FOTOSHOPPER

Screenshot_34

VOOR EEN DDR 2.0 . . . waarin de islamitische migranten goed en graag leven

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Merkel, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTOSHOPPER

 1. kampersrene zegt:

  Toespraak van Merkel , vertaald uit het Duits door Kampers Rene
  Beste onderdanen Wat kunnen wij nog meer doen om die arme getraumatiseerde fluchtelingen
  gelukkiger te maken . Het leefloon verhogen ? uiteraard , daar wordt aan gewerkt , want ze zijn ongelukkig als ze iets moeten doen We weten dat zij de Joden verafschuwen en zij jacht maken op die vijanden . Maar wie is Jood en wie niet , daarom zou het handig zijn om Joden te verplichten een davidster op hun jas te laten naaien met Jude , die wet is in de maak en het zou onze grootouders plezieren .Meer Moskeeen moeten wij bouwen zodat de imams de waarheid kunnen verkondigen, wat kwatongen en vooral rechtsen bestempelen als haatzaaierij Varkenvlees wordt geschrapt uit het menu en verboden , enkel halal voedsel van dieren die eerst goed gefolterd worden , want dat komt de kwaliteit ten goede .Boerkas worden uiteraard toegestaan zodat onze Duitse vrouwen worden beschermd tegen zedeloosheid en verkrachtingen .Onze getaande broeders zijn nu eenmaal hier en willen niet meer terug , daarom liebe Duitsche menschen moeten wij ons aanpassen aan hun en niet andersom want dat zou hen ongelukkig maken en dat willen wij niet .

  Liked by 4 people

  • Nemesis zegt:

   Ze zei niet Duitse vrouwen, maar de hier al langer levende vrouwen. Ter info, Duitsers bestaan al niet meer, het zijn de hier langer levenden in de officiele taal.

   Like

 2. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/geen-d66-rechters-voor-is-vrouwen-in-irak-uitspraak-levenslang-en-doodstraf-is-routinewerk/
  Irak begint aan haar grote schoonmaak nu het kut kalifaatje van IS aan stukken is gereten. Al die ‘Wir haben es nicht gewusst’-vrouwen die halsoverkop met kind en al naar IS trokken ervaren nu de consequenties.

  Like

 3. Elisah zegt:

  https://www.stopdebankiers.com/bestaat-persvrijheid-eigenlijk-nog-wel/
  De internationale dag van de persvrijheid. Dat was gisteren, en er is in de media weinig ruchtbaarheid aan gegeven. Verklaarbaar, denken wij, wat die persvrijheid stelt tegenwoordig weinig meer voor. Journalisten en media zijn gebonden aan degenen die het in werkelijkheid voor het zeggen hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s