Islamitische Jodenhaat. . .

Screenshot_267

“Maak een einde aan de onrechtvaardige joodse bezetting van moslimland!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islamitische Jodenhaat. . .

 1. nihom zegt:

  Ik hoor graag van U of U serieus bent in datgene wat u op papier hebt gezet Harry Nihom

  Like

 2. Harry zegt:

  Gewoon bespottelijk , hoe die kut-moslims zelfs de mensen op die overmaatse postzegel het leven misgunnen .
  Je zou wensen dat die hele bende buiten Israël radio actief besmet zou raken .
  Het heeft geen enkele zin ze in leven te laten , want het kost ons uiteindelijk de kop !
  Soms moet je hard zijn om nóg meer leed te voorkomen .

  Geliked door 1 persoon

 3. Claudia M. zegt:

  Eerder tijd om de onrechtvaardige bezetting van deze doodcultus in ieder land te beëindigen! Over vrede op aarde gesproken! Geen ideologie op aarde die meer vernietigend is dan islam.

  Geliked door 1 persoon

 4. Thomasson zegt:

  Op 7 en 8 mei 1945 gaf Duitsland zich gewonnen. De Duitse Admiraal Alfred Jodl had in Reims de overgave documenten. Op 8 mei tekende Wilhelm Keitel de overgave met het Rode Leger. Het was einde liedje voor nazi Duitsland. Duitsland heeft bij de capitulatie grote gebieden verloren en miljoenen Duitsers moesten vluchten uit steden en dorpen waar ze eeuwen hadden gewoond. https://www.youtube.com/watch?v=DU1ALRlC0A4

  Vijf jaar daarvoor hadden de Duitsers het beste leger van Europa die uitgerust was met de modernste wapens. Na de oorlog accepteerden de Duitsers dat ze waren verslagen en gingen tot de orde van de dag. Miljoenen Duitse vluchtelingen vonden een nieuw huis in de BRD en DDR. Binnen 15 jaar was de BRD weer het rijkste land van Europa. Nu komen wij bij de arme stakkers :de Arabieren van Palestina. Zij hadden aan het gebied dat de VN hen had toegewezen, niet genoeg. Zij moesten alles hebben en natuurlijk de tegenstanders verdelgen. D.w.z. behalve jonge knappe vrouwen, meisjes en. kinderen beneden de 10 jaar oud. Pedofilie is een islamitisch specialisme. Men kan voorstellen dat de kuddes dode seksslavinnen in de islamitische hemel bestaan ook uit peuter meisjes die nog rondlopen met een speen en Pampers aan hun kont. De strijders van Allah hadden de oorlog verloren van een leger met bitter weinig wapens en soldaten waarvan een groot deel drie jaar eerder de concentratiekampen hadden verlaten. Velen waren jongeren van nog geen 17 jaar oud. Zij werden uit de interneringskampen in Cyprus zo goed als direct naar het front gestuurd. Velen van hen wisten zelfs niet hoe men met een geweer moet omgaan. Men mag aannemen dat zelfs de viezerikgod Allah vond de Arabieren ‘a bit too much’. Hij wou hen niet helpen. Niet hen, niet de zes of zeven Arabische legers die hen te hulp schoten en niet de assistentie van de Britten. Natuurlijk haten ze de Joden!. Hun lage Derde Wereld IQ kan hen niet aan het verstand brengen dat zij zelf de oorlog hadden verloren. Niemand kan de beker winnen als men de wedstrijd niet wint.
  DAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE BLANKE EUROPESE VOLKEREN EN DE INFERIEURE GEITENNEUKERS VAN DE WOESTIJN .

  Like

 5. Cathja zegt:

  Maak liever een einde aan die verschrikkelijke islam, welke idiologie wereldwijd inmiddels al een paar honderdduizend mensen het leven heeft gekost!
  Verbied de koran, waaraan moslims het recht ontlenen om allen die hun god en profeet niet gehoorzaam zijn, van het leven te beroven.

  Het Joodse volk heeft een paar duizend jaar oude banden met Israël. Het land van hun vroege voorvaderen. Wie durft hier iets tegenin te brengen?

  Het Joodse volk zal nooit het land van hun voorvaderen afstaan aan of delen met een ‘Palestijns’ volk, wat niet eens bestaat. Palestijnen zijn gewoon Arabieren, en als ik me niet vergis waren dit ooit de Filistijnen. Ze woonden in het Over-Jordaanse.

  Israël is en blijft het thuisland van het Joodse volk!
  ALTIJD!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Cathja. Wij moeten een einde maken aan de islam in west en noord Europa. Islam hoort hier niet thuis, maar in de woestijn. Islam en de pest hebben een ding gemeen: overal waar ze verschijnen, vallen slachtoffers of liever gezegd doden. Tegen een pest epidemie kan men alle soorten antibiotica gebruiken. Tegen de islam moet men iets sterker gebruiken. Bijvoorbeeld: interneringskampen met prikkeldraad, bewakingstorens gevaarlijke honden, mitrailleurs en massa deportatie.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s