Kassa: EU wil nog een miljard euro aan Oekraïne uitdelen

Screenshot_106

(Door: Bas Paternotte)

U betaalde reeds € 2,8 miljard belastingcenten aan Oekraïne, want u bent ‘solidair’ met Oekraïne

Op verzoek van Oekraïne springt de EU opnieuw bij om economische stabiliteit en structurele hervormingen in het land te bevorderen. De Europese Commissie wil daarvoor een miljard euro uittrekken.

Post online

De EU heeft sinds de crisis in 2014 al € 2,8 miljard in drie zogenoemde macro-financiële bijstand-programma’s gestoken. Dit wordt het vierde programma dat meer welvaart en stabiliteit voor de burgers in Oekraïne moet brengen.

De uitbetalingen zijn gekoppeld aan allerlei voorwaarden. Zo moet van Brussel de strijd tegen corruptie van worden opgevoerd. “Onze solidariteit moet hand in hand gaan met een voortdurende, ambitieuze inzet van de autoriteiten in Oekraïne”, aldus EU-commissaris Valdis Dombrovskis (financiële stabiliteit).

Het voorstel moet nog door de lidstaten en het Europees Parlement worden goedgekeurd.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Brussel, corruptie, Desinformatie, Elite, establishment, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Oekraïne, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

37 reacties op Kassa: EU wil nog een miljard euro aan Oekraïne uitdelen

 1. Cathja zegt:

  Wat een flikkers! Ik hoop dat alle lidstaten de vloer aanvegen met dit voorstel.

  Geliked door 4 people

 2. Hercu zegt:

  2e bodemloze put. En de corruptie gaat naar de hoeren en feest vieren van onze 1 miljard

  Geliked door 3 people

 3. Steven zegt:

  Over een paar maaanden willen ze weer een Miljard..en zo blijft het aan de gang totdat men hier wakker wordt!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De links/fascistische EU bende wil weer strooien met andermans euro’s.
  Opdoeken die zooi, uit de EU nu !!

  Geliked door 1 persoon

 5. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Geen probleem hoor. We kunnen vast nog wat besparen op die niksnutten van oudjes of b.v die werkende sukkels nog wat langer door laten werken. Of nog beter geen keuz maken maar allebei doen. En onze pensioenpot daar kan heus nog wel wat uitgegraaid worden voor het goed doel. We willen immers de Oekraïne of die arme zwarten en mohammedanen niet s tekort doen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Flo zegt:

  Er zal daar ook wel een penthouse komen voor Pechtold,niks voor niks .

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Miljardje hier, miljardje daar,
  belastingslaven, slik het maar!

  Wanneer krijgt de eigen bevolking nu eens waar voor het eigen belastinggeld?
  😡

  Kotsmisselijk word je van het gedwongen meebetalen aan de verkwistende hobby’s van de zichzelf verrijkende ‘socialist’! 😡

  Geliked door 3 people

 8. Kees zegt:

  Wanneer een nieuw referendum over ons lidmaatschap van de eu??

  Geliked door 1 persoon

 9. Trucker zegt:

  Andermans geld uitdelen alsof het uit je eigen zak komt.
  eu HQ brussel geeft ook alle 18jarigen een gratis treinticket om eurabia te doorkruisen, kost ook ettelijke miljoenen euros.
  Nieuwe serviezen, nieuwe glazen, nieuwe auto’s, nieuw gebouw (het “ei”) van de NATTE DWEIL Van Rompuy (daarin was Farage schitterend).
  De maandelijkse verhuis naar Straatsburg, de riante onkosten vergoedingen en én bovenal GEEN ENKELE CONTROLE wat die misdadige schoften/RATTEN met al dat geld doen.
  Twee gebouwen in eurabia die ASAP mogen imploderen één in brussel en één in Straatsburg.
  La Veuve uit de kelder(s) halen mes beetje oppoetsen en een likje vernis.
  Voor het overige doen we een beroep op de diensten van Tistochwat en haar ondertussen al beroemd geworden keldertje, hoop wel dat ze Juncker in het juiste gedeelte binnenloodst en niet per vergissing in het wijnkeldertje opsluit in afwachting 🙂

  Geliked door 2 people

 10. Haksteeg Anton zegt:

  Wat een absolute idioten! Maar wat kun je anders verwachten met een stelletje idioten als Juncker, Sargentini, Mogherini, Timmermans etc.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @ Haksteeg Anton, lees andersheid maar eens wat de akelige EU-elite thans weer van plan is, buiten het rondstrooien van miljoenen in Oekraïne waarbij die lui zogenaamd democratisch willen worden en wat op Dagelijkse Standaard was te zien:

   Zeiken over de EU? Dien maar een klacht in!

   Het is 9 mei, een nietszeggende dag (en een Europese feestdag genaamd ‘Schumandag’) waarop Brussel zijn kans grijpt om 500 miljoen EU-burgers een enquête in te laten vullen. ik ben trouwens nog hartstikke blij dat ze op het journaal Rusland niet lieten zien daar op 9 mei de huichelachtige overwinning op Nazi-Duitsland wordt herdacht en ironisch genoeg talloze Russen, Oekraïners, Balten e.a. totaal GEEN vrijheid schonk!

   Gezien het hele gedoe met Selmayr is de kans natuurlijk vrij klein dat er echt iets met jouw netjes ingevulde enquête zal worden gedaan maar alsnog is het een leuke kans om Brussel eens even flink de wind van voren te kunnen geven. Zo kun je aangeven of je meer of minder vluchtelingen wil (is trouwens al overbekend gezien het feit dat ik op talloze sites op het internet lees dat bijna 99% van de reageerders de EU, de euro, de islam en de linkse regeringen gruwelijk haten!) en of je voor of tegen gelijk loon bent. Staat je super genuanceerde optie er niet tussen, dan mag je in 5000 lettertekens (wat een zootje, zeg!) je eigen mening op papier zetten.
   Je kunt volgens mij net zo goed mailen naar do-not-reply@no_EU_4_u.com want ‘flikker op met je corrupte kapot gelobbyde superstaat’ (die doet thans nou al aan zelfvernietiging) zal vast niet gaan leiden tot nieuw beleid. Mocht je de EU wel prima vinden (daar geloof ik niets meer van!) en wil je een windmolen in je tuin dan is daar vast wel een ambtenaartje voor te strikken!

   Ook zijn ze in Brussel ontzettend geïnteresseerd in wat volgens jou de grootste dreiging voor de EU is zodat de propaganda van morgen (voor Joseph Goebbels spelen heeft echter geen zin meer daar we weten dat de deksel op de doofpot er zo weer vanaf kan worden geplukt) hier alvast op toegespitst kan worden.
   De opties ‘natuurrampen’ en ‘lage geboortegraad’ hebben ze zelfs al voor je op het formulier gezet, mocht je er ‘zo een’ zijn. Dan filteren ze de links- en rechts-extremisten er alvast uit hoewel voor mijn part al die extremisten, waaronder ook de islamieten) elkaar maar om zeep helpen!

   Like

   • Haksteeg Anton zegt:

    Waarom denk je dat ik al 8 jaar niet meer in de EU woon? Ja ik heb nog steeds 1 paspoort het Nederlandse en geen enkel ander paspoort. Oh wij hebben hier nauwelijks moslims ben ik erg blij om want hier krijg je geen cent van het goevernnement. Zou dat er iets mee te maken hebben?

    Like

   • BertG. zegt:

    Andersheid is een woord wat in de psychiatrie gebruikt wordt in een onderling contact.

    Like

 11. Wolf zegt:

  Test. : i :

  Like

 12. Wolf zegt:

  Test :/:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s