Groot-Brittannië heeft een nieuwe minister van Binnenlandse Zaken: de moslim Sajid Javid

Screenshot_259

(Vertaling: E.J. Bron)

Net als bij de burgemeester van Londen zijn z´n beide ouders afkomstig uit Pakistan. Wordt in Groot-Brittannië nu de toekomst beslist? Nadat Sadiq Khan burgemeester van Londen werd, is nu Sajid Javid (foto) minister van Binnenlandse Zaken in het Verenigd Koninkrijk geworden.

Die Freie Welt

Is dat een politiek signaal? Nadat de van oorsprong Pakistaanse Sadiq Khan burgemeester van Londen is geworden, krijgt nu voor de tweede keer een Brit met Pakistaanse ouders een hoge functie: de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken van Groot-Brittannië heet Sajid David.

De 48-jarige Sajid Javid is de zoon van een Pakistaanse buschauffeur. Javid´s familie was in de jaren-60 naar Engeland geïmmigreerd. Tot nu toe was Sajid Javid o.a. manager bij de Deutsche Bank.

Zijn voorganger, Amber Rudd, was daarvoor vanwege een schandaal afgetreden. Bij dit schandaal ging het om de situatie van Caribische immigranten in Groot-Brittannië.

De minister van Binnenlandse Zaken draagt in Groot-Brittannië een belangrijke verantwoordelijkheid bij migratiekwesties en de binnenlandse veiligheid.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

69 reacties op Groot-Brittannië heeft een nieuwe minister van Binnenlandse Zaken: de moslim Sajid Javid

 1. Trucker zegt:

  Heb het ook gelezen deze morgen, staaft mijn vermoeden dat Groot Britagne het eerste geislamiseerde land zal zijn lang voor Zweden.

  Geliked door 3 people

 2. Trucker zegt:

  Was wat te snel met mijn reactie, binnenlandse zaken behelst de binnenlandse veiligheid van GB, hij is de “baas” van de politie diensten (één lichtpuntje) niet over de Special Branch en militaire veiligheidsdiensten.

  Like

 3. Flo zegt:

  Geef mensen uit je eigen land de voorkeur,politiek maakt eigen volk voor achterlijk uit ,omdat ze zonodig iemand met een moslim achtergrond op de hoogste post willen zetten .

  Geliked door 2 people

 4. Kees van Kesteren zegt:

  Dit is werkelijk bij de ratten af en ongelofelijk!
  Het gaat maar door en Nederland dobbert en slaapt rustig verder, want hier gaat alles toch zo goed aldus de psychopaten in Den Haag en daarbuiten!

  MAAR DE “GROTE VERANDERING” ZAL HIER OOK KEIHARD TOESLAAN, EN DAN WIL DE WAKKER GEWORDEN BLINDE EN DOVE MEUTE NATUURLIJK ALS EERSTE GEHOLPEN WORDEN……..

  Maar mijn reactie en actie zal dan zijn;
  “Wie er voor mijn voeten loopt die krijgt een schop en een “KNAL” voor zijn/haar kop!

  Geliked door 2 people

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Omgekeerd kolonialiseren maar dan voor eeuwig.

  Geliked door 2 people

 6. Charles zegt:

  Lekker slim bezig daar…..maarja deze “gestoorde” wereld graaft z’n eigen ondergang, ook Soros met zijn kornuiten.

  Geliked door 3 people

 7. simon borgers zegt:

  Ik wist wel dat ze daar in Engeland gek waren met al die eisende moslims nu zal het snel naar de kloten gaan reken daar maar echt op.

  Geliked door 2 people

 8. texel zegt:

  Ik vraag me af waar Engeland toch mee bezig is. Ik hoor ook steeds maar rare dingen van een kennis die in Londen woont. Het lijkt wel of Engeland in de uitverkoop wordt gedaan. De Paki’s zijn daar al echt de baas, de salafistische Islam en de Sharia zijn al gemeengoed geworden. Blanke Engelsen worden bedreigd en als minderwaardig ongelovig vuil beschouwd. Engeland volgt Zweden op, het 2de land dat ten onder gaat en islamitisch word. Diep triest.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Die Paki’s… die zijn er al heel lang, ik weet nog toen ik in de prille jaren ’80 in Londen was als toerist er meer als één eetgelegenheid was waar ze werkten.
   Steeds vuil kijken naar mij, ik had toen al een kop waar ze het konden van aflezen dat ik hun soort niet hoefde, ja dat weet ik nog zeer goed.
   Heden, half GB is geïnfiltreerd met islamieten op belangrijke posten dat gaat slecht aflopen en net als meisje Theresa schrijft Brexit gaat daar geen spat aan wijzigen.
   Farage deel ik mijn mening met haar, heb het al eerder opgemerkt Fararge een goed redenaar is maar de islam(iet) is nooit zijn grootste probleem geweest..

   Like

 9. Jo hoopman zegt:

  Schande!!!

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Het is eerlijk gezegd wat erger als “schande” maar goed dit is een blog waar ieder zijn/haar gedacht kan uiten, desondanks…
   schande tja het is maar hoe je het bekijkt

   Like

 10. Pietersen zegt:

  Die Brexit was het begin van een nieuw elan om weer baas te worden in eigen land. Maar met de aanstelling van zo’n figuur struikelen ze alweer. Het lijkt wel of ze geen drempels willen nemen in de UK, maar de islam wacht niet, die gaat door met veroveren en terrein in nemen.

  Geliked door 3 people

  • theresageissler zegt:

   De Brexit was het stokpaardje van de UKIP van Nigel Farage. Tjonge, wat heeft díe dáár furore mee gemaakt in het Britse parlement èn het Europees Parlement!
   Maar over de islam tegelijkertijd veel minder concreets: wat vaagheden, die het niet háálden bij bv. de overduidelijke taal van Paul Weston…tót Farage tenslotte uit eigen beweging toegaf, dat ‘het niet in zijn bedoeling lag om de islam in haar geheel af te wijzen. Nou, dat wist iedereen in èn buiten GB dan: Tegen de EU, maar níet tegen de islam. Loud and clear.
   Laat je niets wijsmaken: De Brexit sluit de islam in GB op geen enkele manier uit. Daarvoor zou de hele Britse bevolking een mentale draai van 180 graden moeten maken en dat kan alleen,als ze als door een wonder met z’n allen tegelijk het licht zouden zien en massaal naar Weston en Waters zouden gaan luisteren en naar niemand anders. Zolang dat niet gebeurt, zie ik het doodgewoon zwárt voor GB, en daar helpt geen lieve moeder aan, met of zonder Brexit.

   Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Over Farage (waren)/zijn we het eens, goed orator maar daar is alles mee gezegd want hij ligt er niet wakker van dat “zijn” Groot Britagne islamiseert aan een razende vaart.

    Like

 11. Republikein zegt:

  Gemenebest is als builenpest.
  Jammer dat Lucky Bee een rode kaart heeft gekregen, maar beleid van de webmaster, okay.
  Was anders weer lachen geblazen.

  Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    Oh, Truck’, dat heb jij misschien nog net niet meegekregen: Iets uit de periode 2013-2015:
    Lucky Bee was toen een mede-reageerder op E. J. Bron: Een kale, kleine West-Javaan (Ik heb ‘m één keer live ontmoet op 10 augustus 2014 bij een demo van Pro Patria in Den Haag.) En Verschríkkelijk Godsdienstig. Die zat werkelijk bij elke denkbare gelegenheid hele lappen Bijbeltekst te citeren, èllenlang!
    Nou, je mag één keer raden, welke 2 figuren zich dáár met name kapót aan zaten te ergeren. En, heel eerlijk gezegd, zoals hij het deed, was het ook niet normaal meer, niet neutráál meer, vooral.
    Diverse waarschuwingen van hr. Bron, maar hij bleef doof en blind. Hij sloeg alles in de wind. Tot het tenslotte ‘einde oefening’ voor hem was.
    Tussen zijn bijbelse getuigenissen door had hij het regelmatig over het Britse Gemenebest, of, om precies te zijn, de ‘Commonwealth.’ Of dat nu ergens op sloeg of niet.
    Bron van zowel ergernis als van hilariteit, die Lucky Bee.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Heb je weer ergens de pest in Trees.
    Je blijft gewoon een stiekeme stoker, je kan het niet laten.
    Om deze geheel overbodige opmerking er even bij te plakken.
    Jij was toen ook niet overal van gediend, maar daar zal je wel weer een draai aan geven en dat jij je er totaal niet aan stoorde.
    Want zo zit je ook nog eens mekaar.

    “Nou, je mag één keer raden, welke 2 figuren zich dáár met name kapót aan zaten te ergeren. “

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    Kappen please, Theresa!

    E.J.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 3 mei 2018 om 09:19

    Om deze geheel overbodige opmerking er even bij te plakken.

    Dit was mij ook al opgevallen. Iedereen weet wie ze met “welke 2 figuren” bedoelt. Wat voegt die opmerking nu toe?!
    De ‘steken’ worden ogenschijnlijk steeds ‘subtieler’, maar Theresa blíjft het doen.

    Ze had Lucky Bee ook niet belachelijk mogen maken. Ik vind dat een laffe rotstreek. Lucky Bee heeft Theresa Geissler nooit aangevallen.
    Wat kan die man er nu aan doen dat hij zo is als hij is? Nu staat het verhaal van die “kale, kleine West-Javaan” op internet en kan iedereen mee genieten.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    Ik Stop. Maar laat dat duidelijk zijn: Alleen omdat Bert het zegt! En niemand anders!!!

    Like

   • BertG. zegt:

    Jij hebt al zeker 50x beweerd dat je er mee stopt, en telkens met, nu zal je echt nooit meer doen.
    We zullen het meemaken, maar veel geloven doe ik er niet meer van.
    Aard van het beestje en een aangeboren karakter dingetje, zullen we maar zeggen.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 4 mei 2018 om 11:06

    Maar laat dat duidelijk zijn: Alleen omdat Bert het zegt! En niemand anders!!!

    Het op de vingers getikte kind spreekt ons toe.

    En je stopt niet omdat je inziet dat je misschien toch wel een heel klein beetje fout bezig bent?
    Omdat anderen wellicht tóch wel gelijk hebben?

    Heer Bronmaster, Ik denk dat ik hier maar stop.
    Ik heb geen zin meer om steeds te worden geconfronteerd met een gedragsgestoorde.

    Laat dit commentaar dan alsjeblieft staan als mededeling?

    Geliked door 2 people

   • theresageissler zegt:

    @BertG.: Allerlaatste opmerking:
    Als jij wilt, dat ik niet langer “zuig”, moet je om te beginnen, zelf óók proberen, dat niet meer te doen.

    Like

   • BertG. zegt:

    “Wat kan die man er nu aan doen dat hij zo is als hij is? Nu staat het verhaal van die “kale, kleine West-Javaan” op internet en kan iedereen mee genieten.”

    Ze is zelf ook behoorlijk kaal aan het worden, maar dat was ze even vergeten met het plaatsen van die opmerking over luckybee.
    Daar kan nu ook iedereen van mee genieten.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Tis, zie je, ze kruipt nu al terug met wat ze net belooft heeft.
    Niemand heeft ook nog maar iets gezegd, maar zij zinspeelt er alvast op.
    Zoveel is een woord van haar nu waard.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    En je verbreekt trouwens nog een belofte voor de zoveelste keer, voor wat het waard is.
    Je zou mij naam nooit meer gebruiken in een reactie van jou, dus ook niet als allerlaatste opmerking.
    Iets wat je mij nooit gevraagd hebt om dat ook niet meer te doen.
    Maar het gaat jou helemaal niet om een allerlaatste opmerking, maar om het allerlaatste woord.

    En ook onder dit artikel geef jij weer alle aanleiding om er op in te gaan, en dat is wat jou niet bevalt.
    Zo als je telkens weer een nieuwe invalshoek weet te vinden, zonder dat iemand een aanleiding geeft.
    Maar dat zal jij wel weer anders zien, iets waar ik aub niet op in wil gaan.

    Maar ik zal Bert er op attenderen wanneer ik weer zo’n aanleiding ergens lees.
    Mocht deze even onder zijn aandacht ontsnapt zijn met het vele modereren.
    Dus ga er maar van uit dat wij er op loeren.
    Maar eerlijk gezegd, denk ik dat je het nog geen 2-3 dagen volhoud

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Inderdaad Bert , dat zuigen , daar word je een soort gek van !
   Ik stel voor een zuigverbod in te voeren .

   En ja , als iemand haar niet aanstaat , dan gooit ze gewoon alles op het scherm .
   Desnoods je volledige naam en woonplaats .

   Meer zeg ik er niet over .

   Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Je kan nog zo van mening verschillen met b.v. iemand die god continue loopt te pluggen, maar zo iets zal je met dat soort pluggers nooit meemaken.
    Ook niet met andere waar je wel eens van mening mee verschilt.
    Dat ze je achtervolgen met allerlei steken onder water tot vervelens aan toe.
    Je zegt wat heen en weer, en daarmee is het weer afgelopen, maar zo werkt het niet bij Theresa. Die blijft door gaan over iets, jaren lang.
    En er is er werkelijk waar, maar 1 op de hele site die daar een dagtaak van gemaakt heeft.

    Like

   • BertG. zegt:

    Harry, laten we ook de goede kanten van dit soort akkefietjes zien.
    Elke zich zelf respecterende organisatie heeft nu wel door dat je haar nooit binnen moet halen bij je club.
    Deze zal van binnenuit afgebroken worden bij het minste mening verschilletje.
    Als ze er de pest in krijgt, flikkert ze alles op straat, van iedereen.
    Daar hebben ze nu wel voldoende voorbeelden van kunnen meemaken hier om er van te leren.
    Tot op heden heeft ze daarvoor voldoende reclame over zichzelf gemaakt, om te weten wat je mee gaat maken of mee te maken kan krijgen.

    Like

   • Harry zegt:

    En zo is het maar net !

    Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  En verloren eiland en een verloren volk, hoe ver kan een volk zinken !

  Like

 13. Steven zegt:

  Lijkt er wel erg veel op dat dit allemaal geen TOEVAL meer is…maar gewoon aangestuurd!

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Zijn kapsel heeft het al laten afweten

  Like

 15. Wachteres zegt:

  De Britten zijn in elk geval niet verplicht – als zij uit de EU gaan – om miljoenen Afrikanen binnen te halen.

  Macron had het al over 200 mlijoen voor de EU, dat zullen er – met de familie – wel veel meer worden.

  Zoals de EU-leiding zelf zegt:: We laten een ballonnetje op en als niemand reageert,dan gaan we ermee door.

  Ik weet nog niet wie stommer zijn: De Britten of de andere Europeanen.

  Like

  • Harry zegt:

   In het verleden veel met Engelsen gewerkt , ik mocht ze wel .
   Er zaten heel goede vaklui tussen , veruit de meesten .
   Beter dan onder de Nederlanders .
   Het gezond verstand zegevierde altijd en ze hadden een hele goede logica .
   Ontzettend praktische gasten , twee voeten op de grond .

   De beste kapitein van de vloot was onze ouwe , een Engelsman .
   Nog steeds vereerd dat ie mij “his best friend” noemde !

   Hoe ze ooit zo ver hebben kunnen afglijden , het is onbegrijpelijk .
   Het zal toch wel via dezelfde soort hersenspoeling gebeurd zijn als hier in Nederland ?
   Je wordt toch niet uit jezelf zo gek ?

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Dat klopt, Harry. In de tijd van Tony Blair is de ellende begonnen. De Britten zijn nog erger gehersenspoeld dan de Nederlanders. En Tony haalde bewust duizenden moslims binnen ‘om de neus in de multiculti te drukken en om er zelf stemmen bij te krijgen.

    Onze zoon heeft jaren bij de anti-terreur politie gewerkt en we hebben filmpjes gezien van een schrikwekkend decadente jeugd in verschillende grote steden.

    De dag voor kerst straal bezopen en melig tot op het bot.

    Veel Britten zijn erg oppervlakkig geworden.

    De beleefdheid van de Britten is ook grotendeels verdwenen.

    We vinden het nog altijd een prachtig land en we zijn gek op de oude pubs.

    Het doet zeer dat zo’n schitterend land wordt vernietigd.

    Een mooi verhaal heb je opgeschreven,

    Like

   • Wachteres zegt:

    Eerste alinea:..de neus van rechts

    Like

 16. Marc zegt:

  En dan komt toch het moment dat… de autochtone bevolking niet langer de ‘nationale’ regering erkent!

  Like

 17. Jan zegt:

  Wat men niet over Londen vertelt

  Like

 18. Guido zegt:

  In wikipedia staat:
  At a Conservative Friends of Israel lunch in 2012, The Jewish Chronicle reported Javid as stating that “if he had to leave Britain to live in the Middle East, then he would choose Israel as home. Only there, he said, would his children feel the ‘warm embrace of freedom and liberty'”.[33]

  Like

 19. BertG. zegt:

  Ik zou het zeer fijn vinden om het hier uit te houden, als ik de naam Theresa nooit meer zou hoeven te noemen op deze site, omdat daar geen enkele aanleiding meer voor zou bestaan.
  Want zo belangrijk is ze helemaal niet om het over haar te moeten hebben, het tegendeel zelfs.
  En zo moeilijk is dat toch niet, maar ga mij geen aanleiding geven, heb het niet over mij.
  En daarmee begint telkens weer alles.
  Want inmiddels begint het mij behoorlijk de strot uit uit te hangen dat eeuwige gezeik tussen mevr. en de rest van de reageerders.
  Maar ik laat mij niet als een achterlijke behandelen door mevr.

  Maar volgens mij heb ik dit ook al zo’n 10x vermeld.
  En telkens zal er op gelet worden, tot dat het weer opnieuw los barst.

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   @BertG
   Het zal nu toch niet zo zijn,dat Tistochwat is afgehaakt hierdoor?
   Of heb ik iets gemist.
   We kunnen haar humor hier toch niet missen?.
   Ik zie na de laatste reactie geen postings meer van haar,en ook geen reactie daarop van onze webmaster.
   Tineke

   Geliked door 3 people

   • E.J. Bron zegt:

    De webmaster zal morgen even persoonlijk contact met haar opnemen. Het is absoluut niet de bedoeling dat zij hier niet meer gaat reaageren! Om welke reden dan ook!

    Webmaster

    Geliked door 3 people

   • Harry zegt:

    Ik sluit me geheel bij Tineke aan !
    Haal Tistochwat terug !

    Zelf heb ik ook al eens een paar keer op het punt gestaan om de brui er aan te geven , grotendeels vanwege de onophoudelijke terreur van ” wat karakterdingetjes ” .

    Maar je steekt hier toch aardig wat op en kunt ook leuke contacten onderhouden .
    Op één of andere manier zitten die best wel vér weg ………😂

    Kom op Tis !
    Doe het dan voor óns !

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 4 mei 2018 om 23:24

    @ tinekevanschagen 4 mei 2018 om 22:42

    @ Harry 5 mei 2018 om 08:23

    @ Trucker 5 mei 2018 om 01:21

    @ BertG. 5 mei 2018 om 10:54

    En @ andere reageerders die mij liever zien gaan dan komen zien komen dan gaan.

    Hallo mensen!
    Heer Bronmaster is na uren onderhandelen net de deur uitgegaan.
    Hij heeft mij na een halve fles dure champagne weten over te halen om op zijn voortreffelijke site te blijven reageren. Het scheelde niet veel of hij had me het mes op de keel gezet.
    Nou ja, vooruit dan maar *hik*.
    Hij heeft me wél beloofd om – samen met Harry – uit dankbaarheid hier binnenkort de tuin onder handen te komen nemen. Ja, zeggen jullie nou zelf: voor wat hoort wat. 😛
    Heer Bronmaster heeft mijn landgoed opgelucht verlaten en reed achteruit de oprijlaan af.
    En dát met 100 km per uur! Dat moet ik toch ook eens gaan oefenen *hik*. 😆
    O ja, ik heb hem ook nog een rondleiding gegeven in mijn kelder. Hij was diep onder de indruk van wat zich daar allemaal afspeelde. 😎

    Geliked door 2 people

   • E.J. Bron zegt:

    LOL!!! 😆

    Like

   • Wachteres zegt:

    En wat gebeurt er dan met het zevenblad in onze tuin? Moet dat zich maar blijven verbreiden, tot ongenoegen van ons en van de buren?

    Ik denk dat ik maar een fles rosé ga leeg drinken op m’n alleentje.

    Dat is de enige mogelijkheid om op deze site nuchter te blijven.

    PROOST!

    Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Bert je kan het toch gewoon negeren, dat is toch niet zo moeilijk, gewoon kaken op elkaar klemmen.
   Ik heb me voorgenomen om één welbepaalde reageerder niet meer in mijn comments op te nemen, (voor mij is hij onbestaande geworden) 🙂 negeren is het toverwoord 🙂
   Vergeet ook niet dat dit platform een virtuele omgeving blijft, knop omdraaien en wat je ergert is weg.

   @ Tistochwat kom ASAP terug jouw inbreng is één van de betere zoniet de beste

   Geliked door 4 people

   • BertG. zegt:

    Hoelang zou je mij blijven negeren wanneer ik telkens kleine achterbakse gluiperige verwijzingen blijf maken over jou.
    En dat blijf ik dan jaren volhouden.
    Alleen omdat ik iets vind van jou wat mij niet bevalt.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Truck, ik had je het verschil graag willen uitleggen.
    Maar blijkbaar mag ik dat niet.
    Dat zou denk ik iets te duidelijk zijn als vergelijking.
    En dat moeten we niet willen met ze alle.

    Like

 20. BertG. zegt:

  Pats, zomaar 2 reacties verwijderd.
  Maak niet uit verder, je hebt ze gelezen en de bedoeling is duidelijk.
  Ik mag het alleen niet kenbaar maken hier.
  Dat zou te kwetsend zijn voor Theresa als de waarheid te dicht bij komt, vermoed ik zomaar.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Nee! Het moet nu echt afgelopen zijn, vind ik. Ik word er horende dol van. Dat onderlinge gevit en het elkaar vliegen proberen af te vangen, moet nu afgelopen zijn. On topic!
   We hebben belangrijkere zaken te bestrijden. (dat geldt overigens voor alle reaguurders op de site, NIEMAND [!!!] uitgezonderd!)

   E.J (sans rancune)

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik kan alleen maar hopen dat je op de rest (eigenlijk bedoel ik maar 1 persoon) net zo alert reageert dan dat je wel altijd op mij bent.
    Dan zou het en keer echt afgelopen moeten zijn en hebben we rust in de tent.
    Maar eerlijk gezegd geef ik het nog geen week, dan begint ze weer.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ok Bert, ik zal mezelf verbeteren.
    Wij zijn zo ontzettend gek op haar, we zouden niet meer zonder kunnen, we kunnen haar wel opvreten. Zo gek zijn we op haar.
    En dan het liefst rauw.

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Wilde ik net eens ruzie met jou maken, mag dat weer niet.

    Er mag hier ook niks ….. 😦

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Bert, het wordt mij zo goed als onmogelijk gemaakt.
    Nou valt ze me lastig via mijn mail adres om daar nog even het 1 en ander uit te leggen en er over door te gaan.
    Ook weer iets wat ze belooft had om nooit meer te doen.
    Nou moet ik weer gaan uit zoeken hoe dat direct in de vuilnisbak terecht kan komen.
    En zo blijf ze je bezig houden.
    Moet ik nou ook al mijn mail adres gaan veranderen omdat ik gestalkt wordt.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    Waarmee ik dus bedoel, dat ik het ècht nóóit meer zal doen. Nergens.
    (Zo, tevreden, hoop ik.)

    Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   Ja, @BertG. Ik beken dat ik dat gedaan heb.
   Voor het laatst. Maar NIET hierop.

   Like

 21. Wachteres zegt:

  Tistochwat, we sleuren je aan de haren erbij …

  Geliked door 1 persoon

 22. Taljaard zegt:

  Voor de tigste keer; vecht dit onder elkaar uit op je eigen IP adressen/ FB pagina/ twitter account. Vergeet niet dat dit blog ook wordt gelezen door linksen.
  Die hebben de grootste lol wanneer ze jullie zo zien kibbelen.
  En wanneer jullie dat doen betonen jullie je net zo kinderachtig, kleinzielig, zeurderig en drammerig als zij.
  Sylvana Simons en Peter Breedveld hebben de zelfde instelling.
  Willen jullie tot hun niveau afdalen?

  W.H.H. (avec agacement)

  Geliked door 1 persoon

 23. Jan zegt:

  Gezellig Hyde Park

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s