Gemeente Den Haag ziet geen bezwaren tegen ‘Kalifaatconferentie’ omstreden Hizb ut-Tahrir

Screenshot_273

(Door: Bas Paternotte)

‘Bijeenkomst valt onder vrijheid van vergadering’

De fundamentalistische moslimorganisatie Hizb ut-Tahrir mag op zondag zes mei een conferentie in Den Haag organiseren. De bijeenkomst, die in teken staat van de politieke islam en hoe er een islamitische staat kan worden opgericht in moslimlanden, valt onder ‘de vrijheid van vergadering’. Dat laat de gemeente woensdag weten aan ThePostOnline. De Haagse PVV wil juist dat de gemeente de bijeenkomst verbiedt.

Woordvoerder Nicolette Stoel laat namens het college van burgemeester en wethouders aan TPO weten:

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, provoceren, PVV, Rotzakken, Salafisten, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Gemeente Den Haag ziet geen bezwaren tegen ‘Kalifaatconferentie’ omstreden Hizb ut-Tahrir

 1. Elisah zegt:

  Ander onderwerp
  https://fenixx.org/2018/05/02/marokkanen-waren-geen-bevrijders-in-de-oorlog-maar-verkrachters/
  Elk jaar moeten we weer het sprookje horen dat Marokkanen Nederland bevrijd hebben. Valse mohammedanen als Aboutaleb die in de Nederlandse politiek geïnfiltreerd zijn proberen ons daar mee wijs te maken dat heus niet alle Marokkanen slecht zijn.

  Like

 2. Pietersen zegt:

  Zelfs in Pakistan, Bangladesh en Indonesië is deze club verboden en hier zouden ze dan een ‘kalifaatconferentie’ mogen houden ?

  Mind you : Richard de Mos die die verkiezingen in Den Haag gewonnen heeft, verhuurd het partycentrum aan deze verzameling haatbaarden en hoogwaterbroeken en geeft nu af op de PVV die dit aan de kaak heeft gesteld, want aan zijn inkomsten komen mag natuurlijk niet van deze hypocriet.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Waar heeft ons land nu eigenlijk wél bezwaar tegen als het iets met de islam te maken heeft?
  Ik zou het niet weten. Zelfs openbaar geweld wordt gesust, de straffen zijn laag, en dus kunnen de moslims hier een aardig potje breken.

  Is het gek dat ze zo graag in Nederland willen wonen, ondanks het feit dat ze spugen op al onze vrijheden?

  Like

 4. Republikein zegt:

  De griepgolf is voorbij, gelukkig want elke keer zo’n draad uit je neus is ook niet alles, soms trek je er aan en denk je, tjeetje, komt geen eind aan die draad, straks is mijn hoofd leeg.
  Maar woordvoerder worden is dan geen bezwaar meer.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Vrijheid van vergadering waarbij een baardaap zijn haat mag uitspuwen .Vrijheid van meningsuiting maar als Wilders …minder , minder ,minder zegt komt hij voor de rechter

  Like

 6. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/woedende-wilders-noemt-nederland-ziek-land-omdat-klaag-marokkanen-hun-advocatenkosten-vergoed-krijgen/
  Volgens de PVV-leider is ons land “ziek”, aangezien de Raad van State heeft besloten dat de Marokkanen die zich een slachtoffer waanden van Geert Wilders’ uitspraak dat dit land toe zou moeten naar “minder, minder, minder Marokkanen” recht hebben op een vergoeding van advocaatkosten die ze gemaakt hebben. “De overheid financiert het beknotten van de vrijheid van meningsuiting,” stelt een verbouwereerde Wilders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s