Hoe onze Duitse kinderen worden getreiterd door islamitische medeleerlingen: en niemand komt voor ze op

Screenshot_48

Wie in de pauze een broodje worst eet, wordt bespuugd.

(Door: Peter Helmes – Vertaling: Theresa Geissler)

“Vandaag was er oudergesprek op de school van mijn zoon. Zoals ik al eens vermeldde, is hij het enige kind zonder migratieachtergrond in zijn klas. In het gesprek met de onderwijzeres en de maatschappelijk werker ben ik er nu eindelijk achter gekomen waarom mijn zoon nooit de door mij in zijn broodtrommel meegegeven broodjes, appels en kleine toetjes heeft opgegeten, maar ik de hele troep ’s avonds steeds bij het afval kon gooien…”

Hoe walgelijk voor “welkomstcultuurkinderen”: Brood met worst voor in de schoolpauze! Halal-luja!

Wij zijn intussen aan van alles gewend geraakt, en ons verrast het nauwelijks nog wat de welkomstgasten zo allemaal voor ons meebrengen – bijv. vreemde zeden en gewoonten, andere opvattingen over criminaliteit, over vrouwen en gezin, over eten en over tolerantie en dergelijke.

Michael Mannheimer Blog

A propos eten. Eten is mijn – nee, niet heimelijke, maar openlijk getoonde hartstocht, wat ook niet over het hoofd te zien is. Ik kook graag, ik eet, en (een beetje beschaamd) ik drink ook graag een behoorlijke rode wijn. Waarvan mijn huisarts voor mijn eigen bestwil zegt “dat het rustig meer dan één glas mag zijn, maar niet teveel.” Gelukkig heeft hij mij nog nooit hoeven uitleggen wat “teveel” is!

Het is nu eenmaal zo, beste lezers, dat eten en drinken lichaam en ziel bij elkaar houden. En aangezien ik graag gasten uitnodig en daarbij heel ijverig debatteer, komen lichaam en ziel bij mij niet te kort. Mensen, die hier al langer wonen, kennen dat immers.

Bij hen, die pas sinds kort hier wonen, is het iets heel anders. Oh mijn God, wat díe allemaal NIET mogen eten! En drinken mogen ze al helemáál niet, wanneer er aangegeven percentages of promillages op geplakt zijn. In plaats daarvan mogen ze echter bijv. lamsvlees eten – wat ik ook graag eet, zolang ik de dieren maar niet uit de wei moet stelen en ze levend de keel moet doorsnijden.

Nou ja, wij hier in het Rijnland zien dat allemaal iets losser, en leven volgens het devies: “Man muss och jönne könne!” en “mir losse de leewe Jott en jute Mann sein.” (Dat hoef ik waarschijnlijk allemaal niet te vertalen.)*
*Vertaler: “Men moet elkaar wat gunnen” en “Mij laat onze lieve Heer een goed mens zijn.”

In mijn Rijnlandse eenvoud heb ik gemeend dat onze gasten, die de laatste tijd geacht worden bij Duitsland te horen, net zo’n lieve God hebben als wij. Maar hun Allah schijnt heel streng te zijn. Zelfs de kinderen moeten de rituele plichten vervullen.

“Nou ja”, zegt de Rijnlander daar dan weer over, “leven en laten leven.” Maar dat schijnt uitsluitend een Rijnlands basisprincipe te zijn. Daarmee weten moslims zich kennelijk absoluut geen raad. Zo proberen ze zelfs niet alleen hún, maar ook ónze kleintjes op te voeden in de “Ware Leer” – wat natuurlijk, zoals gezegd, ook geldt voor eten en drinken. Halal-luja!

En nu, geachte lezers, is het afgelopen met de “afdeling Rijnland” – nu wordt het serieus, want het gaat om kinderen en eten. Daar maakt niemand grapjes over. Een vriendin uit Berlijn vertelt daarover bijv. een totaal niet verheffende geschiedenis, die door de geachte satiricus Inge Steinmetz aan mij werd doorgestuurd:

Het enige kind zonder migratieachtergrond – te midden van de welkomstgasten-kinderen

“Vandaag was er oudergesprek op de school van mijn zoon. Zoals ik al eens eerder vermeldde, is hij het enige kind zonder migratie-achtergrond in zijn klas. In gesprek met de onderwijzeres en de maatschappelijk werker ben ik er nu eindelijk achtergekomen, waarom mijn zoon nooit de door mij in de broodtrommel meegegeven broodjes, appels en kleine toetjes heeft gegeten, maar ik de hele troep ´s avonds steeds weer in het afval kon kieperen:

Steeds wanneer hij zijn broodtrommel opengemaakt had om te eten, zijn alle andere leerlingen bij hem weg gaan zitten, omdat hij immers een “varkensvleeseter” is. Dat hem zo de lust vergaan is, daar kan ik werkelijk inkomen.

Ook ander min of meer subtiel getreiter is bijna aan de orde van de dag. Een andere jongen – ook blond – uit een andere klas loopt de hele tijd met een baseballcap op, zodat men zijn haar niet ziet.

Ik ben zowat aan het eind van mijn Latijn. Waarom is er dan überhaupt een maatschappelijk werker als hij zoiets niet verhindert?”

Ik speel de vraag van de vriendin graag door aan mevrouw Merkel

Zij heeft de gasten uitgenodigd en weet vast en zeker hoe het hoort in de omgang met medemensen. Tot mevrouw de Bondskanselier antwoordt, zal ik mij dan maar weer overgeven aan mijn hartstocht ( “eten en drinken houdt….”, nu ja, U weet wel…).

Hoe dan ook, binnenkort hoeven wij ons daarover waarschijnlijk niet langer druk te maken, want de hier al langer wonende “autochtonen” sterven uit – of zo.

Met een Rijnlandse “Tschüss zesamme!” (Vert.:Tabé allemaal!) groet Peter Helmes U en wenst hij U  zowel een fantastische zonnige dag als een enthousiaste dans in de maand mei (daar zijn wij dan onder ons). Ach ja, een glaasje Mei-bowl past daar bijzonder goed bij.

Solange wir noch dürfen, lasst uns einen schlürfen! – Laten wij er één nemen, zolang het nog mag!

Door:
Peter Helmes

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Vertaald uit het duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Hoe onze Duitse kinderen worden getreiterd door islamitische medeleerlingen: en niemand komt voor ze op

 1. Flo zegt:

  Straf dat kind niet langer ,en haal hem van school .

  Liked by 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Filmpje uit 2010, toen waren die problemen er ook al, dus het zal alleen maar toenemen.

  Like

 3. Hendrik zegt:

  islam verbieden, wereldwijd! Het is gewoon terrorisme.

  Like

 4. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Wat een vreselijk verhaal. Het zal je maar overkomen. Dit is een ontoelaatbare vorm van pesten. Tussen de regels door, lees ik paniek alom en een roep om hulp.

  Die pesterijen zijn wellicht begonnen met boterhammen met worst en zo. Maar het een leidt tot het ander. Dat gaat van kwaad naar erger. Dat pesten moet radicaal gestopt worden. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Het is al lang niet meer de vraag, waarom hij gepest wordt. De vraag is nu, hoe het op te lossen.

  Ik herinner me uit mijn eigen schooltijd, hoe erg er gepest werd. Het waren altijd dezelfde pestkoppen, en een groot aantal meelopers, die zo hoopten zelf de dans te ontspringen en enkele zielepoten, die voortdurend gepest werden. De schoolleiding en docenten deden er niets aan. Ze keken steevast de andere kant uit. Het was niet altijd duidelijk, waarom er gepest werd. Maar degene, waarop ze de pik hadden, kon het telkens bezuren. Ik heb zelfs gezien, dat zwaar letsel werd toegebracht. De eenling wordt belaagd door de groep en kan daar niets tegen beginnen. Als ze in een groep eenmaal de pik op je hebben, is dat van blijvende aard. Het komt beslist niet vanzelf goed.

  Dat het bij de pestkoppen niet goed tussen de oren zit, behoeft geen betoog. Het is gewoon een afweermechanisme, waarmee ze hun eigen zwaktes camoufleren. Ze hebben van huisuit niet genoeg, of juist het verkeerde meegekregen. Ze stellen zichzelf als norm en hebben niet geleerd hoe met mensen, die anders zijn, om te gaan. Ze vinden zichzelf heel geweldig. Ze krijgen er een kick van. Ze beseffen helemaal niet, wat ze de ander aandoen.

  Degenen, die gepest worden, worden psychisch kapot gemaakt. Ze gaan zich minderwaardig voelen en verliezen hun eigenwaarde. Ze kruipen in hun schulp en gaan zich als een mietje gedragen. En dat is juist olie op het vuur. Hun gevoelsleven kan danig verstoord raken. Dat de schoolresultaten er onder lijden spreekt voor zich. Als het pesten heel erg uit de hand loopt, kan het zelfs leiden tot suïcide. De slachtoffers durven er vaak niet voor uit te komen, laat staan er over te praten, ook thuis niet !!!

  Als het hoge woord er eenmaal uit is, maak het kind dat vooral geen verwijten. Zeg dan niet, dat hij dit of dat fout heeft gedaan, of anders had moeten doen. Dat voelt voor het kind als kritiek en als een afwijzing. Dat werk averechts. Dan krijgt ie een krop in de keel en slaat verder helemaal dicht. Het kind heeft nu behoefte aan hulp, steun en begrip. Praat daarom in termen als, wij zullen je helpen het probleem op te lossen. Door het “wij” krijgt ie het gevoel er niet alleen voor te staan.

  Als je kind op school gepest wordt, is er feitelijk maar één oplossing. Zoek onmiddellijk een andere school. Maar alleen een andere omgeving is geen afdoende oplossing. Het kind heeft meer nodig. Voor je het kind naar die andere school stuurt, geef je het kind beter eerst een cursus zelfverdediging, bijvoorbeeld judo (geen karate !!!). Dan leert ie enkele worpen en trucjes, waarmee hij zijn belagers kan afweren, of op het verkeerde been zetten. Dat vijzelt zijn eigenwaarde op. Bespreek met de trainer waarom je het kind op de cursus zet en vraag, hoe hij kan helpen. Haal het kind uit de truttigheid en vervang dat door wat stoerheid, een stoere kleding, stoer kapsel en stoere omgang. Raadpleeg eventueel een psycholoog. Maar hou het aantal sessies wel beperkt. Doe dit alles vooral buiten de school om.

  Sommige ouders hebben de neiging hun kinderen op te voeden op de handrem. Ze willen het kindzijn vasthouden. Daarmee doen ze hun kind echter geen plezier. Het is beter het kind te stimuleren in het opgroeien. Voorlichting, overdracht van kennis en levenservaring zijn heel belangrijk. Breng het kind bij, hoe zich te presenteren en hoe zich te gedragen. Hoe schrijf je een opstel, hoe vertel je een verhaal, hoe tap je moppen, wat is de kracht van lichaamstaal, welke houding geef je jezelf, hoe claim je je ruimte. In elke bibliotheek zijn boeken daarover te vinden. Laat het kind populair-wetenschappelijke boeken uit de bibliotheek halen en doornemen. Dan kan ie over zaken meepraten, waar anderen nog nooit van gehoord hebben. Dan wordt ie een vraagbaak in plaats van een sulletje te zijn.

  Met dit advies heb ik voor de hand liggende argumenten aangevoerd. Maar het is aan de ouders, om te besluiten hoe ermee om te gaan en wat te doen. Ik wens zowel de ouders al het kind heel veel sterkte en vooral wijsheid toe. Laten we hopen, dat het allemaal goed komt.

  Liked by 3 people

  • theresageissler zegt:

   Ik dank U, Oeps, voor dit bijzonder ware, en daarenboven nuttige relaas. Nuttig vooral, omdat het verschijnsel zich helaas niet beperkt tot de schooljaren en het schoolplein, ook al wordt daar inderdaad de basis gelegd voor het latere functioneren in de maatschappij.
   Dat het pesten, van daartoe het initiatief nemen tot het samenklitten – en meelopen, niet alleen kinderen gegeven is, is echter door diverse voorbeelden in de volwassen wereld, pijnlijk duidelijk.
   Eén klein kanttekeningetje zou ik willen maken: Het aanbieden van judolessen en dergelijke mag dan zijn nut hebben, houd het echter metterdaad beperkt en probeer de nadruk te vermijden, dat het zou dienen om het sláchtoffer te ‘veranderen’:
   Hij IS niet degene, die moet veranderen: De gemeenschap in zijn geheel – of dat nu op het schoolplein, in het bedrijfsleven of waar dan ook is – dient hèm te aanvaarden in zijn “anders-zijn” (wat dat ook moge betekenen).

   Liked by 2 people

   • Oeps48 zegt:

    @ theresageissler (6 mei 2018 om 07:35)

    Dames en heren.

    Pesterijen komen inderdaad niet alleen op scholen voor, Maar overal in de maatschappij, in de buurt, op werk, in de voetbalclub en noem maar op. ook in mijn werkzame leven heb ik daar meer dan het nodige van gezien.

    De pestkoppen tenderen zichzelf al norm te stellen en weigeren iemands, die anders is te accepteren en in zijn waarde te laten. Pesten begint meestal met een klein akkefietje, maar loopt daarna snel uit de hand. Pestkoppen werken meestal niet solo, maar als “leider” vanuit een groep. Pesten gaat snel van kwaad naar erger. De pestkoppen zien het als een spelletje. Ze beseffen absoluut niet wat de ander aandoen. De meelopers vinden het leuk en lachen. Ze lopen mee, omdat ze bang zijn zelf in de slachtoffer rol te vervallen. Hoe langer het pesten aanhoudt, deste desastreuzer zijn de gevolgen.

    Degene die gepest wordt, verliest snel aan eigenwaarde. Het is heel belangrijk, dat het gevoel van eigenwaarde wordt hersteld. Verandering van omgeving is aan te raden, maar dat moet wel goed begeleid worden. Er is méér nodig. Het slachtoffer moer ook iets meekrijgen, waardoor hij zich in het vervolg beter staande kan houden. Een cursus Judo kan daarbij heel behulpzaam zijn.

    In tegenstelling tot bijvoorbeeld Karate is Judo vooral een defensieve sport. Je leert er een aantal trucjes en worpen, waarmee je belagers buiten spel kunt zetten. Als je een belager een of twee keer in het zand hebt laten happen, gaat die af voor al zijn kameraden. Dan zal hij het verder wel uit zijn kop laten, om nog eens met jou te gaan spelen. Degenen, die aan judo doen, krijgen vanzelf een uitstraling, waarmee ze hun eigen ruimte kunnen claimen. En je hoeft ook helemaal niet voor de zwarte band te gaan. Het is uiteraard niet de bedoeling het slachtoffer te veranderen. De bedoeling is het slachtoffer iets mee te geven, waardoor hij zich beter staande kan houden en zijn belagers kan afhouden. En daar zal hij de rest van leven plezier van hebben.

    Natuurlijk moet de instelling van de maatschappij, of de school, of de werkomgeving, of wat dan ook veranderen. Pesten is simpelweg niet acceptabel. Maar dat is gemakkelijker gezegd, dan gedaan. Eer iedereen daarvan doordrongen is, ben je een hele tijd verder. Ondertussen is het heel belangrijk, dat degene, die gepest wordt, begrip en ondersteuning van het thuisfront krijgt.

    Het is niet mijn bedoeling hier een eindeloze discussie op te voeren. Temeer, daar ik het kind, noch zijn familie noch de omstandigheden ken. Ik heb slechts een algemeen advies gegeven met voor de hand liggende argumenten.

    Like

   • LafSchaap zegt:

    De mensen in de omgeving zullen niet veranderen, zeker die op het schoolplein niet. De pesterijen worden steevast wegens succes geprolongeerd. Dus moet het slachtoffer veranderen. Dat is niet erg: we doen als ouders erg ons best het kind steeds te veranderen, van analfabeet tot lezer, van steeds zwaarder wordende last achterop naar behendig fietser. De verandering van bang konijntje naar herder met tanden kan daar ook nog wel bij. Een vechtsport doet wonderen. De uitstraling van het slachtoffer naar zijn omgeving verandert daardoor en dat is het belangrijkste. De pestkoppen zullen gaan uitkijken naar een ander slachtoffer.
    Let wel: judo doet niets, Karv Maga lijkt me ideaal, maar kickboksen is ook prima. Het gevoel niet machteloos te zijn maakt heel veel uit.

    Like

  • Meine zegt:

   @ Oepsie48, Krav Maga is veel beter dan Judo !! En het behandeld realistische situaties. Hat is alleen jammer dat je nergens kan zeggen dat je aan Krav doet…..

   Like

   • BertG. zegt:

    Waarom kan je dat nergens zeggen.
    Willen ze dan meteen met je vechten om te kijken hoe sterk jij bent.

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @
    Meine ( mei 2018 om 07:50)

    Dames en en Heren.

    Dat Krav Maga beter zou kunnen zijn dan Judo, weet ik niet. Het zou best kunnen. Ik neem het graag aan. Ik ken het helaas niet. Maar ik zal me er eens in verdiepen.

    Like

  • Elisah zegt:

   Met judo win je het niet tegen een grotere en zwaardere tegenstander omdat je elkaar vastpakt, met karate kan je zo’n figuur van je lijf houden en een paar flinke klappen of trappen geven.

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Elisah (6 mei 2018 om 10:59)

    Dames en Heren.

    Het is niet de bedoeling, dat het kind, dat gepest wordt, zodanig om te turnen,dat het een vechtmachine wordt. Daarmee schiet je je doel voorbij. Het is de bedoeling het kind iets mee te geven, waardoor zijn zelfrespect wordt hersteld en hij zichzelf te weer kan stellen en zich daardoor kan handhaven in een groep.

    Met vechtsport creëer je een uitstraling c.q.lichaamstaal, waarmee het kind zijn eigen ruimte kan claimen. Maar het lijkt mij absoluut niet goed, om hierin in het extreme te gaan, zeker niet bij jonge kinderen. Karate en kickboksen zijn nogal agressief. Ik denk dat kind, dat een beschadiging heeft opgelopen, daar aan toe is. Zelfs gewoon boksen lijkt mij al een stap te ver.

    Gelet op enkele aanbevelingen hier, heb ik even gegoogeld op Karv Maga. Ik begrijp dat deze vechtsport door de Israëlis is ontwikkeld voor professioneel gebruik door o.a. politie en leger. Het zal zeker effectief zijn. Maar als ik de foto’s zie van de mensen, die deze tak van sport bedrijven, wordt ik huiverig. Ik vraag me af, of een enigszins beschadigd kind daar wel aan toe is ??? Let wel we hebben het hier over een pestkop, een kind, die op zijn nummer gezet moet worden en niet over een terrorist, die uitgeschakeld moet worden.

    Een pestkop is iemand die de leider is van een groep en zich gesteund voelt door de aanwezigheid van de meelopers. Veelal is hij een arrogante etter. Hij kiest een zwak of verzwakt lid van de groep uit, die op dat moment alleen is. De pestkop gaat uitdagen en treiteren, terwijl de meelopers toekijken. Als het kind, dat gepest wordt, een zodanige houding kan aannemen dat hij over zijn angst heenkomt en de pestkop met een slim trucje met zijn neus op de stenen laat vallen of met zijn smoel in het zand laat happen, is het doel bereikt. De pestkop gaat af voor al zijn meelopers. Dan zijn de rollen ineens omgekeerd. Dan is het lolletje over. De hele troep heeft daar geen antwoord op en zal er verder de brui aan geven. Niemand zal zich geroepen voelen, om hetzelfde lot te ondergaan.

    Trouwens, Ieder kind, dat voldoende zelfbewustzijn uitstraalt zal met rust gelaten worden. De pestkop zoekt juist een zwak of verzwakt type voor zijn spelletjes.

    Als ouders hun kind iets meer zelfbewustzijn kunnen meegeven, besparen ze hun kind een heleboel ellende. Maar waak ervoor dat dit zelfbewustzijn niet omslaat in arrogantie of branie, want dan bent u verder van huis.

    Like

 5. Zijlstra zegt:

  Een moslim kan alleen zichzelf bevrijden van de islam, weet je meteen hoelaat het is.

  Like

 6. Petra DeBoer zegt:

  Hier zo’n gast van Merkel die niet tegen alcohol kan!

  Liked by 1 persoon

  • Luna Fay zegt:

   Waarom laten ze die idioot er zo’n ravage van maken? Waarom lieten ze hem zolang doorgaan?Ze hadden toch veel eerder kunnen ingrijpen?

   Liked by 3 people

   • Elisah zegt:

    Als je zoiets ook maar met een vinger aanraakt…..dan heb jij het gedaan en is die agressieve gek ineens het “zielige slachtoffer” dat lachend vrijuit gaat.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Luna Fay, wellicht omdat ze zelf geen fles op hun hoofd wilden hebben. Deze islamitische gek heeft er al geen moeite mee om de alcoholwetten van de sharia uit te voeren en dan zal hij er vast ook geen moeite mee hebben om andere sharia wetten uit te voeren.

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Luna Fay (6 mei 2018 om 10:02)

    Dames en Heren.

    Omdat deze idioot geen fysiek geweld gebruikt tegen winkelpersoneel of andere klanten betoont, en alleen met geweld uitgeschakeld kan worden, zal het heel moeilijk zijn, om aan te tonen, dat je het recht hebt hem zelf met geweld uit te schakelen. Daarom heeft de winkel de politie c.q. beveiligingsdienst erbij gehaald. Die mogen namelijk wèl geweld gebruiken.

    Like

  • alwine kerkhof zegt:

   Als er meer personeel in de winkel was geweest, had ik een fles op z’n lege hoofd kapot geslagen, en hem daarna vol laten lopen met drank.

   Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Petra DeBoer (6 mei 2018 om 01:25)

   Dames en Heren.

   Hier zie je iemand, die reageert vanuit een geïndoctrineerde obsessie. Hij zit zo vast in die obsessie, dat hij niet meer normaal kan denken en nog slechts kan handelen vanuit zijn onderbewustzijn. Tegen zo iemand is niet aan te praten. Die kun je niet tot de orde roepen. Die zijn gewoon niet meer voor rede vatbaar.Die kun je dus ook niet tot bedaren brengen. Die kun je alleen met gebruik van geweld uitschakelen.

   Ze hebben hem in zijn religieuze opleiding bijgebracht dat alcoholische drank niet mag en dat alcohol slecht is. Dat is zodanig in zijn onderbewustzijn gaan vastzitten, dat hij heel erg boos wordt en gefrustreed raakt, bij het zien van zoveel flessen met alcoholische drank. Hij bekoeld zijn woede c,q, frustraties door al die flessen kapot te gooien. Hij vindt dus dat hij goed bezig is. Waar hij vandaan komt, wordt op een dergelijke manier met alcoholische dranken omgegaan. Hij weer niet beter. Hij staat er helemaal niet bij stil, dat dit kapotgooien hier niet mag en dat hij een grote kans loopt opgepakt te worden en een grote rekening gepresenteerd zal krijgen. Hij snapt ook niet, dat hier andere wetten gelden, dan in zijn land van herkomst.

   En ze hebben hem in zijn religieuze opleiding vergeten bij te brengen, dat hij andermans spullen moet respecteren. Ze hebben hem ook vergeten te vertellen, dat hij zich in andere landen moet houden aan de wetten, regels en gebruiken, die daar gelden. Dit alles is eigen aan de islam. Dit zit heel diep in de islam cultuur. En daarom past de islam niet in onze cultuur.

   Like

 7. Frans de Wit zegt:

  Arme Duitse kinderen, eerst foute grootouders en nu weer gepest door die Merkel regering toelatingen. Wordt weer tijd voor een groots Duits leger. Want daar vragen ze toch weer om in Europa? Een groot vrijheidsleger om te laten zien dat ze ook voor goede en fijne mensen kunnen opkomen. Dat zal wat wezen! Europa bevrijd door de Duitsers. Dat zal een hoop goed maken.

  Like

  • theresageissler zegt:

   Agree, alleen die eerste regel gaat er bij mij wat moeilijk in:
   “…..eerst foute grootouders en nu weer gepest door de Merkel regering”toelatingen.
   Ik vertrouw er op, dat U hiermee niet bedoelt, dat ALLE Duitsers van voor en tijdens WO II ‘fout’ waren. Toch?

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Theresa, alle Duitsers zijn niet fout. Net zoals alle Nederlanders niet fout zijn omdat een gedeelte op de linkse kerk stemt. Wat me wel zorgen baart is het feit dat de Duitsers teveel denken dat de “chef” (in dit geval Merkel) wel gelijk zal hebben. Dat stoort me mateloos aan de Duitsers met hun hiërarchie. Publiekelijk hebben ze geen kritiek en doen gewoon wat de “chef” vraagt en thuis in de besloten privé sfeer komt de kritiek tot uiting.

    Like

  • Steven zegt:

   Het wordt ook meteen duidelijk waarom overal het leger werd ingedampt… verzwakking voor de geplande invasie!

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Nou, die Von der Leyen, ook al zo’n muts die zo nodig minister van oorlog moest worden en blijven, wil nadat ze jarenlang al haar miljarden over de balk heeft gesmeten voor zwangerschapsuniformen, deeltijdbanen voor soldaten, missies tussen mensen die het gewoon zelf moeten uitvechten en meer van die onzin, wil nu graag meer geld om het Duitse leger toe te rusten op de verdediging van Duitsland zelf, Wow.
   Het zal me niet verbazen als dat nieuw uitgeruste Duitse leger (Want zo ongeveer hebben ze vrijwel geen werkend materieel meer tot en met geweren die niets kunnen raken) zal worden ingezet tegen de …. Duitse bevolking (en daarmee bedoel ik zeker geen parasigranten) omdat ze niet willen meedoen aan de multiculti droom.

   Like

 8. Arnold Meijer zegt:

  Wat een dom k*tvolk Ben je dan als je niet weet hoe het je kind zich school vergaat. Lekker modern en liberaal zeker? De kranten en het internet staat er vol mee maar bij niemand gaat een lampje branden? Ze verdienen niet beter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s