Joodse symbolen verdwijnen overal in Europa

Screenshot_254

(Door: Giulio Meotti – Vertaling: “Brabosh”)

Joodse symbolen verdwijnen uit de Europese steden. De interim-burgemeester van Toulouse en de enige Jood in de gemeenteraad, Aviv Zonabend, zei dat alle Europese Joden hun keppeltje moeten verbergen en dat “de toekomst van het Joodse volk in Europa hopeloos is.”

Nadat de voorzitter van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland, Josef Schuster, zijn geloofsgenoten adviseerde geen keppeltje in Duitsland te dragen, zei Zonabend: “Alleen in Duitsland? We moeten die overal in Europa afnemen.”

Het gebeurt al. En het verdwijnende keppeltje is het meest explosieve en zichtbare teken van de islamisering van Europa. Volgens een onderzoek van de Europese Unie verbergt 49% van de Zweedse Joden zijn keppeltje, samen met 36% van die in Brussel en 40% van de Joden in Frankrijk.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Joodse symbolen verdwijnen overal in Europa

 1. Hovawart zegt:

  Waar oorlogen tegen zijn gevoerd, waar miljoenen slachtoffers door zijn gevallen, economieën en maatschappijen ten onder aan gegaan zijn, waarbij ondenkbare praktijken hebben plaatsgevonden, families en samenlevingen zijn uiteengerukt, ‘Nie Wieder’ roept men heden ten dagen nog steeds, maar we zijn in Europa op een nieuw dieptepunt beland, dieper dan tijdens het nazisme, het fysieke geweld heeft plaats gemaakt voor politiek geweld, een unilaterale genocide, het verdrijven van Joodse burgers door politiek en ideologisch gemotiveerde bedreigingen en geweld………het ware gezicht van de Europese Raad.
  (en nog zijn er politici die zich scharen achter dit beleid….Schande!).

  Like

 2. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/gesjoemel-met-duitse-antisemitisme-cijfers/
  ‘Extreemrechts’ is voor de Duitse politie een soort verzamelbak ‘overig’ geworden wanneer zij geen duidelijk motief of dader hebben kunnen vinden. Een enquête onder Duitse Joden laat namelijk iets heel anders zien: “opvallend vaak worden moslims als dader aangewezen: 48 procent van de scheldpartijen, 62 procent van de beledigingen en 81 procent van de lichamelijke aanvallen worden ingeschat als afkomstig van moslims”.

  Like

 3. Trucker zegt:

  Het zijn niet alleen Joodse symbolen, hoewel dit valt het meest op omdat het reffereert naar een periode die terug aan een sluipende opmars bezig is.
  islam(ieten) en hun bereidwillige (talloze) antisemitische aanhangers (in het voormaiige Avondland) roeren de trom en dit wordt in de media angstvallig buiten beeld gehouden
  Als de Jodenhaat (al eens) ter sprake komt laat de voltallige mainstream het op lijken dat het het werk is van “rechts”, zij maken dan van partijen als AFD de PVV of bij ons het Vlaams Belang extreem rechtse lees Neo Nazis.
  Ze duiden het niet zo maar het wordt steeds heel leep gesuggereerd en bij de Zombies blijft er altijd iets hangen van de suggestie (lees leugen).
  Het droevige is dat het niet alleen de Joodse symbolen zijn die (moeten) verdwijnen, hetzelfde gaat op voor het Christelijke Geloof waar ook als kan het weggecijferd wordt of dat hun opgelegd wordt om “respect” te uiten (voor de doodscultus islam).
  Ik zie geen beterschap want het gaat (voor beiden) van kwaad naar erger en met een NIET regerende overheid (in eurabia) die volledig naar de pijpen danst van de schoften in eu HQ brussel zijn we gedoemd.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  “Aviv Zonabend” het Joodse Raadslid in Toulouse op “hete-kolen”. ? ?
  Vorige week had hij een interview gegeven op de Israëlische Radio.
  Hij schijnt de woorden “Arabes” gebruikt te hebben toen hij het over ’t anti-semitisme in Toulouse had.

  Aviv Zonabend, Conseiller Municipal Délégué juif de la ville française de Toulouse, le 26 mars 2016. (Capture d’écran: YouTube)

  Maar hij bedoelde dat er teveel islam/ moslims zijn in Toulouse.
  Moest bij de burgemeester op het matje komen, maar verklaarde dat zijn woorden verkeerd waren weergegeven.
  Of het ligt aan zijn niet helemaal correcte “Ivriet”, de taal van Israel………..

  Like

 5. Elisah zegt:

  Off topic
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/nrc-stukjesbakker-robert-vuijsje-slaat-volkomen-door-geen-geschreeuw-op-4-mei-willen-extreem-rechts/
  Ja, dat lees je goed. Het ann0 2018 extreem-rechts om de doden te gaan herdenken die vallen als gevolg van een extreem-rechts regime dat in de jaren ’40 Europa plunderde, kapotschoot en het concentratiekamp injoeg. Tenminste, als we de NRC-schrijver Robert Vuijsje mogen geloven.

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Die “multiculturaliteit” moet we er natuurlijk met ons nieuwe ‘geloof’ natuurlijk niet bij hebben. Het zijn overigens niet alleen de Joodse symbolen, ook de christelijke moeten eraan geloven. Als men niet heel gauw wakker wordt, is het echt te laat. Voor zover dat al niet het geval is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s