De islamisering loopt gesmeerd! Mohammed meest populaire voornaam in Bremen

Screenshot_5

Mohammed. . .

(Vertaling: E.J. Bron)

Bremen – Met Mohammed heeft voor het eerst een Arabische naam in het rood-groen geregeerde Bremen de koppositie op de lijst van de meest populaire voornamen bij baby´s veroverd.

journalistenwatch

“Dankzij” enorme links-politieke inspanningen om de islamitische immigratie van het ene record naar het andere te stuwen, laat deze betrokkenheid nu ook in Bremen successen zien. Zoals de “Weser-Kurier” bericht, zijn niet meer Maximilian, Alexander en Paul – zoals nog in 2017 – de populairste voornamen voor mannelijke baby´s. Voor het eerst staat de Arabische naam Mohammed bovenaan de lijst.

Dat deelde de Vereniging voor Duitse Taal (GfdS) donderdag mee. Bremen is zodoende de eerste Duitse deelstaat, waarin een Arabische naam in de top 3 staat. In 2016 was Mohammed weliswaar ook al een “trendnaam”, aldus het artikel in de “Weser-Kurier”, maar stond toen nog op de 9e plaats.

Maar hoe komt het eigenlijk, aldus de schijnheilige vraag, dat Mohammed nu juist in Bremen een van de meest populaire voornamen is? En tot nu toe in geen enkele andere deelstaat? “Wij vermoeden dat het met de immigratie te maken heeft”, aldus de “verrassende conclusie” van wetenschappelijke zijde. “In de grote steden vond meer immigratie plaats dan op het platteland”, weet Frauke Rüdebusch, wetenschappelijk medewerkster bij de GfdS te vertellen. Bremen zou bovendien als stadstaat geanalyseerd zijn, terwijl andere grote steden meegenomen zouden worden in de balans van de desbetreffende deelstaat, aldus Rüdebusch.

Veel immigranten van het islamitische geloof zouden diep religieus zijn, daarom zou de naam Mohammed als naam van de islamitische profeet een zeer populaire voornaam zijn – met ongeveer 150 miljoen dragers is hij de populairste voornaam ter wereld. Dat zou ongeveer vergelijkbaar zijn met Beieren, waar Maria en Josef tot de populairste namen blijven behoren, voegt Rüdebusch er aan toe en vergat de uitspraak met de toevoeging “nog tot de populairste namen” in te perken.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Groenen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Mohammed, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op De islamisering loopt gesmeerd! Mohammed meest populaire voornaam in Bremen

 1. koddebeier zegt:

  Links is met goed vinden van de zogenaamde liberale en christelijke uit op de totale vernietiging van de autochtone samenleving !

  Like

 2. flo zegt:

  Mohammed… van neuken tot geboorte en tot aan de (hopenlijk vroege) dood, gesubsidieerd door de originele Duitse burger/belastingbetaler.
  En dat gaat natuurlijk ook hier komen.
  (verwijderd door webmaster)

  Like

 3. Elisah zegt:

  Je zou verwachten dat de naan no-HAM-med zou zijn….

  Like

 4. Thoth zegt:

  Mensen die mo heten en de synoniemen, daar kan ik helaas geen vriendschap mee sluiten.

  Like

 5. Peacepipe zegt:

  Ze dragen daar vrijwillig het hout aan voor hun eigen brandstapel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s