Mahmoud Abbas: “Joden zijn zelf schuldig aan de Holocaust!”

Screenshot_262

(Vertaling: E.J. Bron)

In een ongelooflijke antisemitische uitlating zei de door de wereld als gematigde vredespartner beschouwde Palestijnse chef Mahmoud Abbas (foto) dat de Joden er zelf schuldig aan geweest zouden zijn dat ze door de nazi´s werden vermoord.

Israel Heute

Gisteren zei Abbas voor het Palestijnse parlement dat niet het antisemitisme de veroorzaker voor de Holocaust geweest zou zijn, maar het sociale gedrag van de Joden, zoals het lenen van geld.

Bij deze uitspraak gaat het door en door om klassiek antisemitisme. Abbas wilde zijn publiek ervan overtuigen dat het joodse volk geen recht heeft in het Heilige Land te leven en eigenlijk ook geen recht om te leven.

De Amerikaanse ambassadeur in Israël, David Friedman, noemde de verbale aanval van Abbas er de ware reden voor dat het vredesproces is vastgelopen.

Screenshot_263

De ambassadeur schreef op Twitter: “Mahmoud Abbas heeft door zijn uitlating dat de redenen voor de massamoord op het joodse volk zouden liggen in het sociale gedrag van de Joden, een nieuw dieptepunt bereikt. Voor iedereen die vindt dat Israël de reden zou zijn dat we geen vrede hebben, denk nog eens na.”

Er zou benadrukt moeten worden dat de tegenstanders van Israël binnen de Palestijnse Autoriteit vaak zeggen dat zij niet antisemitisch zouden zijn, maar alleen tegen de Israëlische politiek. De uitspraken van Abbas bewijzen precies het tegendeel. Het is de haat op de Joden als een volk dat de “Palestijnse zaak” lijkt voort te stuwen.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, demoniseren, Islam, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nazisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op Mahmoud Abbas: “Joden zijn zelf schuldig aan de Holocaust!”

 1. fleckie zegt:

  Oh ja? Waarvandaan kwam dan telkens het initiatief van ..UITROEIING,( via ….POGROMS…van de JODEN?…EEUWENLANG? ! ….. Zijn soort, die niks presteert EN NIKS…presteerde. behalve. ook nog eens JODEN. willen manipuleren, door gewapende infiltraties,in …PALESTINA! en OOK de JODEN. proberen uit te roeien, te verdrijven. uit. HET..LAND..VAN HUN …..OORSPRONG., , zal desbetreffende …AANKLAGER,( zijn leugenachtig smoelwerk snel dicht moeten houden!!) …..en er niet op los fantaseren !).

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘. ANTISEMITISME ANBBAS ..streng. veroordeeld’. …NW. ISR. Weekblad 4.5.2018. …
   ‘In de westerse wereld is unaniem met afgrijzen gereageerd op de antisemitische uitspraken die de palestijnse president Mahmoud Abbas afgelopen maandag deed tijdens een bijeenkomst v.d.centrale raad van de. PLO. Hij weet de holocaust aan het gedrag van de Europese Joden,aan de manier waarop zij ‘sociaal functioneerden’ door woekerrentes in bankzaken enz. …..Ook ontkende hij de historische band tussen Joden en Israel en stelde dat Israel niet meer dan een koloniaal project was omdat de Europeanen van ze af wilden. Daarop barstte een storm van kritiek los. De Europese Unie liet weten ‘de uitspraken aangaande de oorzaken v.d. HOLOCAUST en Israels legitimiteit. onacceptabel ‘ te vinden..en voegde daaraan toe dat de unie zich wil blijven inzetten voor de bestrijding van iedere vorm van antisemitisme en iedere poging de..Holocaust Goed te keuren, te rechtvaardigen of ernstig te bagatelliseren ……………
   Ook had Abbas nog wijze raad voor ..H

   Like

   • fleckie zegt:

    NIET VERGETEN: ‘ DOE MEE aan het onderzoek ‘. …….NW. ISR.WEEKBLAd 4.5.2018.
    Op pag 14 vindt u een verslag van de bijeenkomst die in FLORENCE werd gehouden over antisemitisme, georganiseerd door de Europese Unie. Op 9 mei gaat een groot onderzoek van start dat de mate van antisemitisme en in hoeverre Europese Joden daaronder lijden, in kaart moeten brengen. Het is van groot belang dat veel deelnemers de enquete invullen,zodat eindelijk een duidelijk beeld kan ontstaan. …….Zie voor meer informatie ook het artikel in NIW 27 op pag.19. Het onderzoek staat op 9 mei online en vindt u onder de link. http://www.eurojews.eu. Het invullen duurt een half uurtje. <<<<<<<

    Like

   • fleckie zegt:

    Vervolg op Ook had Abbas nog wijze raad voor Hamas. Hoewel hij de Mars van Terugkeer – protesten toejuichte,vond hij het sturen van kinderen naar de grens wat te ver gaan:” We willen niet een gehandicapt volk worden”, zei hij.<<<<<<<

    Like

   • fleckie zegt:

    NW.ISR.WEEKBLAd 4.5.2018…… PALESTIJNEN…….”AANVAARD . VREDE. OF. HOU. JE. MOND”, …………..De Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman heeft …FEL…uitgehaald naar de Palestijnse leiders en hun voortdurende afwijzing van welk vredesvoorstel dan ook. De kroonprins,bijgenaamd Mbs,sprak in ongekend harde bewoordingen over de Palestijnen tijdens een ontmoeting met Amerikaans- Joodse leiders in New York op 27 maart. ” De afgelopen veertig jaar hebben de Palestijnse leiders keer op keer kansen gemist en elk aanbod dat hen werd gedaan afgeslagen” zei Mbs volgens aanwezigen. ” Het is hoog tijd dat de Palestijnen naar de onderhandelingstafel komen ,of ze houden hun mond en stoppen met klagen”. …….Een paar dagen later zei de prins in een interview met The Atlantic dat hij vindt dat ‘Israëli’s en Palestijnen recht hebben op hun eigen land’. Dat klinkt vanzelfsprekend ,maar is duidelijk een breuk met het fel antizionistische beleid in RIAD sinds de stichting van de Joodse staat. Mbs liet verder weten dat voor hem het Israelisch-Palestijns conflict niet het belangrijkste probleem in het …Midden- Oosten is,maar dat het Iraanse streven naar hegemonie in de regio een veel hogere prioriteit heeft voor de Saoedi’s .<<<<<<<

    Like

 2. Lis zegt:

  Eerlijk gezegd begin ik wat moe en geïrriteerd te raken over de reacties op dit soort walgelijke uitspraken. Straks is men weer geschokt en moet er alles aan gedaan worden om antisemitisme uit te bannen. Iedereen die zich een beetje heeft verdiept in de islam en het nazisme weet toch al lang hoe antisemitisch beide verdorven ideologieën zijn? De grootmoefti en Hitler, de handschar-divisie, de koranverzen over Joden, need I say more?

  Zolang iedereen maar geschokt is en niet weet te reageren, worden dit soort uitspraken alleen maar erger. De exodus van Joodse mensen is allang gaande, kijk maar naar een land als Frankrijk. Maar nee, men steekt liever de kop in het zand. Liever opkomen voor palestijnen (kuch), die niet eens als volk bestaan. Straks worden Joden weer vergast en dan nog zullen mensen ‘geschokt’ zijn. Walgelijk.

  Liked by 1 persoon

 3. abouneenee zegt:

  Eens te meer laten moslims zien dat zij niet capabel zijn tot tolerantie als zij de meerderheid uitmaken in een samenleving. Tot die tijd, dus wanneer zij nog een minderheid zijn, blijft men respect eisen en wanneer dat niet snel genoeg komt wordt men fysiek, hetzelfde staat ons te wachten wanneer zij, zoals in een aantal hotspots reeds het geval is, de meerderheid van de bevolking vormen. Zolang moslims hun streven naar werelddominantie niet hebben opgegeven, en die drang zit diep genesteld in de islam, kan er geen sprake zijn van vreedzaam samenleven. Dat is een keuze die moslims zelf maken, daarlaat niet met de beste wil tolerant voor te zijn. Tolerant zijn voor deze onredelijke eisen is pure zelfmoord, wanneer je weigert jezelf te bekeren tot de islam in een samenleving die in meerderheid bestaat uit moslims. In ieder geval heb je geen leven meer, tenzij je een soort ongelovigen-belasting voldoet, de Jizya.

  Like

 4. theresageissler zegt:

  Fijn! Ga er bij de eerstvolgende “je suis Charlie” of whatever wéér gearmd mee in de voorste gelederen lopen!
  Staat jullie búitengewoon netjes, “wereldleiders”!

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Er komt daar nooit geen vrede.Dat land is al 3000 jaar van de joden,palestina en de palestijnen bestaan niet.Islam is jodenhaat.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Als je een slang wil doden moet je er de kop vanaf slaan.

  Like

 7. A Ruygrok zegt:

  Je kan van deze fascistische palestijnse allah aanbiddende Jodenhater., (bar)abbas vinden wat je wil maar hij heeft wel gevoel voor..humor..
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ A Ruygrok op 2/5 om 19:55

   Wel een zeer vreemd soort ‘humor’ dan!

   Like

   • A Ruygrok zegt:

    Idd vreemde walgelijke ‘ humor ‘ van een vreemd walgelijk mannetje en daar praat het westen e.a mee.., zie daar van welk level de politiek is..,eveneens rot tot in het merg.
    A.Ruygrok

    Like

 8. willie zegt:

  Wanneer wordt die smeerlap eindelijk eens AFGEKNALD ???

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Waarom afknallen? Als de Israelisch dat zouden willen is hij morgen dood.
  Komt er iemand anders die wellicht veel slimmer is…

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Kan de Mossad hem niet gaan ontvoeren, gelijk ze met Eichmann gedaan hebben. Dan kunnen ze na een proces zijn rotkop ook in een strop doen, ten aanzien van TV kijkers in de hele wereld. Zijn we eindelijk eens verlost van deze schoft ! Net als toen met Eichmann. Ik kan mij nog levendig voorstellen hoe Eichmann op de TV verscheen, in een glazen kooi in een Israelische rechtbank, compleet met microfoon en koptelefoon.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Die abbas moet maar een vraag trachten te beantwoorden. Wat is of was de bijdrage op alle gebied tot verbetering en levenskwaliteit van de mens door de Islam en deze van de Joden
  als die abbas eerlijk is moet hij niet lang nadenken …..door de Islam niks nihil nougatbollen. door de joden ……heel veel

  Like

 12. kampersrene zegt:

  en mijnheer abbas wie is er schuldig aan het vernielen van de Twin Towers met duizenden doden
  Wie is er schuldig aan de talrijke terreurdaden die zoveel mensenlevens hebben gekost ! Wie bracht er zoveel leed met verkrachtingen op vrouwen en kinderen en dan heb jij het over het sociaal gedrag van de Joodse medemens Uw ras en uw religie is achterlijk en geweldadig Je komt nog niet aan de hielen van Joden

  Like

 13. Anneke zegt:

  De Arabische Hitler aan het woord; om te kotsen !!! Weet gelukkig hoe de vork in de steel zit, daar in de regionen van het prachtige Israel. Een hel voor de Arabische en christelijke politieke wereld, maar een Gods Parel voor het Joodse èn Israélische volk!!! De Israélische Arabieren mogen mee plezieren…

  Like

 14. Jan zegt:

  Abbas verontschuldigde zich helemaal niet. Dit is wat hij zei:

  Ik heb niets verkeerds gezegd. Ik heb niets om mijn excuses voor te maken. Eerlijk gezegd ben ik er verbaasd over dat iemand zich beledigd voelt om wat ik zei, maar, weet je, Joden beheersen de media, dus bliezen zij de zaak tot enorme proporties op om mij in diskrediet te brengen. Ik weet echter dat van mij wordt verwacht dat ik me verontschuldig voor iets, dus ik zal alleen zeggen dat het me spijt dat jullie hebben besloten om mijn opmerkingen op een manier te interpreteren die jullie beledigt.

  http://elderofziyon.blogspot.com/2018/05/no-abbas-didnt-apologize-heres-what-he.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s