“Palestina” onder het Hakenkruis en de Arabische “Mein Kampf”

Screenshot_286

Als de islam woedt…

(Door: Freddy Kühne – Vertaling: E.J. Bron)

Palestina onder het Hakenkruis” – zo luidt de naam van het artikel op “Tichys Einblick”: ook in “Palestina” zie je hoe het antisemitisme “gecultiveerd” wordt. “De islam” is niet toevallig antisemitisch en anti-christelijk: het is grotendeels zijn programma – na te lezen in de Arabische “Mein Kampf”.

journalistenwatch

Wat dit boek is? Daar kunt u gemakkelijk zelf achter komen…

Koran, soera 9, vers 30:

“En de Joden zeggen: ´Ezra is de zoon van God´ en de christenen zeggen: ´De Messias is de zoon van God.´ Dit is, hetgeen zij met hun mond zeggen. Zij spreken de woorden na van degenen die vóór hen ongelovig waren; Allahs vloek zij over hen, hoe zijn zij afgekeerd!”

En omdat ik tegen antisemitisme en anti-christelijkheid vecht, zal ik ook wat dit betreft geen blad voor de mond nemen:

EU-geld wordt door de Palestijnse Autoriteit en Hamas gebruikt in de strijd tot vernietiging van Israël

Daarom is het ook zo pijnlijk voor de EU dat zij bijvoorbeeld met haar geld schoolboeken in de Palestijnse Autoriteit gefinancierd heeft, waarin staat dat de staat Israël überhaupt niet bestaat. En het is net zo pijnlijk dat Hamas geld van de EU gebruikt heeft om tunnels te bouwen en deels ook voor raketprogramma´s tegen Israël.

De hoogste tijd dat de EU haar pro-Arabische, anti-Europese en anti-Israëlische koers opgeeft.

Het wordt tijd dat de EU haar anti-Israëlische en anti-Europese koers op grond van een mix uit diplomatieke en economische druk uit de Arabische olielanden opgeeft. Het wordt tijd dat de EU-programma´s genaamd Resettlement en Re-Location worden opgegeven, die ertoe leiden dat van Europa een Eurabia gemaakt moet worden.

Ik ondersteun Orbán en Kurz, omdat… zij de cultuur van Europa willen behouden

En daarom ondersteun ik niet alleen de Verklaring 2018, maar ook bewust kanselier Kurz in Oostenrijk en Orbán in Hongarije. Zij bezitten de strategische zienswijze voor de lange termijn wat goed is voor Europa en wat slecht.

Niet Orbán of Kurz vernietigen de waarden van Europa, maar de EU met haar politiek verwoest het christelijk-joods-Verlichte erfgoed door massa-immigratie uit volledig andere culturen. De immigranten hebben er grotendeels weinig tot geen interesse in om het Europese erfgoed te behouden. Hun belang is primair van economische aard.

Een zelf-afschaffing van de eigen cultuur door deze massale immigratie is echter tegenstrijdig aan het idee van veel VN-statuten, volgens welke ieder volk het recht heeft op een leven binnen zijn eigen grenzen en in zijn eigen cultuur.

Een massa-immigratie, die er in een periode van 50 tot 80 jaar toe leidt dat onze kleinkinderen en achterkleinkinderen echter een culturele minderheid in het eigen land worden, overtreedt zodoende ook eclatant het zelfbeschikkingsrecht van de volkeren.

Vermenging van de culturen, zoals door de EU gepland, is geen alternatief voor de strijd van de culturen

Een vermenging van de culturen – die de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy nastreefde en vermoedelijk door hem tot de EU-resettlement programma´s leidde – is in de geschiedenis van de mensheid bovendien altijd mislukt: vroeger of later zal één cultuur de overhand krijgen en de anderen aflossen, maximaal rudimentaire elementen van een van de ondergaande culturen blijven behouden.

Dit zien we aan veel voorbeelden: onder andere aan het Perzische, het Babylonische, het Romeinse wereldrijk. Ook de culturen van de indianen zijn in principe door de massa-immigratie uit Europa ten onder gegaan.

Bovendien zie je aan de kunstmatig getrokken grenzen van de koloniale heren in Afrika en in het Nabije Oosten dat de door het willekeurig getrokken grenzen de ontstane veelvolkerenstaten constant tussen dictatuur en uiteenvallen heen en weer schommelen: een interne samenhang van de verschillende groeperingen en etniciteiten en religies is op vrijwillige basis niet te bereiken: daarom bestaat de tendens tot dictaturen – of tot uiteenvallen. De heersende klassen hebben iets tegen het laatste: want dan zouden zij aan macht, invloed en geld moeten inboeten.

Daarom is een vermenging van de culturen geen alternatief voor de strijd van de culturen, zoals deze door Samuel Huntington in zijn boek “Clash of Civilizations” werd omschreven: in plaats van een grote twist bestaan er dan slechts vele kleine niet te overziene binnenlandse conflicten met in feite handelingsonbekwame staten zoals hierboven omschreven.

Unie van onafhankelijke, maar samenwerkende vaderlanders is het alternatief voor de strijd van de culturen  

Het alternatief daarvoor is eigenlijk alleen hetgeen de oprichters van de EU bedachten: de oprichting van een Europese Unie van onafhankelijke, soevereine, maar samenwerkende vaderlanders. DIT was het oorspronkelijke idee van de EU-oprichters – en niet het creëren van een socialistisch-bureaucratisch-centralistisch monster van een EU, dat vanuit Brussel geregeerd wordt.

Mogelijk proberen nu ettelijke van de EU-centrale staat-fantasten het verzet in de natiestaten met het middel van de massa-immigratie open te willen breken: door massa-immigratie moeten de identiteit en de samenhang in de naties verzwakt te worden – en zodoende ook het verzet tegen een centralistische EU, naar het voorbeeld van de USSR graag ook EUSSR genoemd – gebroken worden.

De oorspronkelijke Europese Unie daarentegen, zoals zij nog tot kort voor de invoering van de euro bestond, was een succesvolle en de volkeren samenbrengende Unie.

Strijd der culturen: in het Nabije Oosten zowel als in Europa

Ook in en rondom Israël vecht de islamitische cultuur tegen de joods-christelijke beschaving: er staat nog altijd in de statuten van Hamas dat Israël vernietigd moet worden, opdat de “oemma” (de geloofsgemeenschap van de moslims) eindelijk een zuivere gemeenschap wordt. Daarom heeft de Pan-islamitische Conferentie (organisatie van islamitische staten) al in 1980 in Lahore in Pakistan een geheim besluit genomen om christelijke en joodse populaties in de Arabische regio te reduceren en te vernietigen. Dit geheime besluit werd door Bassam Tibi – een oorspronkelijk uit Egypte afkomstige Duitse islamwetenschapper – onthuld.

Een ander geheim besluit van de Arabische Liga in Caïro in de jaren-90 kondigde de islamisering van Europa via migratiegolven aan.

Doel van de OIC is daarbij het creëren van een groot Arabisch-Europees gebied onder heerschappij van het Arabisch kapitaal, dat zichzelf al sinds decennia in Duitse en andere Europese economische ondernemingen inkoopt – en zodoende ook de Europese politiek onder druk zet: de EU is er op grond van deze druk bijvoorbeeld mee begonnen iedere vorm van kritiek op de islam als “islamofobie” te brandmerken. Dit kritiekverbod staat echter gelijk aan een afschaffing van de vrijheid van meningsuiting. Want waar zouden we blijven wanneer je een religie of een ideologie niet meer mag bekritiseren? Juist: je eindigt in een dictatuur!

Bovendien zou niemand op het idee komen om de kritiek op het christendom en de kerken te verbieden. Hier valt al op hoe repressief de islam in Europa te werk gaat, voordat hij überhaupt grotere populaties van 30% of 50% bezit. Als de repressie nu al zo krachtig is, bij een moslimaandeel van 5% tot 12%, hoe groot zal die repressie dan worden als de moslimpopulatie door immigratie en geboorteoverschot tot 25%, 35% of 40% zal zijn toegenomen?

Plannen van de OIC om Europa te islamiseren ontmoeten Resettlement-plannen van de EU

In toeval geloof ik niet: de plannen van de OIC om Europa te islamiseren ontmoeten de Relocation-plannen van de EU… Resettlement betekent: duurzame opname van mensen in Europa! En dus niet – zoals de asielwet voorziet”een tijdelijke opname met terugkeer naar het thuisland na het einde van het conflict.

Voor de duurzame nieuwe vestiging (Resettlement) bestaat geen grondwettelijke rechtsbasis en geen plicht

Duitsland is volgens de grondwet niet verplicht tot een duurzame NIEUWE vestiging (deze vormt quasi een vrijwillige dienstverlening), en hiertoe bestaat ook geen plicht vanuit de Vluchtelingenconventie van Genève.

Ergo: ook deze politiek van Resettlement ontbeert iedere juridische basis, evenals de politiek van de duurzaam ongecontroleerde grenzen en van het door wuiven van vluchtelingen aan door politieagenten gecontroleerde grenzen, die willen binnenkomen uit veilige derde landen.

Resettlement-programma´s van de VN en van de EU vallen puur toevallig samen met het schrappen van het geld voor vluchtelingenkampen in Jordanië en Turkije?

En toevallig schrapt de VN het geld voor de vluchtelingenkampen in Jordanië en Turkije in 2014 en 2015, zet Resettlement-programma´s met de EU op en veroorzaken zodoende de immigratie naar Europa, terwijl Sarkozy er tegelijkertijd voor zorgt dat Moammar al-Qadhafi, die het land Libië stabiliseerde en een bolwerk in Noord-Afrika tegen de massa-immigratie naar Europa was, dat deze al-Qadhafi werd weg gebombardeerd. Tegenwoordig echter ziet men nog heel andere facetten achter Sarkozy´s Libië-veldtocht…

Aftreden van Merkel had al lang moeten plaatsvinden

De socialistische immigratiepolitiek van Merkel ontbeert dus welke wettelijke plicht dan ook, schendt geldend recht EN ruïneert Duitsland´s binnenlandse veiligheid, destabiliseert de financiële en sociale stelsels, zorgt voor culturele conflicten, vernietigt de identiteit van de Duitse bevolking en… heeft vele andere gevolgen

En daarom is het tijd dat de ongecontroleerde massa-immigratiepolitiek uit vreemde culturen van Merkel wordt beëindigd. Omdat zij daartoe als persoon bewijsbaar niet toe bereid is, rest mij niets anders dan haar aftreden te eisen.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Freddy Kühne

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, corruptie, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, OIC, oliebelangen, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op “Palestina” onder het Hakenkruis en de Arabische “Mein Kampf”

 1. Pingback: Het niet-bestaande “Palestina”: KASSA voor TERREUR | toodlessss

 2. fleckie zegt:

  DE ISLAM…is gewoonweg…….’gebaseerd’ op. VEROVERING …..EN…..UITBUITING van…..ANDERE ……VOLKEREN!!……..( Een. kleine. BOVENGROEP die ervoor zorgt dat de
  grote massa ‘armzaligen’! niet te ver ‘ontwikkeld’. raakt., maar die keine groep attendeert die
  ‘armzaligen’ …dan weer wel, hoe men die andere volkeren TEN..EIGEN…BATE…KAN…UITBUITEN!!!

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Mijn (in 2008 overleden) tante had ooit een boek van ‘Mein Kampf’ in huis (dat van mijn opa Jules Sr., een Surinamer en dus een neger, was geweest!) en ik probeerde het te gaan lezen. Dat het al zo moeilijk was om te begrijpen is verklaarbaar maar ik weet me goed te herinneren dat Adolf Hitler de vader van zijn eigen vader, Alois Hitler/Schicklgruber, omschreef als een arme kleine keuterboer. Johann Georg Hiedler, zoals die man heette was echter een zwervende molenaarsknecht die in 1842 met Hitlers grootmoeder Maria Anna Schicklgruber trouwde.
  Zo zou Hitlers oma, volgens Hitlers volgeling Hans Frank, een verhouding gehad hebben met een jood die Frankenberger heette die smartengeld betaalde aan Johann Georg Hiedler en zijn broer Johann Nepomuk Hiedler om dit geheim te houden.
  Een vroegere buurman van mij, die WO II nog meemaakte, zei altijd dat dit één van de redenen zou zijn dat Hitler de joden haatte en dat zijn eigen moeder Klara Pölzl, toen zij borstkanker kreeg en behandeld werd door de joodse arts Eduard Bloch, niet gered kon worden.
  Veel mensen, waaronder bijna allen die door Hitler werden gehaat zoals joden, zigeuners, Polen, Russen, Oekraïners, Wit-Russen enz., hebben hem vreselijk onderschat omdat ze ‘Mein Kampf’ niet of nauwelijks lazen! Velen zagen hem zelfs in 1941 als een bevrijder aan die hen zou verlossen van de even gruwelijke tiran Jozef Stalin.
  Hitler hield er echter van om zulk soort mensen te haten en hij keek graag naar films die bevriende radja’s naar hem opstuurden waarin mensen door tijgers werden verscheurd! Zo vond hij het ook prachtig om te zien hoe de medesamenzweerders van Claus von Stauffenberg, de man die Hitler op 20 juli 1944 wilde doden met een tijdbom war helaas mislukte, daarna terecht moesten staan voor het beruchte ‘Volksgerichtshof’ waarin zij gruwelijk werden uitgekafferd door Hitlers bloedrechter Roland Freisler!
  En wat Hitler nóg veel mooier vond om te aanschouwen op die films was hoe die vijanden, waaronder maarschalk Erwin von Witzleben, in de Plötzensee-gevangenis van Berlijn op bevel van Freisler werden opgehangen aan een stalen balk met daaraan vleeshaken bevestigd met stroppen van pianosnaren om hun nek heen! Deze executies waren zo gruwelijk dat zelfs de beulen die dit uitvoerden talloze glazen cognac moesten drinken om dit aan te kunnen!
  En het is maar te hopen dat de vele vijanden van Geert Wilders die hem haten deze nóóit meer met Hitler gaan vergelijken! Wilders beschikt namelijk totaal niet over een SS, SD, Gestapo, vernietigingskampen of goederentreinen om miljoenen allochtonen of moslims in te vervoeren om die daarna dood te schieten of te vergassen! Want ik wens dat zijn vijanden evenmin gaan houden van radicale imams, moslimextremisten, voetbalvandalen, criminelen, aanranders, verkrachters of EU-bestuurders die Nederland verder willen uitplunderen.
  Want houden zij namelijk wél van die figuren dan waarschuw ik u alvast: die liefde is nooit en te nimmer wederzijds!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s