Oostenrijkse president gaat aan de kant van Soros en migratie staan

Screenshot_235

“We zijn trots op Oostenrijk!”

(Vertaling: E.J. Bron)

De president van Oostenrijk zou “aan de kant van George Soros en de migranten zijn gaan staan”, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, zondag tegenover MTI. Szijjártó reageerde op de jongste uitlatingen van Alexander van de Bellen, die onlangs in een interview verwees naar de Amerikaanse financier Soros en voorstelde dat Oostenrijk de politiek van Frankrijk zou moeten ondersteunen in plaats van die van de Visegrád-groep, die “niets opwindends voor Europa biedt”.

Mitteleuropa

In zijn interview met het weekblad “Profil” wees Van der Bellen er bovendien op dat de demografische problemen in Europa door de opname van migranten opgelost zouden kunnen worden, en hij voegde er nog aan toe dat men zich sterker op hun integratie zou moeten concentreren, want anders zou het probleem over 10-20 jaar nog veel groter zijn. Migranten zouden een opleiding en werk evenals hulp voor kinderen moeten krijgen, citeerde de krant de Oostenrijkse president.

Szijjártó zei als reactie dat Van der Bellen dat fout zou zien, omdat Soros “migranten en vooral zijn eigen belangen, en niet de Europeanen vertegenwoordigt”. Soros is een “speculant”, die “migranten, chaos en verwoesting achterlaat”. “De Hongaarse regering wil graag bouwen op Hongaarse gezinnen, die in vrede en veiligheid leven, en niet op migranten”, benadrukte Szijjártó.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Eurofielen, EUSSR, gezond realisme, Groenen, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Oostenrijkse president gaat aan de kant van Soros en migratie staan

 1. Cathja zegt:

  Uiteraard sta IK achter de uitspraken van Szijjártó. Die halve gare uit Oostenrijk denkt dat de demografische problemen in Europa, veroorzaakt door de opname van zeer vele migranten, opgelost kunnen worden.
  Nou meneer Van de Bellen, vergeet het maar! De problemen worden niet kleiner, maar levensgroot!
  Er staan alweer 50.000 nieuwe migranten klaar om de oversteek naar Europa te maken. Die heeft u ‘per ongeluk’ zeker over het hoofd gezien?
  Het wordt tijd dat u met pensioen gaat. Laat het denkwerk m.b.t. het welzijn van Oostenrijk en de rest van Europa maar over aan Sebastian Kurz. Die heeft ze beter op een rijtje dan u.

  Liked by 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Die Van Der Bellen is gewoon ’n door-en-door-linkse volksverrader.

   Like

   • Margareta zegt:

    Ik moet mij vergissen, maar volgens mij hij is niet de president. Hij is van de oppositie.

    Like

   • Margareta zegt:

    Excuus. Ik heb mij vergist. Hij is de president. Hij is inderdaad een door en door linkse verrader. Paar jaar geleden heeft hij al geopperd in één van zijn toespraken, dat in Europa op den duur alle vrouwen hoofddoek zouden moeten dragen.

    Like

 2. flo zegt:

  Wederom een capitulatie voor de elite politiek en bilderberg maffia ben ik bang, langzamerhand zal de totale overgave aan de barbarij zich ook hier laten gelden……

  Liked by 1 persoon

 3. Drs.P. zegt:

  We wisten al dat deze smerige linkse rat een verrader van eigen land was en nu komt het uit waar we al bang voor waren. Hij heeft vorig jaar gemanipuleerde verkiezingen gewonnen en probeert nu zijn stempel op het land te drukken.

  https://www.google.com/imgres?imgurl=https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c7/Alexander_Van_der_Bellen_2016.jpg/266px-Alexander_Van_der_Bellen_2016.jpg&imgrefurl=https://nl.wikipedia.org/wiki/Alexander_Van_der_Bellen&h=408&w=266&tbnid=BHH_HXXlRhjJkM:&tbnh=186&tbnw=121&usg=__bOd7gx5CHU7CKQeES57c_G-WEhE%3D&vet=10ahUKEwiu_em9p-TaAhVNZ8AKHS_MAe8Q_B0IgQEwCg..i&docid=wU9n3g8meDbQgM&itg=1&sa=X&ved=0ahUKEwiu_em9p-TaAhVNZ8AKHS_MAe8Q_B0IgQEwCg

  Like

 4. Jan zegt:

  Vorig jaar

  derde van links, Van der Bellen
  Besuch bei VdB: George Soros als Ehrengast in der Hofburg
  ….
  https://www.wochenblick.at/besuch-bei-vdb-soros-als-ehrengast-wiener-hofburg/

  Like

 5. Bezorgde burger zegt:

  De president heeft een symbolische functie en hij zou eigenlijk politiek neutraal moeten zijn.
  Dit is de president die aantrad na een herverkiezing omdat er zoveel was ‘misgegaan’ bij het tellen van de stemmen. Dit overigens vooral in linkse kiesregios.
  Deze president zweerde neutraal te zijn en president zou worden voor alle Oostenrijkers omdat hij zich realiseerde dat de helft van de burgers hem niet wilde.
  Hij laat nu steeds meer zijn groene hart zien en hij bevestigd maar eens weer dat liegen en bedriegen de enige waarden zijn die socialisten en groenen kennen.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Bewuste voorzienigheid?
  Die andere kandidaat had toch de voorkeur?
  Alweer fraude?
  Vragen vragen en vragen?

  Like

 7. Lucie zegt:

  De functie van vd Bellen is puur symbolisch,net als onze nep Oranjes.
  De regering met Kurz en Strache,die bepalen het beleid.
  Deze vd Bellen is extreem links.

  Like

  • theresageissler zegt:

   Exact! En met Kurz en Strache is het gelukkig dik in orde!
   Deze lintjesknipper – schande over ons vanwege zijn Nederlandse ‘roots’- raken ze vroeg of laat ook wel weer kwijt en in de tussentijd kan hij gelukkig weinig aanrichten.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Die Van Der Bellen mag wel eens ’n scheerapparaat kopen en z’n bovenlip laten inkorten.
    Man, wat ’n ongunstig en “morsig” uiterlijk heeft deze groenlinkse charlatan.
    Gelukkig heeft hij helemaal NIETS in te brengen.

    Like

 8. Steven zegt:

  Die Soros zal hem wel weer een goed betaald pensioen in het vooruitzicht hebben geboden in ruil voor landjepik door arabieren.

  Like

 9. Marc zegt:

  Dat is toch die man die door stembusuitslagen te vervalsen president heeft kunnen worden?

  Like

 10. Gerrit zegt:

  VdB..Vrijmetselaar!

  Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  Er is geen demografisch probleem. Kijk naar Japan, daar lost men dezelfde problemen prima op,.
  Links = ongelovig = in handen van Satan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s