‘Dader steekpartij was doodkalm, hij leek helemaal niet verward’

Screenshot_63

(Door: Victor Schildkamp)

De man die gistermiddag bij de Haagse Hogeschool zomaar drie mensen neerstak, maakte geen verwarde indruk. Dat zegt Ali, eigenaar van eetcafé Nova waar de steekpartij begon.

,,De man is geen klant van ons. Hij zat rustig op een gemeentebankje voor de deur, aan het water,” vertelt Ali. ,,Tot hij opstond en een paar meter naar ons toeliep. Daar zat een jonge jongen gewoon wat te drinken en die man begon op hem in te steken. Het was vreselijk. Maar wat zo gek was: hij bleef doodkalm, die dader. Wij hielpen gelijk die jongen want hij bloedde heel erg.”

Volgens Ali bleef de man ijzig kalm. ,,Iemand van ons ging er achteraan en riep tegen voorbijgangers: blijf bij hem uit de buurt, blijf bij die man weg! Zodat er niet nog iemand gestoken zou worden. Toch heeft hij nog twee mensen neergestoken. En hij bleef maar kalm, rustig doorlopen. Nee, ik heb hem niks horen roepen of zo. Maar dat ie verward is, wat ik lees, lijkt mij echt niet waar.”

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politie, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op ‘Dader steekpartij was doodkalm, hij leek helemaal niet verward’

 1. ReaGluurder zegt:

  Uiterlijk zegt niet altijd alles, maar in dit geval?? Wou dat een islamknuffelaar een mes in zijn/haar pokkel krijgt!! AllahMeHoelah!!

  Like

 2. Eigen volk eerst zegt:

  Dus zó wordt deze dader goedgepraat door de media en de politie. En ik ben bang dat deze moordenaar er met een taakstrafje van af komt. Want ja hij is wél een moslim.

  Liked by 3 people

 3. Tistochwat zegt:

  Hij was bekend bij hulpverleningsinstanties.

  En bij uitkeringsinstanties, neem ik aan.

  Liked by 1 persoon

 4. Johan zegt:

  Typisch gevalletje van ‘verwarde’ baardaap.
  Wat jammer dat de politie hem niet finaal aan gort geschoten heeft.
  Dit stuk vuilnis dient onmiddellijk de doodstraf te krijgen. Het liefste middels versneld strafrecht.
  Dus geen agogen, psychologen en overige leden van de kudde der hulpverleners.
  Neen, gewoon lik op stuk.

  Liked by 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   Lik op stuk, afknallen als een dolle hond!

   Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Als ze ( de binnendringers, MET ‘toegestaan ‘ NEDERLANDS paspoort, )
   toch altijd ‘verward’ genoemd worden,, kan men hen ook ‘inzetten’ als er. een …wapen- oorlog uitbreekt, ( door hun ‘ verwardheid’ beseffen ze dan toch niet? wat er aan de hand is, …EN….er zijn genoeg van zijn soort…VOORHANDEN.FOKKEN heus wel snel weer bij) ,……..en onze eigen … blanke jonge mannen, worden gespaard, ( zijn toch al in de minderheid, dan!)

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Natuurlijk niet, maar de Nep Overheid en de Nep Media willen ons dat wel doen geloven, die denken nog steeds dat de burgers achterlijk zijn.
  Maar ja, vele onbenullen hebben het ook nog steeds niet door !!!

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   De burger is ook achterlijk.
   Moet ik nou gaan treuren om mossel slachtoffers?
   Daarom is het geen terreurdaad maar een soort van afrekening.
   Maar het is maar net wat je wel en niet wilt lezen.
   Dat geldt voor dit publiek ook.

   Like

 6. BertG. zegt:

  In een kroeg kan je ook een broodje bal kopen, dat maakt het nog geen eethuisje of restaurant.
  Laten we het gewoon noemen wat het was, een shisa lounge, waar ze aan waterpijpen lurken.
  En waar je waarschijnlijk ook een broodje saté kan kopen.

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zijn het slechte gedachten van mij, als ik me afvraag waarom Ali zelf niet gestoken is?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. Thoth zegt:

  In de Italiaanse krant, een realistische kijk :

  Terreur in Nederland, islamitisch steekt 3 mensen neer om Allah akbar te schreeuwen

  http://riscattonazionale.org/2018/05/05/terrore-in-olanda-islamico-accoltella-3-persone-al-grido-allah-akbar-abbattuto-dalla-polizia-video-choc/

  Like

  • BertG. zegt:

   Vertaal het dan even, dan kan ik ook beoordelen of ze het daar realistischer bekijken.
   Nou kan ik er niks mee behalve het aannemen van jou.

   Like

   • Elisah zegt:

    Als je goed leest zijn bijna alle woorden te herleiden Bert.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @BertG, gewoon de link even kopiëren in google en via google op “vertaal deze pagina” klikken. Dan is het in het Nederlands te lezen met wat taal- en grammatica foutjes maar de boodschap komt zo wel over. De kop van het artikel luid: Terreur in Nederland, islamitisch steekt 3 mensen neer om Allah akbar te huilen: neergeschoten door politie (videoschok) .

    De rest van het artikel is als volgt:
    HOLLAND – Islamitische immigrant zaait terreur in Den Haag. Gewapend met een mes en geschreeuw slaat Allah akbar drie voorbijgangers neer. Neergeschoten door de politie. Volgens de media zou de terrorist psychiatrische problemen hebben. De gebruikelijke depressieve, “vreemd” een islamitische depressief.

    Een man heeft drie voorbijgangers neergestoken in Den Haag (Den Haag) . Volgens de lokale media is dit een persoon met psychische problemen, al bekend bij de autoriteiten. De aanvaller werd vervolgens door de politie geraakt , omdat hij zich verzette tegen arrestatie en het mes waartoe hij bewapend was niet wilde afleveren. Volgens getuigenverslagen, in een cafetaria, stak de man een persoon neer door hem minstens vijf keer te slaan, toen ging hij naar buiten en sloeg twee andere voorbijgangers, ook verwondde hij zijn nek. De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht en de politie voert controles uit in het gebied.

    De man die drie mensen in Den Haag neerstak, riep verschillende keren ‘ Allah akbar’ , toen hij werd gearresteerd door de politie die hem neerschoot. Dit is wat de Nederlandse media melden. De online krant Omroep West heeft een video gepubliceerd waarin een man wordt getoond die met een fiets van de straat rolt en wordt bijgestaan ​​door verschillende politieagenten, een op fietsen en anderen in auto’s en motorfietsen, die herhaaldelijk op hem schieten. . De aanvaller slaagt er tenminste eenmaal in om op te staan ​​en te gillen.

    Like

  • BertG. zegt:

   Laat maar, als ik daar op moet wachten kan ik altijd heel lang wachten hier.
   ____________________________________________________________________
   HOLLAND – Islamitische immigrant zaait terreur in Den Haag. Gewapend met een mes en geschreeuw slaat Allah akbar drie voorbijgangers neer. Neergeschoten door de politie. Volgens de media zou de terrorist psychiatrische problemen hebben. De gebruikelijke depressieve, “vreemd” een islamitische depressief.

   Een man heeft drie voorbijgangers neergestoken in Den Haag (Den Haag). Volgens de lokale media is dit een persoon met psychische problemen, al bekend bij de autoriteiten. De aanvaller werd vervolgens door de politie geraakt, omdat hij zich verzette tegen arrestatie en het mes waartoe hij bewapend was niet wilde afleveren. Volgens getuigenverslagen, in een cafetaria, stak de man een persoon neer door hem minstens vijf keer te slaan, toen ging hij naar buiten en sloeg twee andere voorbijgangers, ook verwondde hij zijn nek. De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht en de politie voert controles uit in het gebied.

   De man die drie mensen in Den Haag neerstak, riep verschillende keren ‘Allah akbar’, toen hij werd gearresteerd door de politie die hem neerschoot. Dit is wat de Nederlandse media melden. De online krant Omroep West heeft een video gepubliceerd waarin een man wordt getoond die met een fiets van de straat rolt en wordt bijgestaan ​​door verschillende politieagenten, een op fietsen en anderen in auto’s en motorfietsen, die herhaaldelijk op hem schieten. . De aanvaller slaagt er tenminste eenmaal in om op te staan ​​en te gillen.
   ___________________________________________________________________
   Maar er klopt weinig van, dus zo realistisch is het niet.
   Het zijn niet zomaar 3 voorbijgangers en hij kwam geen cafetaria uit maar een shisa lounge waar alleen maar mossels komen.
   Hij riep pas allah toen hij neer geschoten werd, niet in de tent zelf.
   En daarom geen terreur daad maar een afrekening/ ruzie.
   Rechtstreeks over genomen uit de Telegraaf dus.

   Like

   • BertG. zegt:

    Google translate wordt trouwens wel steeds beter.
    Voorheen waren er nauwelijks Nederlandse zinnen van te maken van wat ze er daar van maakten.

    Like

 9. GT zegt:

  Islam en de huidige Europese politieke elite is een dodelijke combinatie voor de westerse volkeren!

  Liked by 1 persoon

 10. GT zegt:

  De islam als veroveringsideologie
  Islam is geen religie, en ook geen cultus. Het is een compleet systeem.

  De islam heeft religieuze, juridische, economische en militaire componenten. De religieuze component is een weerhaak voor alle andere componenten.

  Islamisering doet zich voor wanneer er genoeg moslims in een land zijn om actie te voeren voor hun zogenoemde “recht om hun geloof te mogen belijden”.

  Wanneer een politiek correcte maatschappij met een verscheidenheid aan culturen instemt met de “redelijke eisen” van moslims om hun “geloof te mogen belijden” krijgen ze de andere componenten er onder de tafel bij. Dat werkt zo: (bron voor de percentages: CIA The World Fact Book (2007).

  Zolang moslims ongeveer 1% van de bevolking van een willekeurig land uitmaken zullen ze worden beschouwd als een vredelievende minderheid die voor niemand een bedreiging vormt. Ze worden, in feite, in artikelen en films afgebeeld als unieke, kleurrijke stereotypen:

  Verenigde Staten – 1.0 % moslim
  Australië – 1.5% moslim
  Canada – 1.9% moslim
  China – 1%-2% moslim
  Italië – 1.5% moslim
  Noorwegen – 1.8% moslim

  Bij 2% en 3% beginnen ze bekeerlingen te maken onder andere etnische minderheden en ontevreden groepen, voor een belangrijk deel in gevangenissen en onder straatbendes.

  Denemarken – 2% moslim
  Duitsland – 3.7% moslim
  Verenigd Koninkrijk – 2.7% moslim
  Spanje – 4% moslim
  Thailand – 4.6% moslim

  Vanaf 5% oefenen ze een onevenredig grote invloed uit in verhouding tot hun aandeel van de bevolking.

  Ze zullen aandringen op de introductie van halal (zuiver naar islamitische standaard) voedsel, en zo zorgen voor banen voor moslims in de voedingsindustrie. Ze zullen de druk opvoeren op supermarktketens om dit voedsel in de schappen te plaatsen – met dreigementen voor het geval men aan die oproep niet voldoet. (Verenigde Staten)

  Frankrijk – 8% moslim
  Filippijnen – 5% moslim
  Zweden – 5% moslim
  Zwitserland – 4.3% moslim
  Nederland – 5.5% moslim
  Trinidad & Tobago – 5.8% moslim

  Op dit punt beginnen de pogingen de overheid zover te krijgen dat ze zichzelf volgens de regels van de sharia, de islamitische wet, mogen besturen. Het uiteindelijke doel van de islam is niet om de hele wereld te bekeren, maar om de hele wereld onder de wetten van de sharia te brengen.

  Wanneer moslims 10% van de bevolking uitmaken zullen ze de wetteloosheid doen toenemen om zo te klagen over hun levensomstandigheden (Parijs – autobranden). Elke actie van een non-moslim die de islam beledigt wordt gevolgd door opstanden en dreigementen (Amsterdam – Mohammed cartoons)

  Nadat ze een aandeel van 20% hebben bereikt zijn bij het minste of geringste rellen te verwachten, worden er jihad milities gevormd, komen er hier en daar moorden voor en wordt er af en toe een kerk of synagoge in de brand gestoken:

  Ethiopië – 32.8% moslim

  Bij 40% verschijnen de wijdverbreide bloedbaden, voortdurende terroristische aanvallen en aanhoudende oorlogvoering door milities:

  Bosnië – 40% moslim
  Tsjaad – 53.1% moslim
  Libanon – 59.7% moslim

  Vanaf 60% kun je ook verwachten: ongebreidelde vervolging van ongelovigen en andere religies, sporadische etnische zuiveringen (genocide), het gebruik van de wetten van de sharia als wapen en het invoeren van de jizya, de belasting voor ongelovigen:

  Albanië – 70% moslim
  Maleisië – 60.4% moslim
  Qatar – 77.5% moslim
  Soedan – 70% moslim

  Na 80% kun je verwachten dat de etnische zuiveringen en genocide van de staat uitgaan:

  Bangladesh – 83% moslim
  Egypte – 90% moslim
  Gaza – 98.7% moslim
  Indonesië – 86.1% moslim
  Iran – 98% moslim
  Irak – 97% moslim
  Jordanië – 92% moslim
  Marokko – 98.7% moslim
  Pakistan – 97% moslim
  Palestijnse gebieden – 99% moslim
  Syrië – 90% moslim
  Tadzjikistan – 90% moslim
  Turkije – 99.8% moslim
  Verenigde Arabische Emiraten – 96% moslim

  100% zal de vrede van Dar-es-Salaam inluiden – men denkt dat er vrede zal heersen omdat iedereen moslim is:

  Afghanistan – moslim 100%
  Saudi-Arabië – moslim 100%
  Somalië – moslim 100%
  Jemen – moslim 99.9%

  Dat is natuurlijk niet het geval. Om hun bloeddorst te bevredigen beginnen de moslims dan elkaar om diverse redenen uit te moorden.

  “Voor ik negen was had ik de grondregel van het leven als Arabier al geleerd. Die luidde: ik tegen mijn broer; mijn broer en ik tegen mijn vader; mijn familie tegen mijn neven en de clan; de clan tegen de stam; en de stam tegen de wereld. En wij allemaal tegen de ongelovige. – Leon Uris, “De Hadji”

  Naar het boek van Dr. Peter Hammond: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat

  Bovenstaande is een vertaling van een artikel dat op diverse blogs is verschenen.

  Zie ook:

  Die “vreedzame meerderheid” doet er niet toe

  en

  Het Moslim Broederschap Project
  GEPLAATST DOOR ANTIVENIN OP 1:24 P.M.
  LABELS: ISLAM, ISLAMISERING, MOSLIM, VEROVERINGSIDEOLOGIE

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Om moslim te zijn en te blijven moet je een laag IQ hebben, ook de inteelt afkomst draagt hier aan bij; het moet dan wel zo zijn dat elke moslim verward is, zelfs als hij de koran opdracht van andersdenkenden vermoorden of bekeren volgt.
  En, wat maakt het uit of een rerroristische aanslag gepleegd word door een verwarde man of een niet zo verwarde man; het is en blijft een terroristische aanslag, compleet met alla snackbar.
  Ow ja, als Nederlanders 27 grassprietjes schroeien in de nabijheid van een moskee, is dat in de ogen der rechter een terroristische daad en worden die Nederlanders veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraffen….
  Ach, velen uwer kozen hiervoor…

  Liked by 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Het zelfstandig denken en eigen keuzen maken om je leven richting te geven wordt al vroeg afgeleerd in islamitische culturen. Binnen de islam regeert het collectief, de familie, de stam, het geloof.

   Like

 12. Jan zegt:

  Slechte schutters, ik tel 8x en nog niet door zijn kop.

  Liked by 1 persoon

 13. Thoth zegt:

  De man die zaterdagmiddag op drie mensen instak op de Leeghwaterkade in Den Haag is een asielzoeker uit Syrië. Hij had een verblijfsvergunning en woonde zeker al een half jaar in Den Haag.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2003948/31-jarige-steker-den-haag-is-asielzoeker-uit-syrie

  En de gütmenschen en de partijen – zonder PVV, FvD – zingen :

  Welkom, welkom, welkom…

  Like

 14. Hendrik zegt:

  Den Haagse politieke nullen blijven wegkijken……….

  Like

 15. peter zegt:

  Dat hele achterlijke zooitje in Brussel is totaal verward .Donder eerst dat malle wijf eruit ,Merkel overspoelt alle landen bewust met dit soort tuig .

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  ,Iemand van ons ging er achteraan en riep tegen voorbijgangers: blijf bij hem uit de buurt, blijf bij die man weg!

  Kijk dit zijn van die momenten dat je zou willen dat in Nederland het wapenbezit vrij was.

  Verdedigen van lijf en goed hoort een basis recht te zijn.

  Een staat die zijn burgers ontwapend is te kwader trouw.

  Liked by 1 persoon

 17. Haksteeg Anton zegt:

  Ja zo “werkt” dat tuig, toegelaten door de “Nederlandse politie”·

  Like

 18. Wolf zegt:

  Een NEKSCHOT had hij auf der Stelle moeten krijgen!

  Like

 19. Republikein zegt:

  Op BNI hadden ze de oplossing ook al, niet in het been maar in het hoofd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s