Slovenië: 50.000 “asielzoekers” nu op weg richting de EU!

Screenshot_233

(Vertaling: E.J. Bron)

Duitstalige mainstream media zwijgen

Tot nu toe is het nog niet tot het Duitstalige publiek doorgedrongen: de Sloveense staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, Boštjan Šefic (foto), waarschuwde enkele dagen geleden indringend dat er 50.000 migranten wachten om via de Balkan-route de EU binnen te komen. De regeringen van talrijke Balkan-landen zijn gealarmeerd. Kroatische media beroepen zich bovendien op desbetreffende prognoses van de UNHCR. Volgens berichten in de media zou Šefic al op 23 april aangekondigd hebben dat er 50.000 migranten via de Balkan op weg zouden zijn naar de EU.

Blick

Het weer begunstigt een nieuwe asiel-bestorming

Dat meldt o.a. de grote Sloveense mediasite “Nova24 TV”. Šefic benadrukt dat de dramatische situatie speciale maatregelen en coördinatie tussen de herkomst- en migratielanden zouden vereisen.

Het weer zou de enorm toenemende immigratie begunstigen, daarom zouden “in de warmere maanden de migranten in opmars zijn, zoals je kunt zien op het land”, verklaart ondertussen de Sloveense minister van Binnenlandse Zaken Vesna Györkös Žnidar. “De politie staat klaar en desbetreffende plannen worden uitgewerkt”, benadrukt Žnidar. Het land zou op deze bestorming niet voorbereid en overbelast zijn.

Sloveense politie waarschuwt autochtonen

Al in het eerste kwartaal van dit jaar was er sprake van een duidelijke toename van de asielaanvragen in Slovenië. In het gebied Bela Krajina aan de grens met Kroatië vinden blijkbaar nog steeds illegale grensoverschrijdingen plaats, die volgens de politie de komende maanden waarschijnlijk zullen toenemen.

Screenshot_232

Volgens Sloveense mediaberichten dringt de politie er daarom bij de lokale bevolking op aan om geen buitenlanders haar huizen binnen te laten en hen niet te benaderen, maar de politie te informeren.

Ook Kroatische media waarschuwen

Kroatische media waarschuwden al in februari dat het volgens een bericht van de UNHCR tot een nieuwe asiel-bestorming op de Balkan zou kunnen komen. Pikant: Duitstalige media berichten nauwelijks over de steeds dramatischer wordende situatie op de Balkan.

Het zou echter blijkbaar slechts een kwestie van tijd kunnen zijn totdat dit met het oog op een nieuwe asiel-bestorming op de EU niet meer valt te verdoezelen. Deskundigen houden er rekening mee dat het uiterlijk in de zomer van 2018 tot een nieuwe asielcrisis zou kunnen komen.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Lügenpresse", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, Censuur, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Kroatië, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, onwetendheid, politie, Rotzakken, Slovenië, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Slovenië: 50.000 “asielzoekers” nu op weg richting de EU!

 1. Charles Martel zegt:

  Een nieuwe invasie en Merkel en de EU bende van Junckern doen alsof hun neus nog maar eens bloedt.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Deskundigen….
   Daar hebben we de deskundigen weer…
   Wat voor”deskundigen”…
   Je hoeft toch helemaal geen deskundige te zijn om te weten dat als je geen grenzen meer hebt het ongedierte massaal bij je naar binnen zal lopen.

   Like

 2. Karel Dokter zegt:

  Grotendeels on topic, omdat de meeste “asielzoekers” leveranciers van de islam zijn:
  Wilders wil de islam verbieden.
  https://fenixx.org/2018/04/30/wilders-wil-een-wettelijk-verbod-op-de-islam/comment-page-1/#comment-111284

  Like

 3. Cathja zegt:

  We zijn gewaarschuwd…!

  Like

 4. Bezorgde burger zegt:

  Het ijzeren gordijn verplaatsen naar Albanie. Mijnenveld tussen de hekken en iedereen neerschieten die de no-go zone betreedt.
  Socialisten vinden dit een heel normaal systeem om de eigen bevolking binnen te houden dus waarom zouden we dit systeem niet benutten om de invasie te stoppen. Door te voorkomen dat miljoenen kanslozen hier een uitkering krijgen heb je dat hek er zo weer uit.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Een ‘leger’ van 50.000 man sterk, van islamitische heilsoldaten, Ik vrees dat Europeanen zich liever aanpassen aan de ‘fatsoens’eisen van moslims en liever steeds sharia-vriendelijker zullen worden om de constante dreiging van ellende en verschrikking die daar achteraan komt te voorkomen. De strijders van Allah hoeven slechts af en toe een terreurdaad (martelaarsdaad) uit te voeren en zo zal langzaam maar zeker Allah’s leger overwinnen. Van integratie komt steeds minder terecht dan tot nu toe het geval is, door de ongelimiteerde aanwas van nieuwe ‘moslim-Europeanen’. Er zullen steeds meer moslim-enclaves ontstaan waar de westerse wetten niet meer zullen gelden, waar de hulpdiensten niet naar binnen durven zonder militaire ondersteuning, (dit is al de werkelijkheid in achterstandswijken in verschillende grote Europese steden), en waar men’s etniciteit de toegang bepaalt.
  De politiek in de EU heeft echter geen oplossing voor deze jihad, hebben het al veel te groot laten worden, overlopen door de vijand, onomkeerbaar en onafwendbaar om nog een politiek standpunt te durven innemen, de capitulatie is dus al een feit, dus zal het volk met een oplossing moeten komen.

  Like

 6. Heumensoord is er weer klaar voor. Nu met accomodatie voor 45.000 vluchtacteurs en enorme ontmoetingsruimten waar de Welkomstmeisjes, van de Stichting Hallo Allemaal Prop ‘m d’r Maar In, zich uit elkaar kunnen laten trekken. Dan hoeven ze tenminste de straat niet meer op. Ik hoop zelf dat ze nog vóór de Vierdaagse hier zijn anders kan ik mijn logeerkamer niet voor 2000 euro verhuren aan de lopers.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   “Ikzelf en mijn vriendinnen kregen regelmatig rode vlekken in de nek en braakneigingen
   toen wij achter in onze keel vol gepenetreerd werden door middel van datgene waarmee de doorsnee-arabier normaliter de uitlaat van z’n auto veegt.
   Ze hebben gelukkig allemaal hun gerief bij zich.”
   Uit het dagboek van een “troostmeisje”.

   Geliked door 1 persoon

   • Het gaat er niet om hoeveel gerief je hebt maar wat je er mee doet. Gaat het gerief al dan niet #nietimmehaar wordt het gerig voor de betere en jongere huid ingezet of gewoon ouwerwets #slikkenkreng voor grotere mupsen, zoals ik mijn persoonlijke verdienmodel altijd noemde. In dit verband is het ook nog vermeldenswaardig dat ze die uitlaatragger goed moeten reinigen alvorens in te brengen vanwege de zware metalen, asbest en beestjes die meestal in de eerder geragde uitlaat zitten. Roest is ook erg, daar krijgen ze sproeten van en roetdeeltjes, tsja… .

    Geliked door 1 persoon

 7. Pietersen zegt:

  Waar is het Europese leger van Verhofstad als je het nodig hebt…oh wacht…Helemaal fout natuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s