De hele normale waanzin in het beste Duitsland dat ooit bestond

Screenshot_35

(Door: Michael Klonovsky – Vertaling: E.J. Bron)

Wilt u weten wat het verschil is tussen een goed mens, een genereus mens, een bijna ziekelijk onzelfzuchtig mens, een gek, een dringend hulpbehoevend mens en een compleet waanzinnige? Michael Klonovsky legt het aan u uit.

Goed – genereus – bijna ziekelijk onzelfzuchtig

Als het huis van de buurman wordt verwoest door een overstroming en u de door het noodlot geteisterde onderdak geeft, dan bent u een goed mens. Als u de buurman daarna nog langere tijd onderdak geeft en verzorgt, dan bent u een zeer genereus mens. Als de buurman uw woning niet meer uit wil na de overstroming, maar verder denkt te leven op uw kosten, dan bent u een bijna ziekelijk onzelfzuchtig mens.

Gek – hulpbehoevend – compleet waanzinnig

Als u hem nog altijd onderhoudt, nadat hij ermee begonnen is zich met uw leven te bemoeien, uw gewoontes niet te respecteren of te veroordelen en van u eist dat u met oude gewoontes uit piëteit tegenover hem stopt, bepaalde gerechten niet meer moet eten, dan bent u vermoedelijk een beetje gek. Wanneer u bovendien nog zonder klagen accepteert dat hij voor zichzelf aanspraak maakt op steeds meer kamers in uw huis en u agressief behandelt, omdat u onrein bent en tot de verkeerde God bidt, dan hebt u dringend hulp nodig. Als u er desondanks op staat dat hij blijft, ook als hij uw dochter seksueel lastigvalt, in de kelder wapens begint te verzamelen en met geweld dreigt, dan bent u compleet waanzinnig en bijna niet meer te helpen.

Het beste Duitsland dat ooit bestond

En als de beheerder van uw woning in naam van de burgemeester verklaart dat uw voormalige buurman en nieuwe medehuurder zich volledig gepast zou gedragen, hetzelfde recht op uw woning zou hebben als u en ieder ander, en dat uw heilige plicht erin zou bestaan om de renovatie van zijn door de overstroming beschadigde voormalige verblijf te betalen, dan woont u waarschijnlijk in het beste Duitsland dat ooit bestond.

Bron:
https://juergenfritz.com
Auteur: Michael Klonovsky

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, provoceren, Rotzakken, sarcasme, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op De hele normale waanzin in het beste Duitsland dat ooit bestond

 1. Bob Fleumer zegt:

  Zoveel waarheid en er gebeurt niks.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Een zeer duidelijke uitleg. Niemand kan “nog vragen: “waar heeft Michael Klonovsky het over?
  Hij schetst een zeer helder beeld van de absurde situatie in Duitsland.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: De hele normale waanzin in het beste Duitsland dat ooit bestond – The Edgy Veggie

 4. Qvic zegt:

  Zo denkt en handelt de linkse kerk en als andere daar anders over denken, dan worden zij beschuldigd en voor racist uitgemaakt. Terwijl dat gedrag van andere juist de natuurlijke normale gang van zake is.

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Blind voor de werkelijkheid? Groenlinkse milieufanaten als predikers en volksmenners?
  Grootscheepse schade aan eigen cultuur en infrastructuur? Fanatiek verdedigen van foutieve uitgangspunten?
  Neemt Merkel een voorbeeld aan de ijzerenheinigheid van Hitler en Ulbricht? Die bleven ook volhouden tot hun land volledig in puin lag.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Net zo iets als wanneer je iemand zou helpen, die een beetje krap zit met een tasje met boodschappen.
  En deze persoon weigert het omdat ie eist dat er Grolsch bier, overjarige kaas, roomboter en biefstuk in moet zitten.
  En je dan ook nog gaat zitten beschuldigen dat je niks over heb hebt voor iemand, en daar rekening mee had moeten houden.

  Like

 7. Eva110 zegt:

  Zo denkt de links mens zolang het maar bij een ander gebeurt en ze zedenprediker kunnen spelen, maar hoeveel van hen die met een grote bek stonden te beweren dat ze een asielzoeker in huis zouden nemen hebben dat daadwerkelijk gedaan?
  Nee, het is veel makkelijker kritiek op een ander te hebben en die er voor te laten vliegen dan daadwerkelijk zelf de handen uit de mouwen te steken.
  Links is voor mij een synoniem voor verachtelijke verrader.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s