Waar komt dat toch vandaan, die hemeltergende drammerigheid van links?

Screenshot_298

(Door: “The Edgy Veggie”)

Ik heb al sinds jaar en dag een schurfthekel aan links. Dat is niet eens zozeer vanwege hun gedachtegoed, maar meer vanwege het feit dat de vertegenwoordigers van links vrijwel altijd verongelijkte, drammerige, van hun eigen gelijk overtuigde zuurpruimen zijn.

Lezers van deze website [“The Edgie Veggie”] zal het vast niet ontgaan zijn; hoewel begaan met dieren en het milieu, heb ik een hartgrondige afkeer van (extreem-)links. Of het nu gaat om de PvdA die arbeiders rücksichtslos inruilde voor allochtonen, betweterige typetjes zoals Kasja Ollengren en Alexander Pechtold of de extreem gewelddadige Anti-Fascistische Aktie, die ‘andersdenkenden’ het liefst om zeep zou helpen, links wordt vrijwel altijd vertegenwoordigd door personen of bewegingen die het bloed onder mijn nagels vandaan halen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

Een reactie op Waar komt dat toch vandaan, die hemeltergende drammerigheid van links?

  1. Astrid zegt:

    Het is een bepaald soort mensen dat zich links noemt, ze delen samen met de moslims en andere dwanggekkies hun narcistische karakters. Hun wil is wet, dus inderdaad het zijn drammers van nature, nooit volwassen geworden en helemaal gek verwend door hun laisser-faire-ouders [geen opvoeding dus]. Vandaar de macho mannetjes uit de islamcultuur en de linkse drammers van de ouders met de te drukke carrières en te veel geld, u kent ze wel, de Anne-Fleur types, die teveel vrije tijd en teveel geld ter beschikking hebben en daardoor hun linkse hobbies aan kunnen houden. Althans, zo zie ik het.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s