Het antwoord op het geluksgevoel van moslims zal u verbazen


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

 (Vertaling: Peter Rissing)

Tientallen miljoenen moslims zijn de afgelopen decennia naar Westerse landen in Europa, Noord-Amerika en Australië geëmigreerd. Ze zijn ongelukkig in: Afghanistan, Albanië, Algerije, Azerbeidzjan, Gaza, de Westelijke Jordaanoever, Bahrein, Bangladesh, Bosnië en Herzegovina, Egypte, Eritrea, Ethiopië, Indonesië, Irak, Iran, Jemen, Jordanië, Kazachstan, Kirgizië, Koeweit, Kosovo, Libanon, Libië, Malediven, Maleisië, Mali, Marokko, Mauritanië, Niger, Oezbekistan, Oman, Pakistan, Saoedi-Arabië, Senegal, Singapore, Soedan, Somalië, Syrië, Tadzjikistan, Tsjaad, Tunesië, Turkije, Uzbekistan

Maar ze zijn wel gelukkig in: Israel, Australië, de USA, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Nederland, Canada, Frankrijk, België, Denemarken, Oostenrijk en Noorwegen.

Waarom? Omdat ze gelukkiger zijn in welk land ter wereld dan ook dat NIET wordt geregeerd door de islamitische wet.

Misplaatste schuld

Wie geven zij daar de schuld van? Ze geven niet de schuld aan de islam, ze geven niet de schuld aan hun eigen cultuur, ze geven niet de schuld aan hun eigen leiders en ze geven niet de schuld aan zichzelf. Moslims geven de Joden de schuld. Zij geven de Amerikanen de schuld. Zij geven de schuld aan het Westen, dat hen vrijheid heeft geboden. Denk er eens over na. Moslims geven de schuld aan die landen waar ze gelukkig in wonen. Ze zijn blij dat ze in een democratie kunnen leven. Ze zijn blij om welvaart te delen. Moslims maken graag gebruik van sociale diensten. Ze zijn blij om iets goeds te vernietigen.

In Westerse landen kunnen ze in welvaart leven. Ze genieten daar van een geavanceerde levensstijl. Ze kunnen er ook werkeloos, gewelddadig en wetteloos zijn. Moslims kunnen gebruik maken van de sociale diensten van hun gastland, maar tegelijkertijd verachten zij dat land en willen de vernietiging ervan. Dan doen ze er alles aan om de plek waar ze zijn gekomen net zo slecht en verschrikkelijk te maken als de plek vanwaar ze zijn gevlucht.

Zij vluchten uit hun land van herkomst, omdat het daar slecht voor hen is. Ze gaan beter leven op een plek dan de plek vanwaar ze zijn vertrokken.

Israël is een van de landen waar moslims gelukkig zijn. Zij hebben vrijheid van godsdienst. Elke Israëlische moslim heeft de vrijheid om in elke carrière te werken. Ze kunnen werken als politieagent, rechter en zelfs als politicus. Bovenal hebben ze de gelijkheid om te bloeien en gelukkig te zijn.

Israël is een baken van stabiliteit tegen de golven van de islam.

Bron:
https://israelunwired.com
Door: Avi Abelow

Vertaling:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Israël, Moslims, Westen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Het antwoord op het geluksgevoel van moslims zal u verbazen

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Guido zegt:

  Kan je aub de referentie geven naar het onderzoek waarop dit artikel gebaseerd is?

  Like

 3. Steven zegt:

  van je nichtje (of je zusje) zwanger maken werkt natuurlijk weer door op het hoofd……..

  Like

 4. Cathja zegt:

  Natuurlijk krijgen ook de Joden weer de schuld. Maar zij gelukkig niet alleen. Ook wij hebben ervoor gezorgd dat ze ‘gelukkig’ niet onder die streng islamitische regels hoeven te leven. Dat ze hier vrij zijn. Maar tegelijkertijd ruïneren ze wel alles wat wij hier met elkaar hebben opgebouwd. En daar scheppen ze vreugde in.

  Het is bizar! Als je alles wat hierboven staat goed tot je laat doordringen, dan mis ik de logica van de moslims. Het westen verketteren, de islam ophemelen, maar er zelf liever niet onder ‘gebukt’ hoeven te gaan.

  En dan Israël. Het land waar in de moslimwereld zo negatief over wordt gesproken. De moslims die daar leven voelen zich er echter gelukkig, zo lees ik hierboven. Het kan raar lopen in de wereld.

  Maar inmiddels zitten wij wel met miljoenen van die achterlijken opgescheept, die het ons beslist niet gemakkelijk maken. En het worden er steeds meer!

  Like

 5. Mooi Peter!

  “Moslims kunnen gebruik maken van de sociale diensten van hun gastland, maar tegelijkertijd verachten zij dat land en willen de vernietiging ervan.”

  Wat ik dus niet kan bevatten waarom wordt een perfect werkend systeem door deze lieden doelbewust kapot gemaakt, om als eindresultaat wéér in een sharia achtig westers land te leven onder dezelfde ellendige omstandigheden waaruit zij ontvlucht waren, het zal wel iets met islam indoctrinatie en intelligentie te maken hebben. Een ding is zeker en staat zo vast als een huis, pragmatische oplossingen zijn voorlopig niet voor handen, wel in onze hoofden, de meesten van ons kunnen heel goed oplossingen bedenken, in tegenstelling die regeringen van de nationale lidstaten, zij volgen heel trouw de EU doctrine van vluchtelingen en immigratie beleid.

  Like

 6. King Arthur zegt:

  Wij noemen dit parasieten.
  Parasieten moet men verwijderen, anders gaat men eraan kapot.
  Ons hele sociale systeem gaat naar de kloten met dit soort uitvreters.

  Like

 7. theresageissler zegt:

  Om eens een poging te doen, dit inderdaad uiterst curieuze verschijnsel in een paar woorden te verklaren:
  Er bestaat een retorische vraag: “Wil je je gelijk, of wil je je geluk?”
  Welnu: Moslims willen dan kennelijk tenslotte níet hun GELUK; ze willen hun GELIJK.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Waarom misdragen zich moslims in landen waar zij het goed hebben? Het antwoord kan men, waarschijnlijk, in de leer van Zoölogie vinden. Moslims hebben dezelfde mentale kenmerken als kruipdieren. Bijvoorbeeld: slangen en krokodillen. Men kan jarenlang een gifslang in een terrarium houden, hem perfecte leefomstandigheid bieden. Toch zou de slang zijn verzorger direct aanvallen en bijten; ongeacht hoelang hij wordt door dezelfde persoon verzorgd. Hetzelfde geldt voor krokodillen. De twee krokodillen, Akuna en Matata, die Josephine Baker begin jaren ’30 aan Blijdorp schonk, werden door generaties van toegewijde verzorgers verzorgd. Toch blijven de twee krokodillen tot de laatste dag dat ze leefden levensgevaarlijk.

  Like

 9. christdus zegt:

  Als ze dan zo ondankbaar zijn dat ze ons de schuld geven i.p.v. de iSSlam , kunnen ze
  wat mij betreft hun biezen pakken en opflikkeren , ondankbare kut-moSSels .
  Hoe denk je dat ik mij voel om 40 uur per week te werken om – via belastinggeld – jullie
  uitkering enz mede te financieren en dan voor ongelovige hond enz. te worden versleten ?
  Wij zijn blijkbaar alleen goed genoeg om jullie in de watten te leggen zonder dat jullie er
  een poot voor uit hoeven steken .
  Reken maar – zodra de opstand begint – dat ik heel wat eindjes hout op jullie kapot zal slaan ,
  ik sla jullie tot in de Noordzee , de rest zwem je maar terug ondankbaar kutvolk !

  Like

 10. Luna Fay zegt:

  Dat moslims ongelukkig zijn in hun thuisland is wat ze ons doen wijsmaken opdat wij medelijden krijgen met hen. Kortom: het is ordinaire taqiyya ten top. Want ze willen niet in vrijheid leven, maar juist onderdrukt worden door hun godje allahlachtzichtepletter. (om de onnozelheid en achterlijkheid van zijn volgers) Ze willen onder de sharia leven en wijzen elke vorm van democratie af, zoals ze in hun eigen landen ook doen.
  Ze komen hier enkel om de sociale voorzieningen en om van ons land een islamitische staat te maken en niet om hier in vrijheid te leven.

  Waarvoor ze zijn ‘gevlucht’ daar willen ze juist onder en in leven……..de sharia en in achterlijkheid.

  Like

 11. J. Feenstra zegt:

  https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-israel-s-rabbinical-courts-may-get-new-power-over-non-israeli-jews-1.6054204

  De staat Israël vindt het kennelijk prima dat er een soort Sharia rechtspraak komt in dat land.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @J. Feenstra. Ja! In Israël zijn politieke leiders bereid hen eigen volk aan de rabbijnen- sharia te verraden om te kunnen regeren of verder te regeren. Maar de seculiere Joden en atheïstische Joden (de meerderheid) pikken deze geintjes steeds minder. Zij gaan bij voorbaat in het buitenland voor de burgerlijke stand trouwen. Cyprus heeft een hele huwelijken industrie. Zij gaan op zaterdag uit en bezoeken winkelcentra en stranden enz. Welke macht kunnen Israëlische rabbijnen uitoefenen op Joden in het buitenland? In westerse landen zijn de meeste Joden seculier en hebben niets met rabbijnen te maken.

   Like

 12. Het enige wat een moslim ‘gelukkig’ ( is niet van toepassing in Islam) maakt, is wereldoverheersing. Als parasieten ‘vreten ze niet islamitische landen leeg’ om ze zo op hun goddeloze knieeen te krijgen voor Allah.

  Mooi stuk Peter, bedankt.

  Like

 13. Karel Dokter zegt:

  De koran verbiedt moslims in landen van ongelovigen te wonen, hun taal te leren en ze als
  buren te hebben. Waarom zijn ze dan in het Westen? In de eerste plaats: gratis geld.
  Ten tweede om u en mij de islam door de strot te persen. Dat laatste kunnen ze op hun onaangepaste buik schrijven, ik trap ze meteen van m’n erf af. Ik laat me niks opdringen.
  Dat “islam door de strot persen” is sedert 1928 een vast onderdeel van The Muslimbrotherhood Project. Hebben nog steeds hele volksstammen van dit land niet door.
  http://antivenin.blogspot.nl/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html
  Daarin wordt moslims o.a. opgedragen de islam MET GEWELD op te dringen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Karel Dokter zegt:

  Aanvulling van 10:28 en 10:29
  Hier is een boek met alle details.
  https://www.bol.com/nl/p/salaam/1001004005769241/

  Like

 15. Kees van Kesteren zegt:

  Als je alles zo voorbij ziet komen besef je pas goed wat een bloedhekel je aan dat schorem hebt.
  Hier moet nodig iets aan gedaan worden, maar ja!
  Volgens mij sta ik voor Jan met de korte achternaam, want er komt NIETS van de grond……
  Druk, druk, druk en nu ff niet, ach jo, het valt wel mee!!!!

  Trusten…..

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Hoe kun je nu gelukkig zijn als je een religie bepamperd die haat moord en onderwerping predikt Idem het Christendom een paar honderd jaar geleden , heksenverbranding ,folteren van ketters en dergelijken .De mensen leefde in angst voor die godsdienst .Ze waren bang voor hel en vagevuur en onderwierpen zich…..tot zij begonnen met nadenken en heel het Christendom lag op zijn gat.Ik heb nog de tijd meegemaakt toen de kerken nog bomvol zaten . Iedere zondag ging ik met mijn vader naar de elf urenmis. Daar kwam een einde aan toen de pastoor zijn gelovigen op het hart drukte dat stemmen voor de socialisten een zonde was . Nu is de pastoor blij als er iemand in de kerk te zien is Ge kunt de lijn doortrekken naar die islam , zolang die domme massa blijft geloven in sprookjes van 72 maagden en het pretpark van Allah is het hopeloos Maar ooit komt de tijd dat ook die godsdienst aan macht zal inboeten….maar zover zijn we nog niet ….Geen godsdienst betekend in vrijiheid kunnen leven ,zonder de angst voor dit en dat

  Geliked door 3 people

 17. Kees van Kesteren zegt:

  Sorry, het allebeste paard van stal vergeten!
  Fantastisch stuk Peter en bedankt voor de duidelijke uitleg…..

  Like

 18. Qvic zegt:

  Moslims zijn allemaal psychopaten, die gunnen andere totaal niets. Door nu naar nog niet geïslamiseerde landen te trekken en daar alles vernietigingen van andere en het desbetreffende land zo snel mogelijk te islamiseren, daar worden moslims inderdaad gelukkig van. Maar als het desbetreffende land eenmaal geïslamiseerd is, wordt het weer tijd voor hen om verder te trekken naar een niet geïslamiseerd land. Totdat de gehele wereld geïslamiseerd is. Want dat is hun uiteindelijke doel toch van de moslims. Alles en toe-eigenen ten koste van andere mensen. Zij zijn de rupsen en sprinkhanen, die elk land kaal vreten en nooit hebben zij genoeg, altijd willen zij meer dan andere ook al hebben zij daar geen enkel recht op. Zij blijven net zo lang klagen en zielig doen, totdat zij alles hebben. Want hoe meer we toegeven, hoe meer de moslims gaan eisen. Moslims moet je gewoon wegvagen van de aarde, want laat je ze maar ze hun gang gaan, is dat het begin van jou einde. Moslims parasiteren op elk gebied van onze samenleving, dat dit ten koste gaat van andere hebben zij geen boodschap aan. Alleen hun eigen ego telt. Hun evident is het linkse volk, die de zelfde principes nastreven. Daarom trekken zij aan zij in de begin fases van een destabilisatie van een land, om zo steeds meer macht en goederen toe te kunnen eigenen ten koste van andere.

  Like

 19. fleckie zegt:

  De islam brengt gewoon voor zijn ‘belijders’ …PROFIJT. OP! Plus, als ze misdaden plegen( waarvan ze zich heus wel bewust zijn: (!anders zouden ze niet altijd vluchten bij hun misdaad)! de schuld ‘afwentelen’ op. DE…KORAN!!?!ko

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s