Amerikaanse burgers geloven anti-Trump-hetze niet meer

Screenshot_119

(Vertaling: E.J. Bron)

 Mainstream media verliezen aan geloofwaardigheid

Met veel lawaai hebben de mainstream media de Rusland-onderzoeken tegen Trump bejubeld. Maar 53% van de Amerikaanse burgers beschouwt de onderzoeken tegen Trump als politiek gemotiveerd. De fractievoorzitter van de Democraten, Nancy Pelosi, heeft ingezien dat men afstand zou moeten nemen van de eis om Trump af te zetten. Deze eis zou te omstreden en impopulair zijn.

Die Freie Welt

Het politieke establishment in Washington probeert sinds het begin van zijn ambtstijd het ene schandaal na het andere tegen hem in stelling te brengen. Donald Trump moet onder alle omstandigheden zijn ambt voortijdig kwijtraken. De belangrijkste Amerikaanse mainstream media zijn enthousiast op de anti-Trump trein gesprongen en blijven dagelijks verbaal tegen de Amerikaanse president tekeergaan. En de Duitse mainstream media doen fanatiek mee aan het ophitsen.

Maar zelfs in de VS verdampt het effect. Wat bijvoorbeeld de onderzoeken wegens zogenaamde Rusland-verbindingen betreft, vindt volgens een peiling van CBS 53% van de Amerikanen deze politiek gemotiveerd. Slechts 44% van de Amerikanen beschouwen de onderzoekingen als gerechtvaardigd. Gezien de enorme anti-Trump propaganda is dat een draai om de oren voor de Amerikaanse mainstream media. Hun hetze-campagnes hebben niet gewerkt.

Trump´s schare aanhangers is nog steeds groot. Veel fans van Trump blijven des te meer aan hem vasthouden hoe meer de media en de politici van de Democraten tegen hem tekeergaan en ophitsen. Veel Amerikaanse burgers zien in Trump een soort volkstribuun en verklaren zich solidair met hem.

Enkele Amerikaanse Democraten hebben nu op de rem getrapt. De voorzitster van de Democratische fractie in het Amerikaanse Congres, Nancy Pelosi, heeft verklaard dat men eindelijk zou moeten stoppen met de eisen om Trump af te zetten. Dat zou maatschappelijk te omstreden zijn. De Democraten zouden niet op deze weg verder moeten gaan tegen Trump, vindt Pelosi.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", demoniseren, Donald Trump, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Patriottisme, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Amerikaanse burgers geloven anti-Trump-hetze niet meer

 1. Mary zegt:

  Dat was te verwachten, ze hebben Trump en de Amerikanen onderschat, dat is niet de eerste keer en afzetten is nooit een optie geweest het Amerikaanse volk pikt dat niet. Trump gaat gewoon een volgend termijn in, vechtend tegen the deep state, duistere EU club etc.etc. lucky Americans!!!.

  Geliked door 2 people

 2. Haksteeg Anton zegt:

  Zo hoort het President Trump is een goede President na die vorige moslim opplichter met z’n stomme iran-deal

  Geliked door 1 persoon

 3. VarAway zegt:

  Zegt Nancy ” Stretch ” Pelosi ( 84 jr. ) die geen coherente zin meer kan uitspreken…..
  Voor de goed verstaander, ” stretch ” heeft betrekking op haar vele cosmetische operaties….!
  Zo lang dames als Pelosi en niet te vergeten ” Mad ” Maxine Waters alleen constant kunnen
  mompelen ” impeach “, zullen de Democraten nooit POTUS DJT kunnen verslaan in 2020.
  Noch de mid terms in deze herfst voor de Senaat en het Congres….Tel uit je winst?

  Geliked door 1 persoon

 4. T.Troubadour zegt:

  Niet alleen de Duitse maar ook de Nederlandse media gedragen zoch als papegaaien van fake news CNN de minst bekenen zender van de msm
  Ying media

  Like

 5. Dries Jansen zegt:

  Het enige wat de democraten willen is de aandacht van de pizzagate afhouden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Duitse media is nog veel erger, zolang Trump aan de macht is ,heeft er niet een krant iets goeds geschreven over deze man ,het is dom volk, en hadden Metkel allang een schop onder haar dikke kont moeten geven .

  Like

  • Luna Fay zegt:

   Ze verdiend inderdaad een schop onder haar dikke kont.

   Een nijlpaard zou nog jaloers zijn op haar kont.
   Wat mij betreft mag ze zoveel trappen onder haar ‘nijlpaard’ kont krijgen, dat het zo ondraaglijk voor haar wordt,dat ze erom smeekt of ze a.u.b mag gaan hemelen.
   Die feeks maakt niet alleen een heel continent kapot, maar ook de westerse volkeren.
   Bij die vrouw die D.Trump durft te vertellen wat hij te doen heeft, na alle misdaden die zij zelf begaat, hoor je de mond dicht te naaien met staaldraad.

   Like

 7. Petra DeBoer zegt:

  Offtopic: Israël heeft vannacht bommen afgevuurd op Syrië en de IDF schreef op twitter dat ze Iraanse doelen beschoten. Dat klopt niet want ze schoten op Damascus. De luchtafweer van Syrië heeft de meeste bommen uit de lucht gehaald maar heeft als antwoord op de vijandigheid van Israël verschillende doelen in Israël beschoten met bommen.
  Israël schiet ook op Libanon en dat alles om Iran de schuld te geven nadat Trump de Iran deal in de prullenbak gooide.
  Netanyahu zit waarschijnlijk nog in Rusland waar hij gisteren bij de herdenking was dat Rusland de nazi’s hebben verdreven in WOII. Tijdens een persconferentie was de sfeer tussen Poetin en Netanyahu gespannen.

  Afwachten waar dit op uitdraait maar Israël kreeg het volgens de Syriërs al stevig te verduren mede door de wapens en afweer van Rusland wat er inmiddels in Syrië is.

  Like

 8. Jan zegt:

  Nancy Pelosi is een totale debiel

  Haar mond is in een continue kramp vanwege de facelift
  Voor en na de facelift

  De Dems na het verlies van Hillary, net Noord-Koreanen

  Geliked door 1 persoon

 9. koosv8 zegt:

  Allemaal leuk en aardig, maar al die kranten en nieuws MAKERS zouden bij mij de zak krijgen als zei niet rigoureus de bezem door hun oneerlijke nieuwsgarings personeel halen. En dat geldt ook zeker voor de hoofdredacteuren.

  Like

 10. Jan zegt:

  Het vunzige gedrag van de Amerikaanse bolsjewieken:
  One Month After Dirty Cop Mueller Raids Michael Cohen’s Office — Cohen’s Bank Records Are Leaked to Porn Star’s Lawyer
  http://www.thegatewaypundit.com/2018/05/one-month-after-dirty-cop-mueller-raids-cohens-office-cohens-bank-records-are-leaked-to-stormys-lawyer-avenatti/

  Like

 11. Alphons Mantel zegt:

  Democraten verkopen slechts sprookjes van Am. belastinggeld

  Like

 12. Cathja zegt:

  Maar nog altijd 44% van de Amerikanen beschouwt de onderzoeken als gerechtvaardigd. Dat percentage moet fors naar beneden. Trump krijgt steeds minder kritiek en steeds meer lof voor zijn standvastigheid. Het gaat niet alleen om de Iran-deal en het klimaatakkoord van Parijs, maar ook om de lang beloofde verhuizing van de Ambassade van de VS naar Jeruzalem, en de erkenning van deze stad als onbetwiste hoofdstad van Israël.

  Trump mag dan wel eens wat ‘lomp’ en schreeuwerig voor de dag komen; hij maakt wel veel beloften waar. En dat zal vroeg of laat respect afdwingen.
  Uiteraard blijft er altijd een deel van het volk halsstarrig tégen Trump, al was het alleen maar om dan zelf geen gezichtsverlies te lijden.

  Like

 13. Mr D. Umass zegt:

  OT maar wel belangrijk, het knalt tussen iran en Israel.

  Like

 14. Steven zegt:

  De rode sokken club is tot alles in staat als ze hun zin niet krijgen… kijk maar hoe het met Kennedy is afgelopen. Het zal mij niet verbazen dat zoiets al in bespreking is geweest.

  Like

  • theresageissler zegt:

   U haalt hier overigens wèl een voorbeeld aan, waarvan ik eerlijk niet zeker weet, of dat wel van de ‘rode sokken club’ afkomstig was; eerder van de kant van de Maffia, lijkt me.

   Like

 15. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/donald-trump-boekt-belangrijke-overwinning-de-vijf-meestgezochte-isis-leiders-zijn-zojuist-opgepakt/
  Donald Trump boekt belangrijke overwinning: “De vijf meestgezochte ISIS-leiders zijn zojuist opgepakt
  Het gaat goed met Donald Trumps avonturen in het buitenland. Nadat hij Noord- en Zuid-Korea al dichter tot elkaar bracht, heeft hij samen met de Syriërs ook een belangrijke overwinning tegenover ISIS geboekt. Vijf van de meestgezochte leiders zijn mede dankzij Amerikaans optreden in de kraag gevat.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Elisah, ik wilde het hier ook ergens neerpennen maar u hebt het al gedaan. Ik had het namelijk al gelezen op Trump zijn twitter account.

   De jihadisten van IS zijn vooral door de Syriërs en de Russen uitgeroeid en natuurlijk door de Koerden. Voordat Trump president werd hielpen de Amerikanen IS vooral middels de CIA en met John McCain voorop. Die John McCain is een vreselijke man en een echte neocon van de deep state. Bejubelt door de Duitsers en EU figuren.

   Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  LOL: Mueller klaagt Russische firma aan die nog niet bestond tijdens de presidentiële verkiezingen en dus was er ook geen sprake van ‘inmenging’.

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/05/mueller-team-becomes-national-joke-special-counsel-charged-russian-company-not-in-existence-at-time-of-charge/

  Like

 17. Jan zegt:

  CNN Anne Navarro:

  Ana Navarro Says Trump is Hitler Because He Called MS13 “Animals”
  Dat was gelogen

  vervolgens maakte zij het nog erger tot iemand er genoeg van had en haar confronteerde met een uitspraak van haar gedaan in 2016 en waarin zijn Trump voor beest uitmaakt
  http://www.thegatewaypundit.com/2018/05/oops-cnns-anna-navarro-says-trump-is-hitler-because-he-called-ms13-animals-then-somebody-found-this-old-navarro-tweet/

  Like

 18. Jan zegt:

  Mueller liegt en liegt er op los. Eerst klaagt hij een Russische bedrijf Concord Management aan die zich met de verkiezingen zou hebben bemoeid. Probleem: het bedrijf bestond toen nog niet. Nu noemt hij namen van werknemers die echter niet bij het bedrijf werken maar zijn verzonnen

  Lawyers Defending Russian Firm Tell Court Named Employees DON’T WORK FOR THEM – Mueller MADE IT UP

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/05/another-mueller-gaffe-lawyers-defending-russian-firm-tell-court-named-employees-dont-work-for-them-mueller-made-it-up/

  Like

 19. Jan zegt:

  Negerin slaat 92 jarige man met blok beton gezicht kapot en gilt dat hij op te rotten heeft naar Mexico. Linksvolk geeft Trump schuld, linkse media verzwijgen ras van aanvaller

  LEFTISTS ERUPT After Elderly Hispanic Man Beaten, Told “Go Back to Your Home Country” …But Wait Until You See the Attacker!


  Fake News WaPo ran a story titled, ‘Woman beats a 91-year-old Mexican man with a brick, tells him to “go back to your country”‘
  Buried four paragraphs down in WaPo’s article, they describe the attacker as a black woman.


  Leftists blamed Trump and Trump supporters for the attack on 92-year-old Rodolfo Rodriguez.

  Surprised Trump didn’t nominate her to the Supreme Court

  — Eric Schmidt (@TalkingSchmidt) July 10, 2018

  The slogan wasn’t let’s make America great it was let’s make America hate!

  — Jul (@julzzzz5729_jul) July 10, 2018

  You cannot divorce rhetoric from consequence. The seeds of hate that have been planted by Trump’s rhetoric are taking root, and are growing into acts of brutality against the innocent. There is a marked increase in this kind of behavior, much of it documented by video.

  — We Can All Be Better (@unto_do) July 10, 2018

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/07/leftists-erupt-over-racist-attack-of-elderly-hispanic-man-beaten-told-go-back-to-your-home-country-but-wait-until-you-see-the-attacker/

  Waarom rot die negerin niet op naar Afrika? O ja, uitkering waarvan dat wijf leeft.

  Like

 20. Jan zegt:

  Maxine Waters en haar maffiabende

  Like

 21. Jan zegt:

  Maxine Waters en haar nietsnutten

  Like

 22. Jan zegt:

  Spuit 11 Nancy Pelosi: Christendom werd door postbodes verspreid

  Like

 23. Jan zegt:

  Communist Ocasio-Cortez, laat zich door haar vijanden steunen

  Like

 24. Jan zegt:

  Ruim 56% van de Democraten zien niets meer in de partij wegens geschiften als Maxine Waters en Ocasio-Cortez

  …..
  With party leaders like Maxine Waters pushing violence and Alexandria Ocasio-Cortez pushing Socialism, Americans are turning away from the radical far left party.

  More than 56 percent of voters find the Democrat Party out of step with American mainstream.

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/07/latest-poll-finds-todays-democrat-party-scares-the-hell-out-of-voters/

  Sommige linksen, trumphaters snappen niets van de stijgende populariteit van Trump

  Like

 25. Jan zegt:

  Trump kondigt handelsovereenkomst met Mexico aan

  Onbenul Trudeau met zijn NAFTA staat aan de zijlijn

  Like

 26. Jan zegt:

  Maxine Waters roept op tot geweld tegen conservtieven. Twee maand later probeert een moslim een kandidaat voor de Republikeinen te vermoorden

  GOP Candidate Nearly Stabbed to Death Two Months After Maxine Waters Calls for Violence and Abuse of Republicans

  On Sunday, a 35-year-old Castro Valley man named Farzad Fazeli tried to stab Republican candidate Rudy Peters at his campaign booth at the Castro Valley Fall Festival. Farzad was screaming about Trump.
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/09/gop-candidate-nearly-stabbed-to-death-two-months-after-maxine-waters-calls-for-violence-and-abuse-of-republicans/

  Like

 27. Jan zegt:

  Nancy Pelosi uitgemaakt voor gore communist omdat zij campagne voert voor Castro-aanhanger Donna Shalala

  “F*cking Communist!” Pelosi Cursed Out by Cuban-American Protesters For Campaigning with Fidel Castro-Loving Dem Donna Shalala (VIDEO)

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/10/fcking-communist-pelosi-cursed-out-by-cuban-american-protesters-for-campaigning-with-fidel-castro-loving-dem-donna-shalala-video/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s