HETERDAADJE. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Benjamin Netanyahu, Iran, Israël. Bookmark de permalink .

6 reacties op HETERDAADJE. . .

 1. VarAway zegt:

  Erg grappig, als het niet zo ERNSTIG zou zijn!
  Iran Lied!!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Opmerkelijk dat Europa twijfelt aan de betrouwbaarheid van Netanyahu’s presentatie. Trump is er blij mee; zijn gelijk ziet hij hiermee bevestigd.
  Is er nog een reactie uit Rusland gekomen? Misschien heb ik dat gemist.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Het “Iraanse probleem” is een probleem dat tientallen jaren geleden door de Verenigde Staten en Groot-Brittannië is gecreëerd. Mossadegh werd uit zijn ambt gezet toen de Sjah werd ingevoegd…diezelfde Sjah, die Anglo-Amerikaanse oliebelangen in zijn land steunde, totdat Ayatollah Khomeini in ’79 de Iraanse Islamitische Revolutie ontketende. Die revolutie begon met de overname van de Amerikaanse ambassade in Teheran en de gijzelingssituatie die in feite een einde maakte aan het Carter-voorzitterschap (in plaats van zijn acties om het op te lossen, zoals Operatie Desert One). President Reagan kwam binnen, de gijzelaars werden vrijgelaten, Iran en Irak voerden een bloedige oorlog en de betrekkingen met de VS werden verbroken.

  Nu bestaat de “crisis” in Syrië uit vele delen, die allemaal in eerdere artikelen zijn beschreven: de oprichting en bevordering van ISIS door de VS om Assad omver te werpen, de indirecte volmacht oorlog en impasse met Rusland, de wens van de VS om een aardgaspijpleiding door NW Syrië naar Qatar te laten lopen. De crisis culmineerde onlangs (en tijdelijk) in de dappere alliantie van de Amerikaanse, Franse en Britse coalitie van de bereidwillige… en hun “Sitzkrieg/fonie oorlog” van de kruisrakettenstakingen in Syrië. Geen harde doelwitten voor de Tomahawks: alleen wat de intelligentie beweerde was een bedreiging.

  Het doel van de stakingen: het wissen van elk bewijs dat een gebrek aan bewijs zou kunnen bewijzen in de valse chemische aanval in Douma. De “aanval” was een valse vlag met crisisacteurs en filmproductieploeg, compleet met rubberen scheuren, valse ledematen en moulagebloed… die de coalitie stimuleerde om te handelen. Foto’s en film zijn allemaal via het internet te zien.

  Samengevat: door een doelwit op te blazen met een geclassificeerde intelligentieclassificatie, zal de werkelijke capaciteit van het vernietigde complex nooit gekend worden door buitenstaanders, en wordt het daarom door de classificatie afgeschermd van publiek toezicht.
  Lees verder, of niet, mij een biet.
  https://nworeport.me/2018/05/02/iran-the-true-focal-point-for-the-imf-nato-hegemony/

  Nabrander, ff geleend van een fan hiero, is leuk: het gaat toch om Iran?

  Like

 4. BM Fidel zegt:

  Iran heeft 0 atoombommen en 0 raketten die Israël kunnen bereiken. Israël heeft genoeg atoombommen plus vliegtuigen om Iran elk moment naar de middeleeuwen te bombarderen.
  Het toneelstuk dat nu opgevoerd wordt dient enkel om de aandacht af te leiden van het grote en veel gevaarlijker geopolitieke spel.
  Premier Rohani gaat onvermijdelijk een keer bakzijl halen, net als dhr Un. Kortom, ik lig er niet wakker van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s