CITAAT David Rockefeller. . .

Screenshot_6

“Sommigen denken zelfs dat we deel uitmaken van een geheime kliek die werkt tegen de beste belangen van de VS, mijn familie en mij karakteriseren als internationalisten en, samen met anderen in de wereld, als samenzweerders om een meer geïntegreerde globale politieke en economische structuur op te bouwen; één wereld, zo je wilt. Als dat de beschuldiging is, dan beken ik schuld, en ik ben er trots op.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Globalisering, New World Order, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op CITAAT David Rockefeller. . .

 1. Marc zegt:

  Rockefeller, Soros, prins Bernhard, Den Uyl, Merkel, Rutte. Een toute meme.

  Geliked door 3 people

 2. Wachteres zegt:

  Hebben we toch al die jaren gelijk gehad …

  Like

 3. Pingback: CITAAT David Rockefeller. . . | toodlessss

 4. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  De klojo Rockefeller is een zogenaamde crypto-jood, een onbetrouwbare Chazar, die met hele uitgekiende woorden weliswaar schuld bekend, aan iets dat zeer onschuldig lijkt, maar absoluut niet is, Hij “vergeet” een heleboel te belangrijke details te vermelden. Hij draait heel behendig om het begrip Nieuwe WereldOrde heen. Hij vermeldt niet wat die “politieke en economische structuur” dan wel inhoudt, noch wat daarvan de bedoeling is, noch hoe hij denkt die tot stand te brengen, noch wat dat voor de gewone mensen (niet illuminati) gaat betekenen.

  De Chazaren zijn beslist geen echte Joden. Ze werden destijds gedwongen zich te bekeren. Toen hebben ze hun keuze laten vallen op het Jodendom. Dat niet om zich aan de Joodse ethiek te houden, maar juist om deze als camouflage te gebruiken voor hun barbaarse en criminele activiteiten. De Chazaren zijn de grootste schoften en schurken, die je je maar kunt voorstellen !!! Ze hebben nauwelijks of geen gevoelens en emoties en kennen derhalve geen geweten en geen verantwoordelijkheid, noch compassie, noch empathie en alles wat dies meer zij.

  De Chazaren zijn de nakomelingen van de broederschap, die destijds collaboreerde met de oude buitenaardse wezens, die “goden” werden genoemd (Enlil, Enki, Marduk) in de Soemerische mythologie. Deze “goden”, of liever gezegd “duivels” (deze engelen kwamen letterlijk met hun vliegtoestellen uit de lucht vallen), zijn met het menselijk DNA van de leden van de broederschap gaan knoeien, Zij hebben het o.a. vermengd met hun eigen DNA. Zij wilden de mens naar hun beeld en gelijkenis vormen. Omdat de resultaten niet bevredigend waren, hebben ze geprobeerd de mensheid uit te roeien. Dit alles gaat tot heel ver terug in de prehistorie. Deze “goden” waren reeds in de oudheid ook in de weer met atoombommen. (zie ook het bijbelse verhaal van Sodom en Gomorra)

  Advies; lees het Gilgamesj epos (destijds, toen ze, meer dan 7000 jaar geleden in Mesopothamië (IRAN IRAK) werden opgetekend, al hele oude verhalen en overleveringen waren). Verkrijgbaar bij Bol.com. Een integrale vertaling c.q. download is helaas van Internet verdwenen.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Rijk_der_Chazaren

  https://www.ninefornews.nl/rijk-der-chazaren-missing-link-in-oorsprong-joden-gevonden/

  http://www.wijwordenwakker.org/nl/p1395

  http://vaticproject.blogspot.nl/2011/02/khazar-rothschildrockefeller-bankers.html

  https://isgeschiedenis.nl/nieuws/het-oudste-epos-ter-wereld-het-gilgamesj-epos

  https://www.rd.nl/kerk-religie/nieuwe-tekst-van-gilgamesj-epos-ontdekt-1.503699

  Klik om toegang te krijgen tot Gilgamesj.pdf

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Is dit er een van Hans Christiaan Andersen, de gebroeders Grimm of van Moeder de Gans (Charles Perrault)?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ J. C. Th. Köhler (4 mei 2018 om 16:45)

    Dames en Heren.

    Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.
    In het ondermaanse is niet alles onder de zon wat het lijkt, dat het is.
    Wat niet màg zijn, ìs niet.
    En wat moet zijn, wordt in hapklare brokken voorgekauwd.
    Maar de waarheid is verborgen in het volle zicht.
    Zalig zijn zij, die kijken en zien.
    Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
    Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
    Zielig zijn de onnozelen van geest. Zij laten zich met een kluitje in het riet sturen.
    In de “grote mensen” wereld is méér aan de hand, dan men begrijpt in polderland.
    Herkauw niet, wat u wordt voorgekauwd. Zo houdt men de armen dom.
    Doe zelf uw onderzoek en sta versteld.
    Een wereld zal voor u opengaan, waarvan u niet vermoede het bestaan.

    Like

  • Asgard zegt:

   Goed bezig , Oeps,…goeie research, maar weinig effect zal het hebben, want meesten zijn hier lid van de orde van de Vingerplant, maar je zit zeker op het juiste pad!

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Wordt ik zo naar de vorige eeuw gecatapulteerd naar het tijdperk dat Von Daniken en C Berlitz die op de bestseller list stonden met hun boeken.
    Berlitz had het over de Bermuda driehoek met raadselachtige verdwijningen en “onverklaarbare ongevallen” (sluit nauw aan bij de hedendaagse complot fantasten in feite) en Mars mannetjes en alles wat daar bij te pas kwam.
    Von Daniken… dat was andere kost, ik ken nog de titel van één van zijn publicaties ‘waren de goden cosmonauten’, al zijn werk was in dezelfde richting en hij meende het nog ook.
    Wie van beiden de meest waanzinnige theorieën had over Paaseiland en de pyramiden weet ik niet meer, hun boeken waren niet bedoeld als ficitie, en ze presenteerden ze met veel ernst.
    Ik (in mijn jeugd boeken verslonden) heb hun proza nooit gelezen, anderen deden dat wel voor mij zodat ik die kelk aan mij kon laten voorbijgaan, ben nooit zo een lichtgelovig type geweest.
    Oeps, kan af en toe wel zijn reacties pruimen maar als het over complotten à la bildenberg en co gaat (iluminatie blijkt ook een gevierde ster te zijn) geef ik niet thuis.
    Wereldwijde complotten bestaan niet.
    Maar dat is das mensen, overal iets achter zoeken en in alles wat moeilijk te duiden valt onmiddellijk roepen complot.
    U doet maar 🙂

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Asgard (4 mei 2018 om 17:41)

    Dank u.

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @Oeps48
    Zo wordt het grotere plaatje duidelijk.
    Dat kun je nu eenmaal niet loskoppelen aan wat er heden ten dage gaande is.
    Goed gewerkt.
    Tineke

    Geliked door 1 persoon

  • willie zegt:

   @Oeps48 , Boter aan de galg gesmeerd hier :men mag er nog met de neus opgedrukt worden , dan is het nog te vergeefs , spijtig , maar er zullen altijd cognitieve dissonanten blijven, PS : goed werk !!

   Like

  • fleckie zegt:

   Aanvulling: op art.v.OEPS 48′ 4.5.2018′ ,.14.29u …….
   …betr.op 28.8.2016 , onder ‘Geert Wilders, ‘ staan div.artikelen uit een der Klassieken uit India:( Vedas) de ‘BHAGAVAD-GITA, zoals ze is.’ Pag.780, ( betr. Demonische wezens). ….+ …( in het MAHABHARATA wordt verhaald over gebruik van KERNWAPENS?) .(. Over ‘godin KALI ‘ mag men eens lezen op Wiki- pedia!).

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ fleckie (5 mei 2018 om 12:54)

    Dames en Heren.

    De “Indiase Klassieken” maken inderdaad ook melding van demonen en het gebruik van atoomwapens. Doch ook in de geschriften van de Maya’s en Inka’s uit Midden- en Zuid-Amerika zijn dergelijke verhalen te vinden.

    Nadat de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki waren gevallen werd aan de ontwerper Robert Oppenheimer gevraagd, of dit de eerste atoombommen waren, antwoordde hij: “ja in de moderne tijd”. Maar de onnozele journalist begreep niet wat hij daarmee bedoelde.

    In Egypte hebben archeologen uranium mijnen ontdekt die al duizenden jaren geleden zijn dichtgemetseld. Kennelijk wist men toen al, dat het gevaarlijk spul was. Zelfs in sommige koningsgraven zijn sporen van uranium aangetroffen.

    De Indianen van zowel Noord- als Zuid-Amerika vertellen verhalen over vloedgolven vanuit de Stille Oceaan, die over de Andes en de Rocky-Mountains heen gingen. Zelfs al zou dat alleen maar over de lage delen gegaan zijn, dan hebben we het nog steeds over enorme tsunami’s.

    De Duïden en de Kelten hebben ons hele grote monumenten achtergelaten, zoals de stonehenge (ca. 10000 – 12000 jaar oud) in Engeland en de enorme alignments en menhirs (ca. 7000 jaar oud) bij Carnac in Frankrijk. De wetenschap kan deze evenmin verklaren als alle piramides uit de oudheid, die overal op aarde staan. (Menhir is een fallus en what is in de word “mijnheer”)

    Op diverse plaatsen in Afrika zijn skeletten van humanoïden (mensachtige wezens) gevonden, reuzen met een lengte van 3,5 tot 5,5 meter.

    De zogenaamde “grey aliens” is geen uitvinding van de de laaste 50 jaar. Jules Verne beschreef ze al in zijn spannende jongensboeken.

    En wat te zeggen van onze eigen Germaanse mythologie. Bijvoorbeeld Odin, Wodan Frija, Donar, die met een wagen met achtspan over de wolken reden. Of de afbeeldingen van Germaanse goden die helmen dragen waar vleugeltjes op zitten.

    Kunstenaar hebben door de eeuwen heen allerlei zaken en geheimen in hun kunst verwerkt, dat door het gewone publiek niet werd opgemerkt, of waar het niets van begreep. Voor de kenner is meteen duidelijk dat bijvoorbeeld de Nachtwacht niet alleen mooi is vanwege de lichtval, maar vooral vanwege de geheime boodschap. De wacht marcheert bij de Haarlemmerpoort. Vanuit het publiek wordt er een geweerschot gelost. Saskia, de overleden vrouw van Rembrandt staat tussen het publiek met een geplukte kip in haar hand (is voodoo). Aan de rechterzijde is een groot stuk van het doek afgeknipt. Wat stond daar op ??? Het schilderij werd niet afgekeurd vanwege het donker, maar vanwege de boodschap, die Rembrandt erin verwerkt had.

    De muurschildering van Leonardo da Vinci in de refter van het Santa Maria delle Grazie, een dominicaner klooster in Milaan is niet zo zeer een voorstelling van het christelijke “laatste avondmaal”. Dat is slechts de camouflage voor deKatharse, ketterse, boodschap “CONSOLAMENTUM”. (Lees: Javier Sierra, Het geheime Avondmaal)

    Plato (427 – 347 v.Chr.) beschreef beschreef de ondergang van Atlantis, 12000 jaar geleden. Hij heeft het over een 7-tal grote tegen-eilanden. met “eiland-hopping” kon je de Atlantische Oceaan oversteken. Wij noemen eilandjes in de Caraïbische zee “Antillen”. What is in the word? “Ant” betekent “tegen” en “il” betekent “eiland”. Waarschijnlijk is Cuba een van de grote tegeneilanden van Plato.

    Ten tijde van de ondergang van Atlantis ca. 12000 jaar geleden, zijn er een aantal vreemde zaken gebeurd. In de Indische Oceaan verdween het eiland c.q. semi-continent Lemuria. En in de Grote Oceaan verdween het eiland c.q. continent Mu. Dat lag, waar wij nu Polynesië en Micronesië vinden. Er kwam een eind aan de grote ijstijd. Het ijs in Noord Europa smolt in een hele korte tijd af. De Europese olifant, de mammoet stierf en masse à la minuut grazend uit. Tevens begon de ijvorming op Antarctica. Waardoor werd de grote ramp veroorzaakt ???

    In 2012 was er grote ophef over de Maya-kalander die op 20-21 december 2012 eindigde. Dat was toevallig de dag van de winter-zonnewende. Het is ook de overgang van het tijdperk van de Vissen naar dat van de Waterman. Dit heeft trouwens niets met astrologie te maken, maar met fysica en astronomie. Dat heet de precessie van de aarde, een slingering van de aarde, net als van een tol, tegengesteld aan de draaiing, waardoor de aarde bij de evenaar door de sterrenbeelden van de dierenriem draait (1 omwenteling duurt ruim 26000 jaar). Zo’n 2000 jaar geleden lieten de 3 wijzen uit het oosten (India) zich leiden door de sterren. Het tijdperk van Vissen was begonnen.

    Op Antarctica worden de laatste jaren allerlei gevonden. Hele steden begraven onder 12000 jaar ijs. Hiervoor is nog geen verklaring voor handen.

    De obelisk is niet alleen een meetinstrument (klok, kalander en afstandsmeter) uit de Egyptische oudheid het is ook een satanisch symbool, een fallus. We treffen ze overal in de wereld van de illuminati aan, bijvoorbeeld Vaticaan, Washington, Parijs, Apeldoorn (vlakbij paleis ’t Loo).

    Bij de aanslag in Apeldoorn op koninginnedag 2009 rijdt de dader zich te pletter tegen de obelisk. Toeval of satanische proeve van bekwaamheid (?!?!?!) Hoe kon Karst zijn rit zo danig timen, dat hij precies op het juiste moment op het kruispunt aan zou komen? (google op: aanslag apeldoorn valse vlag)

    Het nationale monument op de Dam is ook een soort fallus. Kijk eens naar het logo van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Het is geen fakkel !!! Draai het maar eens ondersteboven.

    In het ondermaanse is in het duister veel meer gaande, dan aan het klootjesvolk in het pretpakket van de MAVO wordt geleerd.

    Laat u niet foppen en kijk uit uw doppen.
    Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
    Wat niet màg zijn, ìs niet.
    Wat moet zijn, wordt voorgekauwd.
    De waarheid is verborgen in het volle zicht.
    Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg.
    Zalig zijn zij, die kijken en zien.
    Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
    Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
    Zielig zijn de onnozelen van geest.
    Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.

    http://www.franklinterhorst.nl/Kwamen%20gevallen%20engelen%20onderling%20in%20oorlog.htm

    Like

 5. Jade zegt:

  Gelukkig is deze klootzak 20 maart 2017
  gestopt met rocken…

  Geliked door 1 persoon

 6. Petra DeBoer zegt:

  Gelukkig is David Rockefeller vorig jaar overleden. Helaas is de ideologie die hij aanhing nog levend en is elke dag te merken.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s