÖ, foto), dient de komende dagen al te beginnen.

Duits - Zuerst

Door het Coördinatiepunt voor vreemdelingenzaken van de deelstaat Nieder-Österreich zouden volgens persberichten al 405 brieven naar personen zijn gestuurd die, nadat hun hoger beroep om asiel te krijgen door de hoogste administratieve rechtbank werd afgewezen, werden afgewezen. Aan deze brief is een uitwijzing verboden: de oproep om Oostenrijk te verlaten en dit in het kader van het terugkeeradvies zelf te regelen.

Volgens Waldhäusl hebben de personen die voor uitzetting in aanmerking komen in hun nieuwe onderkomen alleen recht op zakelijke diensten, dus “volledige verzorging”: bed, bad en brood. Zakgeld – in de basisverzorging anders € 40,- in de maand – evenals financiële hulp voor kleding en school, krijgen ze “tot wederopzegging” niet.

De reis naar het hen toegewezen onderkomen moeten de betrokkenen zelf bekostigen, evenals het transport van eventuele eigendommen daar naartoe. Als ze tot 4 mei niet op het nieuwe adres opduiken, dan gelden ze dus niet meer als hulpbehoevend.

De actie, die in opdracht van Waldhäusl werd gestart, markeert nog een stap met betrekking tot de verscherping van het buitenlander-recht, die in het begin van het jaar door minister van Binnenlandse Zaken, Herbert Kickl (FPÖ), was aangekondigd en die nu stapsgewijs wordt uitgevoerd. Het pakket bevat o.a. het afpakken van geld van “asielzoekers”. Migranten moeten hun eigen bijdrage betalen aan hun verzorging en onderbrenging. Bovendien mogen de geografische data op hun mobiele telefoons worden uitgelezen om het inmiddels “dure” onderzoek in de asielprocedures te bespoedigen: “Dat kost geld”, aldus Kickl. “Asielzoekers” zouden deels “avontuurlijke vluchtverhalen” vertellen, die op deze manier eenvoudig gecontroleerd zouden kunnen worden.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, christendemocraten, Eurabië, FPÖ, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Oostenrijk, Patriottisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Oostenrijk zet in op uitzetting: eerste verzamelkamp voor afgewezen “asielzoekers” geopend

 1. VarAway zegt:

  Verstandige mensen, die Alpen Oostenrijkers!
  Dat zullen we helaas NOOIT zien gebeuren in het NL dat ik ken,
  noch Duitsland, Belgie en de rest der EU slijmende en aanbiddende
  ” weg met ons ” kliek der linkse Gutmenschen.
  Met UITZONDERING der Oostelijke EU landen natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Een goede keuze. Hopelijk gaat de rest van Europa dezelfde koers varen met het uiteindelijke doel om niemand asiel te verlenen. En graag met terugwerkende kracht want politiek correcte besluiten uit het verleden zijn natuurlijk geen garantie voor de toekomst.
  Overigens, als deze wilden niet willen dan is fysiek geweld de oplossing.

  Like

 3. Steven zegt:

  Moet Timmerfrans nu niet gaan dreigen met EU subsidie te stoppen?
  Want UITZETTEN mag natuurlijk niet gebeuren…we mogen alleen maar importeren..illegaal of niet!!

  Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ik zei het hier al eerder:
  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/08/duitsland-sinds-het-begin-van-het-jaar-meer-dan-22-000-geregistreerde-vluchtelingen/#comment-411455

  Als je niet meteen begint met het bestrijden van de zwarte bonenluis, is er geen houden meer aan:

  Like

  • kampersrene zegt:

   Oei ik dacht even dat het weer een stroom fluchtelingen waren op weg naar Duitsland Toen ik mijn juiste bril nam zag ik dat het bladluizen waren Alhoewel het verschil is niet erg groot , Het zijn ook parasieten

   Geliked door 1 persoon

 6. M. zegt:

  Waarschijnlijk zullen er, net als dat men hier ook altijd gedaan heeft om op het gevoel te spelen, wat onschuldige kinderen uitgezet worden. Zo dat er weer schande van gesproken kan worden en het uitzetten weer snel gestopt kan worden.

  Like

 7. Johan zegt:

  Dat gaat moeilijk worden voor Oostenrijk met dat uitzetten.
  Nederland lukt het niet : 5000 uitgeprocedeerde asielprofiteurs weigeren te vertrekken.
  Duitsland lukt het ook niet :
  http://barenakedislam.com/2016/01/18/now-what-merkel-north-african-states-refuse-to-take-back-muslim-refugees-germany-wants-to-deport/

  Like

  • Margareta zegt:

   Waar een wil is, is een weg. De wil ontbreekt echter overal. Om de uitzetting te bewerkstelligen zou je een hele schakel moeten doorlopen. Wet veranderen, hulptroepen zoals advocaten, juristen en NGO’s die de migratie bevoorderen en dik aan verdienen beboeten en/of veroordelen, de mensen die tegen uitzetting demonstreren oppakken en al is het maar voor korte tijd achter tralies zetten. Piloten die weigeren het toestel te besturen uit zijn functie ontheffen…. etc. en ik zou nog een hele bladzijde kunnen volschrijven maar verloren tijd.
   Het is trouwens toch dweilen met de kraan open. Als lukt om 10 uit te zetten, waarbij overigens 3 of 4 veiligheids agenten mee moeten reizen, komen er in plaats van 100. Welke linkse “intellectueel” heeft bedacht om jan en alleman zonder papieren en zonder enige controle vooraf eerst binnen te laten en achteraf kijken of ze voor asiel in aanmerking komen? Wij worden door de hele wereld uitgelachen.

   Like

   • Margareta zegt:

    De 3-4 veiligheidsagenten die mee moeten reizen is per uitgewezen migrant, was ik vergeten bij te zeggen. En als wij er van uitgaan dat het meerendeel binnen korte tijd weer zonder obstakel binnen de Europeesche grenzen staan, kunnen wij over het onderwerp blijven meepraten.

    Like

 8. kampersrene zegt:

  Meermaals heb ik het geschreven ..DE oplossing zijn kampen .Ik wist niet dat Gottfried Waldhaus een reactielezer van E.J.Bron was en ik heb hem mogelijk op dit idee gebracht (grapje)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s