Nederland: Slechts 15% van de zogenaamde vluchtelingen werkt!

Screenshot_289

(Vertaling: E.J. Bron)

Slechts 15% van de zogenaamde vluchtelingen, die sinds 2014 in Nederland mogen werken, werkt ook. Deskundigen gaan er van uit dat dit aandeel ook in de komende tien jaar nauwelijks hoger dan 40% zal stijgen. Uit gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat de grote meerderheid van de “vluchtelingen” in de twee en een half jaar sinds ze een arbeidsvergunning kreeg, werkeloos gebleven is en liever van een sociale uitkering leeft.

journalistenwatch

Van de 15% werkenden, waarvan de meerderheid Syriërs en Eritreeërs zijn, werken de meesten, van de weinigen die werk gevonden hebben, slechts in deeltijd.

Het aantal personen dat asiel in Nederland krijgt en op de arbeidsmarkt dringt, zou toenemen, echter slechts in beperkte mate, aldus de Nederlandse immigratieonderzoeker Jan van de Beek.

Volgens een analyse van de arbeidsmarktdeelname van asielzoekers die tussen 1999 en 2005 naar Nederland gekomen waren, voorspelde hij dat het aandeel werkende vluchtelingen over tien jaar tot ongeveer 40% zou stijgen.

Volgens de wiskundige en antropoloog bestaat een deel van het probleem erin dat er weinig financiële prikkels bestaan om te gaan werken in plaats van werklozengeld te innen.

“En bovendien is het natuurlijk heel moeilijk om werk te vinden en te houden in een volledig ander land”, voegde hij er volgens “Breitbart” aan toe.

Vorige week waarschuwde Van de Beek dat de Nederlandse welvaartsstaat zou instorten wanneer het land zijn grenzen niet zou sluiten voor migranten uit de Derde Wereld, van wie elk gemiddeld € 120.000,- gedurende zijn leven zou kosten.

“De Nederlandse burgers financieren een onderlaag van de werkloze minderheid”, zei hij tegenover de Nederlandse krant AD. “Er zijn meer dan 2 miljoen niet-westerlingen en meer dan 13 miljoen autochtonen in Nederland, maar nu al zijn er meer niet-westerse ontvangers van sociale uitkeringen.”

Gevraagd naar het feit dat critici zeggen dat het “immoreel” zou zijn om mensen op hun economisch profiel te beoordelen, zei Van de Beek dat dit woord beter bij de open grenzen zou passen en beschuldigde de No-Border-ondersteuners ervan dat zij met hun opvatting het leven van de Nederlanders met een laag inkomen erger zouden maken. Deze zouden nu al de minste macht hebben en zouden lijden onder de druk van automatisering en globalisering.

“Politiek correcte mensen ignoreren willens en wetens het feit dat iedere euro slechts één maal kan worden uitgegeven, en zij zouden de afweging moeten maken of de Nederlanders voor hun eigen medeburgers of voor de rest van de wereld moeten werken”, zegt Jan van de Beek.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Nederland: Slechts 15% van de zogenaamde vluchtelingen werkt!

 1. Hovawart zegt:

  Vijftien procent is nog altijd een hoger percentage dan het percentage selfsupporters bij de werkschuwe Linksche Looney Brigade, het politieke rebellenclubje, de Sjors&Sjimmie Fanclub…..

  Like

 2. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Die zielige vredelievende kansparels zijn toch niet zo gek, om te gaan werken voor de ongelovigen, als ze het geld zo maar gratis en voor niets in de schoot geworpen krijgen. Bovendien hebben ze het als zo druk met verkrachten, plunderen en terrorisme dat ze geen eens tijd hebben om te gaan werken. En ze hadden van thuis de opdracht meegekregen, om hier het land te ontregelen. Dat doen ze dus. Ze willen respect. En ze vinden, dat wij niet genoeg integreren. Zo simpel is het.

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Aha, het CBS, 3% dus.

  Geliked door 3 people

 4. paulzwueste zegt:

  Ouwe koek.
  Dat weten we al jaren.
  Alléén van de zogenaamde “gastarbeiders” die naar Europa kwamen werkte een meerderheid. Omdat ze nodig waren.
  Maar het tuig dat na de familieherenigingen hier bleef werkt natuurlijk niet.
  Het enige wat ze doen is ’n mini-supermarkt, bakkerij of slagerij open houden, ’n shoarma-tent, kapperszaakje of ’n belwinkel.
  Daarnaast zijn ze allemaal drugsdealer.
  Gelul dat 40% over 10 jaar zou werken.
  Wat ’n leugen is dat nou weer van die Jan van Beek.
  Er komt helemaal geen 10 jaar.
  Voor die tijd is héél Europa een grote totaal verwoeste vuilnisbelt!
  In de eerste plaats blijven ze ongebreideld binnenstromen.
  In de tweede plaats hebben we geen werk voor totaal onderontwikkelde analfabeten die niet kunnen lezen en schrijven en geen enkele vorm van schoolopleiding hebben gekregen, laat staan motivatie voelen om te willen gaan werken, want ze krijgen immers ’n uitkering…
  We moeten eens ophouden met dat ongedierte dat alleen maar kan moorden, verkrachten, roven en bedriegen, als normale westerlingen te beoordelen.
  Het is getint tot zwart tuig dat nooit zal willen studeren, laat staan werken.

  Resultaat…we gaan er helemaal aan kapot.
  En dat duurt geen 5 jaar meer…!

  Geliked door 3 people

 5. Republikein zegt:

  Migranten met een wetenschappelijke
  achtergrond kunnen binnenkort mogelijk
  makkelijker aansluiting vinden bij de
  Nederlandse academische wereld.De NWO,
  die wetenschap financiert,begint deze
  maand met een proef om wetenschappers
  met een verblijfsstatus een aanstelling
  te geven bij een onderzoeksgroep.

  Er is 750.000 euro vrijgemaakt om acht
  tot vijftien mensen met een master- of
  docterstitel een aanstelling van een
  jaar te geven.Ook de KNAW,de Stichting
  voor Vluchtelingstudenten en de Jonge
  Akademie werken eraan mee.

  Tot nu toe bleef het voor vluchtelingen
  vaak bij netwerkbijeenkomsten.
  Geplakt bij text, sorry.
  Maar bijt zichzelf in de staart.https://nos.nl/artikel/2230173-waarom-zou-je-fictie-schrijven-als-de-feiten-absurder-zijn.html
  https://nos.nl/artikel/2230197-unilever-topman-paul-polman-gaat-fors-meer-verdienen.html

  Geinig Bert, de schoonmoeder van mijn opa had jouw naam.
  Bedankt voor plaatsing.

  Geliked door 1 persoon

 6. Cleo zegt:

  Dat zijn natuurlijk die 5 apothekers, 4 architecten en die 2 opticiëns….
  Dat schiet lekker op…

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Wie kent het gezegde niet; wie niet steelt of erft, moet werken tot hij sterft. Afrikanen denken er weer anders over. Zij redeneren; werken is voor de gekken. En daar verslijten zij ons voor, en de meesten van ons vinden dat goed. Schijnbaar lopen en nog niet genoeg parasieten in Nederland rond. Eens zal Nederland ontwaken uit zijn slaap, maar dan is het leed al geschied en zijn wij met zijn allen bankroet !

  Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Ze zijn vanaf hun jeugd gewend om te delen/parasiteren.
   Als een familielid in hun geboorteland een winkeltje opent komen ze allemaal in de winkel snaaien tot de zaak failliet gaat. Als iemand naar Europa trekt moet hij geld overmaken naar zijn familie thuis. Amerikaanse basketballers die multimiljonair worden door hun sport gaan vaak binnen een paar jaar failliet omdat ze worden leeggetrokken door hun familie.
   Hun cultuur verandert niet door te verhuizen naar een Westers land.

   Geliked door 1 persoon

 8. Claudia M. zegt:

  Die deskundigen toch…, da’s wel een heel hoge verwachting! De vrees is, dat het overgrote deel van deze klanten namelijk nooit aan het werk gaan.

  Of we al niet genoeg problemen hadden met onze eigen beroepswerkelozen! Nee, we halen nog complete ladingen binnen. Allemaal onder het mom van vergrijzing en later kwamen ze met een of ander klimaatvluchtelingverhaal.

  Q; “Vorige week waarschuwde Van de Beek dat de Nederlandse welvaartsstaat zou instorten wanneer het land zijn grenzen niet zou sluiten voor migranten uit de Derde Wereld, van wie elk gemiddeld € 120.000,- gedurende zijn leven zou kosten.”

  120.000,- pleuro? Dit kan niet anders dan een typefout zijn? Ik ben geen rekenwonder, maar dit zou in mijn huishouden ongeveer 6,5 jaar kunnen bekostigen en dan moet ik het niet al te bont maken.

  Geliked door 1 persoon

 9. King Arthur zegt:

  Iedere asiel-crimigrant kost de gemeenschap 25.000 tot 35.000 tering pleuro’s per jaar, dus binnenkomen op je 25e en doodgaan op je 85 kost ons autochtonen zo’n 1,5 miljoen p.p., dus er staat een nul te weinig in die berekening!!!!!!!!!!!

  Geliked door 3 people

 10. D.DAY zegt:

  Het lijkt zo’n mooi plan, maar is in werkelijkheid een asociaal plan: voor een aantal afgestudeerde ‘vluchtelingen’ komt er een project om deze in Nederland aan het werk te krijgen. Zou het niet beter zijn om deze afgestudeerden terug te sturen naar hun land van herkomst, want daar zijn zij nodig om het geboorteland te helpen ontwikkelen. Want zonder ontwikkeling aldaar zal de stroom gelukszoekers nooit ophouden!

  Geliked door 2 people

 11. Hovawart zegt:

  Vooral het neder-turkse monopolie in pakketbezorging, taxichauffeurs en de lokale ambtenarij hebben weinig aandacht, de Erdo-samenzweerders roepen altijd dat zij zo hard moeten werken, maar als ik deze ‘blinde vlekken’ binnen het Nederlandse ‘criminele’ circuit steeds georganiseerder en professioneler zie worden, zij als hardwerkende, gerespecteerde en ‘aardige’ mensen hun geheime agenda zie uitrollen, hun ‘zwarte handel’ volledig onder de radar van slapend Nederland uitbouwen tot europese bolwerken van criminaliteit, zelfs witte boorden, en de domme Hollanders hebben niets in de gaten……..daarom snap ik niet dat Turkije zo zijn best doet om visumvrij naar de Pays-Bah te kunnen reizen, het gajes woont hier al.
  (of willen ze alle criminelen en misdadigers uit Turkije graag een oneway-treinkaartje naar de randstad geven).

  Geliked door 2 people

 12. sharita zegt:

  Ik ken ook een vluchteling via mijn vriendin die werkt, hij heeft een baantje bij “vluchtelingendienst” lekker om zo de cijfers te misleiden……………………….

  Geliked door 1 persoon

 13. Paul zegt:

  Ik betwijfel of je boven de 5% uitkomt…..

  Like

 14. Steven zegt:

  Ze zijn in NL al vele projecten gestart om te kijken of de asielindustrie aan het werk gekregen kan worden. Veelal zijn dat baantjes voor een maand of 6 waarna ze gewoon weer in de bijstand terecht komen. Het tijdelijk aan het werk schoppen van deze groep staat natuurlijk FANTASTISCH in de cijfers van gemeentes..maar schijn BEDRIEGT!!
  Zo gaat het immers ook met de uitkeringstrekkers die aan het werk worden gestuurd…FANTASTISCH…weer zoveel prcent een baan gevonden..maar velen zitten na een half jaar gewoon weer THUIS!

  Geliked door 1 persoon

 15. kampersrene zegt:

  Ze moeten zich toch afvragen Wie is nu de grootste Allah of de leefloonuitkering , bende parasieten
  draai je kl… maar af lieve Nederlanders om die troep te onderhouden en “vooral” vergeet niet te stemmen op groen links

  Like

 16. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  Parasiteren tot de gastheer sterft. Een soort hardnekkige bladluis. De bladluis vergiftigd de plant tot hij sterft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s