Oud-raadslid (D66!) verdacht van drogeren en verkrachten 14-jarige: ‘Zijn hele leven is beschadigd’

Screenshot_9

(Door: Salwa van der Gaag)

Nico V. (46), voormalig D66-raadslid in Capelle aan den IJssel, sprak via een homosite af met een 14-jarige jongen. Samen met zijn vriend Shailendre R. (43) zou hij de jongen gedrogeerd en verkracht hebben. ,,Zijn hele leven is beschadigd.”

Het werd zwart voor zijn ogen en hij kon niet meer lopen. Zijn hoofd voelde zwaar aan en zijn benen wankel. Af en toe werd hij wakker terwijl de mannen seksuele handelingen met hem uit haalden. Een afspraakje om zijn seksuele geaardheid te ontdekken, loopt voor de 14-jarige jongen dramatisch af.

Via een homosite heeft hij contact met Nico V. en ze besluiten elkaar te ontmoeten. Als de jongen afgelopen juli in de woning in Capelle aan den IJssel arriveert waar V., in 2010 lijsttrekker van de Capelse D66-fractie, woont, gaat het al snel mis.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, D66, Hypocrisie, moralisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

27 reacties op Oud-raadslid (D66!) verdacht van drogeren en verkrachten 14-jarige: ‘Zijn hele leven is beschadigd’

 1. Harry Willemse zegt:

  Valt dit ook niet onder de noemer privé zaak. Wat een ongelofelijke droef toeter is die vent.

  Like

 2. Thom zegt:

  Als je als 14-jarige de homohoer uithangt dan is er al het één en ander al niet op volgorde in je hersenpan. Dit is een ander geval dan een jongen die naar huis fietst en dan aangevallen en verkracht wordt. Zijn moeder doet nou wel verontwaardigd maar hoe dan ook is zij verantwoordelijk voor zijn opvoeding en bij die opvoeding kun je grote vraagtekens zetten.

  Geliked door 4 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Leren lezen, Thom!

   “Een afspraakje om zijn seksuele geaardheid te ontdekken, loopt voor de 14-jarige jongen dramatisch af.”

   Het gaat dus om een gozertje dat onzeker is over zijn seksuele geaardheid. Hem een homohoer noemen slaat echt nergens op.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • BertG. zegt:

    “En dan vraagt moeders zich snachts niet af waar haar 14 jarige zoon is wijf je scoort niet .”

    Geliked door 3 people

   • Thom zegt:

    Ik heb het heel goed gelezen. Ik wil ook wel eens uitzoeken of een leeuw ook biefstuk lust en ga die biefstuk in de kooi van de leeuw aanbieden. Dat ik opgevreten kan worden dat gaat er bij mij niet in want ik wil alleen maar uitvinden of de leeuw mijn biefstuk lekker vind.

    Je seksuele geaardheid als knaap van 14 uitzoeken op internet door met volwassen mannen te daten is gewoon vragen om problemen. Het is kul te zeggen, dat je je geaardheid uit wilt zoeken. Een hetero man zal nooit met een homo aanpappen, nooit of te nimmer. Dan ben je een halve zool als je als jongen een date maakt met een onbekende volwassen man, want je kunt je als jongen niet verdedigen tegen een volwassen man.

    Like

  • BertG. zegt:

   Dat vroeg ik me ook af.
   Uiteraard blijft het walgelijk wat die vent geflikt heeft, maar hij heeft het wel een beetje zelf uitgelokt door zich daar mee in te laten en een afspraak op een homo site te maken.
   Wat verwacht je dan, dat ze met je naar de speeltuin gaan.

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   Te kort door de bocht, u maakt van een jongen een hoer. Hij is 14 en slachtoffer. De echte dader heet Nico Versloot en was lijsttrekker van D66.

   Geliked door 1 persoon

 3. hslot4 zegt:

  Hij krijgt die nacht drie pillen toegediend. Pillen die V., volgens medeverdachte R., zelf fabriceerde.
  En dan vraagt moeders zich snachts niet af waar haar 14 jarige zoon is wijf je scoort niet .

  Geliked door 2 people

 4. theresageissler zegt:

  Die D66’er is, zeer multicultureel, in de leer gegaan bij de beschermelingen van zijn partij: De moslims dus:
  Heimelijke seks met minderjarige jongetjes; kan het nóg ruimdenkender en eigentijdser?
  Ach ja, het is weer eens wat anders, dan het uitwisselen van huissleutels, waaraan die Vinexwijkers zich zo’n 20 jaar geleden zo graag overgaven onder het motto “moet allemaal kunnen”….

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   ’n 14-jarige Is niet alleen volgens de wet niet ’n volwassenen.
   Wat weet je nou nog als je 14 jaar bent.
   Iedereen die deze 14-jarige medeschuldig acht maakt een grove fout.
   Het slachtoffer is beklagenswaardig in de hoogste graad, en die smeerlap, ‘van der Gaag’ moet zeker 10 jaar achter de tralies.
   En daarna mag hij de rest van zijn leven achter zijn schouder kijken tijdens het winkelen.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Theresa, neem me niet kwalijk maar het uitwisselen van huissleutels was in de mooiste tijd van mijn leven.
   Ik zie echt het verband niet met Vinexwijken die pas later zijn gebouwd en Vinexwijkers stonden niet bekend om het uitwonen van 14-jarigen.
   Laten we ons liever verheugen over het nieuwe schandaal dat Pechtold treft als verantwoordelijke van dit stuk vuiligheid!

   Like

   • Harry zegt:

    weet je wat het is , Paul ?
    Als er NOOIT iemand om jouw huissleutel vraagt , is het gemakkelijk om zoiets te veroordelen .
    In dat kader moet je het zien .

    Niet dat ik dat ooit meegemaakt heb , mijn ex was ziekelijk bezitterig .
    Wie weet wat ik allemaal gemist heb !
    Zo’n eerste ervaring is vaak ongemeen spannend en interessant .

    Maar wél heerlijk dat dit Pechtold nou eens treft .
    Niet dat het veel uit zal halen .
    Weet je nog van die eend ?
    Het raakt hem gewoon niet !

    Geliked door 1 persoon

 5. Petra DeBoer zegt:

  Ach een D’66-er, zo iemand die net als de rest van deze partij wat meningen en voorkeuren ventileert maar geen objectieve morele waarden kent want die komen van God. Het verbaast me dat er atheïsten zijn die het gedrag van deze D’66-er afkeuren want objectieve morele waarden verwerpen zij en dan zouden ze het gedrag van deze D’66-er niet af mogen keuren. Dat er een grondwet is, gebaseerd op de bijbel, doet daar niks aan af.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Petra.
   Laat dat geloof nou eens.
   Deze smeerlapperij is bedreven door mensen met een seksuele afwijking, en heeft niets met de 10 Geboden van Mozes van doen.
   Volgens datgene wat jij schrijft zou iedereen die niet in God gelooft een perverse seksuele sadist moeten zijn.
   Onze wetten zijn gebaseerd op normen en waarden die gebaseerd zijn op het humanistische gedachtegoed dat tijdens de “verlichting” ontstond.
   Geleid door “Joods-Christelijke” filosofen, wijsgeren en wetenschappers.
   Het Christelijk geloof vormt hiervan onze basis, maar het is dankzij deze geleerden dat wij onze huidige beschaving bezitten.
   Het Christelijk geloof echter, verwerpt èlke vorm van menselijke intellectuele ontwikkeling die niet vastgelegd is in de bijbel.
   God schiep de mens, maar wie schiep de aarde?
   In het begin was de aarde woest en ledig.
   Pardon.
   Er is ook nog zoiets als “eeuwigheid”.
   Het Christelijk geloof is in belangrijkemate gebaseerd op de eeuwigheid van alles.

   Bizar dus, dat we moeten lezen dat er een begin is.

   Maar jij hebt daar zeker ’n verklaring voor, neem ik aan…?

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @paulzwueste, wat een onzin verhaal en als u kennis van zaken had en de bijbel had gelezen dan weet u dat de wetenschap voort komt uit het christendom. Boeken komen ook het christendom en ook ziekenhuizen komen voort uit het christendom en zo zijn er nog vele voorbeelden. Uit het atheïsme komt alleen maar moord en doodslag voort en daarnaast armoede en wat meningen en voorkeuren zoals dat fijne cultureel marxisme.
    Humanisme is gebaseerd op de Bijbelse wetten en ook onze grondwet is gebaseerd op de Bijbel. Ga in een land wonen zonder christelijke wetten en vergeet dat u hebt geleerd dat moord en doodslag niet mag omdat het een wet van God is. U kunt wel zeggen dat moord en doodslag niet mag maar waar baseert u dat op. Niet op Gods wetten en ook niet op christelijke wetten want van het christendom moet u niks hebben. U erkent de wetten van God niet die door christenen als feiten worden gezien en dus objectieve morele waarden zijn en dan zult u het moeten doen met subjectieve morele waarden en is niks meer dan meningen en voorkeuren. Dan mag deze D’66 dus van u doen wat hij wil want deze D’66-er en u hebben niks met Gods wetten.

    Kijk onderstaande video maar om te weten hoe het zit met objectieve morele waarden en subjectieve. Wie God niet als wetgever erkent kan zich ook niet beroepen op objectieve morele waarden en dat doet u toch want dat komt u beter uit. De hypocrisie ten top!

    Like

  • Dus wederom stelt u dat atheisten geen moraal hebben. Gvd, onderwelke “gristelijke” steen komt u vandaan?

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @erikvangroningen, dan hebt u de video niet goed begrepen. In elk geval kunnen atheïsten zich niet beroepen op de objectieve morele waarden van God als wetgever daarvan want dan zou u God erkennen.

    Like

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Als 14-jarige je seksuele geaardheid willen ontdekken met een vent van 46 jaar en er blijkt nog een 40-plusser bij te zijn.
  Totaal verknipt, los van zijn geaardheid.

  Geliked door 3 people

 7. Eigen volk eerst zegt:

  Niet iedereen zoveel kritiek op het kind hebben. Al 14 maar nog niet goed weten hoe en wat je wilt. Men kan pas goed beoordelen wat de beslissingen inhouden bij 21. Wetenschappelijk onderzoek. Het is een kind en wie weet wat hij zijn moeder voorgelogen heeft. Maar 2 VOLWASSEN MANNEN die daar misbruik van maken zijn walgelijke individuen. Dan zit je in de politiek…. dat moet voor mensen opkomen…. Voel jij je veilig bij zo’n verkrachter?

  Geliked door 4 people

 8. Anneke zegt:

  Een Demon-666 heeft z’n zaakjes niet op rij, dat blijkt wel uit bovenstaand verhaal. Er heerst chaos in de hersenen, vandaar dit soort (vreselijke) gebeurtenissen!

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig voor Nico V. hebben veel rechters dezelfde bloedgroep. Daders moeten altijd weer een kans hebben helemaal als zij bij de club van D66 behoren. Wat een jongen van 14 jaar bezielt om te gaan daten met volwassen kerels is me een raadsel. Vervelend wat hem overkomen is maar dat ontslaat hem niet van zijn onverstandige roekeloosheid zich te begeven in een immens gevaarlijke situatie.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Alex Delarge, heeft Groenlinks ook want zij wilden pedofilie legaliseren. Herman Meijer, toenmalig partijvoorzitter en actief pleitbezorger van de pedofiele zaak probeerde dat voor elkaar te krijgen. Bij de Groenen in Duitsland hetzelfde laken een pak.
   Destijds mislukt maar met hulp van de islam hopen ze het toch voor elkaar te krijgen want de islam hangt zo’n pedo profeet aan.

   Like

 10. iets met een corrigerrnde tik uitdelen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s