Beatrix von Storch (AfD): “De staat heeft gecapituleerd”

Screenshot_18

Beatrix von Storch en Angela Merkel.

(Vertaling: E.J. Bron)

“Asielzoekers”opstand in Ellwangen: de staat geeft het geweldsmonopolie op

Beatrix von Storch: “De staat heeft gecapituleerd. Ellwangen zal de geschiedenis ingaan als de dag waarop de staat het geweldsmonopolie opgaf!”

Die Freie Welt

Chaotische situatie: een meute “asielzoekers” intimideerde de politie. Bij de poging tot uitzetting van een afgewezen “asielzoeker” uit het gemeenschappelijk onderkomen in Ellwangen (Baden-Württemberg) moest de politie na een eerdere terugtrekking met veel mensen tegen ongeveer 150-200 opstandige Afrikaanse en Midden-Oosterse “asielzoekers” optreden.

Op Twitter becommentarieerde Beatrix von Storch: “De staat heeft gecapituleerd. Ellenwangen zal de geschiedenis ingaan als de dag waarop de staat het geweldsmonopolie opgaf!”

In een videoboodschap verklaarde von Storch dat de staat voor bijna 200 uiterst agressieve en zichtbaar tot geweld bereid zijnde “asielzoekers” uit Afrika gecapituleerd zou hebben. Uit angst de groep Afrikaanse “asielzoekers” te irriteren, zou men zich hebben laten intimideren en de tot geweld in staat zijnde groep zijn gang hebben laten gaan.

Verder verklaarde ze: “De volledig onverantwoordelijke, blinde welkomstcultuur maakt van Duitsland een land, waarin vanaf nu het Arabische vuistrecht regeert.” Wanneer migranten zich in hordes tegen de politie aaneensluiten, kunnen ze de overhand krijgen.

Beatrix von Storch maakte duidelijk dat wie zich op geweld zou bezinnen, geen recht op asiel en sociale uitkeringen zou moeten hebben. Duitse burgers zouden wegens kleinigheden in het dagelijks leven ter verantwoording geroepen worden (fouten in de belastingaangifte, omroepbijdrage niet betaald, fout geparkeerd), maar “asielzoekers” zouden met het recht van de sterkste hun wil kunnen afdwingen. Beatrix von Storch benadrukte dat men geweldplegers zou moeten uitzetten en de grenzen zou moeten bewaken. Dat zou het enig juiste antwoord van de staat zijn.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politie, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Beatrix von Storch (AfD): “De staat heeft gecapituleerd”

 1. Bob Fleumer zegt:

  Beatrix von Storch heeft helemaal gelijk, Duitsland kan zich pas herpakken als Merkel is opgedonderd.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Het begin van het einde !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wim zegt:

  Zoiets als we hier in Weert pas nog meemaakten.

  Geliked door 1 persoon

 4. flo zegt:

  Zij heeft gelijk, als dit vaker en op meerdere plaatsen gaat gebeuren dan is er geen politie, laat staan militaire macht om de totale chaos te weerstaan, dan ben je als burger overgeleverd aan de migranten meute.

  Geliked door 1 persoon

 5. Qvic zegt:

  Dit is het resultaat van constant bezuinigen op de defensie en politie en het wan beleid van de pro-vluchtelingen politiek. Als de politie met daadkracht deze opstand had neer geslagen, was het daarna rustig geworden. Maar nu is het hek van de dam en zal het zich gaan uitbreiden als een olievlek over Duitsland en de rest van de EU lidstaten. Er is ook kans dat dit voorval het begin van de burgeroorlog kan worden, nu de gevestigde macht zijn macht verliest c.q. weggeeft. In dit machtsvacuüm zullen meerdere geweldgroeperingen zich gaan melden en alle zullen en willen deze macht dan toe gaan eigenen. Het begin van het einde van ons ooit opgebouwde vredige en veilige samenleving te grabbel gegooid door de waanzinnige politiek correcte meute.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Geweldige toespraak van Von Storch.
  Reaktie Groenen: “Hahaha, die achterlijke Von Storch is geschift, meent dat kinderen van de ouders zijn en dat hetero normaal is, hahaha, wat een achterlijk, ouderwets wijf”

  Gore, perverse linksvolk. Zorgt er door hun vunzige ‘opvoeding’ op scholen en instellingen er voor dat kinderen zwaar depressief worden, het aantal zelfmoorden onder hen stijgt, kinderen misbruikt worden omdat linkse gekken pedofilie en incest propageren.

  Geen verschil met moslims, die tenslotte ook allemaal socialisten zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s