Het keerpunt van Ellwangen: De binnendringers zijn de burgeroorlog met succes begonnen

Screenshot_36

(Door: Jürgen Elsässer – Vertaling: E.J. Bron)

De Afrikanen-onlusten in Ellwangen zijn een keerpunt: zo begint een burgeroorlog. Dat de staat in de nacht naar maandag zo erbarmelijk gecapituleerd heeft, zal de illegale nieuwe kolonisten naar meer doen smaken. Ellwangen is overal: in het hele land zijn asielcentra op het platteland, waar de kapot bezuinigde politie nauwelijks nog aanwezig is. De les, die nu via internet tot in de meest afgelegen Afrikaanse nederzetting verbreid wordt, is heel simpel: Afrika verslaat Europa. Wij zijn sterker dan de Duitsers – zelfs daar waar de staat zijn geweldsmonopolie inzet. Want dit geweldsmonopolie is een vogelverschrikker: het wordt in de regel alleen nog maar tegen het eigen volk en zogenaamde rechtsen ingezet, terwijl de zogenaamde vluchtelingen en hun links-radicale ondersteuners zich alles kunnen veroorloven.

CompactOnline

Hier zou je tegenin kunnen brengen: was de staat niet ook al tandeloos bij de bescherming van vrouwen in Oudejaarsnacht 2015/2016 in Keulen, bij de G20-top in Hamburg vorige zomer? Ja, dat klopt. En desondanks is Ellwangen een nieuw niveau van escalatie: hier werd de staatsmacht niet en passant, wegens andere doelen (vrouwen, G20-deelnemers) aangevallen, maar direct, zonder welke excuus dan ook. En: de sowieso belachelijke pogingen om illegalen uit te zetten (in 2017 werden er minder uitgezet dan in 2016!), werden uitgerekend in een van de weinige gevallen getorpedeerd waar men serieus had moeten zijn. De boodschap van de illegalen: Ellwangen laat zien dat jullie ons niet meer kwijtraken.

Ultimatum en capitulatie

Terugblik op de nacht naar maandag: de aanvallen van de uit 150 man bestaande meute waren zo brutaal, dat de vier politieagenten geen andere mogelijkheid zagen (zagen, niet hadden!) dan zich in het mini politiebureau op het asielterrein op te sluiten. Een medewerker van de private beveiligingsfirma overhandigde het ultimatum van de belegeraars: “De handboeien moeten binnen de twee minuten verwijderd worden, anders bestormen we het bureau.” Daarop werd de Afrikaan die uitgezet moest worden, vrijgelaten. Asielzoekers dreigden de agenten: “Als de politie terugkomt, zal het voor haar niet zo goed aflopen.” De politie kreeg verder aanwijzingen uit het asielzoekerscentrum “dat men zich door bewapening op de volgende politieactie voorbereidt.” (persmededeling van de politie).

Er waren vier dagen voor nodig, totdat meerdere honderden agenten het asielzoekerscentrum “bestormden” en de uit te zetten Afrikaan toch nog arresteerde. Eind goed al goed? Dat vindt daadwerkelijk “Spiegel-Online”, het publicistische centrale orgaan van het Duitse masochisme, dat opent met de kop: “Waarom de rechtsstaat niet gecapituleerd heeft”.

De weerbare democratie

Wat zou een staat, die zijn politieagenten niet alleen moreel met “Refugee Welcome” ontwapend heeft, de vier agenten geadviseerd hebben die in de nacht naar maandag in wanhopige minderheid tegenover een meute stonden die bereid was om geweld te gebruiken? Ralf Kusterer, de voorzitter van de politievakbond in de deelstaat Baden-Württemberg, beschouwt in ieder geval waarschuwingsschoten als gedekt door de wet: “Er moet sprake zijn van een directe bedreiging tegen de agenten of derden. In het geval van Ellwangen was er sprake van een gevangenenbevrijding, hier zou een waarschuwingsschot terecht geweest zijn.” Van minister van Binnenlandse Zaken Seehofer, die nu geschokt is, zou je verwachten dat hij dit standpunt bevestigt. Maar uiteraard komt er niets van die kant: als leeuw gesprongen, als slaapkamermatje geland – zo gedraagt hij zich altijd al.

Alice Weidel vertegenwoordigt het enige juiste standpunt tegenover de georganiseerde lafheid: “Om de autoriteit van de rechtsstaat te herstellen, moet niet alleen de gearresteerde man uit Togo onmiddellijk uitgezet worden. Ook alle aanvallers, die zich hebben verzet, moeten geïdentificeerd en gevangen genomen worden. Er moet onmiddellijk een einde gemaakt worden aan hun verblijf.”

En precies dat heeft ook de razzia van de politie afgelopen donderdag niet opgeleverd. Weliswaar zou de man uit Togo uitgezet moeten worden, maar alleen maar naar Italië, waar hij daarna daar de plaatselijke bevolking mag lastigvallen. Maar: hij zit nog steeds niet gevangen om daarna uitgezet te worden, zoals de politie meedeelt! En: zijn gewelddadige schare ondersteuners, altijd nog 150 asielzoekers, zal sowieso niets overkomen: maar 19 van hen worden over andere asielzoekerscentra verdeeld – daar zullen ze het virus van het succesvolle verzet tegen de Duitse staat verder verbreiden. Ellwangen zal als het begin van de burgeroorlog in Duitsland de geschiedenisboeken ingaan. De dringende vraag: wat doet het volk als het door zijn staat verraden wordt?

Bron:
www.compact-online.de
Door: Jürgen Elsässer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politie, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op Het keerpunt van Ellwangen: De binnendringers zijn de burgeroorlog met succes begonnen

 1. kampersrene zegt:

  zin in de toekomst ?…….. stem groen links

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als het werkelijk zo was dat er vier agenten tegenover 150 tot 200 relschoppers stonden dan rest er maar een ding en dat is je leven redden.
   Wat moet je doen als politieagent tegenwoordig met je pistooltje met ammunitie die absoluut niet geschikt is om ’n gedrogeerde zwarte te stoppen.
   En met dat Zwitsers zakmesje doe je ook niks.
   Pepperspray helpt ook al niet veel.
   Je moet voldoende in aantal zijn.
   Laten we zeggen minimaal 30 tot 50 man, gewapend met zware automatische wapens en oorlogsmunitie.
   Kogels en meswerende vesten.
   Niet te vergeten ’n geduchte training die er van uitging dat je als politieman je leven zou moeten verdedigen tegen overmachten.
   Bovendien moet je verregaande bevoegdheden hebben en ’n leiding die volledig achter je staat.
   Als dat alles niet aanwezig is kun je inderdaad maar beter het hazenpad kiezen zodat de overheid eindelijk eens met hun neuzen op de feiten gedrukt worden.
   Iedereen die vanuit z’n luie stoel kritiek heeft over het in dit geval vluchten van de politie
   heeft niet nagedacht en leeft niet in de realiteit.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Adressen v.De ‘personen’ v.d.zogenaamde ‘ OVERHEID’ noteren ‘ en binnendringers attenderen dat daar…’WELKOM- VOLK woont, die er naar verlangen, ‘kennis te mogen maken’!!.

    Like

   • kampersrene zegt:

    Zoals ik reeds eerder schreef met een banaan kun je een woeste neger tot bedaren brengen

    Like

  • Sabeltant zegt:

   Jaaaahhh, de toekomst van Groen Links, ik heb wat van die deugmensen in mijn kennissenkring en ik weet nu al dat de kinderen van die GL mensen, de jochies mogen geen geweren en er komt vast geen boek van Arendsoog in huis, de meisjes hebben van die lieve jurkjes met roosje, bloemetjes en van die lieve beertjes en natuurlijk transgender popjes…
   Een ding kan ik ze nu met zekerheid vertellen.
   Als ik naar de jeugd van de door mij ongewenste import kijk dan weet ik een ding zo zeker als het maar kan.
   Die lieve GL kindertjes worden nog voor de koffie met huid en haar opgevreten door onze cultuurverrijking.
   GL mensen denken dat er geen oorlog komt als je je kinderen tussen bloemetjes en bijtjes laat opgroeien..
   Ze hebben niet door dat de enige manier om je vrijheid te behouden bestaat uit keihard strijden tegen alles wat de vrijheid afpakt.
   Maar eerlijk gezegd denk ik dat Gerard Joling gelijk heeft.
   Duitsland is net als Duitsland al naar de kloten.

   Geliked door 4 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  “De dringende vraag: wat doet het volk als het door zijn staat verraden wordt?”

  Niets.
  Helemaal niets.
  En de rest van de West-Europa schaapskudde ook niet.

  Geliked door 2 people

 3. BertG. zegt:

  Nee, de opmerking “jullie behandelen ons verkeerd ” kwam van een asielzoeker uit Ellwangen zelf, die zich niet beklaagde over de wijze waarop de politie optrad, maar de Duitsers de spiegel voor hield en ze er met nadruk er op te wijzen, dat je asielzoekers, zeker indien dit eenvoudige mensen zijn uit Afrika, je ze slechts tot orde kunt of zelfs moet dwingen, op de wijze die zij gewend zijn in hun land van herkomst. Dit betekent geen vriendelijk meelevend gedrag, maar gelijk na een eerste waarschuwing, keihard optreden, desnoods met de wapenstok of het getrokken wapen, zoals ze gewend zijn in hun eigen land.
  http://www.geennieuws.com/2018/05/afrikaanse-illegale-asieluitvreter-jullie-behandelen-ons-verkeerd/

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  Er gebeuren wel meer “vreemde” uitingen van de “nieuwe”-zwarte Europeanen, de Afrikanen.
  * * *

  Luxembourg, de stad van Jean-Claude-Juncker, de wijnliefhebber……..
  Een compleet naakte,agressieve neger valt mensen aan voor het Lyceum
  “Michel-Lucius”in Luxemburg-stad.
  Gebeurde eergisteren.
  Geen woord erover in de [Luxemburgse]Pers.

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/05/5minutes.lu-A-la-une-Jeudi-midi-à-Luxembourg-ville-Un-ho-2.mp4?_=2

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/05/Luxembourg-Today-in-front-of-a-school-building-in-the-city-The-full-buzz-of-enrichment-1.mp4?_=1

  BRON:
  http://www.lessentiel.lu/fr/luxembourg/story/L-homme-nu-tres-agressif-filme-sur-Snapchat-25442420

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Negers zijn nu eenmaal altijd naakt.
   Zelfs onder hun kleren.
   Dat is het verschil.
   Zij zijn ook bloot geboren.
   Wat is er dan logischer dan dat die jongens hun broek uittrekken als ze bijvoorbeeld in het park wandelen en die bomen zien.
   Wat zou jij dan doen als je neger was…
   Precies.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ik zou dat niet doen dus, maar ik herinner me van m’n moeder dat ze vertelde dat m’n oudere broers en zussen er wel [half]naakt bij wilden lopen.
    Om bij hun gekleurde neger-vriend[innetjes] te horen.
    Die integratie ging haar wat te ver, het mocht niet.
    Trouwens weet jij wel hoe heet zo’n tropenzon op je blote-bast kan zijn.?

    Geliked door 1 persoon

 5. Qvic zegt:

  De dringende vraag: wat doet het volk als het door zijn staat verraden wordt? Die zullen niets doen, die kijken erna en maken er fotootjes van met hun mobieltje. Van kijk eens mij eens mentaliteit, maar totaal niet beseffen dat hun droomwereldje eerdaags in duigen valt. De watjes mentaliteit zie ik elke dag in het verkeer. Als er een ongeluk is gebeurt stappen ze nog net niet uit om foto’s te maken, maar stappen wel keihard op de rem om zo veel mogelijk foto’s te kunnen maken van het ongeval en daarbij totaal geen rekening houden met het overige achterop rijdende verkeer. Voor vrachtwagens gaan zij direct aan de kant, zodra deze het knipperlicht maar aan doen. Terwijl die vrachtwagens daar helemaal geen verkeersrecht op hebben. Inhalen mag alleen als je het overige verkeer niet hindert. Daar lappen de meeste vrachtwagenchauffeurs hun laars aan en drukken gewoon door. Het recht van de sterkste heerst al op onze snelwegen en dat is met die massale immigranten invasie niets anders. Maar met deze mentaliteit geven de watjes iedereen de ruimte, die deze ruimte komt opeisen. De generatie watjes van is 15 tot ongeveer 60 jaar, deze mensen zijn hun gehele leven min of meer verwent geweest en nergens echt voor behoeven vechten voor zijn levensonderhoud. Dus zullen ze nu echt niet massaal in de startblokken staan om op te komen voor hun eigen leefomgeving. Uitzonderingen daar gelaten.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Mag ik me voorstellen ! Ik ben Baboe de menseneter. Wij komen in grote getallen naar jullie en brengen onze cultuur mee ,dank zij de hulp van groen links .Ik hoop dat jullie smaakvol zijn want wij hebben grote honger

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Persoonlijk denk ik dat Duitsland bevindt zich in een situatie die men kan vergelijken met een vieze grote steenpuist die snel zal uitbarsten en het pus zal alle kanten uitspuiten. Dat zal inderdaad een burgeroorlog worden. Helaas zal het volk met lege handen moeten vechten, terwijl de andere kant al tot de tanden is bewapend. Er zouden honderden, zo niet duizenden autochtone Duitsers op ISIS-achtige wijze worden vermoord: m.n. Duitsers die leven in de gemengde achterbuurten met grote migranten populatie. Er zouden natuurlijk duizenden vrouwen en kinderen worden verkracht. De vraag is: aan wie zijn kant zal de Bundeswehr staan? Aan de kant van de Duitse regering en de Kalergi-Plan? Of aan de kant van het Duitse volk? Als het leger aan de kant van het Duitse volk staat, zouden de generaal binnenkort moeten beslissen wat zij willen? Een land in een totale chaos of een land die zich tegen invasie en zwakke en gevaarlijke) regering wil beschermen?. In het geval Ellwangen moest het leger een gewapende inval in de asielzoekers centrum maken, alle inwoners in een van de installatie uit de DDR periode interneren en met spoed deporteren. Ze mochten als waarschuwing ook paar van hen doodschieten.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  ITALIË: Een Afrikaanse migrant;

  “Salvini, als jij denkt dat je onze [Afrikaanse] invasie tegen kunt houden, DAN VERGIS JE JE.

  De Afrikaan richt zich tot “Salvini” de leider van Liga Nord, die de massa immigratie tegen wil houden….

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/05/Africain-Salvini-Italie.mp4?_=1

  Salvini jij denkt dat je ons tegen kunt houden ? Onze invasie ! Jij denkt dat jw ons tegen houdt om jullie vrouwen te bestelen ?
  Dat denk je ?
  Je vergist je.
  Ik krijg geld van Renzi Matteo ( De president van de ministersraad, een linkse )
  Ik kan gewoon m’n spulletjes kopen.
  Ik kan dit kopen ( hij laat iets zien.)
  En dat kost heel veel.
  Ik kan dat kopen dankzij Renzi, dank aan Renzi, niet aan jou.
  En ook dank aan Boldrini die aan ons denkt, aan ons de immigranten.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 5 mei 2018 om 13:24

   Die ranzige primaten weten precies hoe ze het moeten aanpakken.
   In een razend tempo zijn ze bezig om ons te verdringen en te vervangen.
   Wát een makkie voor die ‘migranten’, van harte gesteund door ‘regering’ en dwaze ‘deugmensjes’.

   Geliked door 2 people

   • Thomasson zegt:

    @delamontagne en @Tistochwat. Typische intelligentie van een neger. Hij is heilig overtuigd dat mensen zoals Renzi en andere linkse hufters hen voor de eeuwigheid zouden beschermen. Helaas dingen kunnen heel snel of juist heel langzaam veranderen. Maar verandering zit er altijd in. Ook de bewoners van Gaza waren heel blij toen de Egyptisch leiders Abdul Nasser ergens in 1957 weer de macht kreeg over de Gaza strook. Zij hadden zich vergist. Het eerste wat Nasser deed om de rust te waarborgen was: pakken en op elektriciteitspalen ophangen van iedere potentiële raaddraaier. Van de grenslijn met Israël in het noorden tot de laatste huis in Raffah (in het zuiden) hingen langs de Via Maris (de oude Romeinse zeeweg) honderden zo niet duizenden lichamen van opponenten. Het tafereel leek sprekend op het tafereel uit de film Spartacus (via Apia). Er is geen enkele garantie dat zulke praktijken zouden in Italië niet terugkeren. Ook de geliefde Duce werd opgehangen toen ze er genoeg van hem hadden.

    Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Something is rotten in de state of Germany.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Ja, net als in Nederland hebben we de zelfhaatende deugdmensen die getikt zijn en hun eigen graf graven. Maar wij Duitsers kunnen twee factoren toevoegen: 1. Het meest idiote ding zal doorgaan totdat het niet meer werkt. (b.v. 1918 en 1945) 2. Critici van deze waanzin zijn, gesproken in de taal van het Derde Rijk, meedogenloos (rücksichtslos) en met alle strengheid (Härte) uitgeschakeld (ausgeschaltet).
   Zowel Jürgen Elsässer als Michael Mannheimer vrezen een naderende burgeroorlog.
   En ik ben bang dat ze gelijk hebben.

   Like

  • Margareta zegt:

   “Something is rotten in de state of Germany”.

   En in de staten van Frankrijk, Belgie, Sweden, Holland, Noorwegen, Finland…….. Moet ik nog verder gaan?

   Like

 10. Peter zegt:

  Ik heb toch goede hoop dat er door deze zaak een kentering op gang is gekomen bij de Duitsers.
  De meeste Duitsers vinden dat er een grens is overschreden door het zich met geweld verzetten tegen de politie. Dat is “not done” ( in het Engels )

  Like

 11. Elisah zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2018/05/05/oostenrijk-asielzoeker-slacht-medebewoner-azc-af-met-beitel-bedreigt-daarna-kinderen-in-speeltuin/
  Oostenrijk: asielzoeker slacht medebewoner azc af met beitel, bedreigt daarna kinderen in speeltuin
  25-jarige Nigeriaan verdacht van moord op 26-jarige uit Bangladesh, mishandelde ook andere azc-bewoners

  Like

  • King Arthur zegt:

   Het blijken niets anders dan zwaar gestoorde idioten te zijn, wel sterk en daarnaast ook niets te verliezen. In eigen land waren ze allang doodgeschoten voor wat ze uitvreten. Merkel haalt al deze idioten naar binnen en het probleem is dat men ze niet ziet in het donker, tenzij ze hun mond opendoen!!! Dus ook in het donker kunnen ze heel veel uitvreten. Persoonlijk denk ik dat die zwaar gestoorde leipe afrikanen met laag IQ en zonder geweten veeeeel gevaarlijker zijn voor europa dan welke andere cultuur dan ook.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Het wordt tijd dat de blanken zich gaan bewapenen als ze de deur uit moeten.
   Altijd handig om zo’n scherpgeslepen machete van zo’n 70 cm. lang naast je te hebben liggen in de auto als er zo’n zoeloe op je af komt.
   Altijd met twee handen hakken, en dan schuin tussen hals en sleutelbeen.
   Je gaat geheid door het borstbeen heen en valt de hele halve schouder er af.
   Die gedrogeerde neger merkt toch niks, maar het is lastig voor hem als hij denkt dat hij nog twee armen heeft.
   Je weet hoe dat gaat.
   Je hebt geen benen meer maar ze blijven jeuken.

   Niks aan de hand dus.

   Like

 12. Marc zegt:

  Dat volk komt natuurlijk in verzet!

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  hier zou een waarschuwingsschot terecht geweest zijn.

  Of PANG PANG roepen? Dat had wellicht ook wel indruk gemaakt op die negers.

  Ook alle aanvallers, die zich hebben verzet, moeten geïdentificeerd en gevangen genomen worden.

  Gewoon allemaal in de versnipperaar en als mest voor landbouwgrond gebruiken. Het is nu zaak om een voorbeeld te stellen want de mohammedaanse neger wordt met de minuut brutaler en gewelddadiger.
  Geen wonder ook, nu ze hebben gemerkt dat ze de politie de baas zijn.

  Like

 14. Neilven zegt:

  Het stopt niet en de Duitse Regering kijkt aan de zijlijn toe en doet niets, eruit met dat tuig, vandaag nog op het vliegtuig zetten en niet naar Italië maar terug naar hun zandbak. Deze mensen horen hier niet, nu niet dan niet nooit niet.

  Like

 15. Elisah zegt:

  https://www.stopdebankiers.com/macron-migrantenmisdaden-en-terreuraanslagen-zijn-europa-zijn-eigen-schuld/
  Ex-Rothschild NWO bankier Macron laat zijn masker vallen. Gewelddadige misdaden, terreuraanvallen en epidemische niveaus van aanrandingen door migranten in Europa zijn volgens Macron “niet gekoppeld” aan massa-immigratie. Volgens Macron komt dat omdat wij als Europeanen ”discrimineren”.

  Like

 16. Luna Fay zegt:

  De dringende vraag: wat doet het volk als het door zijn staat verraden wordt?……………………………..

  Ze zijn al verraden. En niet een keer, maar keer op keer. Net als wij.
  Wat mij betreft mogen ze actie ondernemen tegen deze hondsbrutale parasieten.

  Like

 17. Steven zegt:

  Hier nog meer culturele ‘verrijking’ ..gewoon in eigen land. Als je ruzie krijgt in de file dan trek je gewoon een lange houten lat uit je auto.

  https://www.telegraaf.nl/video/1998097/heftige-knokpartij-midden-op-de-a4

  Like

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Hulde voor deze man! Die griezelige neger had wel de verkeerde te pakken, geweldig zo als hij die neger zijn stok afnam en hem op de grond werkte. Wat mij erg tegenvalt is dat er niet meer mannen uit hun auto gesprongen zijn om die man te helpen die neger eens een goed lesje te leren.

   Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Precies..en het droevige is dat dit soort excessen steeds verder toeneemt…iedere stad en dorp loopt vol met allochtonen vandaag de dag. Héél Nederland is al VERZIEKT door dit soort TUIG!
    Nederland is inmiddels ook al het Colombia van Europa geworden..met dank aan het knikkende knieën kabinet hier!!!

    Like

 18. Jules Vismale zegt:

  In het geheim zijn er godzijdank trouwens ook genoeg autochtoonse, en islam- en moslim-hatende, Europeanen die keihard terugslaan bij die binnendringers als ik bepaalde berichten op internet mag geloven! Hier een aantal voorbeelden:

  – Het verbaal en fysiek aanvallen van vrouwen vanwege het dragen van een hoofddoek en het mishandelen van mannelijke asielzoekers, vluchtelingen en moslims.

  – Het bedreigen, bekladden, brandstichting en andere vormen van agressie tegen moskeeën.

  – Het opleggen van extra voorwaarden aan moslims, bijvoorbeeld aan de bouw van (haatzaaiende) moskeeën, die niet aan andere groepen worden opgelegd.

  – Het (willen) ontzeggen van de burgerrechten van moslims, terwijl andere burgers die wel hebben, zoals het pleiten voor een stop op de bouw van moskeeën en deze ontheiligen met varkensbloed of- lichaamsdelen van varkens..

  – Het creëren van voorschriften die weliswaar niet specifiek geformuleerd zijn tegen moslims, maar moslims wel bijna exclusief raken, zoals het aanstaande verbod op gezichtssluiers.

  – Het dragen van kleding uit religieuze overwegingen te ontzeggen aan moslims, zoals het weigeren van vrouwen die een hoofddoek dragen op de arbeidsmarkt.

  – Het discrimineren van veronderstelde moslims op basis van verwijzingen naar religieuze of etnische achtergrond, zoals het discrimineren van mensen met een Arabisch of Turks klinkende achternaam, zeker als die zelf al zo onbeschoft zijn naar hun potentiële werkgevers of willen bidden op hun nieuwe werkplek.

  – Het oproepen en/of rechtvaardigen van aanvallen cq vermoorden van moslims uit naam van een ideologie of religie, of het bagatelliseren daarvan, zoals recent door de Utrechtse lijsttrekker van de PVV of rechts-extremisten.

  – Het verspreiden van onware (?), dehumaniserende, of stereotype beschuldigingen over moslims als groep en het verantwoordelijk houden van moslims als groep voor de daden van anderen, zoals moslims als groep verantwoordelijk maken voor terrorisme op basis van generaliserende definities van de islam of het vergelijken van de islam met een ziekte en hen gewoon (meestal terecht) buitensluiten.

  – Particulier: Alle vormen van discriminatie in het dagelijks verkeer (zoals op de arbeidsmarkt en op school); vijandige sentimenten; verbale en fysieke agressie door burgers tegen radicale moslims en individuen die als moslim gezien worden; en verbale en fysieke agressie tegen de instituties, religieuze faciliteiten, en/of eigendommen van moslims en moslimgemeenschappen.

  – Institutioneel: Alle vormen van discriminatie tegen moslims (zeker als die erg onbetrouwbaar zijn)ten gevolge van beleid door overheden en het bedrijfsleven. Hierin past ook het verminderen en ontnemen van de grondrechten van moslims.

  – Politiek: Alle vormen van retoriek tegen moslims, inclusief het uitzonderen van moslims van andere bevolkingsgroepen, en/of het mobiliseren van andere burgers tegen moslims. Hieronder vallen ook oproepen tot geweld tegen moslims (als ze dat andersom doen dan moeten ze ook niet gaan janken) of mensen die worden aangezien voor moslims om moslims angst aan te jagen en/of te verdrijven en/of te doden.

  Als afsluiting wil ik er nog bij vermelden dat de CITD (Collectief tegen islamfobie en discriminatie) niet bij mij hoeft aan te kloppen om moslimhaters aan te gaan geven, zelfs niet als ze mij er een miljoen voor zouden geven! Wat mij betreft slaan ze hier in heel Europa, in het diepste geheim, al dat islamtuig, linkse politici en overige ongedierte tot pulp opdat zij beseffen dat niet alles wat zij hier verpestten eindeloos van hen gepikt wordt!

  Geliked door 2 people

 19. Joannes den Hollander zegt:

  Gewoon behandelen volgens hun eigen regels, Jungle Justice dus. Rechtspraak is niet nodig. Dat zijn die wilden gewend.

  Like

  • Elisah zegt:

   Ik durf echt niet te kijken, bah wat een monsters.

   Geliked door 1 persoon

   • Joannes den Hollander zegt:

    Inderdaad Elisah, het zijn echte monsters. Als er niets gebeurt om hen Europa uit te schoppen staat ons hetzelfde te wachten.

    Like

   • Harry zegt:

    Helaas is dit de enige soort opvoeding die zwarten begrijpen .
    Het is zinloos om onze normen en waarden op dat soort lui , ( daders ) ,
    toe te passen .
    Slechts keihard afstraffen KAN helpen . Geen garantie voor succes !
    Ze zijn zó stom dat ze morgen gerust weer hetzelfde proberen !

    Ik heb daar gewerkt , in Lagos en Warri in Nigeria .
    Het is onmogelijk om groter tuig te vinden dan dáár !

    Geliked door 2 people

 20. Jan zegt:

  Wapen Duitse politie HK P30, magazijn: 15. Dat is 4×15=60 patronen die afgevuurd konden worden. Er waren zeker 30 dooien geweest. Overigens wil ik de 2e wel eens zien aanvallen als de kop van de eerste als een meloen uit elkaar spettert.

  Achterlijk: de Duitse politie heeft sinds 2009 geen extra magazijn(en).
  In der Bundespolizei ist nach Informationen des SPIEGEL ein Streit über Reservemagazine für die Dienstpistole P30 von Heckler & Koch ausgebrochen. Seit Sommer 2009 war darauf verzichtet worden, mit der Pistole ein zweites Magazin ausliefern zu lassen – weil es mit 15 Schuss fast doppelt so viele Patronen enthält wie das Vorgängermodell Sig Sauer P6.

  http://www.spiegel.de/panorama/bundespolizei-fordert-reservemagazine-fuer-dienstpistolen-a-1078314.html

  Achterlijkheid kent geen grenzen bij roden: Bundespolizeipräsident Dieter Romann lehnt das Ansinnen ab, weil die “Gefahrenabwehr für die Bevölkerung durch Evakuierung und Absperrung favorisiert” werde und Spezialkräfte über Maschinenpistolen verfügten.

  Like

 21. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/05/05/de-antichristelijke-haatdelicten-in-duitsland-worden-niet-gemeld-omdat-het-om-migranten-gaat/
  Vorig jaar hebben we verslag gedaan van hoe 200 kerken en christelijke symbolen werden beschadigd of vernietigd in één jaar in slechts één Duitse staat. Terwijl het antisemitisme in Duitsland veel aandacht krijgt, zet de ‘stille’ antichristelijke haatgolf zich voort.

  Like

 22. Jan zegt:

  Duitsland valt uit elkaar

  Like

 23. bertje zegt:

  wat fijn dat ze er zijn al die moslims. zijn ze niet wat overgewaardeerd? je komt ze overal tegen in het openbaar vervoer ,op je werk en zelfs in de supermarkten. bewegen in een soort slow motion en daar zitten ze hoor met zo’n lap op hun kop. achter de kassa.
  daar ga ik echt niet afrekenen. mijn echte mening? doe maar niet.
  slaap ik vanavond niet thuis.

  Like

 24. Jan zegt:

  Geschenk van de geïmporteerde en binnengedrongen parasieten: tuberculose

  ++ Gastgeschenke: Resistente Tuberkulosekeime suchen Deutschland heim ++

  Resistente Keime, die kein Antibiotikum mehr aufhalten kann, immense Kosten für das Gesundheitssystem und vor allem eines: akute Gefahr für die Bevölkerung durch leichte Übertragungswege – in Deutschland wird die Tuberkulose zunehmend zum Problem.

  Die Fälle häufen sich, und es ist nicht Lieschen Müller, die sich hier als Keimschleuder einen Namen macht. Drei Viertel der TBC-Patienten, die 2016 in Deutschland registriert wurden, kamen aus dem Ausland – allen voran aus Somalia, Eritrea, Afghanistan, Syrien und Rumänien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s