Totaal verlies van controle: De Duitse regering absoluut onwetend over binnenkomst en vertrek

Screenshot_230

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals blijkt uit het antwoord van de Duitse regering op mondelinge vragen van de AfD-parlementariër Brandner, is het aantal door de Bondsrepubliek Duitsland uitgegeven toeristenvisa (zogenaamde Schengen visa) jaarlijks sinds het jaar 2011 van 243.014 naar 664.819 aanvragen bijna verdrievoudigd. Brandner had de regering om informatie verzocht over hoeveel personen in de afgelopen jaren met zulke visa Duitsland binnengekomen waren en daarna ter plaatse asiel hadden aangevraagd.

journalistenwatch

Noch daarover, noch over het aantal van de binnengekomen en vooral weer vertrokken personen kon de Duitse regering informatie verschaffen.

Brandner maakte duidelijk dat de Duitse regering er niet in geïnteresseerd schijnt te zijn om het aantal personen, dat in Duitsland asiel aanvraagt, mogelijk laag te houden: “Dat de Duitse regering niet weet hoeveel personen er daadwerkelijk met een door haar afgegeven visum zijn binnengekomen, noch hoeveel personen hier in het kader van hun bezoek asiel aangevraagd hebben, laat staan over hoeveel personen weer vertrokken zijn, toont eens temeer aan dat er chaos heerst en dat de Bondsrepubliek volledig de controle en het overzicht is kwijtgeraakt over wie zich in Duitsland bevindt en wie niet. Blijkbaar interesseert de Merkel-regering dat ook helemaal niet. Deze anarchie moet onmiddellijk beëindigd worden en er moet gezorgd worden voor omstandigheden die overeenkomen met de rechtsstaat!”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Totaal verlies van controle: De Duitse regering absoluut onwetend over binnenkomst en vertrek

 1. koddebeier zegt:

  Waaruit blijkt dat ook daar in Duitsland geregeerd worden door een stel idioten, (Net als hier trouwens), mede veroorzaakt door de regeltjes van de Brusselse mafkezen !

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  “Deze anarchie moet onmiddellijk beëindigd worden.”

  Deze anarchie is exact de bedoeling van Brussel.
  Op de puinhopen van de (burger)oorlogen kan het nieuwe Europa worden gebouwd.

  Eerst chaos creëren, niet ingrijpen, laten escaleren en dan het nieuwe Europa daarop grondvesten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:


  In Spanje pikken ze het (de oorlog tegen de Europese vrouw) niet meer….duizenden de straat op tegen de te lage straffen voor groepsverkrachters.

  Like

 4. Elisah zegt:


  Na de oorlog kan dus ook niemand meer terug…

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wat een toestanden daar! Maar het zat er aan te komen. Merkel heeft iedereen zo’n beetje toegelaten die zich meldde, en toen er zulke enorme aantallen tegelijk aan de Duitse poorten klopten, bleek het niet mogelijk te zijn om iedereen persoonlijk te registreren.
  Dom, nee…oerstom van Merkel om dit niet van tevoren te overdenken. Het onmogelijke bleek ook inderdaad onmogelijk te zijn, ook al stelde ze keer op keer vast: “Wir schaffen das”.

  Nu escaleert de heleboel, en dreigt er anarchie. Ik vrees dat wanneer er niet zeer snel krachtig wordt ingegrepen, er geen enkele mogelijkheid meer bestaat om de hele horde in het gareel te krijgen. Geweld viert hoogtij en wetteloosheid laat zijn sporen na, tot groot verdriet van de nog altijd grote aantallen Duitsers DIE DIT BESLIST NIET WILLEN!

  Hoe zal dit aflopen? Ik vrees ook voor ons land. Stel dat er grote aantallen op NL afkomen, dan doen we daar niets tegen met die open grenzen en een regering met weke knieën.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 1 mei 2018 om 11:18

   en een regering met weke knieën.

   Nee hoor, het gaat juist precies volgens plan.
   En voordat de chaos compleet is, zijn de ‘oranjes’ en de ‘regering’ al in privéjets onderweg naar veilige, paradijselijke oorden, waar ze zwelgend in weelde onze afslachting door de mohammedaan observeren.
   Het uitdunnen van de (wereld)bevolking wordt dan lekker makkelijk door de mohammedaan uitgevoerd, zodat de kwaadaardige ‘elite’ er geen omkijken naar heeft en de handjes schoonhoudt.

   Like

   • fleckie zegt:

    Handjes worden meestal ‘schoongehouden’ alleen de stommelingen die. DE…vuile zaakjes ‘ mogen’ opknappen, lopen risico…’ontdekt’te worden, …maar voordat’uitlekt’ wie de ‘opdrachtgever’ is, …’ ..leggen ze ..zelf..het..loodje’,…..nietwaar?

    Like

  • Margareta zegt:

   En dan praten wij nog niet ens over de ca. 400.000 personen die tussen 2015 en 16 zo maar zijn verdwenen en niemand heeft een idee waar zij zich bevinden. Overigens het zal toch niet veel uitmaken of de registratie wel of niet goed gaat, want de echte identiteit kennen ze toch niet van ze. Ze zijn nagenoeg allemaal op 1 januari geboren, niemand weet waar ze werkelijk vandaan komen en welke leeftijd ze precies hebben.
   Er is bovendien ondertussen ook nog een handel ontstaan in de identiteits/verblijfsdocumenten die zij in Duitsland hebben ontvangen. Zij verkopen het nl. aan derden voor heel veel geld en vervolgens melden zij zich voor nieuwe documenten, waar zij opnieuw willekeurige gegevens kunnen opgeven. E.e.a. schijn je ook te kunnen vinden/lezen op Internet. Sommigen hebben nog steeds diverse identiteiten die ook mogelijk maken om op meerdere plaatsen hun uitkering te kunnen incasseren.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Duitsland loopt daardoor natuurlijk ook kapitalen aan belasting-inkomsten mis.
    Of vergis ik mij…?

    Like

 6. Hovawart zegt:

  Aanvullend met een enorm aantal Turken die zich schuilhouden in Deutschland, binnengekomen om nooit meer terug te keren, beetje zwartwerken, beetje stelen en beroven, het ondermijnen van de maatschappij en sociaal stelsel dat al aardig de druk begint te voelen van een losgeslagen belastingdruk, een onverzadigbaar Brussel, en nog wat afgeschreven staatsleningen aan zuidelijke lidstaten, en het nu zachtjes begint aan te kloppen bij de buren om Rotterdamse €steun, de recessie begint zich al te vormen, net als de olievlek van einwanderende einwanderer uit olieproducerende oligarchieën.
  Hopelijk is hun aantal binnenkort van dergelijke proporties dat de olieprinsen zich genoodzaakt zien om de EU oliedollars te lenen om de (asiel)economie nog levensvatbaar te houden…..

  Like

 7. fleckie zegt:

  Om niet te veel ..’schade’ te lijden door. On- en wel getinte Binnendringers, zal,er heus. beslist wel een ‘oplossing ‘gevonden’ worden,:( …DE..PIL.VAN..D’66 …P. .D LYKSTRA ! fantastische naam, vanwege …het voorstel. tot…’verschaffing, in geval van…’

  Like

 8. Guardiaangel zegt:

  Dat doen ze expres, ze willen het niet weten, zodat niets het plan kan verstoren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s