FOTO: Ter nagedachtenis van Pim. . .

Door:
Arnold J. M. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Pim Fortuyn. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTO: Ter nagedachtenis van Pim. . .

 1. theresageissler zegt:

  Stille hommage, mèt de ‘Princenvlag’! Mooi, bijzonder mooi.
  Goed, ik ga proberen, er vanmiddag te zijn.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Als de dag van gisteren:

  Premier Kok: “Laten we in godsnaam onze kalmte bewaren”. En zo geschiedde, nu 16 jaren lang.
  Pim Fortuyn die ‘n uitstekende educatie heeft genoten en welbespraakt de diverse problemen in een eenvoudig aansprekende context wist te plaatsen! Het was de hoop voor de kiezers en wanhoop voor het politieke establishment. “U bent een buitengewoon minderwaardig mens”, zoals PvdA “coryfee” Marcel van Dam hem noemde.

  De politieke verandering waarop wij hoopten werd door een “dierenactivist” vermoord. En zie: Geert Wilders leeft in een door de Staat beveiligde sociale gevangenis en wordt voortdurend door het OM gecontroleerd op politieke uitspraken en volgens vigerende wetgeving gedaagd.

  Na de moord van Pim Fortuyn die in klare taal mede de toekomst prognosticeerde, verkeren we thans in het hedendaagse. Een land waar we niet langer kunnen zeggen wat we denken.
  R.I.P.

  Geliked door 4 people

 3. BertG. zegt:

  Ook dit is gekaapt door links.

  AD-columnist en schrijver Özcan Akyol is genomineerd voor de Pim Fortuyn Prijs 2018. Dat heeft de jury vandaag bekend gemaakt. Naast Akyol zijn ook hoofdredacteur Esther Voet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad, directeur van De Balie Youri Albrecht en columnist Theodor Holman voorgedragen.
  https://www.ad.nl/binnenland/ozcan-akyol-genomineerd-voor-fortuyn-prijs~a7cc45f4/

  Like

 4. bertje zegt:

  Pim is gewoon vermoord. destijds door een linkse idioot. Met opzet? Niemand zal er achter komen. Doofpotten daar zijn we goed in. Maar wat had de man gelijk. Islam is geen vrede. Het is de leer van Satan Himself. Niks meer en niks minder. Kijk om je heen en zie waar hij voor waarschuwde…Het is overal. hoofddoeken op straat en achter de kassa. op je werk kom je ze ook tegen .Had Pim dan toch gelijk? En wat doen een Rutte, Merkel en Macron samen met dat EU zooitje? Nog meer migranten,. Staatskassen raken leeg en dan krijg je belasting verhoging. De hoogopgeleiden schijnen niet zo;n zin te hebben om te werken. Dus haal je er nog eens 50 miljoen op. Lost het probleem vanzelf weer op. Internet censuur, sleepwet en de donorwet werken niet in uw voordeel. Camera;,s overal maar zie de kwaliteit op opsporing verzocht. behalve als het u betreft. alles word geregistreerd tegenwoordig, hoe laat u pint waar u pint en hoeveel u pint. wat u koopt en wanneer je onlangs je arts bezocht hebt. Je werkgever kan er ook wat van. inklokken en uitklokken. Ook net de hoogheemraadschap betaald? voor het milieu toch? ook weer de ozb gehad en de afrekening van je energie? en uw vakantiegeld is ook al op vanwege achterstallige betalingen. Gelukkig komen er vele mensen onze kant op om ons te helpen .Te islamiseren.
  we staan erbij en kijken er naar. Maar je word nog meer belazerd. met nepnieuws.. nee kijk de NOS.DRAAI ALLES OM en zie de waarheid. Tja man .. was ik nou ook maar een zwarte…kon ik ook stoppen met werken ,komt er ook iedere maand weer geld binnen terwijl ik op de bank tv lig te kijken. maar nee ik moet morgen weer werken. wat heb ik toch een afgrijselijk leven

  Geliked door 1 persoon

 5. Jade zegt:

  Mooie foto, respect…

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Goed initiatief, maar waarom hangt die vlag niet halfstok?

  Like

 7. Jo hoopman zegt:

  Mooi

  Like

 8. Wolf zegt:

  De Prince Vlag wapperde fier bij ons in de Kerktoren. De getoonde vlag hierboven heeft het blauw er in en is dus NEP. Het moet Bleu zijn , = licht blauw! Die van ons is 4 bij 9 meter!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s