Jozias de collaborateur

Screenshot_248

(Door: Peter Rissing)

Een goedkoop scheldwoord, dat ‘collaborateur’, dat al snel in de mond genomen wordt bij politieke verontwaardiging. Jozias van Aartsen is iemand die echter daadwerkelijk “bij een (internationaal) conflict heult met de vijand”, vanwege het volgende. Onlangs herhaalde van Aartsen dat de As Soennah moskee een positieve bijdrage levert aan de gemeenschap en juist de hand moet worden gereikt. Dit terwijl hij weet van de preken en polemiek die de vijanden van onze Westerse cultuur in de As Soennah succesvol uitdragen.

Al in 2010 schreef ik over een preek in de As Soennah moskee (die in 2015 op deze mooie website van E.J. Bron werd herplaatst, zie hier), die voor elk normaal denkend Nederlands mens de schellen van de ogen zou doen vallen. Zulke preken werden vrijelijk op de website van As Soennah gepubliceerd, dus had het stadsbestuur en daarmee Van Aartsen – ook destijds al – kennis van de strekking van de preek.

Kort samengevat stelde As Soennah in deze preek:

– De Westerse maatschappij vormt een bedreiging voor de islam.
– Moslims vertegenwoordigen het ware geloof en wij zijn onoverwinnelijk.
– De Westerse maatschappij is intolerant t.a.v. onderwerping aan Allah.
– Zedeloosheid, de Westerse godsdienstvrijheid en normvervaging vormen grote gevaren.
– Een gevaar is ook de ontkenning van al-ghayb (het verborgene) dat de kern van de islam vormt.
– De Westerse vrijheid is geen vrijheid, ze is een illusie en een gevangenis.
– De mens is behoeftig, de zin van zijn bestaan bestaat uit onderwerping aan Allah en de koran.
– Voor Westerlingen betekent onderwerping en onderdrukking een beperking van vrijheid.
– De Westerse maatschappij en de islam zijn wezensvreemd aan elkaar.
– Wat het Westen ‘integratie’ noemt, is ‘assimilatie’ en dat betekent het verlies van de islam.
– Je mag je in het Westen een moslim noemen, maar je kunt het niet zijn.
– Als moslim kun je geen volwaardig modern Westers burger zijn.
– Wij moslims zijn de ‘Gemeenschap van Overwinnaars’.
– Wij ‘stellen’ wat wij toestaan en wij ‘stellen’ wat wij niét toestaan.
– Dat Westerlingen alles beargumenteren is hun zaak, laat hen in hun waan!
– Laat ons onze islam en de onveranderlijke koran, die geldt voor altijd en iedereen.
– De Westerse maatschappij dwingt ons om ons leven over te hevelen naar de Westerse wereld.
– De eerste generatie moslims bood hier goed weerstand tegen, ze integreerde niet.
– Zij bleven ‘vreemd’ onder elkaar, en hun geloof werd niet aangetast.
– Door Westerse invloed gaat een moslim zich als een denkend individu zien en dat is gevaarlijk.
– Veel jonge moslims erkennen dit, ook al is hun vrijheid geroofd door de Westerse cultuur.
– Zij richten zich weer naar de voorschriften van de islam en kiezen voor Allah.
– Bevrijd van de Westerse vrijheid hebben zij de islamvrijheid gevonden.
– Om de druk van de moderniteit te weerstaan, moeten moslims strijden als gemeenschap.
– Wij moeten ons verenigen buiten de Westerse maatschappij om.
– Weiger daarom om in de doenya (het huidige [Westerse] leven) te leven.
– De islam is niet door mensen is gemaakt, hij komt van Allah, om ons leiding te geven.
– Moslims voegen zich naar de islam, naar de Oemmah [islamitische wereldgemeenschap].
– Schud dus de waan van de Westers geïnspireerde ‘individuele vrijheid’ van je af!
– De strijd tegen de Westerse onderdrukking vraagt om de erkenning van islamitisch gezag.
– Ons thuisland is niet in Marokko, Turkije of Suriname, en ook niet hier in het Westen.
– Mekka is het middelpunt van de onoverwinnelijke islamitische (wereld)gemeenschap.
– Een grote groep jonge moslims keert vandaag de Westerse maatschappij de rug toe.
– Zuivere moslims zijn geen bedreiging voor het Westen, wij zijn haar redding.
– Laat het duidelijke zijn: “moslims vertegenwoordigen de redding van de mensheid”.

Van Aartsen en zijn soortgenoten wisten en weten dus dat in de As Soennah moskee keihard opgeroepen wordt tot cultureel-religieus geweld tegen onze cultuur, waarbij men streeft naar islamitische wereldoverheersing en de vernietiging van onze democratische waarden.

Als hij vanuit zijn gezagspositie de stelling blijft uitdragen dat As Soennah “een positieve bijdrage levert aan de gemeenschap die juist de hand moet worden gereikt” en daar gedurende zijn optreden -als burgemeester van Den Haag – steun aan gaf, heult hij met de vijand die onze mooie cultuur en Westerse waarden te gronde wil richten. Terecht noem ik hem daarom een collaborateur en verdient hij geen respect, waarbij ik mij afvraag . . . . . waarom? Wat, Jozias, wat heeft Nederland je toch aangedaan om steun te geven aan onze zelfbenoemde vijanden? Dat jij Jozias, hun totaal verschillende wereldbeeld en cultuur als positief ziet, zou ik mij (met moeite) nog kunnen indenken in een islamitisch land, maar hoe durf je dat binnen Nederland te promoten?

Deze ene preek bij As Soennah is exemplarisch voor de vele preken in andere moskeeën in Nederland en het Westen. Uiteraard is door de recente uitgebreide berichtgeving over de financiering en het beleid van de vele andere gelijkaardige moskeeën eindelijk ook in sommige MSM waar te nemen hoe de Nederlandse regering en andere bestuurders de islamitische misstanden uit de wind hielden. Aan hen stel ik dezelfde vragen als aan Jozias, met de toevoeging; verdient het goedaardige Nederlandse volk nu eindelijk openheid ten aanzien van de vijand die alles wat zo mooi is aan ons landje wil onderwerpen aan een primitieve moordzuchtige zevende eeuwse krijgsmoraal? Onverminderd gaat de islam – in welke verschijningsvorm dan ook – voort met zijn moordende expansie. In de afgelopen 1400 jaar heeft de islam 120 miljoen Afrikanen, 90 miljoen hindoes, 80 miljoen christenen, 10 miljoen boeddhisten en vele miljoenen van hun eigen islamitische ‘geloofsgenoten’ gedood. In meer dan 100 verzen roept de islam met zijn koran op tot moord, slavernij, verkrachting, marteling en plundering van niet-moslims en daar wordt heden ten dage vrijelijk gehoor aan gegeven. Ook in de As Soennah, gesteund door de ‘Joziassen’ in onze regering en andere Nederlandse bestuurslagen onder het mom “positieve bijdrage aan onze gemeenschap”.

Natuurlijk zijn er ook moslims die het niet eens zijn met de moslims die het gedachtegoed zoals gepredikt in de As Soennah aanhangen. Maar ook dié moslims slapen met de koran  (met meer dan 100 verzen die oproepen tot moord, slavernij, verkrachting, marteling en plundering van niet-moslims) onder hun hoofdkussen. En die ‘goeie’ moslims behoren op hun beurt weer tot de moslims die “desgevraagd wel afstand nemen van ‘terreur’, maar nooit van het concept ‘kalifaat’ en de sharia”. Of zij behoren tot de 70% die vindt dat de Nederlandse wetten ondergeschikt zijn aan de sharia. En dan zijn er die ‘gematigde’ moslims, die echte brave burgers zijn (ondanks die 100 verzen), maar die moslims zijn helemaal geen moslims vinden andere moslims zoals Erdoğan, want er is geen ‘gematigde’ islam. M.a.w.: ten behoeve van onze volgende generaties zullen de goeden onder de kwaden moeten lijden, want de islam als een politiek-culturele (met religieuze ondertonen) organisatie is voor Westerlingen niet te doorgronden. Alleen al een paar voetbal hooligans maken dat goede supporters niet meer hun favoriete team kunnen zien spelen. Dat lot past de islam in ons land en de Westerse wereld, snap je dat Jozias?

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Jozias de collaborateur

 1. T.Troubadour zegt:

  Josias van Aartsen hoort niet op de 4 mei viering als moderne NSB aanhangee

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Collaborateurs, wat deden ze daar ook al weer mee ??

  Geliked door 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  Yoyi Al Van Aartsen werd totaal ongeschikt bevonden voor een reklame-spot van Gilette scheermesjes als hij zijn baard wil behouden

  Like

 4. theresageissler zegt:

  Toch is het, zoals Peter hier stelt: Bij figuren als ‘Jozias’ komt bij m i j ook herhaaldelijk de vraag bovendrijven: Waaróm, waaróm?
  Je zou dan zo ontzettend graag willen, dat je die kwal er persoonlijk op kon aanspreken en een gedetailleerd antwoord uit hem persen!
  Al beviel dat antwoord je totaal niet, je zou dan toch definitief een beeld hebben, van hóe zo’n vent denkt, in welke krónkels!

  Geliked door 2 people

 5. Johan de derde zegt:

  Helaas, wij hebben verloren de moslim en hun slaven bestaande uit links extrme neo facisten (bners politic’s politie bepalen het in Europa. Hiervoor heeft mijn vader in een jappenkamp vertoeft mijn grootouders gevochten mijn oom gestorven in WO2. En waarvoor om weer overheerst te worden het lijkt er steeds meer op dat de voorspellkingen van Nostradamus uit gaan komen, uiteindelijk zijn er geen winnaars mijn enige hoop is dat links extrme neo facisten er niet meer zijn.

  Geliked door 2 people

 6. christdus zegt:

  Best Jozias , geniet er nog maar even van want Neurenberg 2.0 proces zal komen .
  Dan zullen ” moSSelhoeren ” als jij een zware pijp roken – en nee – dit zal geen vredespijp
  zijn .
  Natuurlijk staat het je vrij om dat cyanide-capsuletje nu al te slikken en niets af te wachten ,
  zie Himmler en Goring .

  Like

 7. Charles zegt:

  Het lijkt erop dat ie zelf moslim is geworden, dat is een “onderworpene” de betekenis van het woord “moslim”

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  “Snap je dat Jozias?”.
  Ja, natuurlijk wel, een meester snapt alles.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Jozias de Interim-imam.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Jozias Allah Me Hoelah en zijn Vrindjes zijn Landverraders!! We kennen de namen!!

  Like

 11. Jacob zegt:

  Volgens de koran, hadith, sharia is hij een gematigde islamiet. Hij doet nl wat een moslim moet doen.
  Lees het maar in het boek De Sharia for Non-Moslims (als pdf te vinden) door Bill Warner PHD.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s