“Asielzoeker” (20) steekt moedige man neer

Screenshot_40

(Door: Koen Nederhof)

TER APEL – Een 20-jarige “asielzoeker” heeft vrijdagmiddag in Ter Apel een man neergestoken na een vermoedelijke diefstal. De jonge Algerijn woont in het asielzoekerscentrum in de Groningse plaats, bevestigt de politie tegenover De Telegraaf.

De man van twintig werd betrapt toen hij aan het rommelen was in een bestelauto van een supermarkteigenaar. Hij sloeg op de vlucht, maar omstanders wisten hem in te sluiten. Toen meerdere mensen om hem heen stonden, haalde hij uit met een mes.

Ziekenhuis

Een van de te hulp geschoten mensen, een man uit Ter Apel, raakte daarbij gewond aan zijn arm. Hij moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. „Hij is buiten levensgevaar, maar over zijn precieze toestand kunnen we geen mededelingen doen”, aldus de politiewoordvoerster.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Algerije, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Asielzoeker” (20) steekt moedige man neer

 1. Petra DeBoer zegt:

  Schandalig maar zoals bekend word er vrijwel niks aan gedaan aan die criminele gelukszoekers en is de maatschappij de dupe en in dit geval de man die nu een drie uur durende operatie moest ondergaan. Veel sterkte voor de moedige man. En die Algerijn met spoed uitzetten want hij komt uit een veilig land.

  Geliked door 2 people

 2. theresageissler zegt:

  “Die man, de is neergestoken is een potige vent, die is nergens bang voor.”
  En dat blijkt! Eigenlijk verdient hij een lintje!
  Niet, dat daarvan ook maar een ogenblik sprake is, natuurlijk; sterker, als de rollen omgedraaid waren geweest in die zin, dat die “asielzoeker” gewond was geraakt, h i j nu waarschijnlijk vast had gezeten.

  Geliked door 2 people

 3. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Handig dat dit soort mensen altijd een mes bij zich hebben en weten hoe het te gebruiken. Waarom is het belangrijk of hij al eerder met de politie te maken heeft gehad? Oh misschien gevalletje van drie keer is scheepsrecht dus voorlopig nog maar even door de vingers zien als het ‘pas’ de eerste keer is. Trouwens eenAlgerijn wat moet dat hier behalve de hand ophouden en de boel verzieken. Weg met zoiets of het nou de eerste of de tigste keer is dat hij misdadig gedrag laat zien.

  Like

 4. Haksteeg Anton zegt:

  Tuig binnen halen is het enige wat deze zgn. regering in staat is te doen en de eigen echte bevolking laten doodsteken en hun onthouden van een terechte bijstand wat een stel mislukkelingen kunnen kennelijk geen goede politie op de been brengen

  Like

 5. Cathja zegt:

  Het wil er bij mij maar niet in dat de Nederlandse overheid accepteert dat criminelen (ik noem ze bewust geen asielzoekers, want ze hebben geen recht op asiel) hier binnen mogen lopen, asiel mogen aanvragen, terwijl ze uit veilige landen komen, en dus totaal geen gevaar lopen.
  Inmiddels hebben we een heel legioen aan Arabische treiteraars/misdadigers, die in ons land een spoor van ellende trekken, de bevolking de stuipen op het lijf jaagt en zich als heersers hier gedragen.
  Wat is er mis met de uitzetplicht? Zij die hier niet horen te zijn moeten per direct uitgezet worden, want anders verdwijnen ze in de illegaliteit, en dat is strafbaar.

  Het is een grof schandaal dat onze overheid steevast blijft wegkijken. Kritiek van de bevolking wordt genegeerd.
  Als er slachtoffers te betreuren zullen zijn, hou dan alsjeblieft je mond maar, Minister President!
  Aan medelijden hebben we dan ook niks meer.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Ze kijken weg; ze bagatelliseren; ze ontkennen; omdat het hun dun door de broek loopt bij de gedachte dat ze echt zouden moeten optreden. De schijtlaarsen kunnen zich verschuilen achter Brusselse directieven en een grondwetsartikel dat vrijheid van godsdienst toestaat voor de fascistische islam.
   Wanneer gaan de echte Nederlanders de methode toepassen die de gebroeders de Wit hebben ondergaan?

   Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  Waarom verblijft een Algerijn in Ter Apel? Algerije is een veilig land. Waarom worden mensen uit veilige landen – die onveilig zijn voor Nederland en haar bevolking – geplaatst in een open AZC? Hen plaats is in een gevangenis of een gesloten interneringskamp met wachttorens, prikkeldraad en mitrailleurs.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s