Bord naar de Amerikaanse ambassade hangt er al

Screenshot_85

(Vertaling: E.J. Bron)

De burgemeester van Jeruzalem, Nir Barkat, heeft vandaag het eerste bord naar de Amerikaanse ambassade opgehangen (foto). De voorbereidingen voor de feestelijke inwijding van de nieuwe Amerikaanse ambassade in Jeruzalem zijn in volle gang.

Israel Heute

“Dit is geen droom, maar werkelijkheid”, zei Nir Barkat. “Ik ben trots en opgewonden om vanochtend het eerste bord voor de Amerikaanse ambassade op te hangen, die volgende week geopend zal worden. Dit is een historisch moment, waarvoor ik president Donald Trump heel dankbaar ben. Jeruzalem is de eeuwige hoofdstad van het joodse volk en nu begint de wereld dit te erkennen.”

Vandaag werden in totaal drie verkeersborden in de buurt van de toekomstige Amerikaanse ambassade opgehangen. Voor het gebouw van de nieuwe ambassade, waar tot nu toe het Amerikaanse consulaat in was gevestigd, werden Israëlische en Amerikaanse vlaggen aangebracht als voorbereiding voor de feestelijke opening van de ambassade volgende week.

Screenshot_86

In Jeruzalem beschouwt men het nog altijd als mogelijk dat president Trump zelf zal deelnemen aan de inwijding van de nieuwe ambassade en daarvoor slechts enkele uren naar Israël zal komen. Volgens een nieuw bericht van het Witte huis zou deze mogelijkheid tot nu toe echter niet zijn overwogen. Ook wordt verwacht dat de grote Amerikaanse delegatie geleid zal worden door de Amerikaanse minister van Financiën Steve Mnuchin. Daarbij zou hij begeleid kunnen worden door Trump´s dochter Ivanka en zijn schoonzoon Jared Kushner.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Israël, Jeruzalem, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op Bord naar de Amerikaanse ambassade hangt er al

 1. Jade zegt:

  Volgende stap is die moskeet van de
  Tempelberg bulldozeren…

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Mooi. Nu wij nog!

  Like

  • VarAway zegt:

   En gij geleuf dah?
   Dit ” verwarde ” laffe wegkijk & weg met ons labbekakken gutmensch volk,
   zal nooit een dapper Israel ondersteunen. NOOIT!
   In tegendeel, meeheulen met de islam mafia der Fakestinians en halsafsnijders.

   Geliked door 1 persoon

 3. Trucker zegt:

  De dag dat de USA haar ambassade opent gaan de jongens en meisjes van het IDF in opperste paraatheid zijn, de mainstream overal in de Westerse Wereld neuzelen dat dit een slechte stap is voor het vredesproces en de baardapen in vrouwenjurken met wijd opengesperde monden over de hele wereld (maar in het bijzonder in islamieten staten) hun haat uitschreeuwen.
  Goede stap van de POTUS, de beste tot hiertoe zelfs, want dit is de enige juiste manier om de gehele islamitische ZOOI te tonen dat hij schijt heeft aan hun en achter Israël staat.

  Like

 4. Cathja zegt:

  De 14e mei wordt een feestelijke dag voor Israël, want de ambassade van de VS wordt in Jeruzalem geopend. Daarmee erkent de VS Jeruzalem als hoofdstad van Israël.
  Israël heeft er heel lang op moeten wachten, want president na president deed hierover (vage) beloften, maar men ging nooit over tot daden.

  Trump heeft woord gehouden en daarvoor verdient hij respect. Dan men in het ongewisse is of Trump zelf bij de feestelijke opening zal zijn, zal waarschijnlijk te maken hebben met de zeer strenge veiligheidseisen die zo’n bezoek met zich meebrengt.

  Ik hoop dat hij er bij zal zijn. Het zou een opsteker zijn voor de Joodse natie!

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Toen de heks Clinton nog dacht dat ze president van de US kon worden waren de leugens niet uit de lucht, één hardnekkige was dat de huidige POTUS een antisemiet was een echte Joden hater waar Israël het kind van de rekening zou worden.
   Dat de moslimbroeder Hussein Barack (samen met de eu HQ brussel dictators en het kreng Merkel) Iran een vrijgeleide gaf (onder het mom van een “akkoord”) lag geen mens van wakker,, die waren als altijd zeer bezorgd over die arme palestijnen.
   De oorlogsmisdadiger Clinton was er ook op uit om een “twee staten” “oplossing” uit te vogelen…
   Twee staten voor wie er is maar één Israël.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s