VIDEO: Pas op voor naakte, met ijzeren stangen bewapende, Syriërs midden op straat!

 

(Door: Jürgen Fritz – Vertaling: E.J. Bron)

Jüterbog is een kleine stad in het district Teltow-Fläming in de Duitse deelstaat Brandenburg. Wat daar vanochtend gebeurde, zou je nog niet al te lang geleden gerangschikt hebben onder een wel heel bijzondere gebeurtenis, of zelfs naar het rijk der fabelen hebben verwezen. Maar inmiddels schijnen zulke gebeurtenissen steeds vaker tot de normaliteit te gaan behoren in het Duitsland van 2018. Wat is er gebeurd? Lees en bekijk hieronder iets dat zó ongelooflijk klinkt dat sommige mensen het niet zullen geloven. Vandaar de video boven het artikel.

Naakte Syriër dwingt bestuurster met een ijzeren staaf om te stoppen, valt haar aan, verwondt haar en pist daarna in de auto

Wellicht herinnert u zich nog de bijna naakte onderbroekman van Neurenberg, een Afrikaan uit Kameroen, die plotseling zomaar los ging op een bejaarde vrouw, haar bijna doodgeslagen en getrapt had. Deze keer was een andere man echter helemaal naakt en bewapend met een ijzeren staaf.

Tegen 09.40 uur heeft een compleet naakte man in de Dennewitzer Staße met een dikke, lange ijzeren staaf, die blijkbaar van een verkeersbord afkomstig was, op auto´s ingeslagen. Volgens getuigen heeft de 23-jarige eerst een bestuurster tot stoppen gedwongen. Daarna sloeg hij met de ijzeren staaf de ramen van de auto in. Bovendien zou hij de vrouw aangevallen en ook verwond hebben. Daarna beschadigde hij nog meer auto´s, hinderde het verkeer en zorgde voor een file. In deze video is te zien dat hij blijkbaar door het kapotgeslagen raam in de auto piste.

Overmeestering en arrestatie

Het geheel duurde ongeveer 20 minuten. Toen kwam de politie. De naakte man bedreigde ook de politieagenten met de ijzeren staaf en sloeg opnieuw op de auto in. Uiteindelijk zette een politieagent traangas in, kon hem daarna tegen de grond duwen en samen met drie collega´s overmeesteren.

De man werd in hechtenis genomen. Een ambulancedokter zou hem op grond van acute psychische problemen gedwongen in een speciale kliniek hebben laten opnemen. Bij de naakte vandaal gaat het om een Syriër.

Bron:
https://juergenfritz.com
Door: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

67 reacties op VIDEO: Pas op voor naakte, met ijzeren stangen bewapende, Syriërs midden op straat!

 1. BertG. zegt:

  Daar gaat je auto waar je alleen een WA verzekering voor had.
  Maar ze verblijfsvergunning heb ie binnen.
  En waarom schieten ze ‘m niet neer, het gaat er net zo rustig aan toe als voor dat joodse restaurant.

  Geliked door 3 people

  • Bezorgde burger zegt:

   Idd, een paar cent voor een kogel is alles wat ik voor zulke malloten over heb. Ben wel klaar met dat tuig, Assad, Hoessein, Khadaffi etc hadden allemaal gelijk. Afschieten die gekken.

   Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Een pistool is er om op je heup te dragen

  Geliked door 2 people

 3. Kees van Kesteren zegt:

  Man, man man. Hoe gek zijn wij als volk, dat we dergelijke waanzinnige acties van zo’n islamitisch gedrocht gewoon laten gebeuren……
  We staan er bij, kijken er na en vervolgen onze dagelijkse bezigheden.
  Europa is “ECHT” naar de kloten, maar we hebben 1 ding mee, we hebben alles tegen!

  Geliked door 2 people

  • Jean zegt:

   Beste Kees, U zegt daar in uw afsluitingszin “man, man, man…”
   Dat is zwaar discriminerend t.o. de genders, tegenwoordig moeten we zeggen “gender, gender, gender…”
   Betreffende die vreemdelingen komende uit Afrika en uit die islamzandbak, oppakken en afleveren op Afrikaans grondgebied, daarkunnen ze zich ongestoord uitleven en hun barbaarse perverse waanzin naar hartelust beleven, wij stoppen met er nog een eurocent aan te verknoeien.

   Geliked door 1 persoon

 4. Pietersen zegt:

  Vlammenwerper erop, dan is het meteen afgelopen.

  Geliked door 4 people

 5. Thoth zegt:

  Nou, die gast hééééél zielig, hij heeft hulp nodig. Ik denk dat’ie de komende jaren lekker wordt weggeborgen in een instelling. En naar huis…? Vergeet het maar. De normale Duitser mag dit betalen.

  Geliked door 2 people

 6. Johan zegt:

  Tsja, en deze onzin kost de gemeenschap weer klauwen met geld. De ontstane files, de mensen die door deze malloot verwond werden, de politie, die met een groot aantal moet uitrukken, de specialistische psychiatrische opvang voor deze malloot (minstens 500 euro per dag) en ga zo maar door.
  Flikker dat soort gajes nou eindelijk eens het land uit. Alleen is dat in Duitsland niet zo makkelijk te realiseren. Daar hebben ze de afgelopen paar jaar enkele miljoenen van dit soort psychopaten het land binnengelaten.

  Geliked door 2 people

 7. Statler & Waldorf zegt:

  Ach laat die man nou.
  Het is gewoon een hoogleraar quantummechanica die een burn-out heeft.

  Het is best een lieve man zegt zijn broer die ook zijn neef is.
  En zijn zus die ook zijn moeder is bevestigde dat.

  Geliked door 4 people

  • Republikein zegt:

   Hahaha, best wel leuk toch, heeft ie ook nog een neef die nicht is, ’t is niet mijn broer en toch is het de zoon van mijn vader.

   Like

 8. Cathja zegt:

  Wat toch weer een geweldige aanwinst hè, Frau Merkel?! Echt waar, dit soort mensen zijn waardevoller dan goud…! (Martin Schulz)
  In werkelijkheid kóst deze ‘aanwinst’ de Duitse belastingbetaler goud, want hij moet worden opgenomen in een psychiatrische kliniek, en zelfs in Duitsland is een behandeling daar niet gratis.

  Deze ‘aanwinst’ zal ook wel het etiket ‘oorlogstrauma’ opgeplakt krijgen, want het barst in Duitsland van deze figuren.
  Ze mogen wel bijtijds etiketten bestellen… 😦

  Geliked door 3 people

 9. Statler & Waldorf zegt:

  Ik denk overigens wel dat wanneer hij zo’n kunstje had geflikt in zijn geboorteland hij niet met pepper-spray zou zijn geneutraliseerd maar met lood-spray.

  Geliked door 4 people

  • Trucker zegt:

   Ik denk inderdaad dat er daar wat meer geweld als een pepperspraybusje over hem gekomen was en flikte dit specimen hetzelfde in de US hadden ze daar veel minder geduld als die Duitsers en was het Glockje al gebruikt geweest.
   Ik ben voor de Amerikaanse aanpak, scheelt de belastingbetaler véél geld en de zekerheid dat deze islamieten invader dit kunstje nooit meer doet (kan hij zijn paaltje bovenhalen bij tig maagden).
   Voor de rest dit is lachen, je rijd tegen die vent aan want hij beschadigd je voertuig punt andere lijn.

   Geliked door 1 persoon

 10. Drs.P. zegt:

  FF in de achteruit en dan heel snel plat rijden die hap, optiefen met dit soort idioten. Maar wat gebeurd er, men laat hem tig auto’s vernielen zonder in te grijpen, wat is er met de huidige Duitsers aan de hand ???????????

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Die staan daar als gehypnotiseerd vestard te kijken.

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    in één woord angst en ook een deel ramptoerisme lieden

    Like

   • Nemesis zegt:

    Mogelijk alleen schrik en angst. In dat kleine achteraf landelijke kaf hebben ze nog niet veel meegemaakt met de nieuwe medeburgers.

    Like

  • fleckie zegt:

   ‘SCHULDBEWUSTZIJNCMPLEX’. opgedrongen! Iets waar deze generaties helemaal,GEEN SCHULD…aan hebben!. ( WAAROM roepen ze niet. DE KERKEN, R.k. zowel als de PROTESTANTSE ter verantwoording? …….in het boek …’STALINGRAD’, van THODOR PLIEVIER! uitg.F. G.Kroonder, Bussum,, kan men een en ander aan de weet komen,hoe een machtswellusteling ( EN Anderen)…zich gedroegen…….. : (onder ‘commentaar van Henk V. , 30.1.20188, op e.j.bron, gedeeltelijk pag7) en hoe een vernietiging van een leger… ‘bepaald’ werd, onder voorwendsel van.

   Like

  • willie zegt:

   @ Drs.P. wat is er met de huidige Duitsers aan de hand

   Zombies, dat is alles, hier zou dit t zelfde zijn

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  Heeft-die primaat ook de uitlaat nog verkracht?

  Waarom is deze ‘verwarde man’ niet met één goed gericht schot uitgeschakeld?
  Moet de belastingbetaler weer opdraaien voor een leger zielenknijpers, ‘logen’ en ‘gogen’?’
  Dat is toch volslagen zinloos?!

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Toen ik hem zo zag springen met die lange stok, moest ik meteen denken aan een boek uit mijn jeugd: “Wambo de jonge Papoea”. Precies dezelfde houding, behalve dan dat hij geen grasrokje aan had.
   Ik heb niet gezien dat hij zich te buiten ging aan de uitlaat van de auto van die vrouw, maar wie weet had hij daar wel zijn oog op laten vallen? 😉

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 1 mei 2018 om 15:56

    Welke mohammedaan kan nou weerstand bieden aan zo’n lekker hete pijp?

    Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Dat mag niet in Duitsland Tistochwat, er mag alleen in uiterste nood dodelijk geweld gebruikt worden.
   Beetje (veel) het tegenovergestelde optreden van politie in de US en dat betreur ik ten hoogste dat dit zo moet zijn (in eurabia).

   Geliked door 1 persoon

 12. hendrikush zegt:

  Doen Syrische meiden dat ook?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nee Hendrikus, want die hebben wat moeite met het naast de auto staande in de auto te urineren.
   Hier is dus weer eens duidelijk de superioriteit van de man bewezen…
   Dat wel natuurlijk.
   Bovendien begrijp ik het gedrag van die vrouwelijke bestuurster van die auto niet helemaal.
   Stel je voor dat er zo’n primaat naakt en midden op straat met een ijzeren staaf staat te dreigen…dan druk je toch het gaspedaal tot op de bodem in en je rijdt hem helemaal vlak!
   Daarna gewoon doorrijden en aangifte doen van bedreiging bij de politie.
   Kunnen ze geen kant meer uit.

   Geliked door 2 people

 13. fleckie zegt:

  Gosh, heeft die even geboft, wordt als illegaal in een zorginstelling netjes opgenomen, …( omdat hij (OOK ..) psychische problemen had…………………remedie , bij dwingen tot stoppen!, vol gas geven,springen ze wel opzij,.( is mijzelf ook eens gebeurd,……..uit ‘zelfbehoud’ sprong …’licht-getinte’….OPZIJ!

  Like

 14. Steven zegt:

  een kogel voor dit soort idioten wat goedkoper geweest. Nu wordt hij weer jaren behandelt op de kosten van de staat. En dit is er één van de duizenden die ze gewoon geïmporteerd hebben uit die KUT landen.
  Kan niet wachten tot het eigen volk dit soort figuren helemaal ZAT zijn en dan zelf gaan aanvallen met onbekende afloop voor de asielparasiet!

  Like

 15. Henk.V zegt:

  Zulke mensen zijn een verrijking voor ieder land. Zij vullen de leemtes in onze maatschappij op! Vroeger had elk dorp zo’n dorpsidioot.Die zijn uitgestorven.Daarom is deze Syrische paaldanser een aanvulling in elk saaie straatbeeld.
  Eigenlijk is dit type volk heel hoogontwikkeld, zoals de top van de EU ook altijd zegt. Het zijn specialisten , hoogopgeleid vaak.
  Dat zie je ook aan deze licht getinte naakte aap.Hij maakt sprongetjes die ik ook wel heb gezien in documentaires over chimpansees. Op en neer springen, met stokken zwaaien..Dat moet die man tijdens zijn vele studies ook hebben gezien en dan die dieren zo knap kunnen nadoen!
  Dat kunnen wij in het Westen niet meer 😦
  De politie die -zoals gewoonlijk- ongelofelijk snel ter plaatse was, wist precies wat ze moesten doen. Lang afwachten, want een kneuzing loop je gauw op. (heel goed gezien, jongens!) , daarna de tot mens geëvolueerde aap even afspoelen en gewoon afvoeren in een busje, waarin vermoedelijk een tros bananen ligt. Heel goed aangepakt, allemaal.
  Merkel had gelijk: daar moeten we heel veel van binnenhalen. Het percentage malloten moet drastisch omhoog. Zij woont in een appartement met een groot balkon, hoop ik. Daar laat ze dit soort voorstellingen privé voor haar opvoeren, denk ik. Na de voorstelling bedankt ze de artisten vorstelijk, denk ik.
  Ik loop over van dankbaarheid voor de rijke EU visie
  Daar zullen wij heel veel plezier aan beleven.
  ”Never a dull moment”, zoals de Engelsen zeggen.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 1 mei 2018 om 16:01

   deze Syrische paaldanser

   Henk, ik kom werkelijk niet meer bij! 😆

   Ik wil graag mijn eerdere mening over deze schaars geklede stakker herzien.
   Hij was natuurlijk wezen fierljeppen en is tijdens een ongelukkig berekende sprong in het koude water gedonderd:

   Ja, en dan is het logisch dat hij z’n natte driedelige kostuum heeft uitgetrokken.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Tistochwat je was me voor me het uitlichten van “paaldanser” 🙂 en die fierljeppens ik keek in de vore eeuw nog wel eens Nederlandse tv en als ze hun ding deden keek ik ademloos, klimmen op die paal en hopla naar de andere kant 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • Henk.V zegt:

    Aan die mogelijkheid had ik zelf niet gedacht, Tistochwat. Wel schoot mij later een vergelijking met de Morris dansers in Engeland te binnen, die ook met stokken dansen:-)

    Geliked door 1 persoon

  • Franco zegt:

   Oh my God, Henk, heb pijn in mijn buik van het lachen! Heerlijk toch die hoogopgeleide primaten!!! Meer, meer, meer, meer………..

   Geliked door 2 people

   • Henk.V zegt:

    De beelden bekijkend en er over nadenkend drong het meer en meer tot mij door hoe krankzinnig dit toneeltje wel was, en dat in een geordend land als Duitsland., Franco.
    Daar kan ik maar op één manier op reageren ; met minachting en spot.

    Geliked door 1 persoon

 16. Mary zegt:

  Het juiste commentaar bij dit filmpje “ze hebben dat zwijn eindelijk” helemaal mee eens en dat wordt niet alleen door Duitsland geïmporteerd maar ook door Rutte en Co.

  Geliked door 1 persoon

 17. ReaGluurder zegt:

  1 Gek, maar wel een hele dure! Gevalletje bloeds……???? Rammendan komt er alweer aan! AllahMeHoelah!

  Like

 18. Salvador zegt:

  Oost-Duitse knol Merkel maar weer even bedanken voor deze “verrijking” van Duitsland en Europa.

  Like

 19. Joop zegt:

  Dit moet een van die hoogopgeleide apothekers zijn. Ja, ik weet het bijna zeker.

  Geliked door 2 people

 20. BertG. zegt:

  De wereld mag het gewoon niet zien op internet wat voor soort mensen ze binnen gehaald hebben.
  Het filmpje is alweer verwijderd.

  Like

 21. San Pedro zegt:

  Poll:
  1. gevalletje lage bloedsuikerspiegel
  2. gevalletje verward persoon
  3. anders

  Geliked door 2 people

 22. Klaus zegt:

  Mooi man, zo’n artistiek gevoelsmens in actie!

  Geliked door 2 people

 23. Thom zegt:

  Dit is duidelijk de schuld van Duitsland zelf. De beste man is verward geraakt omdat hij waarschijnlijk erwtensoep met varkensrookworst geroken heeft in een Imbiss. Ik zou er zelf ook door van streek raken.

  Like

 24. Jean zegt:

  Ik lees 3 a 4 maal per dag alle reacties en elke dag wordt het opnieuw en opnieuw bewezen, “onze toekomst, veiligheid en welvaart ligt in ONZE handen, gewoon lat lafhartig links rood groen tuig wegstemmen en dan wegjagen” w.w.z. enkel op PVV, VB, FN, FPŐ stemmen en Europa wordt terug van ons.
  De veroorzakers van alle ellende, de zaaiers van alle geweld liggen momenteel decadent hun zakken en rekeningen te vullen in Brusselallabath, laten we die bende heel snel droogleggen en Europa is gered, wij sluiten dan alle buitengrenzen van Europa zodat geen enkele rat nog binnengeraakt en wij starten dadelijk met de afvoer van illegalen en geweldplegers wat ons +/- 90 % minder aan vreemdelingen opbrengst levert.
  Onze vrouwn en dochters ku nen dan weer veilig over straat wandelen wat momenteel onbestaande is.

  Like

 25. Asgard zegt:

  Dit soort mongolen maakt het alleen maar erger voor de moslims die wel goed geintrigeerd zijn, want die bestaan zeker wel.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Asgard, het zou kunnen. Het zijn er echt zo weinig dat we daar geen energie in moeten steken. Gewoon op donderstralen, zonder uitzonderingen.

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Yep en vervolgens stappen die in een vliegtuig en boren zich in torens of rijden weg met een vrachtwagen of suv met de gekende gevolgen.
   Ik voor mijn part hoef geen éne islamiet, heb een Koerd geweten bij mijn laatste werkgever, sommigen noemen dat ook geïntrigeerd omdat ze doen als ons (op het eerste zicht.
   Hij moest toch niks weten van een Vlaamse vriendje voor zijn dochter (want de religie hé zei hij) en zo waren er nog akkefietjes met hem dat voor velen een probleem vormden.
   islamiet / Koerd “geïntrigeerd” … ik hoef geen éne en ze mogen die smerige vreettenten vandaag de dag ook opdoeken.

   Geliked door 1 persoon

 26. Tistochwat zegt:

  @ Trucker 1 mei 2018 om 19:16

  Ik geef tegenwoordig les in paaldansen, maar sommige leerlingen zijn toch zó onhandig:

  Geliked door 2 people

  • flo zegt:

   Ook hier worden de moslim nageboorten al tussen de argeloze Nederlandse kinderen geplempt, die kinderen weten nog niet dat dit hun toekomstige moordenaars zijn, die alles in naam van hun grote leider de pedofiel allah zullen doen om het kwaad te verspreiden……

   Geliked door 1 persoon

 27. guusvelraeds zegt:

  En dan moet de Ramadan nog beginnen.

  Like

 28. jungleelephant zegt:

  Die afwachtende houding bij iedereen;ik begrijp dat niet!Ik had hem,uit pure reflex keihard voor zijn sodemieter gereden:vooruit en nog een keer achteruit!Voor de zekerheid!

  Geliked door 3 people

 29. kampersrene zegt:

  Ik kon geen verklaring vinden .Wie gaat er nu in zijne blote de straat op om amok te maken, dat doet zelfs een linkse niet…en die zijn tot alles in staat .Mogelijk wilde hij aantonen ..””.kijk hoe mooi ik ben ,en ik heb niets te verbergen”” Hij werd woest toen iemand de opmerking maakte ….
  maar je hebt maar een kleintje , hang er een vergrootglas voor. Of hij kwam terug van een mislukte verkrachting , toen het slachtoffer het uitproeste omwille van zijn kleintje .Of het betrof een student in atoomkunde die door de zware studies totaal verward geraakte .Dat laatste is hoogstonwaarschijnlijk

  Geliked door 1 persoon

 30. flo zegt:

  Feitelijk zijn grappen hierover niet meer op z’n plaats, dit is en wat nog komen gaat de toekomst, barbarij!

  Like

 31. Republikein zegt:

  De benen en de armen alsmede het hoofd zijn bij een wielrenner gebruind, de rest van het lichaam is bedekt dus lichter[witter, oeps].
  Als je goed kijkt herken je dat bij deze protestaktie want is boos want niet naar Israël voor de Giro.
  Conclusie: wielrenner die gepasseerd is voor een wielerkoers.

  Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Een dag na de feestelijke presentatie van het Giro-parcours, eind november in Milaan, stonden de partners Israël en RCS opeens even lijnrecht tegenover elkaar. De Giro-organisatie had de start- en finishplaats van de eerste etappe aangeduid als ‘West-Jeruzalem’ en daarmee koos RCS volgens de Israëlische regering partij voor de Palestijnen, die het oostelijk deel van de stad zien als hun toekomstige hoofdstad.

   Israël bezette het oostelijk deel van de stad in 1967 tijdens de Zesdaagse Oorlog en annexeerde het. Dat is nooit erkend door de Verenigde Naties, maar volgens Israël is Jeruzalem één verenigde stad, zonder oost en west.

   De term ‘West-Jeruzalem’ was volgens de Israëlische regering daarom een “schending van de overeenkomst met RCS”. Binnen 24 uur kwam de Giro-organisatie met een verklaring dat ‘West-Jeruzalem’ niet meer gebruikt zal worden.

   Directeur Vegni benadrukte deze week nog maar eens dat de Giro voor een sportevenement in Israël is. “Het is niet ons doel om een politieke discussie te starten.” Dat verklaart waarschijnlijk voor een deel waarom het parcours van de Giro-start de Palestijnse gebieden – Oost-Jeruzalem, Westelijke Jordaanoever en Gazastrook – volledig mijdt.
   n dag na de feestelijke presentatie van het Giro-parcours, eind november in Milaan, stonden de partners Israël en RCS opeens even lijnrecht tegenover elkaar. De Giro-organisatie had de start- en finishplaats van de eerste etappe aangeduid als ‘West-Jeruzalem’ en daarmee koos RCS volgens de Israëlische regering partij voor de Palestijnen, die het oostelijk deel van de stad zien als hun toekomstige hoofdstad.

   Israël bezette het oostelijk deel van de stad in 1967 tijdens de Zesdaagse Oorlog en annexeerde het. Dat is nooit erkend door de Verenigde Naties, maar volgens Israël is Jeruzalem één verenigde stad, zonder oost en west.

   De term ‘West-Jeruzalem’ was volgens de Israëlische regering daarom een “schending van de overeenkomst met RCS”. Binnen 24 uur kwam de Giro-organisatie met een verklaring dat ‘West-Jeruzalem’ niet meer gebruikt zal worden.

   Directeur Vegni benadrukte deze week nog maar eens dat de Giro voor een sportevenement in Israël is. “Het is niet ons doel om een politieke discussie te starten.” Dat verklaart waarschijnlijk voor een deel waarom het parcours van de Giro-start de Palestijnse gebieden – Oost-Jeruzalem, Westelijke Jordaanoever en Gazastrook – volledig mijdt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s