De verzwegen waarheid over Zuid-Afrika – de volkerenmoord op blanken

Screenshot_89

Eens als vrijheidsstrijder bejubeld. Zijn politiek maakte de volkerenmoord op blanken mogelijk.

(Vertaling: E.J. Bron)

In Zuid-Afrika, een land dat door het westen vaak voor vooruitstrevende politiek en Nelson Mandela geprezen wordt, speelt zich voor de blanke boeren een hel af. Enkele voorbeelden:

Die Freie Welt

Hannah Cornelius: verkracht en vermoord, met meerdere steken in het bovenlichaam afgeslacht en gewurgd. De daders? Inmiddels opgepakt. Het gaat om een groep Afrikaanse jongeren, die de misdaad gezamenlijk gepleegd hebben.

Een andere moordzaak, namelijk de moord op Susan Howarth en de marteling van haar man Robert Lynn, is ook nog niet lang geleden. Midden in de nacht stormen mannen hun boerderij binnen en beginnen met de wrede foltering van het echtpaar. Beiden worden met vuur zware verwondingen toegebracht, de borst van Susan wordt kapot gesneden, haar huid verbrand en daarna wordt ze gestikt in een plastic zak, voordat men haar met een vuurwapen in het hoofd schiet. Er wordt ook op haar man geschoten, hij wordt voor dood gehouden, kan zich echter ondanks zijn zware verwonding in veiligheid brengen. Voor Susan komt iedere hulp te laat. Als de politie het lichaam van de vrouw vindt, is haar gezicht door alle verwondingen niet meer herkenbaar. (Bron: “Young German”)

Alleen al in het jaar 2017 vonden er 345 van zulke aanvallen op blanke boeren plaats, dus bijna één per dag, waarvan 70 met dodelijke slachtoffers. De tendens: stijgend. In de afgelopen 20 jaar kwamen er 2000 blanken door het zogenaamde “Black-on-White-Violence” om het leven. Blanke boeren zijn vogelvrij in Zuid-Afrika. Noch de VN, noch de Afrikaanse Unie, noch de EU schijnt geïnteresseerd te zijn in de bescherming van blanke mensenlevens.

En zodoende moeten de blanken in “Gated Communities” leven, die, omgeven door hoge hekken met prikkeldraad, door beveiligingsmensen worden bewaakt. Wie zich dat niet kan veroorloven, is loslopend wild voor de zwarte jeugdbendes, die moordend en plunderend door het land trekken om te halen wat niet van hen is.

Maar de zwarten begrijpen niet dat zij de blanken nodig hebben om te overleven. Ze zijn niet in staat om een functionerende, moderne en vooral competitieve beschaving te handhaven, laat staan er eentje op te bouwen. Dat is daaraan te zien, dat alle landen die zich van het kolonialisme “bevrijd” hebben, naar de haaien gaan. De haat op de blanken brengt de zwarten ertoe deze te vermoorden en hen te verdrijven. Zodra ze echter weg zijn, willen ze naar Europa of naar de VS om zich daar door blanken te laten regeren. Afrikanen zijn schijnbaar niet in staat om het grootste en snelst groeiende continent van de wereld, met de meeste grondstoffen, zelfstandig te besturen.

Dat waren de blanken, maar die werden verdreven. De nakomelingen van diegenen die het land hebben opgebouwd, krijgen nu te maken met blinde, domme haat, die culmineert in moord en plundering Welkom in (Zuid-)Afrika.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, Afrika, Barbarisme, Censuur, Genocide, Krankzinnigheid, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Rotzakken, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

46 reacties op De verzwegen waarheid over Zuid-Afrika – de volkerenmoord op blanken

 1. fleckie zegt:

  Op 23.4.2018, op ejbron, is een artikel over de … GEEERDE …GAST,…NELSON MANDELA! bij de. ORANJES! onder ‘ Aan de media, Waarom zwijgen jullie??!!’ ……….( ‘ACHTER. DE. SCHERMEN! KAN. MEN. OOK. NOG. VEEL. ‘BEREIKEN’!) nietwaar?

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   In. het blad …’VORSTEN’ , sept. 2002……., mocht men het volgende … ‘vernemen’…….
   ‘BEATRIX, …de …MULTI- CULTURELE…KONINGIN’. …………………KONINGIN BEATRIX. heeft zich deze zomer nadrukkelijk gepresenteerd als…VORSTIN …van MULTICULTUREEL…NEDERLAND. …….Ze bracht 2 onaangekondigde bezoeken aan wijken met…veel…allochtonen, onthulde het veelbesproken ..SLAVERNIJ- MONUMENT
   , en…ontving de…GHANESE ASHANTI – koning op…HUIS.. ten…BOSCH……………Koningin …BEATRIX heeft haar voorkeur voor een multiculturele samenleving nooit onder stoelen of banken gestoken. Het thema keert ook vaak terug in haar kersttoespraken. ..Tijdens de periode v.d.kabinets- formatie bezocht Beatrix …integratieprojecten in DEN. HAAG…en…UTRECHT. Haar komst was, zoals gebruikelijk bij informele werkbezoeken, tevoren niet aangekondigd,omdat de kans op ongedwongen ontmoetingen dan gering is. …..Zo wist de. IMAM v.d. EL islam. MOSKEE
   v.d.MAROKKAANSE gemeenschap in Den Haag alleen maar dat burgemeester DEETMAN met een vrouw zou langskomen. …..Die vrouw bleek koningin …..BEATRIX
   te zijn. Zij deed keurig haar pumps uit en betrad de. gebedsruimte op kousenvoeten.
   Niet via de vrouwendeur, maar door de ..hoofdingang……..Ook bezocht de koningin een hindoetempel en maakte ze een tocht langs buitenlandse winkels, restaurants en instellingen in de…SCHILDERSWIJK en. TRANSVAAL. …Ze ging bij een speelgoedwinkel en een Hindoestaanse kledingwinkel binnen. Tegen een aanstaande bruid die aan het passen was, zei zij geinterresseerd:” Draai je eens om dan kan ik zien hoe je jurk van achteren staat”. …………..In de wijk Kanaleneiland in UTRECHT sprak de koningin met vrijwilligers die in overleg ..MET. DE. POLITIE, bemiddelen bij..conflicten tussen MAROKKAANSE en. NEDERLANDSE. BUURTBEWONERS.. In Overvecht discussieerde zij met winkeliers en jongeren over de. OVERLAST die die laatsten veroorzaakten. …Juist omdat niemand van haar gesprekspartners zich had kunnen voorbereiden, ontsponnen zich spontane gesprekken. Zo bereikte koni gin Beatrix
   haar doel : te weten komen hoe het is om in deze soort wijken te wonen en te werken. …
   Behalve deze werkbezoeken , was de koningin, samen met de demissionaire bewindslieden KOK. en. Van Boxtel, ook aanwezig bij de onthulling van het NATIONAAL MONUMENT. SLAVERNIJVERLEDEN. in het. OOSTERPARK in AMSTERDAM. Het beeldhouwwerk v.d.Surinaamse kunstenaar Erwin de Vries staat
   symbool voor het slavernijverleden en de uitwerking daarvan op onze hedendaagse. samenleving. Het is een initiatief van organisaties van Surinaamse ,Antilliaanse. En. Afrikaanse signatuur. De koning v.d.Ashanti , een Afrikaanse vorst, wiens voorouders
   samen met de Nederlanders betrokken waren bij de. Slavenhandel, is door koningin Beatrix op Huis ten Bosch ontvangen. Otumfuo Osei Tutu ll schreed onder een goudgerande parasol de staatsietrap van het paleis op. De vorst v.h.Ashantirijk waarmee Nederland al 3 eeuwen relaties onderhoudt, bezocht ook de grote …Ghameese gemeenschap in Amsterdam. Zo was juni met recht koningin Beatrix’ multiculturele maand’……………( tekst Fons Klinckhamers ).

   Geliked door 1 persoon

 2. Trucker zegt:

  Dit is nog niet echt het meest gruwelijke dat ik al gelezen heb over de wreedheid van de negers in Zuid Afrika.
  Ik ben er mee opgehouden om daar nog nieuwsgierig naar te zijn want het is echt Dantes Inferno waar zelfs baby’s en kinderen niet worden gespaard, integendeel hun lot tart elke verbeelding.
  Er zijn maar twee oplossingen voor die natie ; oorlog invoeren en apartheid opnieuw instellen en al wie bij de moordpartijen betrokken was veroordelen (hennep eindje) of alle blanken het land verlaten.
  Geen derde optie over, de neger heeft terug zijn oerinstinct laten ontwaken en daar is geen houden meer aan, ze weten zich ook gesterkt door dat er in de mainstream geen aandacht aan gegeven wordt.
  Voorgaande koppelen aan een overheid(spartij) die achter de onbeschrijflijke wreedheden staat (niet afkeurt en stilzwijgend toe laat) betekend dit dat het niet meer te stoppen is.
  Blanken hebben geen bescherming meer te verwachten van de (bij meerderheid) zwarte politie die (net als overal) de richtlijnen van de overheid opvolgt die is ‘kill the Boer’.

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   Kan het niet zijn dat zij onder ‘cocaïne’ zijn, verstrekt door koning Willem in 1815. Net toen hij met zijn cocaïne imperium begon. Vanuit Indonesie even langsgaan bij koning Shaka in Afrika. De mfecane was vanaf 1815 net toen koning Willem het koningsschap opeiste, ze wilden hem niet, toch heeft hij het voor elkaar gekregen,en dat deed hij voor een rijk en leuk leven en baantje. Hij was niet nazaat van Willem van oranje en men wilde geen koningkrijk na napoleon. Komt hij van Napoli?
   Ik heb dit gehoord dat men dit vermoeden had met de cocaïne. Er is ook een film dat de engelsen contacten hadden met shaka en daarin maakten zij hem wijs dat zij een middeltje hadden om hem om hem onsterfelijk te maken. Misschien is het op deze manier gebeurd. Als dat zo is dan is het een agressieve blanke zet geweest om van de zwarten daar in het noorden af te komen.
   Onderdeel van een langere agenda, lees eeuwenlang gepland zoals NWO dat doet.
   En nu weer wordt cocaïne gegeven aan een groep Zoeloes om te moorden? Als je 1000 man hebt die 1000 vermoord, dan is dat 1 miljoen. Daar hoeven niet veel te zijn.
   Ook Cocaïne aan de soldaten in de loopgraven in Europa. Daar worden ze moedig van onverschrokken, geen honger en dorst meer, ideale soldaten zeiden ze.

   Like

   • Trucker zegt:

    Lot zegt:8 mei 2018 om 17:47

    “…Ik heb dit gehoord dat men dit vermoeden had met de cocaïne…”

    “Ik heb dit gehoord”

    “…Ook Cocaïne aan de soldaten in de loopgraven in Europa. Daar worden ze moedig van onverschrokken, geen honger en dorst meer, ideale soldaten zeiden ze…”

    “zeiden ze”

    Een mens hoort al eens iets… laatst kwam ik iemand tegen die me zei dat hij een Mars bewoner ontmoet heeft,dus een buitenaards wezen (of in de volksmond een alien)
    Verder zeiden ze me (ooit lang geleden) dat ik uit de bloemkolen kwam…

    Like

   • Elisah zegt:

    Wanneer je gewoon de woorden -farm murders- intypt en dan kijkt bij afbeeldingen, dan komt de horror je tegemoet….
    Dit zou de rest vd wereld ook moeten zien.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Elisah 8 mei 2018 om 11:01

    Acht u het echt nodig om eens speciaal de ultieme wreedheid te gaan opzoeken??????
    Vind u niet dat het geschreven woord al best in staat is om de meest extreme vorm van wreedheid weer te geven??????
    Wie er weet van heeft (of het wil weten) heeft de kennis waar de realiteit over het hedendaagse Zuid Afrika (en ook (voormalig) Rhodesië)vermeld wordt.
    De Zombies bereik je er niet mee, die bereik je met niks.

    Like

   • Elisah zegt:

    Via die afbeeldingen vindt je meteen de artikelen die erbij horen, dat zoekt makkelijker.
    Veel mensen denken dat het overdreven wordt, of dat het helemaal niet waar is…..eerst zien en dan pas geloven?

    Like

   • Lot zegt:

    Trucker@
    ‘Wie er weet van heeft (of het wil weten) heeft de kennis’
    ‘die weet waar je de realiteit kan vinden en waar het vermeld wordt’
    ‘met zombie gedrag bereik je niets’

    Als je zelf een zombie bent en niet weet wat de realiteit is en zegt iets op te kunnen zoeken, en je het vervolgens toch niet kan vinden. Ja dan heb je niets gevonden en ben je een zombie. Je moet het wel kunnen vinden ergens op internet anders moet je het zelf gaan verzinnen. Tenslotte iets ooit gehoord of gelezen te hebben is niet voldoende.
    Het enige wat jou Trucker nog rest omdat je geen bewijzen hebt, is dat je het dan zelf maar gaat bedenken en dan bedenk je dat je ooit dacht dat je uit bloemkool geboren
    bent. Als je het zelf bedenkt, of uit eigen kring hoort is altijd beter, dan weet je tenminste waar het vandaan komt en dat het misschien wel ‘verzonnen is’. Als een ander iets zegt gehoord of gelezen te hebben is de probabiliteit hoe veel het waar is niet in te schatten. Misschien moet je het daarom in eigen kring houden en het daarbij laten…

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Lot:9 mei 2018 om 11:40

    ‘Wie er weet van heeft (of het wil weten) heeft de kennis’
    ‘die weet waar je de realiteit kan vinden en waar het vermeld wordt’
    ‘met zombie gedrag bereik je niets’

    in CAPITALS omdat u de boodschap begrijpt
    ALS U MIJ CITEERT GOED MAAR GEEN GENEUZEL DAT UIT UW HERSENPAN KOMT WAT U KNIPT EN PLAKT MET MIJN COMMENT SAMEN, HET LIJKT DAT HET VAN MIJ IS MAAR DAAR HOUD HET BIJ OP;
    IK HEB IK DE PEST AAN LIEDEN DIE KNIPPEN EN PLAKKEN EN ZINNEN FABRICEREN DIE NIET VAN MIJ ZIJN
    BEGREPEN ? CAPITO ?
    Ik heb met slaande deuren een forum goed 15 jaar terug verlaten omdat het daar systematisch gebeurde.
    Heb ik meer als een bloedhekel aan.

    Dat is wat ik geschreven heb

    Wie er weet van heeft (of het wil weten) heeft de kennis waar de realiteit over het hedendaagse Zuid Afrika (en ook (voormalig) Rhodesië)vermeld wordt.
    De Zombies bereik je er niet mee, die bereik je met niks.

    Behoudens wat ik hierboven aanhaal kan ik wat uw wollige/warrige (Lot 9 mei 2018 om 11:40) reactie op mijn comment betreft geen logica in zien en snap er derhalve geen jota van, maar goed u bent de zoveelste in het rijtje die ik verder straal kan negeren.
    Eerlijk gezegd op deze wijze is het gemakkelijk, ik hou bij welke reageerders mij KL*TEN of leugenachtig geneuzel verkondigen zodat ik niet op alles en iedereen moet reageren.
    Ik ben op deze blog omdat om af en toe iets te ventileren, niet om vriendjes te maken dat is echt mijn laatste bekommernis.
    Heel lang geleden hier gepend als er éne mijn inbreng lees ben ik al blij en de webmaster leest alles 🙂

    Like

 3. sher zegt:

  En die achterlijke EU haalt ze maar hierheen

  Geliked door 2 people

 4. Johan zegt:

  De komende jaren kunnen we een massale toestroom van dit soort negers naar Europa verwachten. Dus dat wordt nog wat in de toekomst. En die is er sneller dan men denkt.
  Miljoenen negers staan nu al klaar in de startblokken.

  Geliked door 3 people

  • Wachteres zegt:

   En de EU – middels Macron – stelde al voor om met 200 miljoen te beginnen.

   De instroom kan – volgens Timmermans – generaties lang doorgaan.

   Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Gezien dit feit zouden we invoering moeten eisen van het tweede amendement in onze grondwet naar het voorbeeld van de Verenigde Staten …Want bijstand van Politie en het leger kunnen we wel vergeten !! Het leger is een oude zieke man en de politie functioneert niet !

   Geliked door 1 persoon

  • Eigen volk eerst zegt:

   Ik heb liever de blanken. Zwarten moeten toch werken op de boerderijen die ze ingepikt hebben?

   Like

 5. Helena zegt:

  26 mei demonstratie tegen het geweld op de blanke boeren, in Den Haag om 14.00 uur, Wassenaarseweg 40.

  Geliked door 1 persoon

 6. A Ruygrok zegt:

  De Zwarte Afrikaan komt naar het westen en als ze met genoeg zijn gaan ze zich hier ook ontplooien in roof,moord en slacht partijen in company met o.a.de allahdiehards..,Zoals een Afrikaanse havenwerker in Antwerpen mij verzekerde ; wij gaan vereffenen wat jullie ons in het verleden hebben aangedaan..
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Gaat het MIS, wordt het over de GROTE MASSA ‘VERDEELFD’!( het ‘ schuldgevoel opsuggereren )!……. BEVOLKING!!……..GAAT het. GOED!( economisch resultaat) …wordt het over een KLEINE. GROEP VERDEELD!!. ( een voorbeeld bijv. INDONESIE!…OPIUMHANDEL) …….het boek ‘WETTIG OPIUM’ van Ewald van VUGT,,uitg.ONZE TIJD/ IN DE KNIPSCHEER.isbn 90.6265.197.6.

   Like

 7. Peter Bontenius zegt:

  Info en video op http://www.suidlanders.org over o.a. een evacutieplan voor ca 900.000 blanken, met een beroep op de Conventie van Geneve.

  Geliked door 1 persoon

 8. Feniks zegt:

  De wreedheid van negers t.o.v. blanke mensen de overtreffende trap van rascisme tegen blanken.

  De wreedheid van zwarte mensen is niet meer goed te praten.
  Afschuwelijk, de wreedheid van zwarten tegen blanken is puur rascisme!

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Zou het ook ‘cultuur’ kunnen zijn, Feniks?

   Ten opzichte van elkaar zijn ze niet minder wreed.

   En dan bedoel ik een cultuur die gerelateerd is aan hun godsdienst.

   Geliked door 2 people

 9. Hendrik M. zegt:

  Blanke boeren worden in Zuid Afrika vermoord door de zwaar pigment behebten. Blank zijn in Zuid Afrika is gevaarlijk, denk dat we deze blanken hier beter kunnen laten komen dan de genetisch laag IQ zwaar gepigmenteerden die hier nu komen. Mugabe gaf de plantages der blanken, na de verdrijving der blanken, aan z’n militairen. Zwaar gepigmenteerd en laag IQ; ze werden allemaal baas op de plantages. Tja, bazen zijn baas en te goed om op plantages de nodige arbeiders werkzaamheden uit te voeren… Met de blanke boeren was Zimbabwe (Rhodesië) de graanschuur van Afrika. Nu, met zwaar gepigmenteerde bazen zijn er geen arbeiders en bestaat Zimbabwe als hongerlijders staat. Blanke boeren zouden, mits er arbeiders waren, dit land binnen een jaar zelfvoorzienend maken, en in een paar jaar weer de graanschuur van Afrika. Helaas is het IQ der zwaar getinten zo laag dat een wederopbouw van het prachtige land onmogelijk is, blanken niet welkom…
  GeenStijl: Je bent permanent gebanned.

  Geliked door 3 people

 10. kampersrene zegt:

  Maar de zwarten begrijpen niet dat zij de blanken nodig hebben om te overleven. ….een waarheid als een koe De zwartjes begrijpen niet veel , om niet te schrijven “niets” Ze houden van geweld ,het enigste waar ze goed in zijn .Dat heeft te maken met hun opvoeding Noch de VN, noch de Afrikaanse Unie, noch de EU schijnt geïnteresseerd in wat daar allemaal gebeurd . Het lijkt me dat de Euro eerder die geweldadige negers zou opnemen dan die witte boeren. Indien de laatste boer uit dat land vertrokken.is .Dan hangt heel die zwarte nest af van ontwikkelingshulp willen ze van honger niet kreperen Zou het kunnen dat zij onder de invloed zijn van de Islaaaaaam
  zoals onze linkse broeders en broederinnen

  Geliked door 2 people

 11. Steven zegt:

  Dan zullen deze praktijken morgen vast wel op het 8 uur Journaal & Nieuwsuur verschijnen.. UGHH

  Geliked door 1 persoon

 12. Elisah zegt:

  Het wordt hier doodgezwegen uit angst dat de tolerantie voor de multi-culti-cultus achteruitgaat?

  Like

 13. kampersrene zegt:

  In de katholieke school waar ik mijn lager onderwijs genoot leerde wij ….””God is overal , in de hemel , op de aarde en op alle plaatsen””” behalve daar waar hij moet zijn…dat laatste zinnetje komt van mij

  Like

 14. Jan zegt:

  Geen idee waarom die moordenaar en terrorist Mandela vereerd wordt. O ja, linksvolk houdt van antisemieten en moordenaars

  Mandela Was an Enemy of Israel
  Mandela was an enabler of anti-Semitic terrorism.
  http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/14199

  Geliked door 1 persoon

 15. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Waarom zijn die blanke boeren ginds nog niet weg ??? Begrijpen ze de ernst van de situatie nou nog niet ??? Of willen ze vermoord worden ??? Voor blanken is er in Zuid-Afrika geen plaats meer.

  In plaats van het vege lijf te redden, blijven ze vasthouden aan rechten uit het verleden, die ze al lang kwijt zijn en die ook nooit meer terug zullen krijgen. Recht hebben is één ding, je recht kunnen uitoefenen is iets anders. Zeker als een stel wilde negers met kapmessen voor je neus staan.

  De negers zijn nu de machthebbers in Zuid-Afrika en die hebben zich voorgenomen de blanken van hun bezit te beroven en uit te moorden. Dat is een obsessie, die heel erg diep zit. Die negers zijn voor geen rede meer vatbaar.

  Blijf godverdomme niet langer dralen. Geef die blanke boeren een visum of verblijfsvergunning en laat ze snel terugkeren, voor er nog meer bloed vloeit. Ze spreken warempel ook nog Nederlands,

  De negers zijn aan het discrimineren geslagen en gooien nu hun eigen ruiten in. Haal de blanken naar hier en laat die stomme negers vervolgens in hun eigen vet gaarsmoren.

  Like

  • Trucker zegt:

   Niet uit het oog verliezen dat daar Boeren al meerdere generaties wonen, die mensen hebben hun eigendom en hun hele have en goed daar.
   Verkopen is geen optie en als ze weg willen waar naar toe, het zijn dan mensen die niks meer gaan hebben of als ze wat geluk hebben hetgene ze kunnen sparen hebben.
   Voor hun is er geen loper uitgerold als ze ergens asiel willen vragen want ze zijn geen neger-islamiet.

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Trucker (8 mei 2018 om 18:39)

    Dames en Heren.

    Als wij half zwart Afrika hier bij ons binnenhalen en onze grenzen wagenwijd openen voor al de zielige moslim-vluchtelingen en criminele kansparels uit de streek Dakar tot Djakarta, en hen overladen met al onze voorzieningen en goodies, dan is er voor die blanke boeren hier zeer zeker ook ruimte.

    Maar als die blanke boeren tegen beter weten in, toch hun bezittingen willen blijven verdedigen en daar met hun leven voor gaan betalen, dan is dat hun keus. Ik zal ze er niet op aankijken, maar ik vind het wel oerdom.

    Die Zuid-Afrikaanse Blanke boeren zijn hoofdzakelijk van Nederlandse en Engelse afkomst. Het is dus eigenlijk ons eigen volk.

    Welke politieke partij heeft zijn nek al uitgestoken, om de blanke Zuid-Afrikaanse boeren een hand te reiken ??? Daarom daag ik al die brave Nederlandse politici hier nu uit, om heel snel een regeling in elkaar te sleutelen, waardoor die boeren, die in levensgevaar verkeren, hier legaal kunnen komen. Het is een kwestie van karakter en ruggegraat. Blijf niet wachten met het dempen van de put, tot het kalf verdronken is.

    Heer van stand zegt: “Tom Poes doe wat !!!” “Noblesse oblige !!!”

    Like

   • Trucker zegt:

    Oeps48 zegt:8 mei 2018 om 19:51

    “…Maar als die blanke boeren tegen beter weten in, toch hun bezittingen willen blijven verdedigen en daar met hun leven voor gaan betalen, dan is dat hun keus. Ik zal ze er niet op aankijken, maar ik vind het wel oerdom…”

    Oeps, voor deze éne keer sta ik niet achter je reactie,en wat ik boven uit uw reactie haal laat me veronderstellen dat je de ernst van de situatie niet goed begrijpt.
    Die mensen wonen daar al generaties lang op HUN eigendom, velen hebben behalve hun boerderij niks anders, het is echt niet zo dat de meerderheid daar tonnen op de bank heeft.

    “…Welke politieke partij heeft zijn nek al uitgestoken, om de blanke Zuid-Afrikaanse boeren een hand te reiken ??? Daarom daag ik al die brave Nederlandse politici hier nu uit, om heel snel een regeling in elkaar te sleutelen, waardoor die boeren, die in levensgevaar verkeren, hier legaal kunnen komen. Het is een kwestie van karakter en ruggegraat. Blijf niet wachten met het dempen van de put, tot het kalf verdronken is..”

    Wat u hier schrijft is holle retoriek, daar kan je een bibliotheek mee vullen, dat is geen oplossing.
    Zou u in dezelfde situatie ALLES achterlaten en waar naar toe denkt u ????????

    Like

  • Elisah zegt:

   Vaak is de boerderij en de grond (plus schulden) het enige wat deze mensen hebben, misschien komen ze niet zo makkelijk weg en willen veel landen hun niet ontvangen?

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Elisah (8 mei 2018 om 19:09)

    Dames en Heren.

    Soms is het verstandig, om praktisch te zijn. Blijf niet vastklampen aan een verleden, dat niet meer bestaat en al helemaal geen toekomst meer heeft. Daar heb je alleen jezelf maar mee. Draal niet langer !!! Laat de boel de boel !!! Trek je plan !!!

    Er is hier sprake van een echte noodsituatie. Met ach en wee, en wat errug en hoe zielug roepen, bereiken we niets. Daar hebben die blanke Zuid-Afrikaanse boeren ook helemaal niets aan. Er moet nu opgetreden worden. Verder bloedvergieten moet worden voorkomen. De tijd dringt !!! Vooral niet langer soebatten, maar handelen !!! Nood breekt wetten !!!

    De meeste blanke Zuid-Afrikaanse boeren zijn van Nederlandse afkomst. Dat is dus eigenlijk ons eigen volk. Regel even, dat ze legaal kunnen terugkeren. We hebben scheepsladingen vol Indonesiërs opgehaald. Half Suriname zit hier. De Noord-Afrikaanse teringlijers zijn gekomen. Het barst hier van de Turken. Onze grenzen staan open voor islamitische negers. Die paar Blanke boeren kunnen er ook nog wel bij. Das werden wir schon schaffen.

    De eventuele schulden, die ze hebben kunnen ze met een gerust hart bij de boerderij achterlaten. Laat daar die wilde negers maar voor opdraaien.

    Zie ook mijn commentaar @ Trucker (8 mei 2018 om 18:39)

    Like

   • Elisah zegt:

    Wat mij betreft zijn deze mensen welkom, maar ja, het zijn geen vluchtelingen wordt er dan gezegd. …
    https://eenvandaag.avrotros.nl/item/stop-de-plaasmoorden-witte-boeren-in-zuid-afrika-vragen-hulp-aan-europa/
    Professor Bart-Jan Gewald van het Africa Studie Centrum in Leiden, die de situatie zeer ernstig vindt, heeft zijn twijfels bij het raciale karakter van de gruwelijke moorden. ”Veel blanken boeren zijn van mening dat ze worden afgeslacht, maar eigenlijk is dit niet het geval. Als blanke heb je in Zuid-Afrika nog altijd het minst te maken met geweld, en de minste kans om te sterven. Ook zwarte mensen worden hier vermoord.”

    Like

 16. Elisah zegt:

  http://nationalpost.com/news/canada/white-south-african-familys-refugee-bid-rejected-allegedly-boosted-case-with-white-supremacist-information
  White South African family’s refugee bid rejected, accused of boosting case with ‘racist propaganda’
  The claim of the family of six was based on being white South Africans at risk of persecution due to their race, namely Afrikaners

  Like

 17. Wolf zegt:

  Wanner wij onze Zuid Afrikaander bloed verwanten met open armen gaan verwelkomen snijdt het mes aan 2 kanten. Meer Nederlandsch bloed en MEER ,MEER,MEER, PVV stemmers en SGP stemmers erbij …….MILJOENEN!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s