CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Censuur, Criminaliteit, Desinformatie, Hypocrisie, Justitie, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, Overheid, politie, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op CARTOON

 1. ReaGluurder zegt:

  Er ligt bijna elke dag wel ergens een dooie (op straat, in auto, op balkon etc). Er is bijna elke dag wel ergens een schietpartij, overval etc. Ook kun je spontaan gekeeld worden, een mes in je pokkel krijgen. Dat die zgn. dalende criminaliteitscijfers ONS wel zo’n 500 M I L J A R D heeft gekost, lees je nergens! Val dood met je vieze laffe Leugenfabriek!!

  Geliked door 7 people

 2. Pingback: Als je toch geen aangifte kan doen, gaat dat cijfer binnenkort naar “0” – probleem opgelost | toodlessss

 3. Republikein zegt:

  De Khazaaarse maffiagroep, die probeerde de Derde Wereldoorlog te beginnen en 90 procent van de mensheid te doden, zit nu op haar tandvlees, zijn veel bronnen het erover eens. Het duidelijkste teken hiervan was een uitvoeringsbesluit en een aanhangsel van 636 bladzijden die op 1 Maart door de Amerikaanse President Trump en het Ministerie van Defensie werden uitgegeven, en die de weg vrijmaakten voor Neurenberg-achtige tribunalen.

  De kern van deze decreten was dat alle Amerikaanse burgers zullen worden onderworpen aan militaire gerechtigheid en dat het leger in staat zal zijn om niet-militaire wetsdeskundigen in te schakelen om hen te helpen in de komende tribunalen, volgens bronnen van het Pentagon. De volgende zin op pagina 2 van bijlage 2 is van bijzonder belang, waarin een toepassing van militaire jurisdictie wordt omschreven als “Een regering die tijdelijk de burgerbevolking op haar grondgebied of een deel daarvan bestuurt, indien nodig door strijdkrachten”. (krijgswet).”.

  Volgens bronnen in het Pentagon heeft Trump het ‘Executive Order 3/1′ ondertekend om de handleiding van de Militaire Rechtbank te wijzigen om burgers in staat te stellen rechtsbijstand te krijgen en het publiek voor te bereiden op de militaire tribunalen van Neurenberg II voor waarheid en verzoening. Het lijkt erop dat in ieder geval sommige massamoordenaars niet wegkomen met simpelweg te zeggen “het spijt me”.

  De andere grote zet van de regering-Tromp vorige week was het afvuren van de eerste salvo’s van een handelsoorlog. De eerste klap was de aankondiging dat de VS tarieven van respectievelijk 25% en 10% zouden opleggen op de invoer van staal en aluminium.

  Dat is vreemd, om het zo te zeggen, want de trein raakt vooral Amerikaanse bondgenoten. Canada, dat in 2017 een handelstekort van 7,7 miljard dollar had met de VS, is goed voor respectievelijk 16% en 41% van de staal- en aluminiuminvoer in de VS. China, dat in 2017 een handelsoverschot van 288 miljard dollar met de VS had, is goed voor slechts 2% respectievelijk 1% van de staal- en aluminiuminvoer in de VS. De andere grote slachtoffers van deze geplande tarieven zijn vermeende bondgenoten zoals Japan, Zuid-Korea en Brazilië.

  Het is ook duidelijk dat deze trein niet verbonden is met het Amerikaanse leger. De Amerikaanse minister van Defensie James Mathis stuurde een brief aan het ministerie van Handel waarin hij opmerkte dat het Amerikaanse leger slechts 3% van de mogelijkheden van de Amerikaanse staal- en aluminiumproducenten benut en dat hij zich zorgen maakte over de “negatieve gevolgen van deze stap” voor onze belangrijkste bondgenoten.

  Lees verder of niet, mij een biet, op:
  https://transformier.wordpress.com/2018/05/08/b-fulford-5-mai-2018-endspiel-fuer-kabale-da-nuernberg-ii-tribunale-sich-abzeichnen/

  Like

 4. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Criminaliteit gedaald ??? Hoebedoelu ??? Ha, ha, ha, ha, laat me niet lachen. Dat is nou eens echt fake nieuws. Echt waar, die cijfers kloppen niet !!!

  Probeer eens aangifte te doen op het politiebureau. Als je geluk hebt, mag je over 3 weken, op een tijdstip, waarop je niet vrij bent, terug komen om aangifte te doen. En als je dan terugkomt mag je, om te beginnen, minstens een half uur wachten. Als het politiemens eindelijk tijd voor je heeft, moet je eerst jezelf legitimeren. je persoonsgegevens worden in de computer gecontroleerd. En als dat alleemaal klopt, dan roept het politiemens een aangifteprogramma in de computer op. En dan mag je eindelijk je verhaal doen. Dat verhaal van jou wordt door het politiemens in keukenmeidentaal samengevat en daarin herken je het eigen verhaal nauwelijks terug. Maar je ondertekent het stuk papier toch maar. Het politiemens drukt nog even op een toets van de computer en dan mag je gaan. En als je dan thuiskomt, staat er een Email van de politie op je computer, dat vermeldt, dat ze helaas niet veel voor je kunnen doen, omdat de dader niet in het computerbestand voor kwam. Na zo´n ervaring laat je het een volgende keer wel uit je hoofd, om nog eens aangifte te doen.

  En daarom wordt en van veel criminele activiteit geen aangifte meer gedaan. En als er geen aangifte wordt gedaan, staat er niets van in de computer. Dus is de criminaliteit gedaald. En de ministers van Knudde-3 geloven geloven stellig in de juistheid van de cijfers.

  Hoelachbar, hoelachbar, hoelachbar !!! Aanmehoela !!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Wetenschappers zouden een soort vaccinatie tegen nepnieuws ontwikkeld hebben. Volgens de NOS: ‘Foutieve informatie – nepnieuws – is plakkerig, het blijft hangen en het verspreidt zich snel. “Het is net een virus”, zegt Sander van der Linden, onderzoeker aan de Universiteit van Cambridge. Daarom heeft Van der Linden (30) onderzoek gedaan naar een ‘vaccin’. En hij heeft ‘t gevonden: “Met een klein beetje van het virus, bouw je meer resistentie op. Dat is het idee.’
  https://kloptdatwel.nl/2017/01/24/is-vaccineren-tegen-nepnieuws-praktisch-toepasbaar/

  Geliked door 1 persoon

 6. christdus zegt:

  Doodzwijgen , wegkijken , niet opnemen in statistieken , geen wonder dat ons landje zo
  ” veilig ” is geworden ……Nederlandse Propaganda Organisatie !

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Hoe staat het met de vrijheid en veiligheid in de EU? dat de cijfers omtrent de ‘kleine’ criminaliteit dalen heeft als voornaamste oorzaak de lamlendige houding van de ambtenaren, de vergeefse pogingen om te pogen een aangifte te doen, en de uiterst geringe pakkans van de crimineel(en).
  Ondanks de schrikbarende toename van gewelddadige berovingen, verkiest de hermandad hun tijd anders te besteden, waarbij de vrijheid en veiligheid geen prio blijken te zijn, behalve voor de verdachten en daders,………..die wel.

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  Off topic
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/deugbode-the-guardian-stelt-huilbuien-van-blanke-vrouwen-gelijk-aan-geweld/
  Volgens een journaliste van het links-activistische medium The Guardian zijn blanke vrouwen die huilen eigenlijk geweld aan het plegen jegens zwarte vrouwen. Volgens Ruby Hammad zijn blanke vrouwen daarmee hypocriet en helpen ze mee het systeem van “blanke dominantie” in stand te houden.

  Is er een dokter in de zaal?

  Geliked door 1 persoon

 9. ReaGluurder zegt:

  (Nederland wordt per dag veiliger!!!) Schietpartij vanochtend in Delft. Op dit moment; verwarde gewapende man in (alweer) Den Haag… en de dag is nog niet voorbij!

  Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  Het is lastig te geloven, maar Nederland wordt toch echt steeds veiliger

  Een eenduidige verklaring voor het ‘verdwijnen’ van de criminaliteit heeft het CBS niet.

  Wat het onderzoek laat zien, volgens Van Dijk, is dat de angst dat migranten criminaliteit met zich meebrengen, onzin is.

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/het-is-lastig-te-geloven-maar-nederland-wordt-toch-echt-steeds-veiliger~b3e0f158/

  De realiteit:
  ‘Vijf keer zoveel misdrijven als uit officiële cijfers blijkt’
  Het kabinet geeft een veel te positief beeld van de ontwikkeling van de criminaliteit. Het aantal misdrijven is bijna vijf keer zo groot als uit de cijfers blijkt, staat in een rapport van de top van de politie en het OM dat is geschreven met het oog op de formatie van een nieuw kabinet, komend voorjaar.

  https://nos.nl/artikel/2152743-vijf-keer-zoveel-misdrijven-als-uit-officiele-cijfers-blijkt.html

  ‘Nederlandse politie ziet de meeste misdaad niet’
  https://www.trouw.nl/home/-nederlandse-politie-ziet-de-meeste-misdaad-niet-~ab52ba07/

  Politie: ‘925 heeft dus dik gelijk, criminaliteit stijgt maar aantal aangiftes daalt’
  ….
  Als er meer agenten bijkomen, is het makkelijker om aangifte te doen en dan gebeurt dat ook vaker. Met andere woorden, door de politie weg te bezuinigen, rechtvaardigt die handeling zichzelf in de vorm van minder gemeten criminaliteit. Maar dat u geen aangifte van doen van inbraak, betekent niet dat uw flatscreen niet gepikt is.
  ….
  http://925.nl/archief/2017/01/16/politie-925-heeft-dus-dik-gelijk-criminaliteit-stijgt-maar-aangiftes-dalen/

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nederland wordt steeds saaier.
   Criminaliteit komt nog maar nauwelijks voor.
   Van mij mag dus dat hele Rijks-bekeuringenapparaat verdwijnen.
   We gaan ’n hele grote prive-beveiligingsfirma opzetten.
   Net als sociale media de “Gevestigde kwaliteitsmedia” overbodig hebben gemaakt
   zullen we ’n sociaal beveiligingsapparaat opzetten waar je altijd terecht kan, ook direct geholpen wordt en dat nadrukkelijk in de straten aanwezig zal zijn.
   Ook voor uitkeringen zullen we een privébank opzetten.
   Diegene die recht hebben op een uitkering omdat ze blanke Nederlanders of echte politieke vluchtelingen zijn krijgen geld, de rest mag verhongeren.
   Criminaliteit in de vorm van drugshandel zal onmiddellijk met de doodstraf bestraft worden.
   Wietroken zalnatuurlijk vrijelijk worden toegestaan.
   Zomaar wat gedachten.

   Bevallen ze u niet… ik heb er nog meer…

   Geliked door 1 persoon

 11. Flo zegt:

  In Duitsland vandaag op het nieuws,dat de criminaliteit zo gedaald is , dat de steden vol staan met betonblokken de vele verkrachtingen en mesaanvallen houden ze wijselijk uit het goede nieuws.
  De mensen worden door de nieuwsmaffia compleet voor achterlijk uitgemaakt .

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Ook Duitsland wordt steeds veiliger, als je leugenaar Seehofer moet geloven

  „Deutschland ist sicherer geworden“

  Die Anzahl der Straftaten in Deutschland war im vergangenen Jahr auf dem niedrigsten Stand seit 1992.

  Innenminister Horst Seehofer sagte: „Deutschland ist sicherer geworden.” Zur Entwarnung gebe es aber keinen Anlass.
  Die Zahl der politisch motivierten Straftaten ging um etwa fünf Prozent zurück, antisemitische Taten stiegen leicht an.

  Seehofer freute sich darüber, dass vor allem bei den Delikten, die das subjektive Sicherheitsgefühl der Bevölkerung am meisten beeinträchtigen, signifikante Rückgänge zu verzeichnen seien.
  ….
  Auch die Gewaltkriminalität ist leicht zurückgegangen
  ….
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article176165618/Horst-Seehofer-zur-Kriminalitaetsstatistik-Deutschland-ist-sicherer-geworden.html

  Utopia is in zicht, hoewel:

  Kritik an offizieller Kriminalstatistik
  Die wahren Zahlen könnten viermal so hoch sein

  In Deutschland soll es weit mehr Straftaten geben, als die offizielle Kriminalstatistik ausweist. Der Grund: Viele Delikte sind den Behörden gar nicht bekannt.

  Viele Straftaten sollen demnach gar nicht erst angezeigt worden sein und kommen damit auch nicht in der Polizeistatistik vor. Ein weiterer Kritikpunkt: Die Kriminalstatistiken unterschiedlicher Jahre seien aufgrund veränderter Definitionen nur schwer miteinander zu vergleichen.

  https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/id_83723202/kriminalstatistik-die-wahren-zahlen-koennten-viermal-so-hoch-sein.html

  Like

 13. BertG. zegt:

  Bij deze nog een cadeau tip voor a.s. zondag.

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Als men geweldsincidenten (zoals men spreekt in een paradoxale en politieke correctheid) door categorische perceptie verwijst naar ‘het aantal verkeersongelukken’, het falen om binnen een categorie (gewelds)misdaden, gradaties waar te nemen, om de statistieken, ten faveure van de Haagse Hosannaviering en de Openbaringen uit het Boek van Merkel,, over de oudmodische Multi-culturalisering, vooral in het voordeel van de Eutopiaanse verhandelingen te doen uitkomen, om maar niet te durven spreken en het benoemen van Mohammedaanse geloofsuitingen als zijnde ideologische misdaden of misdrijven tegen de mensheid, en de plegers als verwarde,
  schizofrene borderliners met diabetes type 2 blijft zien, betekent dus dat als wij iets constateren en taxeren in onze omgeving, en dat wij direct het onderscheid kunnen maken tussen ongelukken en ideologische aanslagen, dat je gedwongen wordt om andere keuzes te maken, anders kun je niet verder, dat je anderen grenzen moet stellen, anders tasten ze onze vrijheid aan, en dat wat het beperken van vrijheid is, soms alleen is duidelijk te maken door wat het niet is, binnen een andere categorie te plaatsen, (hoewel deze keuzes dus wel (minieme) verschillen kunnen hebben).
  Gelukkig is iedereen aan deze onvrijheid “gebonden”, en dat op zich levert het individu weer vrijheid op. De associatie met onvrijheid maakt ook dat iemand tweeslachtig kan staan tegenover vrijheid. Wie het moeilijk vindt om verantwoordelijkheid te dragen, kiest dan liever voor een onvrij leven met minder verantwoordelijkheid.

  Like

 15. Charles Martel zegt:

  Heel toevallig is ook in Duitsland de criminaliteit plots sterk gedaald. Lijkt zoiets als de opwarming van de aarde.

  Like

 16. Elisah zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2018/05/09/praagse-ober-die-werd-afgetuigd-door-nederlandse-jongeren-uit-ziekenhuis-ontslagen/
  Praagse ober die werd afgetuigd door ‘Nederlandse jongeren’ uit ziekenhuis ontslagen
  Hersenbloeding, gebroken kaak, kapotte oogkas – ‘Herstel zal nog lang duren’

  Misschien een inzameling organiseren voor deze arme man?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s