Nederlandse autoriteiten. . .

Screenshot_67

Den Haag, de stad waar een islamitische haatprediker niet voor haat zaaien veroordeeld mag worden, en waar terreuraanslagen door door hem geïnspireerde moslims geen terreuraanslagen genoemd mogen worden. Nederlandse autoriteiten hebben bloed aan hun handen.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Percolator“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Nederlandse autoriteiten. . .

 1. Japio zegt:

  Helemaal mee eens, heulen met de vijand tegen hun eigen volk. Kotsmisselijk wordt je van die ruggengraatloze slappe hap. En de politie is al net zo laf en de plicht die ze hebben om het volk te beschermen is een lachertje aan het worden.

  Geliked door 4 people

 2. Hendrik M. zegt:

  Het schijnt dat de overgrote meerderheid der Nederlandse bevolking het graag zo wil.
  Zie hun stemgedrag…

  Geliked door 5 people

  • Elisah zegt:

   Die hebben vaak echt geen flauw benul van wat zich afspeelt, ze leven in hun lala-linkse wereldje.

   Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   @Hendrik M., ik stem al jaren op geen enkele partij meer omdat voor hun ‘belofte maakt schuld’ niet bestaat en we weten toch allemaal dat ‘veel beloven en weinig geven een gek in vreugde doet leven!’ Van mij mag trouwens die gewonde terrorist op de rechtse foto een acute bloedvergiftiging oplopen (gelijk naar zijn islam-soortgenoten en de linkse elite) van al het vuil dat daar op straat ligt want daar heb ik totaal GEEN medelijden mee!

   Geliked door 3 people

   • Hendrik M. zegt:

    @Jules Vismale, Dan onthoudt u uw stem aan de partijen die wel wat voor ons willen betekenen, althans tegen €U en islamisatie zijn: PVV en FvD.
    Hoop dat u weer stemt, en liefst op deze partijen!

    Like

   • jmdp zegt:

    Veel beloven weinig doen, is gelijk een mager hoen, die kakelt op de stok en geen ei legt in het hok…!!!

    Like

   • hendrikush zegt:

    @Jules
    Luister niet naar hun beloften voor de toekomst, die maken ze gegarandeerd niet waar.
    Kijk naar hun prestaties in de voorgaande periode en beloon de partij die het best heeft gepresteerd. Bij een functioneringsgesprek wordt je ook niet beloond voor wazige praatjes over de toekomst maar voor meetbare resultaten uit het verleden.

    Like

   • fleckie zegt:

    )autoriteiten hebben niet alleen bloed aan hun handen, doordat er NIET krachtdadig opgetreden mag worden, !men kan immers ‘besmet’ , raken! door..’ onsteriele messen’ die zo’n messentrekkers gebruiken, ( raar, dat dat niemand! overkomt van die autoriteiten!!).

    Like

 3. Peter zegt:

  Op onze kosten !!

  Politie-Iftar 2018
  Iftar politie Amsterdam

  Datum : Maandag 04 juni 2018
  Aanvang : 19.00 uur
  Locatie : World Fashion Center, Koningin Wilhelminaplein 13, Amsterdam

  Inleiding

  Ook dit jaar organiseert het Marokkaans Netwerk van de eenheid Amsterdam de politie-iftar. Wat ooit begon als een kleine bijeenkomst met 70 mensen in een kantine van een politiegebouw, is uitgegroeid tot de grootste politie-iftar van Europa. Dit jaar wordt de iftar alweer voor de 16e keer georganiseerd.

  Iftar
  De politie-iftar staat in het teken van verbinding en heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een uitstekend en sterk werkend verbindingsmiddel. Hoe hechter die verbinding, hoe beter wij als samenleving in staat zijn om de ongelijkwaardigheid in onze lieve stad tegen te gaan.

  Programma
  Tijdens de bijeenkomst houden diverse sprekers, onder wie de hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg, een toespraak en staat er voor de rest van de avond een mooi programma voor u klaar. Tot slot wordt in Oosterse sferen gezamenlijk de iftar-maaltijd genuttigd.

  Traditiegetrouw sluit een bekende cabaretier de avond af. ????? Bekende cabaretier ??

  Wellicht cabaretier Hans Teeuwen ???

  Geliked door 4 people

 4. Peter zegt:

  Vrolijke lieden die messenzwaaiers !
  Messen afpakken, boeien omdoen en met vrachtvliegtuig naar de woestijn transporteren !!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Het bloed kleeft aan de handen van Pechtold, Samson, Roemer, Rutte, Buma, Klaver en alle andere partijen die het islamitische kankergezwel onbeperkt importeren.

  Ik hoop dat jullie kinderen jullie kunnen vergeven.

  Geliked door 1 persoon

 6. Thom zegt:

  Deze verrijking is een 31 jarige Syrische asielzoeker wiens asielverzoek is ingewilligd. Welkom, welkom.

  Like

 7. aad zegt:

  (uw artikel met mijn commentaar gedeeld op facebook)
  Beste vrienden, de meeste mensen hebben tijdens dodenherdenking met heel veel respect gedacht aan de vele oorlogslachtoffers. Dat is ook niet meer dan onze plicht. Tijdens dodenherdenking heb ik heel veel gedacht aan de slachtoffers van Brussel, nog maar 2 jaar terug een van hen was een zeer goede vriendin van mij. Van morgen las ik op nos TT het bericht: De man die gisteren in Den Haag drie mensen neerstak,stond bij de politie niet bekend als potentiële terrorist.
  Vandaag werd bekend dat hij uit Syrië komt. Een uitvoerig onderzoek is naar de man ingesteld.Gisteravond is zijn huis doorzocht en al zijn verbale uitingen worden nagegaan.
  Getuigen hoorden hem ‘allahoe akbar’ roepen. eind citaat. terwijl eerst nog alles werd verdoezeld als of het om het een of andere psychiatrisch patient zou gaan. Dit nieuwsbericht heeft overigens niet lang op de pagina gestaan, Als het aan de Nederlandse autoriteiten ligt blijven we voorgelogen, en is RTL 4 inmiddels de populaire staatszender ter verdoezeling met spot en waarzeggerij. Volg en lees de vertalingen ven E.J. Bron. en lees de verzameling bijbels perspectief E.J. Bron. De slachtoffers van Brussel en Parijs zijn niet gestorven door een ziekte of een ongeluk, maar ten-gevolgen van haatpredikers en haatzaaiers. Motorbendes worden opgerold, ze zouden een gevaar vormen voor de samenleving, hoe zit dat met de volgers van haatpredikers. Kunt u het nog volgen, ik niet.

  Geliked door 1 persoon

 8. Haksteeg Anton zegt:

  zgn. Nederlandse autoriteiten zijn moslim lovers wat zal de wereld lachen als hun koppen rollen (bij voorkeur in een zandbak)

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Stemmen heeft geen zin,nederlandse en politici van europeese landen hebben niets maar dan ook niets te vertellen.De werkelijke macht in europa ligt bij de bilderberg groep.(nota bene opgericht mede door nazi/sser prins bernhard en de c.i.a. in nederland.)

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Deze messentrekker uit Syrie is in de ogen van PVDA en groen links een held . Op zijn manier vierde hij de dood van Pim Fortuyn ,de untermensch , de racist , de Nederlandse Eichmann De meest geliefde politieke partijen , groen links en PVDA dringen erop aan de steekgrage getinte broeder niet te straffen nu de correcten weten waarom hij die daad pleegde , dat is de reden waarom hij kalm bleef met zoveel politieke steun, wat kan er gebeuren !

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Groen links zal in de grote “El Kust Mijn Gat” moskee in Den Haag als gastpreker optreder Zij zullen bevestigen dat terreuraanlagen gepleegd door geinspireerd moslims geen aanslagen zijn maar eerder daden die verlichting moeten brengen in de geest van ongelovigen , tenslotte het is de wil van Allah

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s