Dit Nieuwe Wij

Screenshot_288.png

(Door: “Op Weg Naar Morgen”)

Niet zo lang geleden schreef de Haagse Gemeenschap van Kerken in een brief  zijn ongenoegen over de opzienbarende videoboodschap van de PVV waarin islam gelijkgesteld werd aan het absolute kwaad.

Uit deze brief blijkt duidelijk hoe het moderne christendom een samenwerking zoekt met de islam voor een betere wereld. Zo staat er geschreven hoe plezierig er met elkaar wordt gewerkt en hoe het christelijke geloof daar zijn voordeel mee kan doen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Dit Nieuwe Wij

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Jesus:

  Liefde.
  Mededogen.
  Empathie.
  Sterven voor de zonde van de mens.

  Mohammed:

  Krijgsheer.
  Veroveraar.
  Moord en doodslag.
  Pedofilie.
  Onderwerping.

  Misschien moet de Haagse Gemeenschap van Kerken de koran eens gaan lezen, het is maar een idee hoor …..

  Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Samenwerking met de islam betekend in de praktijk dat er vriendelijk tegen je gelachen wordt.
  Verder zal er op alle fronten tegengewerkt worden als het de islam niet goed uitkomt.
  Samenwerken bestaat niet binnen de islam. Op z’n best werken ze samen als ze de baas zijn.
  Getuigd van absolute achterlijkheid als de paus een beetje voeten van moslims gaat kussen.
  Je ziet zelfs die jongen op de foto al kijken met een blik van totale minachting.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Sabeltant. Misschien is voor deze christelijke club interessanter om een samenwerking aan te gaan met de duivel. In de Catechese van de duivel wordt niet vermeld dat men iedereen moet verdelgen die niet van de duivel houdt. In de koran staat het met koeienletters. Moord is de eerste plicht van een moslim.

   Like

 3. Moge de Heer, die in onze jaartelling een kleine 5000 jaar geleden effe een middagdutje ging doen, nu snel wakker worden en zien wat al die hypocriete tiefushonden in Zijn Naam allemaal hebben uitgevreten. En dat Hij er dan ook achter komt dat Zijn Zoon, om Pa niet te storen, zelf even de handel ging ordenen en door diezelfde bende werd vermoord. Ik zeg U, dan breekt echt de pleuris uit. [maar ja, dat beweer ik nu al enkele decennia].

  Like

 4. King Arthur zegt:

  Goed overzicht van velen nuttige idioten!!!!!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Kennelijk hebben sommige Protestantse kerken de neiging met de sterke macht te marcheren; ongeacht hoe wreed en brute die macht is. In nazi Duitsland boden KATHOLIEKE KERKEN meer tegenstand dan de PROTESTANTSE KERKEN. De Evangelische Kirche werd tot staatskerk benoemd. Zie: http://www.deutschlandfunkkultur.de/das-ende-des-zweiten-weltkrieges-und-die-evangelischen.1013.de.html?dram:article_id=164848
  https://www.evangelisch.de/inhalte/121324/08-05-2017/stephan-linck-kirchen-krieg-nationalsozialismus
  Het blijkt alsof deze traditie herhaalt zich nu bij de Haagse Gemeenschap van Kerken ..Zij ruiken onheil en komen tot besluit dat “geen verzet is verzet” (slagzin van de Joodse Raad en de Islam door dik en dun te ondersteunen. Wij zijn nog niet officieel door de islam bezet, maar deze kerkelijke gedrochten bieden nu al hun steun bij het verdelging van eigen volk. De mannen, vrouwen en kinderen die op zondag op de kerkbankjes zitten. Zij zoeken een samenwerking met de islam in de hoop hun eigen huid te redden. Zal het hen helpen? Ik ben bang van niet.
  DEEL 2

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   De Duitse evangelische kerk is niet te vergelijken met de Nederlandse protestantse kerk in de oorlog.

   De EO is ook evangelisch en daar kijken bijvoorbeeld mensen van de pinkster gemeente naar maar is van oorsprong niet de radio- en tv zender voor de protestanten. Die zijn van de NCRV en de katholieken van de rooie KRO.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  \De Haagse Gemeenschap van Kerken zijn de verraders van het christendom !!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Weerzinwekkende, onderdanige, ‘christelijke’ masochist.
  Ga je straks ook nog de bruine kl**en van die mohammedaan aflikken?
  Doe dan z’n reet ook maar meteen, gaat in één moeite door.

  VERRADER!

  Like

 8. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De nazi’s waren een nieuw soort regime die men tot die tijd niet kende. Dus de Raad van Protestantse Kerken in Duitsland vonden het best met die lui samen te werken. Wat de Joden betreft? Zij konden op zijn Haags gezegd ‘de Tyfus krijgen’ ..De Jodenkwestie was niet hun business … een kant aan hun broek. Ging ze niets aan. Maar zijn de moslim wel mensen met wie ze wel zouden kunnen samenwerken? 1400 jaar islam betekenen genociden vernietiging, massamoorden en massamisdaden. Hele volkeren werden van de aardebodem verdwijnen. De redenatie : “Ja!, dat er vreselijke dingen gebeuren, dat is dat bijzonder vervelend, maar komen in allerlei levensbeschouwingen voor” is misselijkmakend. De Katholieke kerk heeft de Inquisitie op haar geweten, maar hoe lang is dat geleden?. islam is een moordlustige religie tot de dag van vandaag. Hoe kunnen deze christelijke gutmenschen de massamoord op christenen en jezidis in Syrië en Irak als iets bijzonder vervelend spreken? Hoe beschouwen ze de herhaaldelijke brute massamoorden op Kopten in Egypte? De aanvallen van islamitische “arme stakkers” in de Palestijnse Westbank en Gaza op plaatselijke christenen? Er is geen een islamitisch land in de wereld waarin christenen kunnen leven in vrede en veiligheid. Dat weet de Raad. Toch zijn ze kwaad op Wilders. Waarom? Omdat Wilders wil niet dat zijn land als prooi aan de monsters van Allah zal vallen en haar bevolking uitgeroeid? Wilders en nu ook FvD doen ons een grote gunst een weerstand te bieden, voordat het te laat is.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Herkende dit monster, het cultureel marxistische antropocentrisme dat zich in de valse gedaante van christelijke naastenliefde aan de kerken voordeed, 25 jaar geleden al als een satanische wolf in schaapsvacht. En heb er tegen gevochten in woord, geschrift en daad. Dit heeft mij meer gekost dan ik hier kan en wil beschrijven.

  Wat in dit artikel wordt beschreven was ook een van de hoofdoorzaken van de kerkelijke scheuring van 2004, omdat de nieuw te vormen PKN-fusiekerk van hoofd tot voetzool met dit marxistische antropocentrisme was en is aangedaan.
  Ben ervan overtuigd dat de PKN door de gevestigde maatschappelijke en politieke elite in het leven is geroepen met het doel, om te voorkomen dat er vanuit het gereformeerd-protestante volksdeel kritiek op hun multiculturele en euro-federalistische agenda zou kunnen worden uitgeoefend. Daartoe moest de oude Nederlandse volkskerk, de NHK, worden vernietigd.
  En degenen die aan de (expliciet NON-antropocentrische, collectivistische en marxistische) grondslagen van Schrift en Belijdenis wilden blijven vasthouden moesten worden gedwongen zich aan dit marxistische antropocentrisme te onderwerpen, dan wel worden gemarginaliseerd in het zoveelste kleine, ongevaarlijke en onbetekenende afgescheiden kerkgenootschap.

  Like

 10. Harry zegt:

  Zie hier de christenen in de rol van NSB-er ! De huidige Judassen .

  Heb ik ooit in mijn jeugdige onnozelheid geloofd dat nou juist ZIJ de islam zouden bestrijden .
  MIS !

  Toch geen wonder dat velen een hartgrondige afkeer van die lui hebben .
  De streken zijn ook vergelijkbaar met die van de moslims .
  Stiekem , geniepig , verraderlijk .
  Volksverraders , dus .

  Mijn gevoel van natuurlijke weerzin tegen die refo-en papenbende wordt keer op keer bevestigd .

  We staan er dus praktisch alléén voor , als niet gelovigen .

  Geliked door 3 people

 11. Tistochwat zegt:

  Is dit wat voor zijne zaligheid? Weer eens wat anders dan een bidkleedje:

  (Misschien op het plaatje klikken voor een groter beeld?)

  Like

 12. Klaas zegt:

  Like

 13. theresageissler zegt:

  Er bestaat ook alweer geruime tijd een blog “Nieuw Wij”: IJvert – uiteraard – voor de diversiteit.
  https://www.nieuwwij.nl/
  Willen voorál, dat je álles maar even mooi, leuk en aardig vindt, de islam op de eerste plaats.

  Like

 14. jedeha zegt:

  Dat “Christenen” u niet bevallen, ze het verbruid hebben bij velen, dat neemt niet weg dat uw Schepper Zich heeft geopenbaard en wij die Openbaring buitengewoon getrouw door het dierbaar Joods Volk overgeleverd hebben gekregen. Om nu vanwege het slechte voorbeeld van anderen zelf niet na te denken over waar u de Eeuwigheid zult doorbrengen….. wat zal u dat berouwen wanneer u op een plaats terecht komt waar u nimmer had gedacht te zullen komen. Klip en klaar: er ìs een Hemel en er ís een Hel. For sure!! Het Woord van God is daar heel duidelijk over, wat velen er ook van gemaakt hebben en hoe men u ook tot woede gebracht heeft.
  Googlet u b.v. eens Mickey Robinson Youtube.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @jedeha

   Mag het iets minder?! Dit is geen missioneringsblog!

   Webmaster

   Like

   • jedeha zegt:

    Goed, natuurlijk, maar deert het u dan niet dat duizenden evt richting hell gaan? Mij wel, maar ik zal ermee ophouden.
    Ik ben het bijna met elk onderwerp op uw site eens, (ook al krijgen Christenen er hevig van langs door bepaalde personen), maar dat is maar voor een korte tijd hier, de eeuwigheid is oneindig. Het zij zo.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ jedeha 4 mei 2018 om 10:53

   Volgens de maatstaven waarvan u denkt dat God die hanteert, zouden mijn vader en moeder op dit moment in ‘de hel’ worden gefolterd. Tot in alle eeuwigheid. Omdat zij Jezus niet hebben ‘aangenomen’.
   Stel dat ik probeer om van die God te houden, dan zou dat toch ONMOGELIJK zijn, in de wetenschap dat Hij mijn vader en moeder voor eeuwig en eeuwig en eeuwig laat lijden?
   NU dus ook, terwijl ik dit schrijf?

   Wie zou er een eeuwigdurende folterende hel verzinnen en creëren? Alleen een onredelijke sadist, toch? Eeuwig gefolterd worden vanwege 80 jaar zondigen? Is God een sadist?

   Kijk, er zíjn natuurlijk smeerlappen die een afschuwelijke straf verdienen (Merkel, Hitler, Timmermans, de hypocriete ‘oranjes’ en vele, vele anderen), maar dat is een ander verhaal.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Och Jedeha jje kunt gelovig zijn of niet gelovig Indien er een God bestaat,een opperwezen tot op het bod rechtvaardig .Als er een hemel zou bestaan en je hebt geleefd
   als mens die naam waardig dan speelt het geen rol of je bhoedist Christene of wat dan ook was , dan kom je vanzelf in die hemel

   Like

  • Harry zegt:

   Jedeha , ben je de reïncarnatie van Lucky Bee ?
   God hebbe zijn ziel .
   De godsdronken onzin spat er van af !
   Hoe kun je met dergelijke onzin in je hoofd ooit normaal functioneren op de arbeidsmarkt ?

   “Er ís een hemel en er ís een hel” .
   En het bewijs ?
   “Nou , eh , dat moet je gelóven” !
   Kinderen vertoeven ook vaak in een droomwereld .
   Maar dié kun je het moeilijk kwalijk nemen .
   Als je volwassen wordt , dan moeten je ogen toch ooit een keer opengaan ?
   Anders blijf je toch infantiel ?

   Like

 15. Thomasson zegt:

  @theresageissler. U hebt gelijk. Er is inderdaad een blog genaamd “Nieuw Wij: een creatie die druipt van suikerzoete schijnheiligheid en bedrog. De blog wordt zeker goed bekostigd door linksige clubs (met ons belastinggeld) en de EU. Hoe dan ook, het gaat niet over de WIJ die wij zijn, maar over andere WIJ die tegen ons nu mooi weer speelt en een lange machete achter de rug houdt. Een WIJ van wie wij moeten goed oppassen voor het te laat is.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Godverd…uw voeten stinken behoorlijk , waar heb jij in getrapt ? dat krijg ik er niet uit met gewoon water ! Ik moet schampoo gebruiken

  Like

 17. fleckie zegt:

  DE. HEL…bestaat. toch..niet’ …..( werd dat niet ‘ opgebiecht ‘. door de tegenwoordige paus?)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s