Islamitische inbezitneming van land nu ook in het Emsland, en de CDU jubelt!

Screenshot_53

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Emsland is, zoals bekend, een tamelijk vlak stukje aarde, waar het hoogste gebouw van veraf zichtbaar is. Daar is de DITIB reuze blij mee en het zal ook Erdoğan tamelijk blij maken en er is nog iemand anders die er over jubelt. De “Osnabrücker Zeitung” meldt:

journalistenwatch

De stad Papenburg bevestigde op vragen dat de DITIB (Turks-islamitische Unie voor Religieuze Zaken) de bouwaanvraag officieel had ingediend. Deze voorziet in de oprichting van een 9,75 m hoge, zeshoekige koepelmoskee met een lengte van hoek naar hoek van elk 12 m en een 13 m hoge minaret. Het gebedshuis dient vanaf de herfst 2018 op de huidige parkeerplaats van de moskee, dus op het achterste gedeelte van het ongeveer 3500 m² grote terrein (officieel adres: Mittelkanal rechts 12) gebouwd worden. “In de eigenlijk moskee zijn 347 bezoekersplaatsen voorzien”, aldus de stad. Het zou de eerste koepelmoskee met minaret in het Emsland zijn…

Dat past natuurlijk fantastisch in het landschapsbeeld. Zo zien dat in ieder geval de CDU en de DITIB zelf:

Zowel burgemeester Jan Peter Bechtluft (CDU) als Ruhi Atalay benadrukken in hun antwoorden aan onze redactie dat de nieuwbouw een aanwinst voor de wijk en voor heel Papenburg zou zijn. “Een aantrekkelijke moskee op de huidige standplaats is stedenbouwkundig wenselijk en wellicht ook geschikt om op belangrijke tijden, zoals bij het vrijdagsgebed, de parkeersituatie aan het Mittelkanal tot ontspanning te brengen”, zegt Bechtluft, die ook wijst op de vormgeving van de façades.

Met zulke politici zal het een makkie zijn om van Duitsland een islamitische staat te maken en er bestaan daadwerkelijk nog burgers die op de CDU stemmen vanwege de “C” in haar naam [vert.: CDU = Christelijk Democratische Unie].

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, christendemocraten, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Islamitische inbezitneming van land nu ook in het Emsland, en de CDU jubelt!

 1. tinekevanschagen zegt:

  De christelijke partijen,zijn die C onwaardig.
  Ze hebben hun ziel verkocht aan de duivel.Voor macht,status en geld.
  Grotere verraders bestaan er niet.
  In Nederland is dat niet anders!
  Ik kots op die club!!

  Geliked door 3 people

 2. Cathja zegt:

  De ‘jubelaars’ komen er weldra achter dat het toch niet zo’n geweldig idee was om de bouw van een grote moskee met een veel te hoge minaret toe te staan. Over enkele jaren is die moskee weer te klein vanwege de sterke toename van het aantal moslims, en dan zal worden geëist dat er opnieuw een nog veel grotere moskee gebouwd moet worden.
  De islamisering daar loopt gesmeerd. Erdogan kan zeer tevreden zijn.

  Wat die ‘C’ van het CDU eigenlijk voorstelt, dat vraag ik me af. Niets wijst op ‘christelijk’ handelen.
  Men laat zich volledig inpakken door de anti-christ.

  Geliked door 5 people

 3. Nachtkaarsje zegt:

  ik vind dit wel toepasselijk:
  (Mattheüs 24:9-14) 9 Dan zal men U overleveren aan verdrukking en U doden, en GIJ zult ter wille van mijn naam voorwerpen van haat zijn voor alle natiën. 10 Dan zullen ook velen tot struikelen worden gebracht en elkaar verraden en elkaar haten. 11 En vele valse profeten zullen opstaan en velen misleiden; 12 en wegens het toenemen der wetteloosheid zal de liefde van de meesten verkoelen. 13 Maar wie tot het einde heeft volhard, die zal gered worden. 14 En dit goede nieuws van het koninkrijk zal op de gehele bewoonde aarde worden gepredikt tot een getuigenis voor alle natiën, en dan zal het einde komen.

  Like

  • Asgard zegt:

   Nachtkaarsje,..dit is toepasselijk voor Christenen die trouw zijn aan Jezus, atheisten lezen dit liever niet, ook al weten zij en zien zij dat het wel zo is,…lekker blijven ontkennen toch!? 🙂

   Like

 4. Hendrik zegt:

  De brand erin!

  Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Wie beweert dat in deze roerige tijden een volksrechtbank geen uitkomst zou bieden, ziet het toch echt niet goed: alleen op deze manier zullen politici tot de orde te roepen zijn!

  Geliked door 1 persoon

 6. Motorman zegt:

  In het vervolg kunnen we beter spreken Vande IDU en in NL van het IDA. Alhoewel, Islamitisch en democratisch…

  Geliked door 1 persoon

 7. Wachteres zegt:

  Jerusalem, the Anthem, with simultaneous lyrics

  Ook de Britten kunnen ‘het bouwen van Jeruzalem’ in hun land wel vergeten. Dat zou onmiddellijk geannexeerd worden door de moslims.

  De maker van het lied – William Blake – had een gruweijke hekel aan de in zijn tijd opkomende industrialiisatie.[those dark satanic mills].

  Hij zou zich in zijn graf omdraaien, als hij wist waar zijn land nu aan onderdoor gaat.

  De beelden laten [nog maar voor een deel] zien waarom wij zo gek op Ëngeland zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Wachteres

   Prachtige beelden en prachtige muziek! Ooit luisterden wij wekelijks via de BBC naar Evensong op zondagavond.
   Toen ik in 1983 in Engeland met vakantie was (Midlands) heb ik bij een antiquariaat voor mijn toenmalige vriend (huidige echtgenoot) muziekboeken/zangbundels gekocht, die daar in de kerken werden gebruikt. Deze boeken waren in Nederland niet verkrijgbaar. We hebben ze nog steeds.
   In de tachtiger jaren was Engeland nog Engeland. Ik genoot ervan. Heb ook met diverse Engelsen gecorrespondeerd. Na jaren verwaterde dat, wat best jammer is.
   Als ik naar het Engeland van nu kijk, denk ik aan mijn vrienden van toen. Echte Britten, in hart en nieren. Ze zullen het vast niet gemakkelijk hebben in het huidige ‘klimaat’.

   Like

 8. Qvic zegt:

  De politici zijn leeghoofden, die doen alles voor hun zetel. Met daaraan verbonden macht en geld. Zij zijn ook de weinige onder ons die met alle gemak hun standpunten en principes 180 graden kunnen draaien, zonder daar zelf problemen mee te hebben. Met deze werkwijze van de politici wordt dan ook met alle gemak van de wereld onze landen weggegeven aan de islam. Alsof het de normaalste zaken zijn. Politici gaan altijd van uit het huidige en kunnen niet op lange termijn denken. Zo is hun ambt termijn maar beperkt. Dus voelen zij zich niet verantwoordelijk voor de gevolgen van hun eigen beslissingen. Zo ook niet dat de autochtonen bevolking daar de gevolgen moeten onder lijden, dat een wijk/stad geïslamiseerd wordt. Politici zijn allang geen volksvertegenwoordigers meer, maar zelfzuchtige egoïsten en omkoopbare personen, die enkel naar macht en geld hunkeren. Als de stad eenmaal geïslamiseerd is, is er geen weg terug. Dan zullen alle verkiezingen zo gemanipuleerd worden dat zij altijd winnen. Net zo als nu met de gevestigde politieke partijen. Met list en bedrog de overwinning binnen slepen en de echte winnaars door de stront heen slepen en ze verketteren. Dat doen alle psychopaten.

  Geliked door 2 people

 9. ReaGluurder zegt:

  Op Duitsland 1 is al sinds mensenheugenis op zondagavond de soap Lindenstrasse voorafgaand aan Weltspiegel, een interessant programma waar ik al jaren naar kijk. Ik krijg nogal eens een staartje mee van Lindenstrasse. Vanavond zat er een flink stuk arabisch gewauwel in, Duits ondertiteld. Waarschijnlijk zal dit vaker gebeuren. Geloof dat bijna de helft van het acteervolk ‘een immigratieachtergrond’ heeft. Nog een paar jaar en het (basis)arabisch wordt een verplicht leervak in Europa! AllahMeHoelah!

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  NRW, de Gazastrook van Germanistan

  Studentenhuis alleen voor mannelijke geitenneukers

  Stolberg: Studentenwohnheim für Muslime geplant
  ..
  28 männliche muslimische Studenten sollen nach Auskunft des Vereins in das Studentenwohnheim einziehen. Ein Wohnheim für Frauen sei nicht geplant.

  Viele Anwohner sehen die Pläne allerdings kritisch. Auch der stellvertretende Bürgermeister von Stolberg, Patrick Haas, äußerte dem WDR gegenüber Bedenken. Auch, weil Frauen ausgegrenzt würden.
  https://www1.wdr.de/nachrichten/rheinland/studenten-wohnheim-muslime-stolberg-100.html

  Das ist Merkel Wurst

  Like

 11. Jan zegt:

  Nieuw economisch wonder baant zich aan in Germanistan: 6 van de 2.000.000 behalen middelbareschooldiploma
  http://www.haz.de/Umland/Burgdorf/Nachrichten/Mofellprojekt-des-Landes-Sechs-junge-erwachsene-Fluechtlinge-schaffen-in-Burgdorf-den-Hauptschulabschluss

  Commentaar AfD:


  ….
  Mit leichter Verspätung wurden nun endlich auch die Prophezeiungen der Fraktionsvorsitzenden der Grünen, Katrin Göring-Eckardt, erfüllt, die bereits im September 2015 weise voraussagte: “Wir bekommen Menschen geschenkt” und “die neuen Fachkräfte werden einst die Renten der schon länger hier Lebenden erwirtschaften, auch die von AfD-Mitgliedern”. Nun denn, frisch ans Werk!

  Alleen, die Saracenen hebben een broertje dood aan werken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s